VIDEO: Voormalig vluchtelingen-helpster lucht haar hart

 

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

 Groenen spreken van “schending van zwijggelofte”

Alle Duitsers – in het bijzonder de leden van de Duitse regering – zouden ertoe verplicht moeten worden om de 31 minuten durende ontmaskerende video van de voormalige vluchtelingen-helpster Christiane Soler van het “Initiatief aan de Basis” te bekijken. Ze was zó betrokken bij de vluchtelingenhulp, dat op 18 oktober 2016 zelfs de lokale krant, de “Kreiszeitung-Wochenblatt Klecken”, met een foto over haar onvermoeibare inzet bericht heeft.

PI News (2)

Christiane Soler, die twee jaar lang vijf dagen in de week vrijwillig voor het welzijn van de vluchtelingen zwoegde, voordat ze berustend de handdoek in de ring gooide, heeft schrikbarende dingen te vertellen. Haar belevenissen laten zien dat de realiteit er nog veel erger uitziet dan alles wat er aan zogenaamde “vooroordelen” over de immigranten in omloop is.

Er zijn uitzonderingen, maar te weinig

Op deze plaats dient vastgesteld te worden dat men vanzelfsprekend niet alle immigranten over één kam mag scheren. Kennissen van de schrijver uit de bouw vertelden van een vluchteling die zelfs afzag van de hem toekomende uitkeringen van de staat, omdat hij geen “aalmoezen” zou willen. Ja, zulke bestaan.

Maar inmiddels tekent zich af dat slechts een minderheid van de immigranten vlijtig en bereid tot integratie is. De anderen worden voor ons land en diegenen die het draaiende houden een catastrofe.

De vernietiging van de vluchtelingenmythe

De 30 minuten, waarin Christiane Soler de vluchtelingenmythe vernietigt, zijn zeer onderhoudend. Ze zijn echter niet aangenaam. Het zijn 30 minuten vol woede over hetgeen men van haar te weten komt. De woede wordt groter op de regering, die ons hiermee opgezadeld heeft, op de enorme kudde zwarte schapen, die ons onder het voorwendsel van hulpbehoevendheid uitbuit, en ook op diegenen die dat nog steeds proberen  in de doofpot te stoppen.

“Ik heb enorm medelijden gekregen met mijn landgenoten. Die worden gewoon uitgeplunderd door mensen die daar geen recht op hebben. Ik ben door mevrouw… en onze politici gebruikt en dat neem ik hen zeer kwalijk.” (Christiane Soler)

Onthullende video openbaart ongelooflijke toestanden

“Waarom ik gestopt ben? Omdat ik de ondankbaarheid spuugzat was”, vertelt Christiane Soler. Ook zij zou in het begin de leugens van de politici en de media over de zogenaamd hulpbehoevende vluchtelingen geloofd hebben. Toen stelde ze vast dat dit niet zo is en dat velen van hen zelfs veel geld thuis achtergelaten hadden om hier zonder welk slecht geweten dan ook van de sociale dienst te leven.

Ze vertelt van de respectloze behandeling door islamitische asielzoekers, die tegen har geschreeuwd zouden hebben waarom de staat hen dit of dat nog niet gegeven heeft, hoewel ze daar recht op zouden hebben.

Ze vertelt van Ahmad, de Afghaan, die voor al zijn landgenoten in het containerdorp de vluchtverhalen verzint, die daarna bij het BAMF worden opgedreund.

“Pas wanneer het echt helemaal fout gaat, zal er sprake zijn van een andere manier van denken.” (Christiane Soler)

Ze vertelt van Pakistaanse asielzoekers, die door zwart te werken in restaurants € 800,- tot € 1000,- in de maand bijverdienen, haar in haar gezicht zouden uitlachen en zeggen dat Duitsland hen niet meer kwijt zou raken, omdat zij geen papieren zouden hebben en Pakistan  hen niet terugneemt.

Ze vertelt ervan dat de Afghanen de Pakistani en de Iraniërs haten, dat de Syriërs op hun beurt de Afghanen niet mogen en dat de Afrikanen ten zuiden van de Sahara niet overweg kunnen met de Noord-Afrikanen.

