Rattenplaag en angst voor de pest: Los Angeles op weg naar Derde Wereldstad?

Screenshot_247

(Vertaling: E.J. Bron)

Al bijna 20 jaar lang wordt het tolerante Los Angeles nu door Democraten geregeerd. Blijkbaar gaat het daar zo langzamerhand helemaal verkeerd. Terwijl de rijken en de mooien in hun villa´s in de Hollywood Hills van het uitzicht van bovenaf op de stad genieten, leven daar beneden inmiddels ongeveer 36.000 daklozen op straat. De illegale tentsteden staan niet echt bekend om hun hygiëne en reinheid. Overal stapelt het afval zich op. Etensresten, vuil en fecaliën lokken ratten aan. Nadat begin juni een politieagent tyfus had gekregen, vreest menigeen nu zelfs een uit uitbraak van de “Zwarte Dood” – de builenpest.

journalistenwatch

Begin juni werd bij een agent van de politie van Los Angeles tyfus vastgesteld. Vijf andere collega´s zouden ook symptomen van de besmettelijke ziekte hebben, die o.a. door vlooien en hun uitwerpselen wordt overgedragen. Waren er in 2008 in Californië nog 8 mensen die aan tyfus leden, vorig jaar waren dat er al 167. Ook Hepatitis A, tuberculose en stafylokokken zouden in LA en andere steden aan de westkust van de door links geregeerde staat in opmars zijn, bericht “Forbes”.

De vooraanstaande arts Drew Pinsky, algemeen bekend als Dr. Drew, vergeleek Los Angeles met het oog op de enorme gezondheidsproblemen en gebrekkige hygiëne met een Derde Wereldland: “Het is ongelooflijk. Ik kan niet geloven dat ik in een stad woon, waarin… dat is niet de Derde Wereld, Laura, dat is middeleeuws”, verklaarde Dr. Pinsky buiten zichzelf en nogal stuntelig tegenover Laura Ingraham, een presentatrice van Fox News. “De landen van de Derde Wereld zouden beledigd zijn wanneer ze van zoiets beschuldigd zouden worden. Geen enkele stad op aarde tolereert dit. De hele bevolking wordt bedreigd”, zei hij boos en verontwaardigd in een tv-optreden enkele dagen geleden.

“We maken op dit moment een volledige ineenstorting van de basisverzorging van de bevolking in LA mee”, aldus Dr. Pinsky volgens de “Washington Times”. “Wij zijn een van de weinige steden in het land, waarin geen programma voor de bestrijding van knaagdieren bestaat. De sanitaire voorzieningen zijn ingestort. Afgelopen zomer hadden we een uitbraak van tyfus. Ook deze zomer zullen we zo´n uitbraak hebben. Ik hoor van deskundigen dat een builenpest waarschijnlijk is, die door rattenvlooien wordt overgedragen”, zegt de 60-jarige arts boos. “Dit is een gezondheidscrisis zoals die in dit land al 100 jaar niet meer is voorgekomen”, voegde hij er aan toe.

Tienduizenden daklozen, van wie velen o.a. in het nabijgelegen Civic Center wonen, inclusief het daarbij behorende vuil, ontbrekende sanitaire voorzieningen, etensresten en uitwerpselen zouden voor de enorme uitbreiding van de ratten – tot in het stadhuis toe – verantwoordelijk zijn, aldus “cbsnews.com”. Openbare gebouwen en zelfs politiebureaus, die te midden van behuizingen voor daklozen staan, zouden te kampen hebben met het enorme knaagdier-probleem, de gezondheid van de medewerkers zou in gevaar zijn.

In Los Angeles zou het aantal mensen zonder woning vorig jaar met 16% zijn toegenomen, aldus “The Guardian”. In LA leven meer dan 36.000 mensen op straat. In de hele staat zijn dit er bijna 59.000. 75% van hen leeft zonder enige bescherming tegen wind en weer, 16.000 huizen in hun auto´s, meer dan 11.000 in zelf in elkaar geknutselde tentsteden. Ook het aantal dakloze gezinnen is toegenomen: 8.800 hebben geen dak meer boven hun hoofd.

