“Afschaffing van de grenscontroles in 2015 was een kardinale fout”

Screenshot_232

Vladimir Poetin en Angela Merkel.

(Vertaling: E.J. Bron)

Scherpe kritiek op Merkel´s politiek door Vladimir Poetin

De Russische president Vladimir Poetin behoort niet tot het soort politici dat zich permanent en ongevraagd in de politiek van andere landen mengt of de politici aldaar “goede”adviezen geeft. Zo´n gedrag komt eerder overeen met de politici van de Merkel-regering en andere Duitse consensuspartijen. Ze denken altijd alles beter te weten dan alle anderen en zijn er van overtuigd dat zonder hun bijdrage de politiek in ander elanden überhaupt niet kan functioneren.

Die Freie Welt

Omdat Poetin zulke gevoelens volledig vreemd zijn, zorgen de woorden die hij nu bij de G20-top in Osaka gebruikte voor een zekere aandacht. Poetin heeft namelijk scherpe kritiek op de vluchtelingenpolitiek van Merkel: het zou een “kardinale fout” geweest zijn om de personencontroles aan de grenzen “zomaar op te geven”, aldus Poetin.

Daarentegen prijst hij de migratiepolitiek van Donald Trump. Trump zou laten zien hoe politieke verantwoordelijkheid voor de mensen in het eigen land eruit kan zien. Daartoe zou ook behoren dat men zou weten wie zich in het land bevindt en dat diegenen die niet in het land horen of in eerste instantie helemaal niet binnenkomen of weer snel het land uitgezet worden.

Ook de veel te liberale houding van de Merkel-regering tegenover migranten wordt door Poetin bekritiseerd. Deze heeft tot gevolg dat “migranten straffeloos kunnen doden, plunderen en verkrachten, omdat hun rechten beschermd moeten worden.” Wat betreft Poetin echter zou “elke misdaad gevolgd moeten worden door straf”. Zoals het liberalisme met betrekking tot migranten in Duitsland politiek gepredikt wordt, is het volgens Poetin in conflict gekomen met “de belangen van de meerderheid van de overweldigende meerderheid van de bevolking.”

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel, Naïviteit, Poetin, Rotzakken, Rusland, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Afschaffing van de grenscontroles in 2015 was een kardinale fout”

 1. De man heeft toch alle gelijk van de wereld.

  Liked by 1 persoon

 2. trol zegt:

  waarom snappen putin en trump nu wel hoe het moet en hier bij ons die hele vieze linkse bende het niet ? of willen ze nu echt een moslimstaat van NL maken en de echter NL wegjagen alles voor een groter en machtigere EU met Turkye erbij ? is dat het ?

  Liked by 1 persoon

 3. Eddy Elyn zegt:

  Poetin heeft gelijk. Hij zegt wat er miljoenen Europeanen al jaren weten. En toch blijven ze kiezen voor dezelfde partijen.

  Like

 4. Marc zegt:

  Tja, als zelfs Poetin dat zo duidelijk ziet …..!

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  President putin en trump zijn geen lid van de “satanische” elite,zoals de nazi bilderberg groep,en de illuminatie (rotschilds en rockerfellers) daarom worden hun ook continu aangevallen.

  Like

 6. Mary zegt:

  Interessant dat Poetin er over spreekt wellicht dat Rusland en China niet echt gecharmeerd zijn van een Islamitisch Europa (net zoals Trump) naast de deur, wellicht gaat Rusland (met vriend China achter zich en Trump zeker als medestander) zich nogmaals inzetten voor een bevrijding van Europa, laten we het hopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s