Brief aan schandelijke bestuurders

Screenshot_218

(Door: “bozeoudeman”)

Zouden al die mensen die het nu heel normaal en zelfs een mensenrecht vinden dat illegale indringers in een land worden binnengelaten enkel omdat deze indringers dit afdwingen, het ook heel normaal en zelfs een mensenrecht vinden als deze dus voordringende personen via deze vorm van ordinaire emotionele chantage ook als eerste in aanmerking komen voor goedkope woningen, voor beter betaald werk, voor wachtrij vrije gezondheidszorg, voor extra gratis geld voor woninginrichting, kortom voor alles waarvoor de in het land wonende bevolking hard moet werken en of netjes zijn/haar beurt maar moet afwachten? 

Denk daar eens over na, goed bedoelende mensen. En denk eens na over hoe iedereen emotioneel wordt gechanteerd door eenzijdige berichtgeving door een ‘pers’ die termen als onafhankelijkheid, onpartijdigheid en objectiviteit niet langer verdient. Wanneer komt er eindelijk een soort verstandelijke opklaring bij vele miljoenen mensen die zich nu aan één stuk door laten manipuleren door extreem kwaadaardige krachten die enkel uit zijn op strijd, tweedracht, geldelijke gewin en heersen over alle anderen.  

Kwaadaardige mensen, die niet schromen om de meest walgelijke propagandacampagnes neer te zetten om op die manier hun zin door te drijven, kunnen geen goede bedoelingen hebben voor iedereen. Ze hebben enkel het beste voor met hun eigen bekrompen wensen en inzichten en vaak dus ook enkel financieel eigenbelang. Als dit anders zou zijn, zouden zij begrijpen dat zij met hun doordrammen van ‘goed doen’ miljoenen andere mensen in de ellende storten. Dit niet willen inzien, niet willen horen, niet willen toegeven, betekent enkel bezig zijn met eigen wensen en dus eigenbelang.

Het kan niet zo zijn dat men indringers uit den vreemden wenst te helpen ten koste van hier wonenden. Het kan niet zo zijn dat hier geborenen zelf maar moeten uitzoeken hoe zij in het leven iets moeten zien te bereiken, hoe zij zelf voor de kosten van inboedel, levensonderhoud etc. verantwoordelijk zijn, terwijl indringers dit gratis en ook nog met voorrang krijgen. Het kan niet zo zijn dat wetten niet opgaan voor criminele indringers. Dat dit soort ronduit tuig mag brandmerken, mag aanranden, mag verkrachten, mag moorden enkel omdat het beweert ‘zielig’ te zijn.

IK ben ook zielig, dus dan mag ik dit OOK! Dat laatste – domme, hersenloze politici – is wat jullie zitten op te roepen. Lange tijd kunnen jullie via de leugenachtige pers veel mensen blijven manipuleren, maar eens komt de dag dat dit niet meer opgaat, eens komt de dag dat jullie schandelijk repressieapparaat ineenstort, en dan komt de dag van de afrekening, die niet hoeft te komen als jullie, schandelijke bestuurders, van jullie schandelijk beleid afstappen en eerlijkheid weer voor iedereen in ere herstellen.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, discriminatie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Brief aan schandelijke bestuurders

 1. Yvonne zegt:

  Ach er komt een dag dat wij ontwikkelingshulp uit Afrika nodig hebben als de pot met goud op is
  Ik schrijf het vaker op 1 sociale huurwoning reageren 500 a 600 kandidaten, ik kijk elke dag omdat ik wil verhuizen er zijn veel te weinig betaalbare huurwoningen

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   ‘DE. ‘BATEN.’…..van de opbrengsten van verdere AFRIKAANSE .ONTWIKKELINGEN,…….worden hoogstwaarschijnlijk. ‘weggesluisd’ naar het land van de. ‘EEUWIGE. GLIMLACH’…( beter gezegd. ‘GRIMLACH’) …….( dus…van .daaruit. valt vermoedelijk NOOIT. iets te verwachten( behalve danenorm grote schepen van MEER. dan 100 meter lengte, boordevol containers beladen,…die ook nog de zeespiegel verhogen. ( SG. per kubieke meter verplaatst. water, schattende),?…………………<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 2. Nachtkaarsje zegt:

  Wanneer gaat iemand eens naar de rechter om af te dwingen dat elke nederlander ook recht heeft op 10.000 euro? Er word duidelijk gediscrimineerd.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Het is al te moeilijk om de door Rutte beloofde 1000 Euro los te krijgen @ Nachtkaarsje.
   Jij praat over het 10 voudige.

