VIDEO: De dood van Europa

 

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Weg met ons!", Barbarisme, Europa, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: De dood van Europa

 1. Rensk. zegt:

  Liever de dood van een aantal West-Europese en EU leiders dan de dood van Europa. Dat ze stuk voor stuk een akelige ziekte krijgen. Merkel trilde al weer. Had nu geen smoes. Zij heeft net als een groot aantal ¨leiders¨ weer een shot nodig. Welk Shot? Geen idee. Kan van alles zijn. Ze wordt ouder en dan is het steeds lastiger te verbergen. In dit geval weet ik voor 100 procent zeker dat dat het is.

  Intriest dat Europa dit soort waardeloze lui zonder enige discipline Europa finaal kapot maken.
  Af en toe word ik woest. Gelukkig maar even en dan ben je het maar kwijt, want anders zit ik mezelf in de weg en dat gun ik dat soort niet! Een gek die de vredesprijs krijgt. Belachelijk is nog te zacht uitgedrukt. Er is geen woord voor.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Rensk. Ook Hitler had last van Parkinson. Hij deed zijn best zijn armen achter zijn rug te houden dat niemand zou het zien en zeker niet een 8 mm. camera. Men zegt dat Hillary Clinton gebruikte spuitjes om haar op te been te houden. Wie weet hoeveel van onze politieke “hoeders” gebruiken een shot of zo maar een snuifje. De toiletten van onze vertegenwoordigers in EU zitten onder de cocaine stof. De politieke gasten van onze tijd leven in Crimson & Clover en ondertussen brengen ze in hun “trippen” onze landen naar de afgrond en riskeren fysiek onze levens.
   Het is tijd dat ze de oude kadaver genaamd Angela Merkel en de gigolo van Frankrijk Macron dumpen; het liefst in de vuilnis container.

   Like

 2. Republikein zegt:

  Grappig einde.

  Like

 3. rottenpikwick zegt:

  Merkel is de personificatie van W-Europa, kan zelf ook ieder moment instorten! Vandaag stond ze alweer te schudden en te bibberen. Ze heeft W-Europa gesloopt en ik weet bijna wel zeker dat ze dat ook wel doorheeft! Zij en haar vrindjes hebben bloed aan de klauwen tot ver over de ellebogen!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  In heel Europa worden we geregeerd door dwazen !
  En die op deze lieden stemmen zijn nog gekker !

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  En ieder keer weer in de geschiedenis. Mao Zedong was een psychopaat. Stalin was een psychopaat. Lenin was geen psychopaat, maar wat ie wel was weet ik tot op heden niet. Ook hij was zo gek als een deur. Stalin en Zedong konden redelijk met elkaar overweg. Alle drie hadden ze en broertje dood aan werken. Opdrachten geven dat kunnen ze en mensen tegen elkaar uitspelen. Dat kunnen ze. Is altijd het geval bij narcisten en psychopaten. En nu weer een club gekken die alles verzieken. Gekken voelen elkaar aan en trekken elkaar aan. In en in triest.

  En dan die grote muil weer van onze regeringsleiders met hun afkeuring dat US zich terug wilde trekken uit Syrie Vorig jaar.Dat roepen ze wel in de media en nu doet US hetzelfde en willen ze dat het besproken word achter gesloten deuren. Us roept het express via de krant. Omdat de regering haar muil niet kon houden met hun afkeuring. Hadden ze die afkeuring ook maar achter gesloten deuren laten merken. Stomme idioten.Nu halen hun eigen woorden ze in.

  Like

 6. Ruud Beijer zegt:

  Wanneer pakken ze you tube en Facebook aan?
  Ik hoop gauw.

  Geliked door 1 persoon

 7. fransdewit zegt:

  Nou film is alweer verwijdert, pure censuur

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Het verwijderen van de video “De Dood van Europa” is overduidelijke een teken aan de wand. Men kan nu 100% zeker van zijn, dat de monsters van Bilderberg/NWO, proberen de Europese landen te vernietigen en hen bevolking fysiek uit te roeien. Wij mogen niet weten wat er om ons heen gebeurt. Ze willen ons in de donker laten. Wat niet weet, wat niet deert. Dat doen ze met hun vazalen bij de EU en politieke verraders binnen de Europese natiestaten.

  Like

 9. Spanje heeft de video geblokkeerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s