De stad krijgt blijkbaar geen grip op het probleem. De burgers zijn gefrustreerd en eisen consequenties met het oog op de zich uitbreidende ellende. Er werd een eerste petitie gestart, die de verantwoordelijke Democratische burgemeester Eric Garcetti ertoe oproept zijn functie neer te leggen. Die wil nu het enorme gevaar van de besmettelijke ziekte met schoonmaaktroepen “bestrijden”, die de straten en trottoirs moeten schoonmaken, zoals hij woensdag op een persconferentie bekendmaakte.

De 47-jarige Garcetti regeert de stad sinds 2013 en is de jongste burgemeester sinds 100 jaar. Met een jaarsalaris van $ 238.000,- geldt hij als de op één na best betaalde burgemeester van Amerika. Alleen zijn – eveneens Democratische – collega in San Francisco, Edwin M. Lee, verdient met $ 289.000,- nog meer.

Blijkbaar kan burgemeester Eric Garcetti maar niet genoeg krijgen van de armoede in zijn glinsterende filmstad, die een van de ongeveer 200 zogenaamde “Sanctuary Cities” (toevlucht-steden) in de VS is. Hier heerst de welkomstcultuur. Iedereen mag naar binnen en geniet bescherming. Illegale immigranten krijgen niet alleen vaak toegang tot openbare dienstverleningen – de steden weigeren eveneens elke samenwerking met de verantwoordelijke autoriteiten bij het vaststellen van hun identiteit en verhinderen uitzettingen.

Op dit moment is niet alleen Californië in een bitter gevecht verwikkeld met president Donald Trump, die illegale immigranten wil uitzetten. Veel strafvervolging-autoriteiten in Californië maakten deze week bekend dat zij niet zullen samenwerken met de immigratieautoriteiten van de Trump-regering. Trump heeft de aangekondigde uitzettingen nog een keer met twee weken uitgesteld om overeenstemming te bereiken met de Democraten, aldus de “Los Angeles Times”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Socialisten, verloedering, VS. Bookmark de permalink .

36 reacties op Rattenplaag en angst voor de pest: Los Angeles op weg naar Derde Wereldstad?

 1. Piet Snot zegt:

  Ik wacht nou al op de reactie van de dame die in de VS woont, die allerlei oude prijzige kitsch pluralia probeert aan de man te brengen.
  Laatst vermelde ik hier ergens ook zo iets, dat het er ook een zooitje is met vele zwervers en armoe.
  Ik wist niet waar ik het over had, want Trump was het beste wat ze ooit was overkomen.
  Dit zou allemaal niet meer bestaan, volgens haar.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Mariette VandenMunckhof-Vedder bedoel ik.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    20 Jaar geleden werd Los Angelos getroffen door de pest toen de democraten de meerderheid kregen…..
    Vanaf het eind van de 50-tiger jaren zit héél Amerika in een neerwaartse spiraal die resulteert in een groeiende onderlaag van de bevolking die uitzichtloos en in de ellendigste omstandigheden moet leven.
    De afgelopen decennia zijn de traditionele basis-waarden van Amerika, waarbij iedereen de kans werd geboden om vooruit te komen verdwenen.
    Dit gaat gepaard met ’n totale verwaarlozing van institutionele basisbeginselen, resulterend in doffe apathie en groeiende criminaliteit van grote groepen van de bevolking die hun baan zijn kwijtgeraakt of geen enkele kans hebben gezien zich aan hun milieu te ontworstelen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Bert.
    Als Marriette enthousiast over Trump oordeelt geef ik haar bijzonder groot gelijk.
    Als Trump faalt in zijn verkiezingsbeloftes of realisatie van zijn principes komt dat doordat hij op een lage en totaal ondemocratische wijze geboycot wordt door de democratische helft van de VS.
    De ontstellend domme en hysterische linkse fanaten hebben niet door dat ze misbruikt worden door criminele democratische Congres- en Senaatsleden, die hun zakken vullen
    met illegale transacties.
    De kans dat Amerika daardoor in een geweldspiraal terecht kan komen is zeker niet onrealistisch.