   Geliked door 2 people

  • Nachtkaarsje, justitie en de rechterlijke macht dienen het recht niet. Zij dienen alleen de belangen van de heersende klasse waar zij ook zelf toe behoren. Dus bij de rechter zit u aan het verkeerde adres. Nog even en dan komt ook hier het recht uit de loop van een geweer.
   Kijk even naar het proces tegen Geert Wilders. Rechtsverkrachting van de ergste soort.

   Geliked door 3 people

 3. BigLJohn zegt:

  Zolang goed bedoelende mensen zich niet verzetten tegen kwaadwillende mensen, zullen de laatsten steeds verder gaan in hun ambities. De islamisatie in Nederland begon eigenlijk al meer dan 50 jaar geleden. Maar niemand kon of wou zich daartegen verzetten. Voor de komende jaren verwacht ik precies hetzelfde. De trein van Erdogan heeft bijna zijn laatste station bereikt. Zulke gemakkelijke en gewillige prooien heeft de islam nog nooit aangetroffen. Simpelweg met zijn allen zonder papieren afreizen naar een Westers land, en aldaar de beest uit gaan hangen. Met medewerking van alle autoriteiten, en bevolkingen die slapen als Doornroosje. Ze worden alleen maar wakker voor belangrijke voetbal matches en geestdodende TV programma’s.

  Geliked door 3 people

  • M.A.L. Sion zegt:

   Het is ook al (meer dan) 50 jaar dat vrijwel de gehele Nederlandse bevolking zo dom is om de islam als godsdienst te zien. Kennis nemen van de koran is teveel moeite. Dat gewone Nederlanders dit gedrag vertonen is nog te begrijpen maar dat vrijwel de gehele 2e Kamer net zo onnozel is getuigt van onverantwoordelijk gedrag van VOLKSVERTEGENWOORDIGERS !!!

   Geliked door 3 people

   • Ruud Beijer zegt:

    De gewone Nederlanders zijn over het algemeen huichelaars en wegkijkers. Hun kinderen gaan een toekomst vol islam tegemoet. Dankzij hun huichelende papa,s en mama,s opa en oma,s.

    Geliked door 2 people

 4. Lucky zegt:

  Vreselijk kwaadaardig,
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190626_04480780?fbclid=IwAR1V-0-hYQVDHUOjzqkUOPnFpzcG41iHN5sZr9K0gjfGSryH44dCCjusdF4

  18-jarige Duitse studente door minstens elf mannen verkracht, “ze bood geen weerstand”

  Ze huilde heel de tijd, maar heeft zich niet verzet. Omdat ze niet kon. De drugs die de daders in haar drankje hadden gegoten, maakten haar helemaal suf. Twee uur lang hebben elf mannen haar op gruwelijke wijze misbruikt. Een na een, tussen de struiken in een bosje. Op het proces dat vandaag in Duitsland is begonnen tegen de verkrachters van de 18-jarige studente uit Freiburg, toonden de daders geen enkel medeleven met hun slachtoffer.

  Like

  • King Arthur zegt:

   Dit specifieke importtuig heeft een IQ van een aardappel, dus ronde 60 en hoe lager het IQ, des te lager ook het geweten is. Verder hebben woestijnvolken zo goed als geen EQ (nadert naar zero). Daarom interesseert een slachtoffer hen helemaal niet. De enige manier om dit te stoppen is al het import booslimtuig Europa uit te pleuren, maar dat gaat in tegen de trekpoppen in brussel en den haag.

   Geliked door 3 people

  • rottenpikwick zegt:

   Walgelijk! Dit heeft Merkel mede op haar geweten! En die Malloot die onlangs is doodgeschoten ook! En de hele MerkelZOOI! Walgelijk!

   Geliked door 2 people

  • De link van Lucky….
   Zal ik dit TOEGEPASTE DEMOCRATIE noemen?
   Dit is wat de bende van Brussel en haar lidstaten dagelijks toelaten en ons aandoen.