Ze vertelt van een Somaliër, die al zeven jaar in Duitsland woont, nauwelijks Duits heeft geleerd en nooit uitgezet kon worden. Op zekere dag belden zijn ouders uit Somalië op en deelden hem mee dat ze nu zorgbehoevend zouden zijn en zijn hulp nodig hebben. Binnen een week had hij toen zijn inboedel verkocht, de terugkeerpremie en het vliegticket van de Duitse autoriteiten geïncasseerd, zich in een snelle procedure door de Somalische ambassade een paspoort hebben laten verstrekken en weg was hij.

Groenen spreken van schending van een “zwijggelofte”

Dat zijn slechts enkele voorbeelden – en niet eens de ergste – waarvan de voormalige vluchtelingen-helpster in de video vertelt. Petje af dat zij zodoende zo moedig is om hiermee in de openbaarheid te treden, want vanzelfsprekend wordt ze vijandig bejegend:

“Wat helemaal niet meer werd geaccepteerd, was dat ik er in het openbaar over begon te praten wat ik had beleefd. Ze hebben geprobeerd om erachter te komen wie ik ben en met wie ze contact moeten opnemen om mij zwart te maken. Ik beschouw dat als een slechte ontwikkeling in Duitsland. Het kan niet zo zijn dat wanneer men van het ´vluchtelingengeloof´ afwijkt, dat men dan zó gestigmatiseerd wordt. Toen ik ermee begonnen ben in het openbaar te spreken, kreeg ik een brief van de Groenen (…), ik zou weerzinwekkend zijn, ik zou een zwijggelofte hebben afgelegd. Wanneer ik vluchtelingen geholpen zou hebben, dan zou ik over al mijn ervaringen moeten zwijgen.”

De Groenen… ja, ja… Zo kennen we ze. Maar de “kindervrienden” zijn bij Christiane Soler aan het verkeerde adres, want ze blijft koppig:

“Het kan niet zo zijn dat ik mijn eigen landgenoten niet voor gevaren mag waarschuwen.”

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Eugen Prinz”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op VIDEO: Voormalig vluchtelingen-helpster lucht haar hart

 1. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  De 30 minuten, waarin Christiane Soler de vluchtelingenmythe vernietigt, zijn zeer onderhoudend. Ze zijn echter niet aangenaam. Het zijn 30 minuten vol woede over hetgeen men van haar te weten komt. De woede wordt groter op de regering, die ons hiermee opgezadeld heeft, op de enorme kudde zwarte schapen, die ons onder het voorwendsel van hulpbehoevendheid uitbuit, en ook op diegenen die dat nog steeds proberen in de doofpot te stoppen.

  “Ik heb enorm medelijden gekregen met mijn landgenoten. Die worden gewoon uitgeplunderd door mensen die daar geen recht op hebben. Ik ben door mevrouw… en onze politici gebruikt en dat neem ik hen zeer kwalijk.” (Christiane Soler)

  Onthullende video openbaart ongelooflijke toestanden

  “Waarom ik gestopt ben? Omdat ik de ondankbaarheid spuugzat was”, vertelt Christiane Soler. Ook zij zou in het begin de leugens van de politici en de media over de zogenaamd hulpbehoevende vluchtelingen geloofd hebben. Toen stelde ze vast dat dit niet zo is en dat velen van hen zelfs veel geld thuis achtergelaten hadden om hier zonder welk slecht geweten dan ook van de sociale dienst te leven.

  Geliked door 1 persoon

 2. bedonderde burger zegt:

  Ik heb de film niet bekeken maar ik hoop dat alles helpt om de realiteit bij de wegkijkers onder hun neus te duwen om eindelijk dit levensgevaarlijke probleem dat door Obama, Merkel en andere schoften die zich politici noemen is geschapen. De oplossing is niet makkelijk: alle uitzuigers terug naar van waar zij gekomen zijn en wel liefst nu meteen. Het opzeggen van diverse VN verdragen die niets anders dan negatief voor Europa zijn, de ontmanteling van het EU fascistenbolwerk en de berechting van ‘politici’ die zich tegen de mensenrechten van hun eigen volk hebben gekeerd en gehandeld. Als dat zou kunnen dan zijn we goed op weg om de haat, moordlust en gekte door idioten geschapen die zich links en democraten noemen ongedaan te maken. Dan de milieu idioten nog inclusief de oplichters van de VVD onder leiding van de geldharkende viezerik De Boer. Ach zou ik het nog gaan meemaken dat eindelijk gezond verstand weer toonaangevend wordt, dat hebzuchtige nietsontziende schooiers als Zuckerberg, Bono, de Clintons en Soros voorgoed in het gevang verdwijnen. Ik hoop het!