    Wellicht moet je toch eens langs de olieboer Bert want alléén maar azijn pissen gaat ook vervelen op den duur.

    Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    Man, loop toch niet zo te zeiken.
    Nergens heb ik ooit beweert dat Trump niet een goede keuze is geweest.
    Maar de meeste lezen hier precies dat wat ze willen lezen, niet wat er staat.
    Geen enkele president kan iets veranderen aan het gedrag van junks en zwervers die er een tyfus zooi van maken. Die hou je altijd, overal.
    Maar als je hier niet bij de grootste slijmers hoort, dan krijg je hier al snel commentaar van allerlei groupies.
    Slijmballen worden hier zeer erg gewaardeerd, ook dat lijkt vaak wel een wedstrijdje.
    Wat dat betreft pas jij daar precies tussen.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Zij woont helemaal aan de andere kant van U.S, aan de Oostkust ergens, Georgia, Carolina daar ergens.
   Dat is wel erg ver vanaf Los Angelos, zoiets van A’dam naar Moskou.

   Like

 2. King Arthur zegt:

  Ik moet meteen denken aan wat dichter bij huis in Parijs, waar 400.000 migranten in tentjes en zelfbouw krotten wonen. Ook daar een slinkse socialistische trut als boergemeister. Dit soort debiele mafkezen zijn de ondergang van onze beschaving. En hoe gaat het daar dan?? Waarschijnlijk sterft het daar ook van de bruine ratten en komt de ellende langzaamaan naar het noorden.

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   In elke grote stad hebben ze inmiddels last van een ratten plaag, omdat die gasten alles zo uit het raam of van het balkon mieteren.
   Eens in de zoveel tijd komt het dan ook even in het nieuws, maar verdwijnen doet het niet meer.
   Overal waar veel allochtonen bij elkaar wonen is het een zooitje.

   Geliked door 1 persoon

 3. flo zegt:

  Onvoorstelbaar, en vergelijkbaar met middeleeuwse toestanden! Het gaat nog knallen in die steden, geweldige prestatie van de liberals👌🏻

  Like

 4. Rensk. zegt:

  En door de domheid van rijke mensen zouden ze hun leven nog wel eens kunnen verliezen. Want bacterieen en virussen maken geen onderscheid tussen rijk en arm. Maar rijke mensen beseffen niet dat een twee lagen maatschappij ook hun zo naar de ondergang kan leiden.

  Like

 5. Ton Ruygrok zegt:

  Maar het wordt allemaal beter .. we gaan de temperatuur op aarde verlagen .. en zo gaan alle parasieten e.a. ongedierte van zelf dood ..ff geduld .. onze Topper ..Greta .. moet zich nog wat verder ontplooien/ ontwikkelen..,
  A.Ruygrok , Monster.

  Geliked door 2 people

 6. rottenpikwick zegt:

  Des te meer ‘Van Engelshoven’, des te meer ELLENDE! Dit soort types zijn een ramp voor ons landje en Europa! Zo ONNOZEL en naïef als een pleeborstel! Tief-op met je diversiteit en deugsmoel! Je bent onderdeel van een misdadige bende die ons landje VERKLOOT heeft en ons MILJARDEN hebben afgejat! Lang Leve de PVV!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Bosma is een geweldige vent die qua beschaving en kennis van zaken vèr boven de rest van de Kamer uitsteekt, bevolkt door liegende, politiek correcte frauduleuze en stelende zakkenvullers die in opdracht van hun partijleiders Nederland naar de totale vernietiging leiden.

