Steeds meer verzorgingszoekers via de “Kanaal-route”

Screenshot_270

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Britten zijn de invasie zat

Ze hebben even legendarische als klinkende namen: Balkan-route, West-Balkan-route, Centrale Middellandse Zeeroute, Oostelijke Middellandse Zeeroute, Westelijke Middellandse Zeeroute of de nieuwste Cyprus-route, die vanuit Turkije via het Turkse deel van het eiland Cyprus naar het zuidelijke deel leidt, dat tot de EU behoort. Er zijn legio manieren hoe men als verzorgingszoeker uit “Verwegistan” de weg vindt naar de vlees- en vooral geldpotten van de EU. Nieuw, en door de media weinig in acht genomen, is de nieuwe Kanaal-route. Die leidt via Het Kanaal naar Engeland.

PI News (2)

Hij is natuurlijk alleen maar interessant voor diegenen die dromen van een leven in Groot-Brittannië. Traditioneel zijn dat mensen uit Afrika of uit de Zuid-Aziatische regio zoals India, Pakistan of Bangladesh. In Groot-Brittannië bestaat traditioneel een grote Zuid-Aziatische gemeenschap, wat zijn oorsprong heeft in de koloniale tijd en de Commonwealth. Maar het Brexit-koninkrijk wil eigenlijk helemaal niet nog meer van deze mensen hebben.

Dat laatste interesseert de binnendringers niet. Zij en hun smokkelaars hebben waarschijnlijk gewoon een keer op de kaart gekeken en ontdekt dat de afstand tussen Engeland en Frankrijk, Calais en Dover, de beide veerhavens, maar ongeveer 40 kilometer bedraagt. En vaak genoeg kan men vanaf het strand van Calais met het blote oog de krijtrotsen bij Dover zien liggen. Kortom, een afstand die overwonnen zou kunnen worden met een rubberboot, want dat functioneert immers ook tussen Libië en Italië. Per slot van rekening moeten daar 20 kilometer overmeesterd worden tot de internationale wateren zijn bereikt, waar daarna de handlangers van de smokkelaars, de “redders”, de waardevolle vracht overnemen om naar de gewenste landen te transporteren.

Maar niet alleen Dover is dichtbij, de hele kust van het graafschap Kent in het zuidoosten van de Britse eilanden is nauwelijks verder. En zo gaan de smokkelboten vanaf de stranden ten oosten van Calais op weg. In het eerste halfjaar van 2019 vertrokken er al 511 mensen op deze manier naar Engeland, terwijl dat er in het hele jaar daarvoor slechts 312 waren. Echter, ze kwamen desondanks niet in Engeland aan, de Britse autoriteiten staken een stokje voor het binnendringen en brachten de personen terug naar Frankrijk, zoals “The Telegraph” bericht. Daar, aldus de argumentatie, zouden ze immers asiel kunnen aanvragen.

In ieder geval is de overtocht oppervlakkig bekeken relatief veilig, echter des te gevaarlijker door het scheepsverkeer, omdat een groot deel van de schepen, dat naar havens in België, Nederland, Duitsland of Scandinavië wil, deze waterweg gebruiken. Dienovereenkomstig druk is het scheepvaartverkeer in Het Kanaal.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, Frankrijk, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

8 reacties op Steeds meer verzorgingszoekers via de “Kanaal-route”

 1. Claudia M. zegt:

  Q; …echter des te gevaarlijker door het scheepsverkeer…
  De vrees kan bestaan dat “het scheepsverkeer” er niets van merkt als zo’n rubber boot overvaren wordt, daarnaast zo’n boot is niet direct wendbaar en ligt zeker niet zomaar stil; wat verwacht men nu?

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Alweer een zielige foto die via de media ons bereikte over twee verdronken – immigranten -, en de goegemeente vergeet alweer voor jaren waar men mee bezig is. Het is voor hun een stimulans om nog meer van die indringers toe te laten. Een simpel voorbeeld uit de trucen-doos van links om het volk te bespelen. O, wat vreselijk zielig, alweer mensen verdronken tijdens hun – vlucht -. Onze schuld natuurlijk. Hebben wij ze soms uitgenodigd om als illegaal naar hier te komen, om hier de profiteur c.q. de rotzak te gaan uithangen ? Waar is de nuchtere kijk van de Nederlander gebleven. Hij zou nog liever zijn eigen bejaarde ouders laten verkommeren. Hij gaat liever – immigranten – in de watten leggen.

  Geliked door 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Sterker nog; het is het drukst bevaren stuk zee ter wereld.
  Dat niet alleen er zijn zeer sterke en onberekenbare stromingen in het Kanaal en zelfs bij windkracht vier of vijf is dat geen water waar je met een rubberboot wilt zijn.
  Wat velen zich niet realiseren is dat grote schepen een flinke snelheid halen op open water, daar ben ik zelf al achter gekomen op het Hollandsch Diep waar gewone binnenvaartschepen sneller zijn dan menig motorboot, daar kun je je lelijk op verkijken.
  Zo’n rubberbootje heeft geen radarherkenning en worden ’s nachts dus niet gezien door die zeeschepen, het is zelfs maar de vraag of ze het merken als ze er overheen varen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Heniusz zegt:

  Hoop toch niet dat we het nu zielig moeten gaan vinden dat ze misschien wel door een Maersk of ander zeeschip overvaren kunnen worden. Dat hoort er dan helemaal bij, ze zijn immers allemaal onuitgenodigd en illegaal.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  De VK zou geen andere keuze hebben dan de nieuwkomers op een interneringskamp in Gruinard Island huisvesten. Het is de beroemde eiland in Schotland, waar tijdens de Tweede Wereldoorlog met Anthrax werd geëxperimenteerd. Alles wat vandaag binnenkomt, is morgen een terrorist, moordenaar of massaverkrachter. Hoe meer dat het land van dit islamitisch of Afrikaanse gespuis binnenkomt, des te meer Britse slachtoffers zouden vallen. Ze zijn voor Engeland net zo gevaarlijk als de Duitse invasiepogingen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er is geen plaats voor overbodige barmhartigheid.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  De enigste route die “iedereen” tevreden maakt ….is de”” Allah-paradijs-route””

  Geliked door 1 persoon

 7. Moslims net als mieren, wordt hun weg verstoord zullen ze een nieuwe weg nemen, het zijn standvastige overlevers.

  Like

 8. flo zegt:

  Alles om de gore pislam religie west Europa binnen te brengen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s