“Migrantenvisser” Bedford-Strohm wordt ereburger van Palermo en wil reddingsschip sturen

Screenshot_268

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

“De Evangelische Kerk in Duitsland (EKD) is blijkbaar van plan om samen met andere civiel-maatschappelijke organisaties een eigen reddingsschip naar de Middellandse Zee te sturen.” Dat meldt de “Rheinische Post” en publiceert daarbij een gelijkluidend statement van de EKD-raadsvoorzitter Heinrich Bedford-Strohm (foto) uit Berlijn. Bijna op hetzelfde moment heeft de burgemeester van Palermo, Leoluca Orlando (christendemocraat) volgens “jesus.de” de bedrijvige vertegenwoordiger van de staatskerk samen met de organisatie “Sea-Watch” onderscheiden met het ereburgerschap van de stad. Dat deelt de EKD mee.

journalistenwatch

In een persmededeling van de EKD staat: “Terwijl de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, het conflict rondom het private reddingsschip ´Sea-Watch 3´  steeds meer aanwakkert, geeft de burgemeester van Palermo, Leoluca Orlando, ondertussen een heel ander signaal af. Zoals de stad vandaag (27-06-2019) vroeg in de avond meedeelde, heeft Orlando de raadsvoorzitter van de Evangelische Kerk in Duitsland (EKD), bisschop Heinrich Bedford-Strohm, en de reddingsorganisatie ´Sea-Watch´  onderscheiden met het ereburgerschap van de Siciliaanse stad. In de mededeling van Orlando aan Bedford-Strohm staat: “Het is me een eer om u het ereburgerschap van Palermo te verlenen. Ik wil dit graag doen als dank en uitdrukking van mijn respect voor uw inspanningen en uw werk in de zin van het behoud van de mensenrechten.” Bedford-Strohm: “Ik ben heel blij met deze onderscheiding, omdat deze aan me is verleend door een strijder voor humaniteit, recht en orde. Ik ben binnen de kortste keren verliefd geworden op Palermo. Om nu ereburger van deze stad te mogen worden, had ik nooit kunnen dromen. Ik neem de onderscheiding van harte aan.”

In een andere verklaring over de geplande ondersteuning van de “zeenood reddingsactie” ter ondersteuning van meer migrantenstromen uit Afrika staat er op de site van de EKD in een melding van het eigen persorgaan epd o.a.:

“De raadsvoorzitter van de Evangelische Kerk in Duitsland (EKD), Heinrich Bedford-Strohm, sprak zich uit voor de uitbreiding van de civiele redding op zee in de Middellandse Zee…”

“We kunnen niet langer wegkijken, we moeten handelen”, zei de raadsvoorzitter van de EKD. Hij was uitdrukkelijk voorstander van het voorstel om nog een reddingsschip onder deelname van de EKD naar de Middellandse Zee te sturen. Het schip zou door een breed civiel-maatschappelijk bondgenootschap gedragen moeten worden onder deelname van de kerken ´als belangrijkste speler´”, zei Bedford-Strohm.

Maar zoals bij elk spel bestaan er in de vorm van spelbedervers ook mensen die de illegale immigratie in de sociale stelsels van Europa willen stoppen. Bijvoorbeeld het grootste deel van de Italianen, die geen plezier meer hebben in Afrikaans mannenoverschot, dat intussen in delen van Italië, zoals brute moorden en verkrachtingen bewijzen, een echt probleem geworden is. Zelfs in het door de maffia geplaagde Zuid-Italië. Volgens Wikipedia komt het ereburgerschap van Bedford-Strohm niet zomaar uit de lucht vallen. De burgemeester van Palermo werd door Duitsland´s goedmensch-community herhaaldelijk met prijzen en onderscheidingen overstelpt. Onlangs nog kreeg hij de met € 50.000,- gedoteerde Heinrich-Heine-prijs van de stad Düsseldorf.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, NGO, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Migrantenvisser” Bedford-Strohm wordt ereburger van Palermo en wil reddingsschip sturen

 1. Tistochwat zegt:

  Welja joh, stomme ‘christenen’, haal jullie mohammedaanse koppensnellers maar met vrachten tegelijk binnen!
  Hypocriete, oliedomme, vrome kloten.