   Like

 7. Jan zegt:

  Veroorzaakt door de DemocRats

  Like

 8. Trucker zegt:

  LA is altijd het Sodom en Gommora geweest in de US, California is waar al het linksige vandaan komt, drugs, “vrije sex” (lees pedofilie) en dat totaal overbodige gedoe als “flower power”.
  Het broeinest van de democraten, vraag een Amerikaan naar” the sunny state” en hij piept California.
  Hoewel, ik ben graag duidelijk, zou er ooit graag geweest zijn Santa Monica’s “muscle beach” en Gold’s Gym … 🙂
  Nu is dat reeds lang meer geen the place to be, als je iets was in body building is verworden tot een toeristische trekpleister voor couch potato’s 🙂 en homo typetjes die hun gat komen tonen BAH

  Like

 9. Chris Tenhond zegt:

  Bovendien is Los Angeles voor zijn drinkwatervoorziening afhankelijk van Owens lake, via de Los Angeles Aquaduct; door de explosieve bevolkingsaangroei is ondertussen het meer drooggevallen en veranderd is een reusachtige zoutvlakte, waar stormen giftige stofwolken doen opwaaien ; tegenwoordig wordt er zelfs water terug naar het ‘meer’ geleid om het giftige stof te blussen… Los Angeles heeft geen water meer voor zijn inwoners…

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Weten jullie trouwens ook dat Max Wright (1943-2019), de acteur die in de jaren ’80 in de komische televisie ALF (een harig ruimtewezen) speelde, in Los Angeles overleed nadat hij aan de drank en drugs raakte door lymfeklierkanker? Feitelijk is Wright ook ten onder gegaan door een harig wezen die net zo irritant leek over te komen als ratten!
  Tenslotte is de rat al eeuwenlang de metgezel van de mens en richt hij ook ontzettend veel schade aan omdat ratten nou eenmaal parasiteren op mensen, net als de “asielzoekers, vluchtelingen en moslims”! en
  Nou lijkt Los Angeles te veranderen in het oude Jeruzalem dat in rond 597 v. Chr. door de Babyloniërs werd verwoest daar het toen eeuwenlang een zondige stad was geworden waar joden valse afgoden aanbaden en de Here al, via de profeet Jeremia, voorspelde dat wie in deze stad bleef uiteindelijk zou sterven door de oorlog, honger en de pest maar wie overliep naar de Babyloniërs het er levend vanaf bracht!
  Een soortgelijk lot trof ook Samaria dat in 720 v.Chr. door de Assyriërs was ingenomen daar het ook een zondige stad was dat werd geteisterd door de pest en de honger!

  Like

 11. M. zegt:

  U moet eens na twaalven door de straat lopen en tussen de bakken kijken dan weet je dat het niet zoveel anders is hier.
  En dan heb ik het niet over 1 rat maar velen.
  Iedereen heeft een paar fijne stinkbakken voor de deur die zomers opengemaakt worden door de maaien zelf of al halfopen staan omdat ze te vol zijn.
  Muggen, vliegen en stank waar de ratten op af komen.
  Iedereen zijn eigen vuilnisbelt voor de deur en raar vinden dat men muggen, vliegen, en ratten plagen aan het kweken is.
  De bakkenboer weet dat het zijn bakken zijn die het probleem veroorzaken maar ze hebben liever dat het uw probleem blijft anders kost het hem geld dus kletst hij wat onzin over het lege verpakkingen afwassen voor het weg gooien.
  Dat is uiteraard het probleem, we wassen ons afval niet goed genoeg.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Tijdens WO werden talloze ratten in de loopgraven moddervet van de gesneuvelde soldaten die ze consumeerden waardoor ze zo groot als katten werden!

