Wat is er aan de hand met Angela Merkel?

Screenshot_245

(Vertaling: E.J. Bron)

De heftige trilaanval van Angela Merkel afgelopen dinsdag tijdens de ontvangst van de nieuwe Oekraïense president Volodymyr Zelensky is nog niet vergeten of mevrouw Merkel komt alweer in het nieuws door een nieuwe trilaanval.

Tijdens de benoeming van de nieuwe Duitse minister van Justitie Christine Lambrecht (SPD) afgelopen donderdag door de Duitse president Steinmeier begon mevrouw Merkel in slot Bellevue opnieuw over haar hele lichaam te trillen. Tussendoor, als mevrouw Merkel zich bewoog, verminderde het trillen iets. Ze probeerde het trillen met over elkaar geslagen armen te verbergen. Maar dat lukte haar niet.

De bondskanselier wees een haar aangereikt glas water af. Bovendien was het tijdens de plechtigheid donderdagmorgen in Berlijn koel. Watergebrek en hitte kunnen dus niet de oorzaak van de trilaanval geweest zijn. Artsen vermoeden nu dat Merkel een infectie zou kunnen hebben die de kop weer zou hebben opgestoken en dat de bondskanselier daarom koorts-rillingen gehad zou hebben.

Tijdens de ontvangst van de Oekraïense president had Merkel behoorlijk getrild. Terwijl het Duitse volkslied klonk en zij met Zelensky wachtte om de de ere-formatie van het Duitse leger te inspecteren, begon ze over haar hele lichaam heftig te trillen. Tijdens de inspectie verdween de aanval weer. Merkel zei hier late rover dat ze op de hete dag te weinig gedronken zou hebben.

Twee jaar geleden al, toen Merkel op staatsbezoek was in Mexico, had ze een trilaanval. Daar hebben Duitse media nauwelijks over bericht. Ongeveer een week geleden hadden artsen het trillen nog niet beschouwd als een zware ziekte. Daarvoor zou het trillen niet lang genoeg geduurd hebben. Ze zou na het volkslied al in staat geweest zijn om heel normaal verder te lopen. Na de tweede heftige trilaanval echter beschouwt men een serieuze ziekte niet meer als uitgesloten.

Merkel zou nu, zonder zich door een arts te laten onderzoeken, niet gewoon maar door kunnen gaan. Haar artsen zouden nu op een onderzoek moeten aandringen. Op de vraag of Merkel überhaupt in staat zou zijn om naar de G20-top in Japan te gaan, die op 28 en 29 juni in Osaka plaatsvindt, antwoordde regeringswoordvoerder Seibert: “Alles gaat door zoals gepland. Het gaat goed met de bondskanselier”. Merkel zat daarna weer in het parlement in de regeringsbank.

Wij denken dat mevrouw Merkel of lijdt aan heftige bijwerkingen van sterke medicijnen en/of dat ze symptomen heeft van MK-Ultra, een methode ter gedachtecontrole en psychische beïnvloeding van mensen. De ziekte Parkinson kan definitief worden uitgesloten. Daarvan zijn de symptomen heel anders.

Bron:
www.watergate.tv

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Merkel. Bookmark de permalink .

51 reacties op Wat is er aan de hand met Angela Merkel?

 1. aquarius4422 zegt:

  Geestesziek was zij al jaren, nu komt daar ook nog lichamelijke ziekte bij.
  Zij is rijp voor een verzorgingstehuis.

  Geliked door 2 people

 2. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lars 030 zegt:

  Lijkt verdacht veel op de uiterst vreemde grimassen en bewegingen van Hillary Clinton, hoewel deze laatste er ook nog onlogische lachbuien bij had.

  Mijn vermoeden (zit zelf in de medische wereld) m.b.t. beiden:

  1. Of men heeft hen iets toxisch gegeven, als waarschuwing van de Cabal/NWO.

  2. Of het is de ziekte van Kuvu (google maar) wat wordt veroorzaakt door eten van menselijke hersendelen/kannibalisme.

  Mij verbaast inmiddels NIETS meer m.b.t. EU, VN, elite én de krachten daar weer achter.

  Geliked door 5 people

 4. Ruud zegt:

  Helaas bemerk in geen gevoel van medelijden na zo veel onrecht aan andere Europeanen aangedaan.

  Geliked door 4 people

 5. Ruud zegt:

  Complottheorie……………..zouden de Russen hier achter zitten? Zou zo maar kunnen.