  Geliked door 4 people

 3. delamontagne zegt:

  Muslim migrant laughs at German people and mocks them by this joke

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  Een jonge Syrische columnist, Aras Bacho, interviewt een Syrische vluchteling. Bijna ongelofelijk.
  Hier is een voorproefje
  “De Duitsers zijn mensen die graag om zes uur ’s morgens opstaan en tot achttien uur werken, wij vluchtelingen niet. In Syrië was ik een geitenhoeder en in de hitte hebben mijn vrouw en ik tot 14.00 uur geslapen. Duitsland is niet mijn land en ik zal er nooit voor die land hoeven te werken”.
  https://www.freitag.de/autoren/aras-bacho/ich-will-nicht-arbeiten-gehen

  Like

 5. Republikein zegt:

  Goeie medewerkster voor Jumbo.

  Like

 6. Harry zegt:

  Zo zie je maar hoe we continu door het linkse gebroed in het pak genaaid worden !
  En dan zijn er nog mensen die vinden dat het tuig “ een tweede kans “ verdient ?
  Hoe onnozel ben je dan ?
  Ik omhels die christelijke doctrine geen moment !

  Geliked door 3 people

 7. koosv8 zegt:

  Het heeft weer lang geduurd, maar ze ziet de realiteit gelukkig nog. En dat ze het EIGEN VOLK, IN EIGEN LAND wil waarschuwen is alleen maar goed.

  Geliked door 3 people

 8. rottenpikwick zegt:

  De Alerte Burger wist dit 35 jaar terug al, of nog eerder! Onnozele en wereldvreemde “POLITICI” hebben Europa / NL richting een burgeroorlog / godsdienstoorlog gedouwd met tot nu al tig1000en slachtoffers! De geschiedenisboeken zullen de ondergang van Europa beschrijven als een capitulatie voor de islam! Merkel, Timmermans, Jetten, VanToorenburg, Rutte etc etc etc etc hebben bloed aan hun klauwen! Opdat ze hun verdiende loon niet ontlopen! Lang Leve Geert Wilders!

  Geliked door 2 people

 9. G zegt:

  Goed zo…..maak de beerput open…..

  Geliked door 1 persoon

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Zoals bekend help Ik soms om daklozen die een huis krijgen toegewezen om dat bewoonbaar te maken.
  zoals een laminaatvloertje leggen of wat gordijnrails op te hangen vloerbedekking leggen zeg maar zo al wat nodig is.
  Uitzonderingen zijn voor mij wel drugsgebruikers omdat die binnen de kortste keren weer op de stoep staan bij de instantie maar ook moslims omdat Ik al snel begrepen had dat die in mij een gratis werkkracht zagen terwijl ze zelf geen klap uitvoerden.
  Nu houd Ik me alleen nog bezig met mensen die op een ongelukkige wijze daar tercht gekomen zijn en waar Ik zelf van denk dat die wel wat hulp kunnen gebruiken.
  Maar profiteurs hou Ik me ver van weg en dat zijn dat spul waar die vrouw het in de video over heeft.
  Ik had geen twee jaar nodig om dat door te krijgen.

  Geliked door 2 people

 11. Tineke zegt:

  Ja,dat mag niet he?
  Mondje dicht,en vooral ventileren hoe de geweldige instroom een verrijking is voor het land.
  Das natuurlijk niet de bedoeling,als de overheid alles onder het tapijt veegt,of zo als hier alle zware feiten onder het kopje”overige” wegmoffelt.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   weggemoffeld wordt.

   (ik ben bevangen door de hitte)

   Geliked door 3 people

   • Tineke zegt:

    nee.ook weer fout zie ik.
    Laat maar…….

    Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Hitte ? ?

    Geliked door 1 persoon

   • Tineke zegt:

    Ik weet het heer delamontagne,het is in La France niet te doen.
    Maar ik was onkruid uit de tuin aan het halen(leest u het heer bronwebmaster?) en ik was er dizzy van.
    Ik was bezig in de volle zon.
    Dat moet je eigenlijk ook helemaal niet doen.
    Sterkte heer delamontagne,met de tropische temperaturen daar.
    Voor een aantal jaar geleden,ging ik ook op vakantie naar Zuid Frankrijk.
    Met de caravan aan de Middellandse zee.
    Het was er fantastisch,en ……..bloedheet !

