Marokkanen bij oneerlijkste mensen ter wereld volgens nieuwe ranking

Screenshot_220

De Global Honesty Index waarin de eerlijkheid in de wereld wordt gemeten, werd vorige week vrijgegeven. Marokko staat erg laag in de lijst, op de 39e plaats van 40 landen.

Het onderzoek werd door onderzoekers aan de universiteiten van Zürich, Michigan en Utah in 355 steden in veertig landen uitgevoerd. Ruim 17.000 portefeuilles met of zonder geld en steeds drie kaarten met gegevens van de eigenaar, een inkooplijstje en sleutels werden gebruikt.

De portefeuilles werden bij balies van banken, hotels of zelfs politiekantoren achtergelaten. Opmerkelijk is dat hoe hoger het bedrag in de portefeuille, hoe meer kans dat de “vinder” het teruggaf. Reden daarvan is dat mensen gemakkelijker het gevoel hebben iets te stelen wanneer een gevonden voorwerp waarde heeft.

In totaal werden 40 procent portefeuilles zonder geld teruggegeven, tegen 51 procent voor portefeuilles met geld. Het sociaal experiment kostte 600.000 dollar. De Scandinavische landen en Zwitserland voeren de lijst aan terwijl Marokko, Peru, China en Kazachstan helemaal onderaan staan.

Bron:
www.bladna.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen, Rotzakken. Bookmark de permalink .

47 reacties op Marokkanen bij oneerlijkste mensen ter wereld volgens nieuwe ranking

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen in Grenoble,
  https://tpo.nl/2019/06/27/grenoble-sluit-zwembaden-vanwege-burkini-activisten-die-rellen-en-drammen/

  Grenoble sluit zwembaden vanwege burkini-activisten die rellen en drammen
  Soumission: we liggen op schema

  Op initiatief van een mensenrechtengroepering wilde zondag een aantal moslima’s in boerkini een duik nemen in de openbare baden. Dat terwijl de gemeente de religieuze badkledij heeft verboden. De badmeesters vroegen de burgemeester daarop om de zwembaden te sluiten. Ze kunnen de veiligheid van de badgasten niet garanderen als ze zich ook moeten bezighouden met de heisa die de boerkini’s veroorzaken, stellen ze.

  Like

  • delamontagne zegt:


   Er is een oproep op Facebook e.d gedaan om aanstaande Zondag protest te laten zien aan de slappe houding van de Burgemeester van Grenoble die ook niet meer weet wat te doen zoals in NL die van Eindhoven.
   Enkele weken geleden werd het zwembad al bestormd door fanatieke, ellendige moslims die de vrouwen die de GEWONE WESTERSE badkleding aan hadden uitscholden en bedreigden.
   De week daarop werd ’t bad in beslag genomen door Burkini-moslima’s ( burkini is in de meeste Fr baden verboden.)
   Nu zijn een hoop mensen ’t beu en wordt opgeroepen om massaal a.s. Zondag te komen naar zwembad en de badkleding af-te-doen en naakt ’t bad in te duiken.

   https://www.facebook.com/events/358625861511557/

   https://www.facebook.com/events/358625861511557/

   Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    De boel bij elkaar houden, denkt hij, net als Cohen, tot openlijk de hel los barst dan heet het ‘ik heb mijn best gedaan’.
    Slap volk, krijg je als je een schilderiaan bent die in god noch gebod gelooft 🙂

    Geliked door 1 persoon

 2. Peres zegt:

  Daarvoor had ik dergelijk onderzoek niet nodig. Mijn gehele carrière met Marokkanen te maken gehad. Absoluut krapuul dat liegt en bedriegt. Maar daar zijn het ook Marokkanen voor. Zeker wel als mens gelijkwaardig maar zeker niet gelijk of hetzelfde. Gewoon het rifgebergte schorem. Zelfs Marokko wil ze het land uit hebben.

  Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   Ik vertrouw er geen één, daar kan ik niets aandoen. Als men zich een beetje verdiept in dat gewéldige boek van hun . Dan weet u dat.
   En het is ook al heel vaak naar voren gebracht op deze site, en andere trouwens. Als er een te vertrouwen zou zijn dan is dat hoogst waarschijnlijk een afvallige.

   Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Uit het Rifgebergte,: worden ze dan ook niet. ‘BERBERS’ genoemd? ,( als tweederangsvolk bestempeld) maar ze zijn WEL MAROKKANEN!