  Geliked door 1 persoon

 6. ze is geschrokken van de gevolgen van haar welkomstcultuur

  Like

 7. Jules van Rooyen zegt:

  Deze kader communist uit de DDR, staat stijf van de leugens, bedrog en corruptie. Kinderloos, van de verkeerde kant ook nog, komt er een moment dat de last van het geweten, dat heeft ze nog wel, te veel wordt, en de stress gaat overlopen in zenuw aanvallen, zoals Clinton (Killary) dat ook vertoont. Normaal slapen zal ze ook niet kunnen, zonder slaap pillen. Dit soort mensen heeft ook een bepaalde rek, maar als de rek eruit is, breekt het psychisch evenwicht.

  Geliked door 4 people

  • Wim Vreeswijk zegt:

   Goede analyse !

   Like

  • Oeps zegt:

   @ Wachteres (29 juni 2019 om 13:03)

   Dames en Heren.

   Bij Angela Merkel staat onder mind-control. e is gehersenspoeld. Daarbij zijn gevoelens en emoties uitgeschakeld. Geweten, empathie, sympathie, angst en wat dies meer zij, behoren tot het gevoelsleven, dus tot het hogere psychische bewustzijn. Dat is bij haar initiaties als illuminati dus allemaal uitgeschakeld. Er zijn obsessies voor in de plaats in het onderbewustzijkn aangebracht. Mogelijk is zelfs een deel van haar rationele bewustzijn uitgeschakeld. Angela Merkel is dus geen normaal mens meer, maar verworden tot een geprogrammeerde menselijke robot, een psychopaat, in dienst van de duivel. Vroeger werden dit soort lieden opgesloten in een gekkenhuis.

   Geliked door 6 people

 8. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/251151220/merkel-ik-ben-in-orde

  Merkel: ik ben in orde

  OSAKA – De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft na haar twee trilaanvallen van afgelopen weken benadrukt dat het goed met haar gaat. „Ik ben ervan overtuigd dat de manier waarop deze reactie plotseling is gekomen, deze ook weer plotseling zal verdwijnen”, zei Merkel zaterdag in de marge van de G20-top in Osaka.

  Volgens een regeringsfunctionaris donderdag was de laatste aanval geen gezondheidsprobleem, maar zat het in haar hoofd. “De herinnering aan het incident van vorige week leidde tot deze situatie. Het is een psychologisch proces. Er is niets om je zorgen over te maken.”

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Wachteres (29 juni 2019 om 13:03)

   Dames en Heren.

   “het zat in haar hoofd…….. Het is een psychologisch proces”
   Het zit dus tussen haar oren. Dus toch MK-Ultra ???
   Had Hillary Clinton er wellicht ook last van ???

   Like

 9. Jade zegt:

  Het schijtwijf krijgt haar verdiende loon.
  Next…

  Geliked door 5 people

 10. droevige mof zegt:

  Nu weet ik eindelijk wat de Amerikanen bedoelen als ze de machtigen de “movers and shakers of this world” noemen.

  Like

 11. Steven zegt:

  Ik zou zeggen.. een spuitje!

  Like

 12. Dick zegt:

  Ik zie een zwaar depressieve vrouw die zich afvraagt wat er allemaal gebeurd tijdens haar schizofrene machtstijd.

  Like

 13. Yvonne zegt:

  de Trillende Trol, had een leuke Suske en Wiske titel geweest
  mevrouw had weer een uitspraak dat Duitsers met criminle immigranten moeten leren leven, nu ook al een plein veranderd in moskeeplein, hoppa hij gaat lekker, wordt deze waanzin nooit een halt toegeroepen?

  Geliked door 3 people

 14. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De trilaanvallen van Frau Merkel worden dus waarschijnlijk toegeschreven aan de bijwerkingen van MK-Ultra. Dat zijn zware chemische en biologische middelen, die al tientallen jaren worden gebruikt voor hersenspoeling en mind-control.