    Geliked door 4 people

   • E.J. Bron zegt:

    Ja hoor. Ik lees alles mee! 😉

    Geliked door 3 people

   • delamontagne zegt:

    Zijn net terug van even weggeweest in de bossen naar iemand z’n huis.
    Vanmorgen konden we buiten komen en zitten want was bewolkt. Nu weer volop zon en moeten binnen in huis gaat ‘t, maar ga straks weer in de kelder waar ’t ook langzamerhand warmer wordt.
    Buiten nu 39, ’t zal wel door de stijging van de wereld temp komen met 0.000007 gr
    Even Gretta vragen ?

    Geliked door 2 people

 12. Piet Snot zegt:

  KOEWACHT – Marokkaanse jongeren uit België hebben lange tijd voor zoveel ernstige overlast gezorgd in een zwembad in het Zeeuwse grensdorpje Koewacht, dat de burgemeester heeft besloten per direct alleen abonnementhouders toe te laten. De bezoekers van Openluchtbad Koewacht zijn de intimidaties zat.

  Volgens toezichthoudster Tamara van het zwembad gaat het louter om jongeren met een Marokkaanse achtergrond. „Als je er eentje aanspreekt op vervelend gedrag, komen er meteen tien vriendjes bij. Het is verschrikkelijk intimiderend. Ze vallen niet alleen jonge meiden lastig, maar ook moeders met kinderen. En kleine kinderen.”
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/243157587/zwembadterreur-in-zeeland

  Geliked door 3 people

  • droevige mof zegt:

   In Nieuwsuur waren het gisteravond “Belgische” jongeren, en in de film was er ook een Belgisch vlag getoond. Ik ben er echt erin getrapt. Ja, de desinformatie en propaganda werken goed.

   Geliked door 2 people

  • rottenpikwick zegt:

   Dat het zo geëscaleerd is, is de schuld van het “bevoegde gezag” en de leiding van dit zwembad. Dit speelt al 2 jaar! Na een een paar weken, of nog eerder, had er al ingegrepen moeten worden! Zachte Heelmeesters….

   Geliked door 2 people

 13. Helena zegt:

  Deze mevrouw heeft het licht gezien, maar vooral het onrecht en het smerige tronie van de ‘vluchtelingen industrie’ waarbinnen zij – in het begin heel naief – belangeloos meewerkte aan de omvolking van Duitsland. De deceptie over het verraad van de staat en de ondankbaarheid van deze profiteurs is van haar gezicht af te lezen! Natuurlijk, wij weten dit al jaren en waren er ook nooit ingetrapt, maar wel heel dapper dat ze dit naar buiten brengt.

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Al die parasietenhelpers zijn even stupide als het volk dat achter Hitler aanliep. Toen alles in puin lag kwam pas het besef dat zij aan hun eigen ondergang hadden gewerkt.

   Ik hoorde overigens dat DWI in Amsterdam dwingt om Nederlanders voor die parasieten te werken, dwz in de zgn opvangcentra, want zelf de handen laten wapperen is er voor dat gore volk niet bij.

   Geliked door 2 people

 14. Paula zegt:

  Wat een moedige vrouw. Dank voor haar verhaal. We konden ons zo wie zo al niet voorstellen dat een en ander soepel zou verlopen. Met name al gezien de culturen. En dat er veel verzwegen wordt zal vast ook in Nederland zo zijn.

  Geliked door 1 persoon

 15. Marijke zegt:

  Dom dat ze hier aan meegewerkt heeft. Hopelijk gaan er bij meer de ogen open en stoppen ze ermee!

  Geliked door 2 people

 16. guusvelraeds zegt:

  We wisten het eigenlijk al. Maar nu je het uit de eerste hand hoort, verbijsterend.

  Geliked door 1 persoon

 17. Erik Bink zegt:

  Zij vertelt uitstekend haar verhaal en af en toe komt er ook nog iets van humor, een lachje tussendoor, dat is heel goed. Alleen, helaas, hebben haar ervaringen – die eigenlijk voor ons die reeds veel weten (hm, hm) weinig nieuws brengen, ons weten slechts bevestigen – er niet toe geleid, dat ze op het eind zegt “het is schluss, het is wat mij betreft afgelopen met die massa-immigatie”. Een win-win kan er nooit meer in zitten.

  Like

 18. Harry zegt:

  Wat een stomme zuignap , dat ze er aan begonnen is !
  Als je ze een beetje op een rijtje hebt weet je toch al bij voorbaat dat er niks dan ellende van die lui komt ?
  Waarom zou je er eerst in trappen ?

