VIDEO: Ondertussen in Denemarken . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t J.C.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: Ondertussen in Denemarken . . .

 1. Jan zegt:

  Geen verschil met Nederland

  (Als ouder zou ik de schoolleiding ’s avonds een bezoek brengen)

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Jan 30 juni 2019 om 08:38

   Moderne gymles.

   Eigenlijk had deze video allang van internet verwijderd moeten zijn omdat er wordt gesuggereerd dat het allemaal zo leuk en gezellig is in de moskee.
   ‘Tot volgende week!’ OMG!!!

   Zijn die ouders wel goed snik?!

   Geliked door 2 people

 2. benkok zegt:

  “Goed voorbeeld doet goed volgen”, nu ons parlement nog, olv DENK.
  Dat overkomt een volk, wat steeds minder eigen identiteit heeft, laat staat een oprechte goede levensvisie rond de 10 geboden, de wereldwijde normen en waarden dus, die overigens alleen in de Bijbel staan, Exodus 20.
  Liever geloven in “komen uit het niets van de oerknal en gaan naar de dood als eeuwige leegte”.
  Dat gat wordt dan gevuld met bijv. de islamonzin en andere duivelse misleiding, zoals de RK kerk, de NWO etc., of een eigen koninkrijkje op welk gebied dan ook en dat is dan alles.
  Het goede nieuws is: wie eerlijk is en op zoek gaat naar de waarheid, vindt !
  Naar mijn ervaring is dat de enige weg tot de Schepper, JHWH en dat is Yeshua (Jezus), zoals in de Bijbel beschreven en niet zoals de diverse kerken schilderen: een ontjoodste Jezus, die op geite wollen sokken achter de schapen aan sjokt.
  Vergis je niet, Hij is een zeer krachtige, revolutionaire Persoon, JHWH in mensengestalte en zal op Zijn tijd afrekening houden met alle tegenstanders.
  Iedereen is welkom in Zijn Koninkrijk, maar wel op Zijn voorwaarden.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Geliked door 4 people

 3. rottenpikwick zegt:

  Je reinste kindermishandeling!

  Geliked door 2 people

 4. Frauke zegt:

  Al 2 jaar is deze ellende bezig en kijk wat voor idiote oplossing de ”burger-VADER HEEFT !
  https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/113828/Inwoners-verontwaardigd-over-maatregel-zwembad-Nu-hebben-wij-er-last-van

  Like

 5. hebben ze in Denemarken ook Groen linkse wethouders?

  Geliked door 1 persoon

 6. bozeoudeman zegt:

  Twee hersenloze taarten die als brave Merkel en Obama drollen tientallen kinderen hun leven bij voorbaat verpesten. Lang leve Mekka, weg met Europa, weg met ons, lang leve een leven in slavernij! Weg met vrijheden, lang leve Merkels DDR met de overheersende islam saus. Europa dient weer Europa te worden vuile Timmerman NSB’er of dan anders OORLOG, reactionair stuk stink nazi. Wanneer worden dit soort hersenloze taarten bij onze kinderen weggehaald en vervolgd wegens landverraad, die stink islam hoeren.

  Geliked door 2 people

 7. Piet Snot zegt:

  Als die kinderen wat ouder zijn, zullen ze hun eigen ouders vervloeken voor wat ze is aangedaan.
  Ouders die geen enkele moeite gedaan hebben om hun eigen kinderen te beschermen tegen deze ellende.
  Nu zien ze het nog als een soort van spelletje, tot dat ze er achter zijn waar ze ingeluisd zijn.

  Geliked door 3 people

  • Marijke zegt:

   Zo is dat Piet Snot! Mijn eigen kinderen vinden/vonden mij nogal racistisch. Maar volgens mij gaan inmiddels hun oogjes aardig open. Mijn eigen oma was al heel vroeg een “raciste” overigens. Ze woonde in Den Haag en klaagde altijd over het toenemend aantal hoofddoekjes op de markt. Wij vonden haar een echte raciste. Nu denk ik er vaak aan terug en zie hoe gelijk ze had.

   Geliked door 1 persoon

 8. Marijke zegt:

  Ik heb de video in een besloten groep op fb geplaatst. De beheerder van deze pagina kreeg een melding van de fb stazi dat een lid een melding had geplaatst die de status “gemengd” kreeg. Ook toen ik het wilde plaatsen kreeg ik een melding over feiten checker. We worden monddood gemaakt (maar dat was al bekend).