  De meeste leden van de sekte van het “Alziend Oog”, de illuminati (de verlichtten) dus, staan immers onder mind-control. Daarbij worden gevoelens en emoties, uit het hogere bewustzijn, uitgeschakeld en vervangen door obsessies in het onderbewustzijn. En het rationele bewustzijn wordt veelal beperkt. De persoon in kwestie wordt een soort menselijke robot. Zij, die met de duivel scheep gaan, verkopen hun ziel en zaligheid, voor eer, roem en rijkdom. Maar de duivel heeft andere moverende intenties. Hij is helemaal niet geïnteresseerd in zijn slachtoffers. Hij gebruikt en misbruikt zijn slachtoffers. Zijn mooie praatjes en verhaaltjes zijn niets anders, dan list, leugen en bedrog. En de “catch” is, dat zijn slachtoffer het vuile werk, roof, moord, doodslag en wat dies meer zij, mag opknappen. En het loon (eer, roem en rijkdom) is heel betrekkelijk. Die vlieger gaat net zolang op, als het slachtoffer nuttig is voor de duivel.

  Met haar sterk obsessief handelen is het wel duidelijk, dat Angela Merkel een illuminati is, die onder zware mind-control staat. Dat daarbij MK-Ultra zou zijn gebruikt. is niet uit te sluiten, Integendeel, zelfs zeer waarschijnlijk. Angela (dat betekent engel) is met de duivel scheep gegaan en daarvoor betaalt ze nu dus de rekening. Amerikanen plegen in dit soort gevallen te zeggen: “it couldn’t have happened to a nicer person”. Wird Angela es noch schaffen ???

  Even googelen op MK-Ultra levert veel interessante informatie op. Schrik niet wat u te zien krijgt. Dit gaat zeker op, als u even kijkt onder het kopje “MK-Ultra slachtoffers”.

  https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/mind-control-ijzingwekkende-info-om-toch-te-lezen/

  https://jdreport.com/de-complottheoretici-hadden-weer-eens-gelijk-nieuwe-documenten-vrijgegeven-mkultra-echt/

  Like

  • Harry zegt:

   Je kunt van alles op het internet plempen , oeps ,
   maar heeft het ook maar IETS met realiteit van doen ?
   Ik heb al zó veel onzin gelezen , dat ik het gewoon niet meer aanklik !

   Like

  • Tineke zegt:

   Ik heb de bovenste link gelezen heer Oeps.
   Zeer interessant.

   Vooral over dat mindcontroleaspect. !

   Mocht dit allemaal waar zijn,staat ons een huiveringwekkende toekomst te wachten.

   Geliked door 1 persoon

 15. rottenpikwick zegt:

  Ik weet het, een foto is een momentopname, of een shopper. Dit portret laat duidelijk zien dat ze door Satan / de Duivel is bezeten! Hopelijk krijgt ze snel haar verdiende loon!

  Like

 16. Wim Vreeswijk zegt:

  Ze is bang voor de dooddddddddddd, vandaar dat bbbibbbberen.

  Geliked door 2 people

 17. Harry zegt:

  Oom Adolf had toch ook zoiets ?
  Die had ze toch ook niet meer op een rijtje ?

  Maar er is iets veranderd in haar gezicht .
  Mensen met een kwaal hebben dat vaker . Het wordt uiterlijk zichtbaar .
  Ik woon een paar kilometer van een gekkenhuis .
  En ik kan heel goed observeren .
  Het zou mij niet verbazen als het iets met dementie is .
  Al die debiele beslissingen die zij genomen heeft zou een signaal kunnen en moeten zijn .

  Hoe zit dat met de geestelijke gezondheidszorg in Duitsland ?
  Durft niemand dat secreet eens te onderzoeken ?
  Dit kan toch zo niet doorgaan ?

  Zijn er dan geen Nederlandse mensen in Duitsland , pensionado’s of zo , die dit eens even aan kunnen kaarten ?
  Er moet toch ergens wel een mondige vrouw zijn , die zelfs onschuldige Nederlanders zoals ik aan durft te vallen ?
  Waarom dat loeder dan niet ?

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Deze boze oom was verslaafd an methamfiet, ook wel pervitine (pantserchocolade) of Cristal Meth genoemd. De amfetaminen veroorzaken echter niet zulke grove trillingen.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Harry, jij luistert soms nog naar mij, tot je eigen welzijn.

   Ik ben bang dat Merkel daar geen last van heeft.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Het is in ieder geval ’n symptoom van aftakeling door verlies van weerstand.
   Ze wordt letterlijk door iets opgevreten.
   Ik heb hier al geschreven dat ze niet oud zal worden.
   Bestaat God dan toch?

