CITAAT Marine Le Pen

Screenshot_239

Immigratie is een georganiseerde vervanging van onze bevolking. Dit bedreigt ons overleven. We beschikken niet over de middelen om diegenen die hier al zijn te integreren. Het resultaat is een eindeloos cultureel conflict.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Europa, Frankrijk, gezond realisme, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marine Le Pen, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op CITAAT Marine Le Pen

 1. Peter zegt:

  Een prachtige en juiste zin die ik graag in het Frans had willen lezen.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ok, voor deze ene keer dan.

   “L’immigration est un remplacement organisé pour notre population. Cela menace notre survie. Nous n’avons pas les moyens d’intégrer ceux qui sont déjà ici. Le résultat est un conflit culturel sans fin.”

   Like

   • Piet Snot zegt:

    En? Klopt het ook nog een beetje.
    Ik heb er dan ook op zitten zweten op deze vertaling.

    Geliked door 1 persoon

   • Peter zegt:

    Un grand merci.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Peter, ik ken geen enkele andere taal dan Nederlands, had je nog niet door dan.
    Geen Fries, Limburgs, Duits, Frans, of weet ik veel welke.
    Maar ze doen het dan blijkbaar niet verkeerd bij google translate

    Like

 2. rottenpikwick zegt:

  BREEK! Merkel is door de DUIVEL / SATAN bezeten! Wordt vervolgd!

  Like

 3. Piet Snot zegt:

  Een cultureel conflict?
  Dat is wel een hele brave politiek correcte omschrijving.
  Een regelrechte godsdienst oorlog gaat het worden op leven en dood.

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  De boerkini-oorlog in Frankrijk

  Franse inboorlingen beloven over te gaan tot afschrikwekkende actie: naakt zwemmen
  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/26/french-locals-counter-burkini-protest-nude-swimming/#

  ex-moslim waarschuwd voor de salamitaktiek van de geitenneukers.
  https://video.dtube.top/ipfs/QmSJapNS1p78ehiaZ5KhZSBb9DsNzvq9HXrCQvQkPVUf6V

  Like

  • Trucker zegt:

   Een heel simpele regel om islam(ieten) te weren uit zwembaden is de zwemmer verplichten om een zwembroek(je) te dragen, dat is iets dat zij niet willen.
   Ik heb toch al meer als eens gezien (in gym’s als ik nog eens ga) dat die in de kleedkamer van die lange shorts aan hebben en ik zie die nooit naakt in een douche, ik loop in mijn blote reet door de kleedruimte als ik ga douchen (met opzet 🙂
   Nadeel dat is nu gescheiden maar in de mijn jonge jaren waren de dames in dezelfde ruimte 🙂 en ik heb toen nooit een opmerking gekregen 🙂

   Like

 5. Jan zegt:

  De taktiek van de geitenneukers nog eens verklaard adh van het recente conflict omtrent de drijvende voddenbalen in de zwembaden
  https://video.dtube.top/ipfs/QmQZUBaLgXfv9R5TVLLcyNV5w2tD413jiQd6MYjG7p5FdY

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Er kan niet veel op tegen zijn dat die moslims een stuk land kopen en een zwembad bouwen voor hun vuilnis zakken maar wel uit eigen zak betalen.
   Geen subsidie voor die drammers.
   En dat geen subsidie is makkelijk waar te maken.
   Hallo sukkeltjes we hebben zwembaden hier maar jullie willen je niet aan de regels houden die wettelijk vastgelegd zijn.

   Like

 6. Lise zegt:

  Een burgeroorlog ….

  Like

 7. bedonderde burger zegt:

  Gewoon even een vraagje hoeveel met name islamieten zullen werken bij de opvang asielzoekers sinds mevrouw Turkse daar zonnekoningin is geweest? Hoeveel christen vluchtelingen worden toegelaten door dan vast en zeker deze ‘onpartijdige’ islamitische medewerkers? En hoeveel islamieten?
  Islam? Welkom, daar even verderop staat uw advocaat voor u klaar, die laat u precies weten welke leugens u moet vertellen om niet te worden afgewezen!

  Christen? Wegwezen, er is hier geen ruimte meer!

  Voorbeelden van corruptie te over: Nederlander zijn idee werd bij de sociale dienst Amsterdam afdeling zelfstandigen niet eens gelezen en zonder meer afgewezen, een Surinaamse, die in haar huis een kindercreche wilde beginnen, ondanks de daardoor dus enorme overlast voor buren, kreeg direct financieel steun van de ook Surinaamse ambtenaar. Discriminatie? Absoluut, ten aanzien van die Nederlander!