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Laat ik nou in eerste instantie lezen:
  https://www.bladi.net/

  dat is n.l. een Franstalige Maroc Site over Marokanen o.a. in buitenland.
  En dus dacht ik:”dat kan toch niet, je eigen volk afkammen.”
  Ik las ’t voor en er steeg een hoongelach op uit de keuken van m’n vrouw ( vroeger lerares Frans Rotterdam Zuid ), DAT WIST IK 30 JAAR GELEDEN AL ! !

  Maar dat zoiets gepubliceerd mag worden op een NL-Site ???????

  Geliked door 1 persoon

  • Mary zegt:

   Bijna 20 jaar geleden gaf een Marokkaanse dame in Marokko al een interview in een Nederlands maandblad waarin ze woedend zei dat ze op de hoogte waren van wat de Rifgebergte Marokkanen in Nederland konden uitvreten, dat ze hun ten schande maakte en dat Nederland ze maar terug moest sturen want hier weten we wel hoe we ze aan moeten pakken!!!!.

   Geliked door 3 people

 4. Rensk. zegt:

  Duidelijk!

  Like

 5. King Arthur zegt:

  De EU volslagen geschift om al deze “eerlijke” mensen hier naar toe te halen, men noemt dat: “uitwisselen studenten” ?????????????????

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2035262273/eu-en-marokko-werken-aan-nauwere-samenwerking

  Geliked door 1 persoon

 6. erix123 zegt:

  Gelukkig hebben ze dit niet getest bij ons kabinet. Daar was vast geen cent van terug gekomen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Piet Snot zegt:

  Een onderzoek van 600.000 dollar, om een open deur in te trappen.
  Waarschijnlijk moet je daarvoor gestudeerd hebben om zo iets te bedenken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat zo iets 600.000 moest kosten.
  Hadden ze gewoon een enquete voor kunnen houden dat was de uitkomst hetzelfde geweest lijkt me.
  Althans in het geval van de Rifapen.

  Geliked door 1 persoon

  • Howard zegt:

   Grote kans dat die 600.000 dollar helemaal niet is neergelegd. Wie moet dit controleren?Je maakt gewoon een verzonnen verhaal en KASSA!

   Like

 9. Yvonne zegt:

  Een Hollandse vrouw die ik ken heeft een halve Marokkaanse zoon,hij heeft zijn moeder eens het ziekenhuis ingeslagen ze blijft het voor hem opnemen
  Ze zijn allebei bedriegers lichten o.a de verzekering op,hij zet met zijn vrienden aanrijdingen in scène
  En als Marokko zijn bevolking kwijt wil hoe houdt dan de economie zich draaiende ? Kom er maar bij hoor plaats genoeg, we hebben jullie nodig, maar niet heus

  Geliked door 1 persoon

 10. Piet Snot zegt:

  Het lot van de 31-jarige politiemedewerker Denis V. (m) is bezegeld: 120 uur vuil rapen wegens het lekken van de naam van de Amsterdamse suikerspiegelstationspleinrammer naar het roemruchte shocklog http://www.geenstijl.nl.
  https://www.geenstijl.nl/5148337/120-uur-taakstraf-voor-agent-die-naam-suikerspiegelchauffeur-aan-geenstijl-lekte/

  Geliked door 1 persoon

 11. Peter zegt:

  Marokkanen bij oneerlijkste mensen ter wereld volgens nieuwe ranking.
  Dus minder, minder, MINDER oneerlijke mensen !

  Geliked door 1 persoon

 12. Kees zegt:

  Die marokkanen zitten hier nu 50 jaar, volgens mij hebben ze in die periode meer ellende veroorzaakt, dan destijds de Duitsers in 5 jaar.

  Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Zie opsporing verzocht, 90% rifapen.

   Like

  • Jan zegt:

   Maar, zij hebben ons ook bevrijd van de nazi’s (toch? iets in die trant)

