Zwembadterreur in Zeeland

Screenshot_252

(Door: Mick van Wely)

Noodmaatregel vanwege Marokkaanse jeugd

KOEWACHT – Marokkaanse jongeren uit België hebben lange tijd voor zoveel ernstige overlast gezorgd in een zwembad in het Zeeuwse grensdorpje Koewacht, dat de burgemeester heeft besloten per direct alleen abonnementhouders toe te laten. De bezoekers van Openluchtbad Koewacht zijn de intimidaties zat.

Dat meldt het zwembad. De gemeente Terneuzen heeft het besluit van burgemeester Jan Lonink gepubliceerd op de website van de gemeente. ’Om de veiligheid van onze bezoekers en personeel te waarborgen, neemt de gemeente Terneuzen aanvullende maatregelen’, zo staat op de site.

Wie nu toegang tot het zwembad wil hebben, moet bij de kassa een abonnement kunnen tonen of een bewijs dat die is aangevraagd. Het gaat om ’een groep jongeren uit België’ die zich misdraagt. Vorig jaar werd al een mobiele bewakingscamera geïnstalleerd, een tijdelijke bewaker ingesteld en ging de politie er frequent surveilleren. Er komen nu extra beveiligers bij.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

56 reacties op Zwembadterreur in Zeeland

 1. Piet Snot zegt:

  Alleen na betalen kan je dit verder lezen.
  Ik had ergens een link uit het AD geplaatst, die kan je wel normaal lezen.

  Like

 2. Harry zegt:

  Hee Moor ,

  begin je het al een beetje te snappen ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Rini Stegeman zegt:

  hebben ze in Belgie geen zwembaden dan ? Of zijn ze daar ook al UITGEKOTS!!!!!!!!!!!!!!?

  Like

  • Ingrid Vergauwen zegt:

   Ze zijn daar idd al op heel wat plaatsen uitgekotst….leuk is anders…als je als Belg of Nederlander al in je eigen zwembaden word gediscrimineerd, is verdraagzaamheud echt wel ver te zoeken, nietwaar? In hun geboorteland moet je zi’n gedrag niet vertonen hoor😈

   Like

 4. Republikein zegt:

  Als ik Koewacht lees bekruipt me een verdrietig gevoel, rip.
  Sorry lui, moest dit de kwijt!

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Hoppa, weer extra kosten voor de gemeenschap, hoeveel extra kosten moeten we ophoesten voor al dat importtuig , beveiliging, AIVD, Politie, Justitie, gevangeniswezen,sociale dienst, buurtvaders, kinderbijslag, WW, AOW, allerlei vormen van subsidies en andere zaken waar ze nooit voor betaald hebben. enz, enz.

  Geliked door 2 people

 6. Thoth zegt:

  Eh, openbare orde? Nee. Marokkaanse jeugd…

  Geliked door 1 persoon

 7. Claudia M. zegt:

  Ik kijk hier totaal niet van op. Al decennialang wordt er niet opgetreden, sterker nog, er lijkt wel geen strobreed in de weg gelegd te worden! Sancties/straffen zijn een lachertje en dat vinden de daders ook en bij hun werkt het zelfs statusverhogend.

  Ik zie het alleen maar erger worden. Dit gebeurt overigens ook bij openbare recreatiestranden.

  Ik heb, denk ik een jaartje of vijf geleden nog een keer aan openbaar water gebivakkeerd. Na getuige geweest te zijn van, stinkende racende scooters, heel veel troep, de nodige opstootjes en als klap op de vuurpijl, twee vechtende meisjes – d.w.z. gillen en maaiende armpjes – heeft deze het wel gezien.

  Ik heb maar een kinderbadje voor in de achtertuin gekocht! Dat koelt ook af en als je er niet teveel water in laat staan, vinden de vogels het een fantastisch mega vogel-bad. Geloof me, dat is veel leuker om naar te kijken…

  Geliked door 3 people

  • rottenpikwick zegt:

   ’t Is uitgezaaide kanker! De Lol is er dik van af. Bijna overal waar kan worden gezwommen is het “FEEST”! Ging langgeleden ook nog weleens te water in een plas, totdat er een lading glas ingedumpt was. Ben er later nog een keer geweest; veel asovolk, scheurende scooters, arabieren, ghettoblasters etc etc. Kom er nooit weer.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Hoe meer je van Marokkanen meemaakt hoe meer je van dieren gaat houden 😀

   Like

 8. sjuad zegt:

  En het dorp kwam niet in opstand door hun het nabij gelegen zoute zeewater in te sodemieteren?

