Wanhopige Jesse Klaver droomt van klimaatmaatregelen: “Kabinet heeft ons nodig”

Screenshot_255

(Door: Teunis Dokter)

De zingeving aan het leven van Jesse Klaver lijkt grotendeels af te hangen van zijn successen in het parlement. Nu de groenen al wekenlang zetels verliezen in de peilingen is Klaver op zoek naar iets nieuws, maar vinden doet hij het niet. Wel is hij enthousiast over de klimaatmaatregelen waarover hij stelt dat “het kabinet GroenLinks nodig heeft”.

Klaver gaat tegenover Trouw vol op het orgel nu hij weet dat de kiezer GroenLinks de rug toe keert. Toch doet hij alsof alles koek en ei is en de groenen succes na succes kunnen claimen:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Graaien, Groenen, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Wanhopige Jesse Klaver droomt van klimaatmaatregelen: “Kabinet heeft ons nodig”

 1. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/06/thierry-baudet-zingt-lofzangen-voor-christelijk-onderwijs-noemt-islamitische-scholing-problematisch/

  Thierry Baudet zingt lofzangen voor christelijk onderwijs, noemt islamitische ‘problematisch

  Thierry Baudet breekt een lans voor christelijk Nederland zo lezen we in het Reformatorisch Dagblad. De conservatieve krant stelt dat de FVD-voorman vindt dat christelijke onderwijs top notch is: “Christelijk onderwijs het beste dat er is”, maar ziet hij wel problemen met islamitisch onderwijs.

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Ze hadden die GROENEN de rug moeten toekeren toen men mocht stemmen..en niet achteraf.
  Hetzelfde met 4 jaar lang op Rutte lopen kankeren en vervolgens deze roofpartij weer de grootste maken.

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  De dromen van Klaver zijn de nachtmerries voor het niet linkse deel van onze bevolking !!

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  Een Jesse Klaver die droomt. Blijf lekker verder dromen zeg ik. Hij denkt zeker dat hij Martin Luther King is met zijn; I have a dream…Zo’n grote idioot als Klaver, met nog grotere idioten die op hem gestemd zouden hebben. Geloof het een en ander maar niet. Diegenen die de stemmen van een verkiezing tellen bepalen voor ons wat voor een kabinet we krijgen. In het eerstvolgende nieuwe kabinet (Rutte 4) zal de PvdA stormachtig doorgroeien, Groen Links gedecimeerd worden, terwijl D66 en SP kleiner zullen worden. Of de PVV terugkeert is nog maar zeer de vraag, gezien die stemmentellers. En het FVD is een allemans vriend, de zogenaamde slappe hap. Misschien worden ze uit voorzorg wel gebasht. Je hoeft geen helderziende te zijn om de politieke ontwikkelingen in Nederland te kunnen voorspellen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s