  Geliked door 5 people

 2. Migrantenvisser? Ik hoop dat het quotum al ruimschoots overschreden is.

  Geliked door 2 people

 3. Harry zegt:

  Hoog tijd voor Salvini om zijn eigen stal eerst eens uit te mesten !
  Iedere idioot die een volksverrader of een godsdienstwaanzinnige de handen boven het hoofd probeert te houden , meteen keihard afstraffen !
  Ontzetten uit functie en geen financiéle douceurtjes .

  Geliked door 3 people

 4. fleckie zegt:

  Men kon wel verwachten, na het lezen van de bedeloproep tot donatie::: dat DE. CLERUS er weer zich mee zou bemoeien, al was het dan o.a, de Evangelische KERK, …MAAR DIE manoeuvreert net hetzelfde als de r.k.kerk: onder de huidige JEZUSITEN- paus!!!…………………………<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 2 people

 5. Steven zegt:

  Er is al lang geen sprake meer van ‘REDDEN’.. het is niks anders dan gewoon ophalen van Afrikanen met als doel hier de bevolking uit te dunnen. Het woord ‘redden en migrant’ helpt daarbij te legitimeren om ze hierheen te halen.
  Ze kunnen ook naar een ander land varen om ze af te zetten, maar de eindbestemming is ALTIJD Europa..oftewel Italië.

  Geliked door 2 people

 6. Dijjkstra zegt:

  Dit zijn linkse vrienden die elkaar internationaal de bal toespelen en prijzen uitdelen. Voor het oog van de wereld noemen ze het ‘humaniteit’ en ‘humanitair gedrag’, maar het is een uitsluitend linkse interpretatie van humaniteit. Ze doen net alsof zij het monopolie hebben op humaniteit.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Jesus was een visser van mensen, maar geen visser van profiteurs die in het water ronddobberen. Daar kan “Migrantenvisser” Bedford-Strohm nog een punt aan zuigen. Hij is een slecht christen !

  Geliked door 3 people

 8. delamontagne zegt:

  De Paus had er best wel bij willen zijn zoals 2 jaar geleden………….
  * * *
  Een vorkje wegprikken met de Paus ? ?, niet voor de “gente di illigali” = ongedocumenteerden………
  Om redenen van Veiligheid mochten er geen “migranten” aanschuiven aan de dis met de Paus tijdens diens bezoek aan Palermo enkele jaren terug toen hij weer medemenselijkheid bepleitte voor de illegalen.
  Voor meneer Bergoglio, de Paus, is angst, aangevallen worden en verkrachtingen alleen weggelegd voor de domme Europese massa.
  Wel moet hij steeds iedereen eraan herinneren dat niemand VREEMDELING genoemd mag worden, behalve dan als ’t om de veiligheid van deze hypocriet gaat.


  Niente cotoletta panata e caponata per i migranti irregolari

  * *
  Geen gepaneerde schnitzels of varkenshaasjes voor de illegale “migranten die ook al hadden willen aanschuiven bij de Paus tijdens de maaltijd verzorgd door broeder Biagio Conte.
  Dit allemaal wegens de veiligheid voor zijne heiligheid die dus ook niet altijd op god vertrouwt.
  https://www.ilmessaggero.it/primopiano/vaticano/papa_francesco_palermo_mafia_migranti_salvini_irregolari-3975558.html

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Ik zie nu ook dat er geen wijn op tafel staat, zoals ’t hoort.
   Jesus gaf ’t goede voorbeeld bij ’t laatste Avondmaal.
   Maar goed, o.k. dit was geen avondmaal, maar een middag-etentje.
   Toch een aantal Afrikanen uitgenodigd, waarschijnlijk misdienaars……

   Like

   • rottenpikwick zegt:

    Als je verlegen zit om misdienaartjes, gewoon even een blik “vluchtelingen” / asielzoekers optrekken! Ze wisselen zo het ene geloof in voor een andere. Dit alles om maar van de Geneugten te kunnen profiteren / parasiteren! Desnoods moet er ook nog even een kardinaaltje aangedouwd worden!!!!!!!!! Hahahahahahahaha….

    Geliked door 1 persoon

 9. Jean zegt:

  Hoogdringend tijd dergelijke schepen tot zinken te brengen.

  Geliked door 2 people

 10. fleckie zegt:

  Hoeveel brengt. eigenlijk. zo’n ‘OVERTOCHT’ per keer op, ( er komt hier heus geen!! filantropie
  aan te pas! , alleen dommeriken. trappen. in. dat. fabeltje!!……………………<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s