   Like

 5. Frauke zegt:

  Onze cultuur bedekken om “geen aanstoot te geven”
  https://nl.gatestoneinstitute.org/

  Like

 6. King Arthur zegt:

  Beste boze oude man,
  Het is moeilijk, eigenlijk onmogelijk voor ons om de gedachten van een socialist te begrijpen. Ik heb een socialistische buurman en het gaat als volgt:

  – Regering is slecht want belazert het volk (en dat klopt)
  – En de werkgevers zijn smerige kapitalisten en uitbuiters (onzin),
  – Er is geld zat in de maatschappij (onzin want alle geld nodig voor indringers))
  – We worden belazerd met onze pensioenen (klopt)
  – De wereld is van iedereen zoals we iedere dag op de fucking radio horen,
  – Ja maar al die criminele verkrachtende indringers dan met gratizzzzzz ons geld?
  – Die hebben het recht hier te zijn, want wij hebben hen vroeger uitgebuit,
  – Maarrrr wij hebben nog het beste voor ze gezorgd toch??
  – Neeeee uitbuiten is uitbuiten ook al was het 400 jaar geleden,
  – Ehhhh, zet jij je huis dan open voor iedereen??
  – Neeee, want dat is mijn huis
  – Maar de hele wereld naar dit landje halen kan toch niet?
  – Niet mijn probleem, geld zat in den Haag.

  Zo kunnen we nog uren doorgaan, maar de socialist heeft wel een boom in zijn tuin (tuin = 7m diep en 5 meter breed) staan van 12 meter hoog waardoor ik vanaf 3 uur geen zon meer heb, maar dat is mijn probleem hoor. Socialisme is een zware ziekte en het liedje: “de wereld is van iedereen”, door een socialist geschreven en vertolkt precies hun verwarde wereldbeeld van gratis geld voor iedereen die zielig is. Er is dus ook niet te redeneren met dat soort lui totdat het te laat is en ze zelf slachtoffer zijn geworden van hun eigen debiele gedachten.

  Geliked door 4 people

 7. Ruud Beijer zegt:

  Helaas nog teveel huichelaars en wegkijkers in Nederland. Komt nooit meer goed!Geen toekomst meer voor onze kinderen en kleinkinderen.

  Geliked door 3 people

 8. Qvic zegt:

  Daar ben ik ook op zoek gegaan hoe zulke gestoorde mensen bewindslieden kunnen worden en hier ook nog eens mee weg komen, alsof het heel normaal is wat zij besluiten. Het is namelijk het volgende aan de hand. 99% van de mensen hier in het land, heeft een dominerende linkerhersenhelft. Dit wordt ook nog eens gestimuleerd op de scholen en zo is de gehele maatschappij opgezet. Zij kunnen meestal heel goed uit een boekje leren. Dus hebben die bestuursleden vaak dan ook een hoge opleiding genoten. Maar deze linksdenkende mensen kunnen alleen in het verleden en in de huidige tijd denken. De toekomst is voor hen een raadsel. Zij kunnen ook enkel een klein stukje van het geheel overzien. Dus als bewindslieden besluiten nemen, hebben zij geen enkel besef/benul hoe het in de toekomst dit besluit zich uitpakt. Deze mensen zijn woord denkers. In tegenstelling zijn mensen die een dominante rechterhersenhelft hebben, Daar zijn er helaas maar 1% van mensen die dit hebben. Deze mensen kunnen in huidige tijd en in de toekomst denken. Zij kunnen ook het grote totale geheel overzien en begrijpen dan ook niets van waarom andere het in kleine stukjes willen hakken voor een overzicht. Zij kunnen al op voorhand zien, wat de uitkomsten zullen zijn, van die belabberde besluiten van die bestuurders en kunnen ook verbanden leggen, die de linksdenkende niet kunnen zien, laat staan begrijpen. Deze rechtsdenkende mensen zijn dan ook beelddenkers. Deze mensen denken vele malen sneller dan woord denkers en gaan dan ook vele maler dieper in de materie van hoe en waarom. De beelddenkers kunnen ook buiten de kaders denken, dat is voor de woord denkers abracadabra. De woord denkers hebben ook altijd een chronisch geld tekort, omdat zij hier ook de actie/reactie fenomeen missen in hun gedachte gang. Of telkens het zelfde doen en dan verwachte dat je dan telkens andere uitkomsten krijgt en dan maar niet kunnen begrijpen dat dat niet werkt. Zo wordt er door de overheden elk jaar voor tig miljarden aan belasting gelden over de balk gesmeten, zonder dat er enig resultaat geboekt is. De gehele politiek kan geen toekomst visie overzien, omdat er simpelweg alleen maar mensen zitten met een dominante linkerhersenhelft. Zij zijn de echte politiek correcte, die alles volgens het boekje doen en altijd binnen de kadersdenken. Zij beschouwen dan ook dat iedereen gelijk is aan elkaar en zien niet in, dat andere de zaak op voorhand willen besodemieteren door met list en bedrog. Zo begrijpen zij ook het gevaar van de islamisering niet. Simpel omdat zij de toekomst niet kunnen inschatten. Als bestuurders zijn dit rampenplannen en zij sturen het land regelrecht de afgrond in zonder dat zij het zelf beseffen. Voor de beelddenkers is dit fenomeen onbegrijpelijk.