  Zo ging het ook bij Volkshuisvesting, direct uit het vliegtuig uit Suriname, meteen door naar de GDH om met een woonvergunning op zak naar huis te gaan. De hier geborenen kregen een papiertje waarop stond dat ze urgent woningzoekend waren en konden jarenlang wachten, of dropen of naar randgemeenten. Het is door de jaren heen enkel nog erger geworden, dit land stinkt van corruptie als een beerput aan alle kanten.

  Corrupte allochtonen helpen elkaar aan geld, huizen, aan alles waar de gewone oorspronkelijke Nederlander voor mag betalen, met name dankzij de zogenaamd linkse partijen, goor smerig tuig dat de gewone mensen al decennia geleden in de steek heeft gelaten en verraden, kijk naar de boef Van Dam in zijn paleis, de schurk Terlouw op zijn landgoed en het stuk stront Timmermans, om er maar slechts drie te noemen. Jach!

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/29/swedish-youth-face-housing-shortage-migrants-given-priority/

  Swedish Youth Face Housing Shortage as Migrants Given Priority
  Zweedse jeugd heeft tekort aan huisvesting want migranten krijgen prioriteit

  A survey from the Swedish National Board of Housing, Building, and Planning has shown that while young people are struggling to find homes, half of the local governments give new migrants priority.
  The survey, which saw data gathered from 290 Swedish municipalities, highlighted the fact that young Swedes are having an increasingly difficult time finding housing with 230 saying they had a shortage for young people, Nyheter Idag reports.

  Uit een enquête van de Zweedse nationale raad voor huisvesting, gebouwen en planning is gebleken dat jonge mensen moeite hebben om een ​​woning te vinden, maar dat de helft van de lokale overheden nieuwe migranten prioriteit geeft.
  De enquête, die gegevens verzamelde van 290 Zweedse gemeenten, benadrukte het feit dat jonge Zweden het steeds moeilijker hebben om huisvesting te vinden met 230 waar ze zeggen dat ze een tekort hebben voor jongeren, meldt Nyheter Idag.

  Like

 9. Lucky zegt:

  Zweden, hoezo hopeloos….
  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/30/danger-money-sweden-to-pay-teachers-extra-to-work-in-no-go-zones/

  Danger Money: Sweden to Pay Teachers Extra to Work in ‘No Go Zones’

  The Swedish government has passed new measures to increase pay for teachers working in “vulnerable areas” to attract them to areas often referred to as “no-go zones”.
  Teachers working in these “vulnerable areas” will receive a monthly increase of 10,000 Swedish krona (£848/$1,077) per month, doubling the previous amount of 5,000 SEK, Swedish broadcaster Sveriges Radio reports.

  Like

  • Lucky zegt:

   Vertaling
   gevarengeld: Zweden betaald leraren fors extra om te werken in no go zones.

   De Zweedse regering heeft nieuwe maatregelen goedgekeurd om de beloning te verhogen voor leerkrachten die in “kwetsbare gebieden” werken om hen naar gebieden te lokken die vaak “no-go zones” worden genoemd.
   Leraren die in deze “kwetsbare gebieden” werken, ontvangen een maandelijkse verhoging van 10.000 Zweedse kroon (£ 848 / $ 1,077) per maand, een verdubbeling van het vorige bedrag van 5.000 SEK, meldt de Zweedse omroep Sveriges Radio.

   Like

 10. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/30/french-volunteer-emergency-workers-attacked-with-acid/

  French Volunteer Emergency Workers Attacked with Acid
  Franse vrijwilligerswerkverleners aangevallen met zuur

  Volunteers of a French civil defence group were attacked twice last weekend, with one of the attacks seeing the volunteers sprayed with acid.
  The volunteers, who were working for the Fédération Nationale de Protection Civile (FNPC), were attacked with an acid substance in the commune of Ygos-Saint-Saturnin in south-western France, a report from France Bleu has claimed.

  Vrijwilligers van een Franse civiele verdedigingsgroep werden afgelopen weekend tweemaal aangevallen, waarbij een van de aanvallen de vrijwilligers bespoten met zuur bespeurde.
  De vrijwilligers, die werkten voor de Fédération Nationale de Protection Civile (FNPC), werden aangevallen met een zure stof in de gemeente Ygos-Saint-Saturnin in het zuidwesten van Frankrijk, heeft een rapport van France Bleu beweerd.

  Like

 11. Verbetering: eindeloos BLOEDIG conflict.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s