  Natuurlijk zijn er dan vergoelijkende uitdrukkingen zoals : “ beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald “ .
  Of : “ ze zijn heus niet allemáál zó “ .
  In die tussentijd was ze wél medeplichtig en heeft ze die gasten wél geholpen .
  Wat een volk van onnozelaars zijn we toch geworden .
  En die rot moffen nog méér !

  Geliked door 2 people

 19. M. zegt:

  Ze doen het uit liefde voor hun medemens dat ondankbaar volk helpen maar ze geven geen moer om hun eigen medemensen in hun eigen land dus die zogenaamd liefde voor de medemens zal wel eigenbelang zijn.

  Geliked door 1 persoon

 20. kruisridder zegt:

  Dat wisten wij al toen Joop den Uyl het verdrag van Straatsburg tekende…..

  Geliked door 3 people

 21. henk verhoef zegt:

  leuk de commentaren
  Maar iedereen weet dit toch en heeft dit toch gezien /mee gemaakt
  Maar als IK terug kijk en zie dan 33- 1945 en wie er wegkeken en hoe die heulers er van afkwamen en de GOEDE gestraft werden
  Dan snap ik het steeds beter– heulen met de vijand helpt– daar wordt je wijzer van
  En vechten tegen neo nazies– de cdu en spd|( pvda en cda) hebben jaren lang — een 75 jaar-pensioen betaald aan de buitenlandse — dus nede;landse en belgiese en franse SSers
  Zwart en zelfs de nedelandse belastingdienst heeft nooit wat gemerkt en ze zijn ook niet verraden( de joden in amsterstan natuurlijk wel)

  Dus gewoon je zakkenvullen en mee liften op de trein naar de afgrond– maar die AFGROND IS VOOR DE EERLIUJKE WEL DIEPER

  Geliked door 3 people

 22. Lucky zegt:

  GB,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/30/uk-has-highest-rate-exceptionally-dangerous-jihadists-returning-europe/

  Britain Has Highest Rate of ‘Exceptionally Dangerous’ Returning Jihadists in EU
  Groot-Brittannië heeft de hoogste score van ‘uitzonderlijk gevaarlijke’ terugkerende jihadisten in de EU

  Nearly half of British citizens who travelled to Iraq and Syria to fight with Islamic State have returned to the United Kingdom, with Europol warning that their training in the Middle East means they are “exceptionally dangerous”.
  According to Europol’s annual report, 45 per cent of Britain’s Islamist foreign fighters have returned, the largest proportion of returned jihadists out of the whole of the EU. Germany came second with 33 per cent of its citizens who travelled to the Middle East having returned, followed by Spain and the Netherlands, both on 18 per cent.

  Bijna de helft van de Britse burgers die naar Irak en Syrië zijn gereisd om met de Islamitische Staat te vechten, is teruggekeerd naar het Verenigd Koninkrijk, met de waarschuwing van Europol dat hun training in het Midden-Oosten betekent dat ze “uitzonderlijk gevaarlijk” zijn.
  Volgens het jaarverslag van Europol is 45 procent van de Britse islamitische buitenlandse strijders teruggekeerd, het grootste deel van de teruggekeerde jihadisten uit de hele EU. Duitsland kwam op de tweede plaats met 33 procent van de burgers die naar het Midden-Oosten zijn gereisd teruggekeerd, gevolgd door Spanje en Nederland, beide op 18 procent

  Like

 23. Henl zegt:

  mensen het is zo simpel ! de EU moet groter worden van de VN en alle andere verdere EU grootdenkers, dat kan alleen als heer Europa moslim gebied wordt , Turkye erbij stukken van Afrika erbij ! Alles voor een grotere EU !!

  Like

 24. Antonia Smits zegt:

  Dit zijn verschrikkelijke leugens over de vluchtelingen. Dieser Frau macht mich krank. Sie arbeitet 5 Jahre mit Herz und Seele und dann diese Dreck die sie ausspuckt?? Unglaubenswert da ich selber schon seit mehr als 20 Jahre mit Flüchtlinge arbeiten. Sie hat sich wahrscheinlich verliebt in einer und ist zurückgewiesen worden jetzt aus verletzt sein diese Wrache an Menschen die sich nicht verteidigen können. Zum kotzen was ihr publiziert.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s