   Like

 12. Lucky zegt:

  Ondertussen,

  Like

 13. Klaas zegt:

  Like

 14. Jan zegt:

  Boeing werkt aan zijn eigen ondergang
  Software van neergestorte vliegtuigen van Boeing werd uitbesteed aan Indiase programmeurs met 0,0 verstand van luchtvaart, gewoon omdat het goedkoop was ($9 per uur)

  Boeing’s 737 Max Software Outsourced to $9-an-Hour Engineers from Indian Software Developer
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/stunning-boeings-737-max-software-outsourced-to-9-an-hour-engineers-from-indian-software-developer-hcl-technologies-ltd/

  Like

 15. Jan zegt:

  De smerigste en meest verloederde steden in Amerika worden ‘bestuurd’ door Democraten

  Where Democrats Rule, Cities Crumble: Worst American Cities Run by Dems

  Washington D.C.
  Detroit, Mich.(1)
  New York City, N.Y.
  San Francisco, Calif.
  Gulfport, Miss.
  Oakland, Calif.
  Chattanooga, Tenn.
  Flint, Mich.
  Cleveland, Ohio
  Hartford, Conn.

  Huntington Beach, Los Angeles, Santa Ana, Bakersfield, and Riverside have the worst air pollution.

  https://www.patheos.com/blogs/markmeckler/2018/07/where-democrats-rule-cities-crumble-worst-american-cities-run-by-dems

  1. Democrat policies have given Detroit 300,000 vacant, uninhabitable homes and the worst systemic unemployment in America. What were the best schools in the country fifty years ago, now have fourth graders that cannot read or write at a fourth grade level.
  http://intelligentuspolitics.com/how-50-years-democrat-policies-destroyed-americas-cities/

  De gevaarlijkste steden in Amerika worden bestuurd door socialisten?Democraten
  Data Point – the most dangerous cities in the US are Democrat run
  …..

  https://granitegrok.com/blog/2018/07/data-point-the-most-dangerous-cities-in-the-us-are-democrat-run

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Vermeld dan ook even er bij hoeveel % daar aan negers wonen, dan is het meteen duidelijk waarom het de gevaarlijkste steden zijn.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Wel Democrats, maar of NYC nu bij die meest verloederde steden behoort, vraag ik me af…………….

   Like

   • Jan zegt:

    Top 10 worst neighborhoods in New York City.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Als je [ vroeger ] vanaf Z-Manhattan naar overkant Brooklyn keek, zag je die grote neon-Reklame van Watch Tower, van de Am.Jehova’s Getuigen in Brooklyn Heights.
    Zal er wel veilig zijn geweest [ toen ]. !
    En downtown vind ik helemaal typisch om te vermelden.
    Is het hele grote stuk aan de zuidpunt van Manhattan, het Financiel district meest zuidelijk.
    Ook al onveilig ?
    FlATIRON, genoemd naar een van de eerste wolkenkrabbers in N.Y een eind noordelijker, ook onveilig ?
    Dan kun je heel Manhattan onveilig noemen.
    Waarom niet de Bronx, of Harlem noordelijk in Manhattan, wonen veel negers………….
    Zal ’t eens aan m’n Am-kennissen vragen.
    Amsterdam West lijkt mij ook gevaarlijk.

    Like

 16. Bart zegt:

  Mr Lee, de burgemeester van San Francisco is al enige tijd overleden. Verder een lekker objectief en actueel ‘bericht’.

  Geliked door 1 persoon

 17. F’iscadel zegt:

  Trump is een held die doet wat hij zegt! En wie niet met hem meewerkt moet zwaar gestraft worden want je hebt je aan wetten te houden!!

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  shithole San Francisco

  Breaking News: Man poops on Pelosi’s driveway and live-streams it.

  2020 will be a year we never forget but would really like to. #SanFrancisco #NancyPelosi #PeopleAreStrange #WTF pic.twitter.com/lY5PVl9NP2

  — Nicole (@nic0legaray) September 12, 2020

  .@LondonBreed here’s a pic of a man on drugs taking a poo in aisle 10 of @Safeway Marina Sunday morning in #SF. Why is this okay? @KTVU @kpix @kron @KGOdesk @sfchronicle pic.twitter.com/4ef4S6Qs8n

  — Deborah Kan (@debkhk) December 15, 2019

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s