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Kees, Marokkanen zijn een volk met een gedegenereerde mentalitet. Marokkaanse Arabieren beschouwen de Berbers als puur menselijk afval. De Amazigh (de Rif zooi) maakt deel uit van dit afval. Het was altijd een volk die van piraterij leefde. Wij mogen ons een serieus vraag stellen: WAAROM had de NL regering besloten zulke gevaarlijke mensen hierheen te brengen? Als geleerde mensen moesten ze weten: a) dat ze gastarbeiders met piratengenen naar Nederland brengen. Mensen die niet geschikt zijn normaal werk te doen. Vergelijk het met een hyena die gras eet. b) De Tweede Wereldoorlog was 50 jaar geleden nog vers in het geheugen. Ze wisten hoe de Marokkaanse soldaten, die deel uitmaakten van de Franse koloniale leger, zich gedroegen tegen de bevolking van landen die ze kwamen bevrijden. Bijv.: de massaverkrachtingen in Italie? Kennelijk waren de hooggeplaatste ambtenaren die over dit thema gingen, geen zuiver water. De Marokkanen waren van meet af aan WAARDELOOS als arbeiders, maar wel een winst voor de criminaliteit. Waarom werden Marokkanen niet – zoals het in de contract stond – direct na verloop van het 5-jarige contract, naar huis gestuurd? Integendeel! Hun hele tent met wijven en kinderen werden uitgenodigd. Mijn visie is: de hooggeplaatste bobo’s waren bang dat zij geen goedkope Marokkaanse wiet en Hash zouden krijgen. En natuurlijke kwamen ook andere faciliteiten die ze moesten missen. Dat wij in de verre toekomst van de 21ste eeuw nog steeds last van hun troeteldiertjes zouden hebben? Tsja! Dat was toekomstmuziek.
   De vergelijking met de Duitsers gaat hier niet op. Wij hebben last van Marokkanen als criminelen, maar Marokkanen hebben (nog niet) mensen naar concentratiekampen gestuurd en hebben ook niet massaexecuties van burgerbevolking verricht (De toekomstige Jihadoorlog nog niet meegerekend).

   Like

 13. Henk zegt:

  Dat er uberhoupt eerlijke marokkanen bestaan !

  Like

   • Jan zegt:

    Een Duitser, een Engelsman en een Marokkaan zitten in een restaurant. Aan de overkant zit een man te eten die sterk op Jezus lijkt ; De Duitser kan het niet laten te zeggen dat hij écht wel sterk op Jezus lijkt.“Ik ben Jezus”, zegt de man.
    Dat treft, zegt de Duitser, ik ben een goed katholiek en mocht je mij van mijn migraine kunnen afhelpen… Jezus raakt zijn voorhoofd aan en meteen houdt de pijn op. De Duitser vertelt het verhaal aan zijn tafelgenoten en de Engelsman gaat nu op Jezus af: Ik heb een ongeneeslijke rheuma, met uw genade zal ik genezen.
    Jezus raakt de schouder van de Engelsman aan en hij is meteen van z’n kwaal verlost. De Engelsman vertelt zijn verhaal, maar de Marokkaan geeft geen krimp. Na een poosje komt Jezus aan de tafel en vraagt aan de Marokkaan : Zeg vriend, heb jij geen enkele ziekte of pijn ? Waarop de Marokkaan zegt : waag het niet om mij aan te raken, ik ben in de ziektewet!

    Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Ken jij ze dan?

   Like

   • delamontagne zegt:

    Abu uit Rotterdam………!

    Like

   • Jan zegt:

    Hoe heet het document waar de meest voorkomende Marokkaanse namen op staan? Een opsporingsbevel.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Bedoel je abu laadklep?
    Vergeet het maar, de man is mossel tot het eind, een salafist zelf.
    Heeft hij zelf toe gegeven. Kan ook niet anders, anders ben je geen echte mossel.
    Geen enkel blanke ongelovige Nederlander die een kans maakt om met ze dochter op stap te gaan.

    Geliked door 1 persoon

 14. Feniks zegt:

  Het gelijk van Wilders aangetoond.

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Hele eerlijke Marokkanen

   Wat is je prijs? – €2850, voor hoeveel heb je gekocht? €1400 – wat was de prijs nou weer – €2870😂😂😂😂

   Like

 15. rottenpikwick zegt:

  Als ik zie wat er allemaal in de hens gestoken is, vernield, gejat is, etc etc de laatste tijd in een gebied met weinig “nieuwe nederlanders”, kan ik niet anders tot de conclusie komen dat er ook veel WHITE TRASH is!! Maar dat wisten we al!

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Jij bent geen Nederlander, dat had ik al eerder beweerd.
   Daarom doe je ook zo stiekem, anders zou het direct duidelijk worden.
   Jij gebruikt ook allochtonen scheld woorden voor Nederlanders.

   Like

  • Lucky zegt:

   Men schijt niet in het eigen nest?

   Like

  • King Arthur zegt:

   Ehhhhhhh, men gaat nu niet de eigen omgeving (kanaal eiland) in de fik steken, mar hele buitengebieden lijden nu onder al deze “eerlijke” “mensen”. Wat nu white trash???