  Je vraagt je ook af waarom de gordijnen dicht zitten in het filmpje. Mogen de ouders van deze kinderen niks hiervan zien???

  Geliked door 1 persoon

 9. Henk.V zegt:

  Een van de verworvenheden in onze westerse samenleving is het besef dat geloven of niet geloven behoort gebaseerd te zijn op VRIJE KEUZES. Men behoort nooit mensen voor te schrijven wat zij moeten denken en doen. Die regel gaat op voor ALLE richtingen(religieuze of niet-religieuze!)
  Dit besef heeft geleid tot de bewuste overheidskeuze voor scheiding tussen ”kerk en staat”.
  Iedereen die deze site regelmatig bezoekt, weet dat ik niet bepaald dweep met het linkse, politiek correcte gedachtegoed,. De reden daarvoor is duidelijk genoeg : Genoemde denkrichting wil de bevolking dwingend iets opleggen. De overheden zijn allang bezig om iedereen die zich te weer stelt tegen genoemde politieke stroming te bestraffen. Bij zo’n beleid kan en wil ik mij niet neerleggen.
  Er bestaat een oud,leerzaam Duits kinderliedje dat het belang van vrijheid in het denken in beeld brengt “die Gedanken sind frei” ( https://www.youtube.com/watch?v=MKSJ56odw5E)

  Een geest die beknot wordt in het denken STERFT namelijk AF! Alle westerse creativiteit en ontwikkeling in de wetenschap is in vrijheid van denken ontstaan

  Dat besef is aan het verdwijnen uit de hersens van fanaten die een ander willen zeggen hoe en wat zij moeten geloven of niet geloven. Het beleid van de EU berust dus op PURE DWANG en op manipulatie van het denken en het verbijsterende daarbij is dat ”Brussel” doelbewust heeft gekozen voor de massale import van mensen die nooit werkelijk vrijheid in het denken hebben gekend!. Zij vertegenwoordigen dus de maatschappij die de EU voor ogen staat: een samenleving waarin aan de mensen wordt voorgeschreven wat zij denken en hoe zij hun aangepaste dachten moeten uiten.
  De ongetwijfeld politiek correcte Deense onderwijzeres voert het herscholingsprogramma van de EU uit.

  Zij laat zogenaamd haar schoolkinderen kennis maken met andere culturen, maar zullen wij deze kinderen bijvoorbeeld terugvinden in synagoges, of tempels van Hindoes, of in kerken, of in bijeenkomsten van humanisten? Ik denk het niet!
  Kennelijk zijn ALLE andere culturen samengebald tot een ideologie: de islam.

  Men kan heel gemakkelijk een moslim worden, namelijk door de Shahada na te spreken die een moslim je voor zegt en de juiste gebaren na doet die daarbij te horen.
  Deze Shahada is de islamitische geloofsbelijdenis . Spreek je die uit, dan ben je -geloof het maar rustig!- in de ogen van de moslims ook een moslim geworden(waarvan men natuurlijk wel verwacht dat je de islamitische rituelen dagelijks toepast)

  Dit stomme linkse wijf ging met niets vermoedende kindertjes een moskee binnen en kwam met een groepje moslimpjes weer naar buiten.
  En geen ouder die die dat kennelijk doorheeft!!
  Nog erger wordt het dat zoiets in de zogenaamd verlichte politiek correcte maatschappij kennelijk verplicht gaat worden voor schoolkinderen. Over scheiding van kerk en staat gesproken!

  Het wordt tijd dat de ouders van kinderen massaal in verzet komen tegen dat VERPLICHTE BEKERINGSRITUEEL.

  Ik ben van mening dat oliedomme leerkrachten die aan deze charade meewerken een welgemikte schop onder hun kont krijgen en de laan uitvliegen.

  Geliked door 4 people

 10. Jan zegt:

  Poging tot moord op Rasmus Paludan, diverse schoten afgevuurd

  http://d.tube/#!/v/vladtepesblog/QmUDtsDpZKrcuvvmDtLTXeYZ7hG1V6v1osiimwX6NY2QbQ

  Like

 11. Jan zegt:

  Deense politie kruipt voor antifa

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s