  De mariniers komen niet, je zult het zelf moeten doen ondanks dat Rutte cs alsnog mariniers sturen om de dorpelingen in chloorwater te drenken.

  Like

 9. Piet Snot zegt:

  Onder de 14 jaar zijn dit soort galbakken nou eenmaal onaantastbaar.
  Meer dan een vermanend gesprek kunnen ze niet toepassen.
  En dat weten ze.
  Daarom worden ze ook op uitgestuurd om overal stennis te maken.
  Niets kan ze gebeuren, wat ze ook uitvreten.

  Geliked door 2 people

 10. trebor2110 zegt:

  dit moe ten ze ook maar eens hier invoeren voor onze stranden en parken https://www.youtube.com/watch?v=ajTHytS9iuI

  Like

 11. bokito zegt:

  waar zijn al die boeren om de boel voor eens en voor altijd schoon te vegen

  Like

  • fleckie zegt:

   Boeren wonen in feite NIET in ‘in de ‘bebouwde kom’, Maar zogenaamd in ‘OPEN VELD’, …dus…….hebben al meer dan moeite genoeg, om hun…’ERVEN’. SCHOON te houden. van ‘opdringerig. volk’, (o.a.om hun werktuigen, te ‘beschermen’ ( tegen. ‘verwisseling. van. eigenaar,( maar OOK. van ‘GEWASSEN’.,…………”<~<~<~<~<~<~<~

   Like

   • fleckie zegt:

    Op de Duits-Franse zender ARTE, kan men het bericht via tt 109, sa.30.6.2019, lezen. …’POLIZEIEINSATZ. BEI. SCHWIMMBADSTREIT’….( betr. OOK. dat badgasten lastig gevallen worden. door. EEN. GROEP. JONGE….MANNEN)………………………..<~<~<~<~<~<~<~ fleckie: eigenaardig die. OVEREENKOMST, men gaat bijna denken” gecoördineerd. internationaal.”?.)

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Inderdaad, alsof boeren niks anders te doen hebben.

    Like

  • hannah zegt:

   lekker in de modderpoel tussen de varkens gooien

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Bokito. Ja! Waar zijn ze?

   Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Hopelijk kan een groot deel van dat Marokkaanse tuig daar uit België niet eens zwemmen en als ze in dat zwembad verdrinken dan heb ik er geen spatje medelijden mee!

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Ze gaan daar niet heen om te zwemmen, maar om mensen en kinderen lastig te vallen.

   Geliked door 2 people

   • Jules Vismale zegt:

    En het resultaat is dat een dergelijk zwembad een hele tijd op slot wordt gegooid waardoor dat uitschot daar geen mensen meer kan lastigvallen. Overigens hebben ze in Sint-Michielsgestel een openluchtzwembad, Zegenwerp genaamd, waar ik in mijn jeugd ging zwemmen en daar had je zelfs ook een hoop autochtoonse lastpakken die het plezier bedierven voor talloze badgasten!
    Dat zwembad is overigens in meer dan 40 jaar tijd niet aangepast op deze tijd waardoor ik er al NOOIT meer wil gaan zwemmen!

