NWO en de massa

Screenshot_214

(Door: “bozeoudeman”)

Al schijnbaar minstens vijf jaar wordt de wereld verwoest door miljardairs als Zuckerberg en Soros en hun lakeien als Obama, Merkel en Rutte, terwijl de meute erbij staat en toekijkt. Men doet niets. Nou ja, niets? Men gaat naar festivals, men gaat naar dance festijnen, men gaat naar China, naar Bali, naar Thailand, naar Japan of wat meer gewoontjes naar Turkije met vakantie. Men gaat voor een weekend naar the big apple of gewoon wat dichterbij, shoppen in Londen. 

Te verwend, te decadent, te stupide, te leeghoofdig, te verblind door de alsmaar stijgende prijzen van de eigen stulpjes houdt bijna 60% van de bevolking wellicht de mond stevig dicht, zolang de tendens laat zien dat volgen van politieke leeghoofden zeer goed uitbetaalt.

De andere pakweg 40%, zeg maar rest die niet profiteert van de ‘Kok lang leve de overwaarde maatschappij’ is veelal te mat, te afgestompt, te murw, te bang, te manipuleerbaar, te armlastig en wordt door de gezamenlijke politieke maffia iedere dag weer armer gemaakt om dus niet langer de puf te hebben zich te verzetten tegen de politieke roofriddermentaliteit die vooral heerst bij PvdA, VVD, CDA, D66, GroenLinks, CU en niet te vergeten de ‘socialisten’ van de SP.

De SP, de partij die zich via de Attac-beweging, die eind jaren negentig werd opgericht, afzette tegen het in de jaren negentig, na het wegvallen van de Sovjet Unie, oprukkende multinationale globalisme van hebzuchtige bankiers, nietsontziende speculanten, geld harkende politici en ceo’s bij multinationale bedrijven en bonussencultuur, heeft onder ‘roerganger’ Roemer een gezichtsverandering ondergaan en zingt vanaf die tijd uit volle borst mee in het VVD/D66 geldhark koor van ‘sociale’ liberalen.

Dus verwonderlijk is het niet dat veel mensen zich afkeren van de werkelijkheid, omdat ze weten dat ze er toch nergens invloed op kunnen uitoefenen. De partij van oplichters kunstenaars, de PvdA, die eens min of meer via het manneke Asscher flexwerken heeft geïntroduceerd, is nu de partij die eveneens via dat manneke ‘de scherpe kantjes van flexwerken gaat afhalen’. Oplichterij pur sang lijkt dit toch echt.

Iedereen met een beetje geheugen zal schrikken bij deze woorden en denken aan hoe deze partij via manneke Bos ‘de scherpe kantjes’ van het vreselijke en inmiddels bijna onbetaalbare nieuwe ziektekostenstelsel van de mannekens Balkenende en Hoogervorst af wenste te gaan halen, door het systeem in de praktijk voor verzekerden nog duurder en dus nog onaantrekkelijker te maken.

Al dertig jaar of meer wordt de wereld geterroriseerd door allerlei VN-organisaties, te beginnen in de jaren tachtig door de Wereldbank en het IMF. Alle gewone mensen konden toen door hun dagelijks sappelen niet zien waar deze neonazi’s uit New York heen wensten te gaan met de wereld. De enige verdienste van het wicht Merkel is in mijn ogen dat zij met haar krankzinnigheid deels de sluier weghaalde en liet zien, voor wie wil kijken, waar de getikte New World Order naartoe wil.

Eén religie, die alle andere religies vervangt, de zogenaamde “chrislam”, moet gaan voorkomen dat strijd tussen godsdiensten wereldwijd miljoenen doden zal brengen. En dat doet men op een wijze waardoor, nu al zichtbaar, straks miljoenen doden zullen vallen. Dit omdat hetgeen architecten op hun tekentafels ontwerpen in de praktijk altijd heel anders en vaak tegengesteld uitpakt. Zoiets noemt men dan maar ‘kinderziektes’, alsof die dan niet zeer dodelijk kunnen zijn.

Verder moet er één mensenras worden gerecreëerd: een mengras waar alle rassen in samensmelten om zo racisme via dit multiculturele gebeuren voor eens en altijd de wereld uit te helpen. Ook hier geldt hetzelfde; de architecten gaan helemaal los in hun prachtige waanideeën en vergeten gemakshalve dat de natuur toch echt deels rassen bepaalt, via veel of juist weinig zonlicht en iets als pigment. Maar dat is iets dat niet past in de mooie theorie om alle rassen tot één te laten samensmelten van ‘hooggeleerde’ personen die bij biologieles blijkbaar nooit erg hebben opgelet. De locatie waar een mens zich bevindt, veroorzaakt grotendeels de huidskleur om maar iets te noemen en daar heeft de wens van ‘hooggeleerde’ dwazen niet veel invloed op.