   Like

 18. Rensk. zegt:

  Een normaal mens met gevoel kan zich niet ¨handhaven zonder shotjes/medicijnen of drank zoals zij (en anderen in de top) op de manier waarop zij en haar companen een heel continent onder controle proberen te krijgen. Daarbij nog een ¨speciaal¨ karakter en het is gaat weer geheid helemaal mis met de vrede. Juist door dit soort gestoorde mensen. Iedere keer steekt het weer de kop op juist door dit soort mensen. Hoe kun je dit soort mensen weren in de toekomst op crusiale posten. Degene die daar antwoord op weet is een genie

  Like

 19. John zegt:

  laatste stuiptrekkingen

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  Angela danst tegenwoordig (geheel gekostumeerd) met haar Afrikaanse broeders:

  Hierdoor trilt ze nog wat na.

  Like

 21. Jules Vismale zegt:

  Angela Merkel heeft, gelijk naar Jean-Claude Juncker, gewoon roofbouw op zichzelf gepleegd daar ze dacht dat zij een soort Superwoman was! Het lijkt erop dat ze de Ziekte van Parkinson heeft opgelopen, net als Adolf Hitler, daar talloze politici, net als acteurs, komieken en zangers, veel meer van zichzelf eisen dan goed voor hen is en hierdoor aan de drank, drugs etc. raken!

  Like

 22. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Mijns inziens heeft zij verkeerde beslissingen genomen maar we moeten daarbij niet vergeten dat ze wel gekozen was en herkozen werd ook nadat haar plannen werden doorgevoerd.
  Dus ja ik ben een tegenstander van haar beleid en denk dat het desastreus was en nog lang zal doorwerken maar kennelijk ben ik minder haatdragend dan de gemiddelde reaguurder hier.
  Mensen die het kunnen weten zeggen dat ze vreselijk hard werkt en zichzelf zelden de tijd gunt om te rusten en ondanks dat ze duidelijk niet in orde is staat ze er wel iedere keer.

  Like

 23. Juanito zegt:

  Jaa, het is ook niet niks wat die valse communistische heks de Europeanen heeft geflikt. Die Duitsers OK, die hebben deze heks gekozen, maar de andere Europeanen niet. Dat ze de tril-tering mag ontvangen.

  Geliked door 2 people

 24. koosv8 zegt:

  Dwangbuisie, en één uurtje in de vriezer. Wedden dat het over is. Zo hard als ze voor haar eigen bevolking is, zo hard komt ze er uit.

  Geliked door 1 persoon

 25. Trucker zegt:

  Ik doe geen moeite om de reacties te lezen, sorry folks is tegen mijn principe, maar laat ik eerlijk zijn de gezondheid (geestelijk of lichamelijk) van Merkel lig ik geen nanoseconde van wakker.
  Integendeel, ik ben niet het type dat iemand iets toewenst maar bij haar (de grootste naoorlogse misdadigerster) maak ik graag een uitzondering.
  Ik ken mensen die mij zeer nabij waren die ik verloren heb en dan moet ik zien hoe zo’n … (hoe kan ik beleefd blijven om haar te duiden) onmens ongehinderd door het leven zwalpt en bij het minste kuchje de beste artsen aan haar zijde heeft.
  Die gewetenloze ijskoude miezerige communiste die landgenoten heeft verraden in haar tijd dat ze informant van de Stasi was, ik ben er van overtuigd dat dat vrouwmens lijken op haar geweten heeft want wie bij de Stasi over de vloer kwam is zelden ongeschonden (het eufemisme van het jaar) buitengekomen (als ze nog leefden).
  Eer gerechtigheid in het leven, heb ik twee keer ervaren, dus goed mogelijk dat deze vrouw in helse pijnen sterft of een niet nader te noemen onheil op haar afstevent, wist ik dit zou ik het niet tegenhouden.

  Geliked door 1 persoon

 26. Lucky zegt:

  Ze is lichamelijk en geestelijk op en aan de rand van een zenuwinzinking, haar geweten speelt haar inmiddels parten omdat ze eindelijk begint te beseffen wat voor een onherstelbare schade ze heeft aangericht voor Duitsland en Europa?

  Geliked door 1 persoon

 27. Peter zegt:

  Ze moest natuurlijk even denken aan een ontmoeting met Trump dit weekeinde .