    Like

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Het is slechts een kwestie van tijd. Dat er een ommekeer van 180 graden komt staat voor mij vast. Ook op regeringsniveau. En dat geldt voor heel Europa. Ik wacht met smart welk land als eerste de teugels aantrekt. Dat de rest volgt is een ding wat zeker is.
  tot dan zou het fijn zijn een overgangsfase te creëren. Een avondklok instellen voor al dat niet Westers spul inclusief het alleenrecht voor hen om zich nooit of te nimmer in openbare gelegenheden te bevinden.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Dat lees ik al zeker 20 jaar dat het slechts een kwestie is van tijd.
   Ze doen er dan wel erg lang over eer ze er wat aan gaan doen.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Joannes den Hollander 30 juni 2019 om 10:58

   Dream on… 😦

   Geliked door 4 people

   • Joannes den Hollander zegt:

    De Franse revolutie ontstond ook niet van vandaag op morgen. In het huidige stadium kun je niets. Als iemand nu iets zou doen zetten ze alle rechercheurs van Nederland op de zaak. Vooralsnog een kansloze zaak. De wil is er bij velen wel, echter de situatie is (nog) niet bepaald gunstig.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Joannes den Hollander 30 juni 2019 om 22:48

    Voordat het linkse deugvolk normaal zou gaan denken en een revolutie zou ontketenen, zijn we allang geïslamiseerd.

    Geliked door 1 persoon

 14. Steven zegt:

  Dit was gisteren op het nieuws.. maar dat het om MAROCS ging die de zwembaden liepen te terroriseren werd er in het belang van de integratie maar even niet bij verteld.
  Maar dat een parlementariër in Duitsland werd vermoord door een RECHTSE werd dan weer BREED uitgemeten (uiteraard MET FOTO en een zo’n dun mogelijk balkje voor de ogen. Want ze zullen die “rechts extremisten’ wel even een lesje leren!) Volgens het LINKSE crapuul begint het RECHTS-EXTREMISME een PROBLEEM te worden. Ook vond men het nog even nodig om te vermelden hoeveel mensen al de dood hebben gevonden door het RECHTSE kamp.
  Maar uiteraard hoor je nooit een noot wat het linkse kamp allemaal aanricht en of wat de aanwezige zielige asieleisers op hun geweten hebben.
  Het gaat er vooral om dat het ‘rechts extremisme’ uitgeroeid moet worden om zo de vernietiging van geheel Europa niet in de weg te staan!
  Ik krijg met de dag steeds een grotere HEKEL aan die RODEN…wat een KUTVOLK!

  Geliked door 4 people

 15. Harrie Vaes zegt:

  De meerderheid van Nederland (in het parlement) vraagt om deze toestanden. Zij juichen het toe ….dat niet minder Marokkaans tuig ……ons land binnenkomt maar ……meer .
  Let wel deugers…..dat ik het heb over Marokkaans…..tuig…heb…en niet over iedere Marokkaan.
  Precies zoals Wilders bedoelde met….minder…….die had het ook alleen maar over het tuig. Maar dat is voor de deugers niet te snappen.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Harrie Vaes. “Let wel deugers…..dat ik het heb over Marokkaans…..tuig…heb…en niet over iedere Marokkaan”. Oh Ja? Kan jij wel ze vinden? Ik bedoel de goede Marokkanen? Persoonlijk denk men zeer veel moeite moet doen om ze te vinden. Een zeldzaam soort.

   Geliked door 1 persoon

 16. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  (Door: Mick van Wely)

  Noodmaatregel vanwege Marokkaanse jeugd

  KOEWACHT – Marokkaanse jongeren uit België hebben lange tijd voor zoveel ernstige overlast gezorgd in een zwembad in het Zeeuwse grensdorpje Koewacht, dat de burgemeester heeft besloten per direct alleen abonnementhouders toe te laten. De bezoekers van Openluchtbad Koewacht zijn de intimidaties zat.

  Like

 17. Jackholland zegt:

  Bordje veranderen : ivm Marokkaans bavianengedrag zwembad alleen toegankelijk voor abonnementhouders. Daarnaast dient er tijdens de openingstijden constant een varken aan het spit te worden geroosterd. En op de speelweide kleine lieve biggetjes laten rond lopen.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Dan hebben ze tenminste wat om tegen aan te trappen in zo’n speelweide.
   Binnen een dag zijn al die biggetjes dood geschopt.
   Maar blijf jij maar denken dat ze er bang voor zijn, zo hebben we dat nou eenmaal afgesproken hier.

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   En als er iets wat ik wel zo ontzettend smerig vind, is het om in een chloor lucht iets te eten of ander voedsel te ruiken.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Piet Snot 30 juni 2019 om 13:54

    Ik word misselijk van de stank van een openbaar zwembad.