  Geliked door 1 persoon

 9. edwin vissers zegt:

  Qvic voor president ,ik ben een beeld denker ,en ben met een helm op geboren ,paranormaal weet ik dat Babylon snel zal vallen , gerechtigheid zal geschieden .

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Dat was mij wel duidelijk geworden dat jij de hele dag met een helmpje oploopt.
   Dat hebben ze gedaan om jezelf tegen jezelf te beschermen, omdat je anders gaten in de muur bonkt met je kop als het weer gaat malen daarboven.

   Like

 10. henk verhoef zegt:

  de nederl;ander is zo blij dat er naar hem geluisterd word en dat hij zijn zegje mag doen

  over domheid gesproken– kijk ook maar naar de uitslag verkiezinmgen
  Die rot trump toch

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Een afgewezen “vluchteling”, kan zogenaamd niet worden uitgewezen, is voor 100% afhankelijk van de gemeenschap.
  De psychiatrie wordt gebruikt om nog meer te kunnen claimen.


  Je moet gewoon zeggen dat je hele familie is uitgemoord……………………..

  Er zijn zoveel gevallen bekend die allemaal iets gemeenschappelijks hebben: bijvoorbeeld; een vrouw komt uit een land waar de charia heerst maar dat niet in oorlog verkeert.
  Ze wil [ en komt ] gewoon naar Europa.
  Ze is ten eerste illegaal en weigert haar identiteit te geven aan de politie en weigert met de autoriteiten te praten over bepaalde zaken ( selectieve stomheid ! ).
  Wordt eerst in een “duur” psychiatrische inrichting geplaatst maar krijgt daarna een eigen woning betaald door de gemeente.
  Zolang ze blijft leven wordt ze voor 100% onderhouden door de gemeenschap.
  Ze belt regelmatig naar haar familie in ’t land van herkomst en geeft totaal geen tekenen af van een mentale gestoordheid.

  https://m.20min.ch/ro/news/vaud/story/un-migrant-se-bat-contre-du-provisoire-qui-dure-11479492

  Like

 12. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/06/27/dalai-lama-hou-europa-europees-het-moet-niet-volledig-islamitisch-of-afrikaans-worden/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Dalai Lama: ‘Hou Europa Europees, het moet niet volledig islamitisch of Afrikaans worden’.

  “European countries should take these refugees and give them education and training, and the aim is return to their own land with certain skills,” he said.

  The Dalai Lama believes the end game should be to rebuild the countries people have fled. But with some 70 million people displaced across the world according to the latest figures, what if people want to stay?

  Like

 13. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/06/28/president-poetin-uit-felle-kritiek-op-wir-schaffen-das-immigratiebeleid-van-merkel/

  President Poetin uit felle kritiek op Wir schaffen das-immigratiebeleid van Merkel
  Roemt ondertussen het immigratiebeleid van Trump

  De Russische president Vladimir Poetin heeft kort voor het begin van de G20-top in Osaka felle kritiek geuit op het migratiebeleid van de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Hij noemde het een “kardinale fout” van Merkel om in 2015 honderdduizenden vluchtelingen toe te laten tot Duitsland

  Like

 14. Lucky zegt:

  Gezond verstand.
  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/27/dalai-lama-europe-will-become-muslim-if-migrants-allowed-to-stay/

  Dalai Lama: Europe Will Become ‘Muslim’ if Migrants Allowed to Stay

  The Dalai Lama insisted Wednesday that “Europe is for Europeans,” warning that if too many migrants are allowed to stay, the continent could become “Muslim” or “African.”
  The Buddhist spiritual leader, who has been living as a refugee in India since fleeing Tibet in 1959, told the BBC that only a “limited number” of migrants should be permitted to reside in Europe

  Like

 15. Het land is doodziek en op het Binnenhof totaal VERROT.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s