   Like

 16. henk verhoef zegt:

  hoe zit het nu ook alweer met de “leider” van groenlinks is toch iets van
  halve marokkaan en zelfs zijn naam veranderd- want vader was toch ook echt van dat volk
  Zouden de minder minder rechters dit ook lezen en nog leuker– zouden die het begrijpen-
  maar wie moet je de gevolgen nu kwalijk nemen– zouden dat die 2e kamer hangjongeren zijn
  ( even niet aan denken– maar die zijn toch gekozen door jan de hoogopgeleide beschaafde en eerlijke – kaaskop
  )

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Henk Verhoef. De leider van Groen Links is genetisch een halve Marokkaan (biologische vader). Maar hij is geen dag in zijn leven door Marokkanen opgevoed. Dat heeft zijn (RK) Indische familie gedaan. Dus hij is geen Marokkaan en ook geen moslim. Malik Azmani is ook genetisch een halve Marokkaan, maar op andere wijze. Hij is door zijn Marokkaanse vader en familie (van vaderskant) opgevoed. Het kan best zijn, dat zijn moeder moslima is geworden; anders zou zijn vader niet met haar trouwen. Na zijn naam af te leiden, kan hij ook als moslim zijn opgevoed. Kan! Het kan ook zijn dat hij nu een ex moslim is. Hoe dan ook, hij heeft meer met Marokkanen en moslims te maken dan Jesse Klaver.

   Like

 17. Republikein zegt:

  En 1 op 2 wil vertrekken, naar Nederland denk ik, mijn land.

  Like

 18. Piet Snot zegt:

  Hier het complete lijstje. (klikken voor vergroten)
  https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/06/F1.large_-800×656.jpg?x39923

  En Nederland staat op de 3de plaats.
  Zelf een tijdje geleden nog een portemonnee ingeleverd met iets van 300 euro erin bij de supermarkt balie, het lag ineens vlak voor mijn voeten.
  Bleek van een oudere man te zijn, die er maar wat blij mee was dat ie ‘m weer had.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Piet Snot. Nederland mag best op de derde plaats staan. Er zijn hier zeer veel eerlijke mensen; vooral in landelijke gebieden. Als je je portemonnee in een Drentse, Groningse- of Friese supermarkt verliest, heb jij groot kans dat je het terugkrijgt met alles erop en eraan.

   Like

 19. MarcelJ zegt:

  Dat het 600K heeft gekost had te maken met het feit dat de macrokannen het geld in eigen zak hadden gestoken na het vinden van de beurs. Natuurlijk kreeg men het geld niet terug wanneer ze er naar vroegen, want Marokkanen liegen als de pest en zeggen, waar je bij stond, dat ze het geld niet hebben.

  Like

 20. Aegolius cs zegt:

  Zeer discutabel onderzoek. Inkomsten van inwoners der onderzochte landen bepalen mede het onderzochte “eerlijkheidsgedrag”, alsook de plaatsen waar men dergelijke portefeuilles heeft achtergelaten. Gechargeerd: op plaatsen van armoede-wijken? In Zwitserland en Scandinavische landen wat minder dan elders (…).
  Als het een wetenschappelijk onderzoek betreft, mis ik daaromtrent de zorgvuldige waarborgen.

  Like

 21. loNe zegt:

  ..heb een gedeelte van een boek gelezen [uit 1850 of daaromtrent] ,
  bestaat op internet als gekopieerd boek ,
  de schrijver trok door het midden oosten en afrika ,
  en noemt letterlijk “hoe de marrokanen afstammen van de Canaanieten ,
  die vertrokken toen het volk oud-Ishral in het land kwam [=na de exodus] ,

  .. vond dat per context een erg interessante uitspraak ,
  omdat de clue waar het hier om gaat , gerelateerd moet zijn aan
  “adam-zielen” versus “corrupte adam-zielen”

  ..vergelijk in dit verband oud-Egypte ,
  die wel degelijk adam-zielen waren – maar uit Canaan
  (hieroglyphen noemen hun vader QÃN , oftewel Cain)

  … het mag een aanwijzing zijn ,
  waaróm het niet botert met deze groep ….

  Like

 22. Voeg er nog wat aan toe….
  Het Arabische volk is verre van te vertrouwen….dat weten wij al 1400 jaar lang.
  Punt volgende regel….
  Het Westen en met name Nederland mijn Vaderland vindt dat ik een leugenaar en fobisch ben, wat dat nu weer betekent weet ik echt niet…..ik begin verdomme ook nog te liegen hier.

  Like

 23. Thomasson zegt:

  @Guardia Angel. “Het Westen en met name Nederland, mijn Vaderland, vindt dat ik een leugenaar en fobisch ben”. Dat bent u zeker niet! Gelukkig steeds meer mensen in Nederland beginnen in te zien dat er stront zit aan de knikker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s