  Like

 28. theoprinse zegt:

  De zusterpartij van het Nederlandse CDA, de duitse CDU van aftredend partijleider Angela Merkel steunt al decennia op de RTL Media group vd Bertelsmann stiftung die – met de Nederlandse RTL tak en Telegraaf nav een iov Bertelsmann stiftung voor het beleid van Merkel in maart 2015 gepubliceerde studie – in augustus 2015 een gecoördineerde massieve volksverdrijvings campagne begon door met slavendrijvers miljoenen asiel profiteurs naar Europa te jagen.
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article138826896/Deutschland-braucht-500-000-Zuwanderer-pro-Jahr.html

  100 prominente Deutsche sagen ihre Meinung über Flüchtlinge 30.08.2015
  https://www.bild.de/politik/inland/fluechtling/hoert-uns-zu-42375908.bild.html

  Bekende Nederlanders mengen zich per advertentie in discussie over Europese vluchtelingencrisis 3 september 2015
  https://reclamewereld.blog.nl/sociale-campagne/2015/09/03/bekende-nederlanders-mengen-zich-per-advertentie-in-discussie-over-europese-vluchtelingencrisis

  Aart Jan de Geus (Doorn, 28 juli 1955) is een Nederlands politicus en bestuurder. Sinds 5 augustus 2012 is hij voorzitter van het college van bestuur van de Bertelsmann Stiftung.
  Hiervoor was hij plaatsvervangend secretaris-generaal van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) in Parijs. In het verleden was hij namens het CDA minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in de kabinetten Balkenende I, Balkenende II en Balkenende III.

  Bertelsmann is een grote uitgever en mediabedrijf. In 2015 realiseerde het bedrijf een omzet van € 17,1 miljard en werkten er 117.249 mensen. De activiteiten zijn ondergebracht in diverse dochterbedrijven, waarvan de belangrijkste is:
  RTL Group, radio- en televisienetwerk (90,4%)

  RTL Group SA (RTL is een afkorting van Radio Télévision Luxembourg) is de grootste Europese exploitant van commerciële radio- en televisiestations. Het bedrijf is eigenaar van 45 televisie- en 32 radiostations in 11 landen. In 2014 had RTL Group 9804 mensen in dienst. CEO is Thomas Rabe.

  Bertelsmann was tijdens het Nazi regiem niet alleen de belangrijkste uitgeverij voor de NSDAP, alsmede voor het Hitler-regime, maar het was ook de meest verdienende uitgeverij dankzij deze zwarte periode in de geschiedenis. Indirect gebruikte het bedrijf Joden als slavenarbeiders. Eigenaar Heinrich Mohn was lid van de SS,

  Like

 29. Daan Kranenburg zegt:

  Angela Merkel is een gestoord persoon die allang in een gesticht opgesloten had moeten zijn. Het vreemde is echter dat zij nog steeds bij de gratie van haar kabinetsleden, de volksvertegenwoordiging en de kiezers er nog steeds zit en de dienst schijnt uit te maken. Hoe moet je al DIE mensen dan kwalificeren?

  Geliked door 1 persoon

 30. Alex Delarge zegt:

  Korsakov. Samen in het geniep zitten te zuipen met Juncker.

  Like

 31. Jan j zegt:

  Deze machtswellusteling AM heeft dezelfde verschijnselen als haar grote voorbeeld AH, die ook onder de drugs zat en zijn hand niet stil kon houden op het moment dat hij jonge kinderen de dood injoeg. Ook hij was een machtswellusteling die een groot europa wenste en daardoor europa in het ongelijk stortte. Er wordt beweerd dat familiaire verbanden bestaan tusse AH en AM.
  Bovendien is zij met allerlei smerige methoden aan de macht gekomen.
  Wat mij betreft is zij zwaar psychisch gestoord en moet zij naar een psychiarische inrichting

  Geliked door 1 persoon

 32. Marcel De Smet zegt:

  Het valt mij op dat haar eigenaardige (tril)reactie zich in beide gevallen voordoet tijdens het protocol waarbij de nationale hymnen worden gespeeld. Dit doet mij eveneens terugdenken aan het “Fahne Incident” https://www.youtube.com/watch?v=Yoe3sfhXE1c van 2013, waarvan ik nooit goed heb kunnen begrijpen hoe zij als regeringsleider hierbij zoveel openlijke walging kon uiten.
  Veroorzaakt het aanhoren van het Duitse volkslied in deze, haar tegenwoordig misschien enige introspectie van haar geweten? En heeft de moord en begrafenis op Lübcke, van enkele dagen voordien, haar een trauma verstrekt?

  Geliked door 2 people

 33. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Adolf Hitler (Haar rechtgeaarde vader?) vertoonde in zijn laatste jaren exact dezelfde oncontroleerbare trillingen. Bekijkt u de archiefbeelden maar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s