Deze tijd zal ooit in de boeken staan als een tijd waarin krankzinnigen in combinatie met de grootste druiloren met de grootste bekken de wereld bijna volledig konden verwoesten, omdat ze nergens, en dan ook echt nergens verstand van bleken te hebben, maar wel zeker wisten dat alles zo moest gebeuren zoals zij, met name D66 en GroenLinks aanhangers, het voorstonden. Dat is één deel van de dwazen die ons naar de afgrond leiden: de politieke en bestuurlijke narren en hun hielen likkende aanhang, die hoopt ooit ook nog premier of burgemeester of iets in die geest te worden.

Het andere deel bestaat uit in wezen nog dommer volk als Zuckerberg, die droomt dat hij en de zijnen zich straks veilig op Mars kunnen vestigen terwijl ook zijn bedrijf de aarde tot een onleefbare planeet maakt voor dan, naar ook zijn wens, enkel de armoelijders die gedwongen worden tot leven in een hen opgedrongen slavernij waar hij, grootheid Zuckerberg, nog meer miljarden aan overhoudt als ‘filantroop’ die hij en zijn vrienden als Soros beweren te zijn. Met andere woorden; alles draait ordinair om poen! Maar dat wist u al. Nu de rest nog, de toekomstige slaven, misschien hebben we dan nog een kans.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, gezond realisme, Globalisering, Graaien, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, onwetendheid, Racisme, Religie, Rotzakken, socialisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op NWO en de massa

 1. Bert zegt:

  Eens… Probleem is alleen: 99% van de burgers weet niet wat de NWO is, en als je het ze verteld, lachen ze en denken ze dat je een “alu-hoedje” gek bent.

  Geliked door 4 people

 2. edwin vissers zegt:

  Je moet Jezus wel zijn wraak gunnen ,heerlijk lijkt me dat ,goddelijk slachten .

  Like

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen Londen

  Like

 4. fleckie zegt:

  Even iets vermelden, uit het boek “ VENUS. IN. CONGO”, van MAURICE. GRANVILLE! uitg.
  “ DE. BOEKENMOLEN”, ROTTERDAM, ( pag. 18 ).
  .’ Rassenpolitiek is een fictie., Het is de droom van een behoudende groep, die door het belang van heden blind. blijft voor de toekomstige werkelijkheid. De statistiek wijst uit,dat de gekleurde rassen In. veel. sneller. tempo. toenemen dan. de. blanke. rassen……..DAARDOOR. zullen. in. een. niet. eens. zo heel. verre. toekomst. blank. en. bruin. samensmelten. en. zal. de cirkel. , die. begon. met. het. ontstaan. van. de. eerste. mensen. op. aarde, zich. na. vele. duizenden. jaren. gesloten. hebben.
  Dat proces is niet te keren. Het is eenvoudig. het. gevolg. van de natuurlijke. evoluties, waaraan geen mensenwerk iets kan veranderen……..Latere rassen zullen hun schouders ophalen over de nietige mens van heden, die als een. DON. QUICHOTE. tegen. windmolens vocht en zijn politiek van rassenscheiding in brallende leuzen wrong voor een nageslacht, terwijl hij in wezen niets anders deed dan zijn eigen positie van hebt moment beschermen………………….
  Op pag.16, bijvoorbeeld:” Zeker, de zwarte heren in hun colberts waren geen. w. i. l. d. e n
  meer. Ze waren goed geschoold en beseften. ZEER. goed, dat ze veel aan de blanken te danken hadden. Doch. e r g e n s begon de zaak vast te lopen, NET. als bij een auto, die niet op tijd van olie wordt voorzien………………………..<~<~<~<~<~<~<~fleckie: DIT! weet/wist. MEN. .OOK. .in. de. ‘HOGERE. REGIONEN’, ( DUS. vanzelfsprekend. o.a. DE. JEZUÏETEN,)( men versnelt dit proces gewoonweg door de… geplande. ‘NIEUWE. WERELD. ORDE’!..<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 5. Misschien toch nog hoop ergens…..gisteren stak ik het licht aan om 23.00u.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s