CITAAT Margaret Thatcher

Screenshot_246

“Er bestaat niet zoiets als publiek geld; er bestaat alleen maar geld van de belastingbetaler.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op CITAAT Margaret Thatcher

 1. Dick zegt:

  En de dienst kent vele opslag kluizen waar gekozenen creatief boekhouden, dit subsidies noemen, een substantioneel deel van dat volksgeld reserveerden de verkozenen in een organisatie met de verzamelnaam Brussel.
  Het volksgeld wordt uitgepist,
  waar Brusselnarren om bekend staan, om maar te kunnen blijven pissen om een manneke te kunnen zijn.

  Er zou een Misspis moeten komen die het manneke vervangt, een type Thatcher.

  Dus niet de op Shawn Merriman lijkende Rutte wat betreft ogen en look ervan hoewel deze zich fysiek verrijkte en Rutte enkel het manneke wil zijn, ijdel en hooghartig Fontijnheer zijn.

  Like

 2. Edwin Lauxen zegt:

  Geliked door 2 people

 3. rottenpikwick zegt:

  Moet je mee aan komen bij die Roversbende op Het Binnenhof! 1 Grote Puinzooi met ONZE CENTEN! Als motorbendes verboden zijn, dan moet Deze Tent zeker ook aangepakt worden! Stelletje Criminelen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  She was a smart woman !
  May she rest in peace.

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   De Engelsen waren er allesbehalve blij mee. Die generatie politici konden goed praten en wij wilden zulke politici hebben. Echter het land verarmde erg en de bevolking zelf was er helemaal niet blij mee. De verarming komt door kapitalisering van de economie waardoor mensenarbeid niet meer nodig waren en mensen hun lonen kwijtraakten en moesten leven op een lage uitkering. Terwijl de groei van de economie in bijv. Nederland sinds WOII altijd een paar procent was en positieve groei had, ging dat geld naar de elite, en was geen afspiegeling voor de welvaart van de bevolking, die een werkloosheid had, buiten Amsterdam waar de werkloosheid ongeveer 2/ 3% was, was deze in de rest van het land eerder 20 of 30 %, waarbij de jeugdwerkloosheid al helemaal niet werd bekeken. Maar ik ben overtuigd dat de jeugwerkloosheid hoger is dan wat ze over de zielige zuid Europese landen schrijven van 40% jeugdwerkloosheid in deze tijd. Banen waren er helemaal niet, Zeker in noorden en Limburg niet.

   Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is zó waar, denk daar maar eens aan terug als er straks weer iemand staat te gillen dat ergens subsidie voor nodig is, dat is niet gratis dat is door anderen opgebracht/ van anderen afgenomen.
  Kan me daar met recht over opwinden, met tussenpozen komt ook weer de eis aan kakken dat het openbaar vervoer gratis zou moeten zijn, wat ze bedoelen is dat anderen voor hun vervoer moeten betalen.

  Like

 6. Trucker zegt:

  Margaret Thatcher, die vrouw heb ik altijd bewonderd, één van de betere (ken er weinig die beter deden als haar) premier’s van Groot Britagne.
  Zij werd niet voor niks de Iron Lady genoemd, na haar aftreden is er een sliert geweest van knoeiende foefelende bang als konijnen zijnde premiers die de sterke natie onder Maggy kompleet nar de Filistijnen geholpen hebben.
  Ze laten/liet over zich lopen als een voetveeg en durfden hun stem niet te laten horen.
  Kijk nu het heden, Groot Britagne staat op de lijst (met stip) genoteerd als eerste natie in het Vrije Westen die geislamiseerd zal zijn, nee niet Zweden waar domme mutsen en linksige potloodventers de natie NIET leiden.
  Thatcher draait zich in haar graf als ze ziet hoe haar ooit zo trotse natie verworden is tot een vrijhaven voor islam(ieten), dat London bestuurd wordt door een islamiet, dat er islamieten op elk niveau huizen in het dagdagelijks beleid.
  Zij zou nooit Groot Brittagne, die ze ook met gewapende hand verdedigde (of zijn er die de Falklands vergeten zijn) uitgeleverd hebben aan de perfide ideologie islam.
  Zij is tevens één van de weinige premiers (heb zelfs niet meer nodig als twee vingers) die de troops (zeker het SAS) trots op waren, (was trouwens wederzijds).

  Geliked door 1 persoon

 7. Sjoe! zegt:

  Dit belemmert de onrechtmatige toeëigening, misbruik en verduistering niet.

  Like

 8. Piet Snot zegt:

  We kunnen weer los over arme en zielige ouderen die van ellende moeten stelen.

  Een bejaarde winkeldief is zaterdag opgepakt in Arnhem. De man is 80 jaar en werd betrapt op het stelen van spullen uit de winkel.
  ,,Het is de sport”, verklaarde de bejaarde man toen de politie hem aanhield. Volgens de wijkagent was de dief een week eerder ook al betrapt in dezelfde winkel. Hij kreeg toen nog de kans om te betalen. ,,Maar de winkelier blijft natuurlijk niet waarschuwen”, schrijft de wijkagent.
  https://www.ad.nl/binnenland/bejaarde-winkeldief-80-opgepakt-het-is-de-sport~af11064b/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s