    Als je een privézwembad bezit, heb je veel minder last van chloorlucht.
    Daarom hebben de ‘socialisten’ vast allemaal wel ergens een eigen badje.

    Die hoge chloorconcentratie in publieke zwembaden is nodig omdat iedereen er met zijn of haar vieze reet (al dan niet met boerkini) in ligt.

    https://www.villasud.nl/blog/item/150/zout-of-chloor-in-het-zwembad

    Geliked door 1 persoon

 18. Thomasson zegt:

  De beste beveiliging is TERUGSLAAN!!!!! a) Laat de camera’s voor een poosje uit. Dat heeft de politie in Amsterdam tijdens het gedoe met de “Lage Bloedsuikerterrorist” ook gedaan. Dus wat in Amsterdam kan, kan in Zeeland ook, b) Arrangeer zo’n 30 (mag meer) sportieve jongens die graag in actie willen komen, c) Breng de Marokkanen uit België (of elders) in een hinderlaag, d) SLA – of knuppel – ZE HALF DOOD, e) Laad ze in een varkenstruck en dump ze ergens; het liefst over de grens.
  Het is vanzelfsprekend dat de “Discriminatie- en Klimaatbrigade” (horen bij elkaar) op hun trompet zouden gaan blazen. De politie kan zingen het carnavalsliedje van Sjakie Schram “Ik heb niets gezien” https://www.youtube.com/watch?v=m8EHJRsKt3E
  Wat de Klimaatgasten betreft: Op deze wijze wordt de stikstof in de samenleving beter uitgedund.

  Geliked door 1 persoon

 19. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2019/06/30/bunte-badefreuden-schwimmbad/

  Bunte Badefreuden: Schwimmbad nach Migranten-Tumult geräumt
  Kleurrijk zwemplezier: zwembad geruimd na het tumult van migranten

  Düsseldorf – Im Rheinbad der NRW-Landeshauptstadt, einer der größten Badeanstalten im Rheinland, mussten gestern unzählige friedliche und gutgelaunte Gäste ihren Schwimmbadbesuch vorzeitig abbrechen. Die Polizei räumte das gesamte Bad. Vorausgegangen war ein Mega-Streit von nicht weniger als 400 „Personen“. Trotz Großeinsatz bekam die Polizei den multikulturellen Tumult nicht in den Griff.

  Düsseldorf – In het Rheinbad van de deelstaathoofdstad NRW, een van de grootste badinrichtingen in het Rijnland, moesten gisteren talloze vreedzame en goedgehumeurde gasten hun bezoek aan het zwembad vroegtijdig annuleren. De politie heeft de hele bad ontruimd. Dit werd voorafgegaan door een megaruzie van niet minder dan 400 “mensen”. Ondanks grootschalige inzet kon de politie de multiculturele onrust niet aan.

  Like

  • Lucky zegt:

   https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/4763526/gezin-zwembad-duitsland-bedreigd-door-honderden-jongeren

   Door politie ontzet
   ‘Gezin in zwembad Duitsland bedreigd door 400 jongeren’

   Een gezin is gisteren in het Duitse Düsseldorf bedreigd door zo’n 400 jongeren. Dat schrijft de Duitse krant Frankfurter Allgemeine. Tientallen eenheden van de politie moesten eraan te pas komen om het gezin te ontzetten.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Luckey. “Ondanks grootschalige inzet kon de politie de multiculturele onrust niet aan”. Gek is dat? Vroegere waren de Duitsers kampioenen in het bij elkaar drijven van honderden mensen en ze in invalwagens laden. Dat deden ze met veel succes in 1941, in de Amsterdamse Jonas Daniel Meierplein. Het was een actie met uitgebreide logiestiek, die eindigde in Mauthausen. Met zo veel ervaring moet het bij elkaar rapen van zwartjanussen in een zwembad toch een licht karweitje zijn?

   Geliked door 1 persoon

 20. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/06/30/extra-maatregelen-tegen-bedreigende-en-agressieve-jongeren-bij-zeeuws-zwembad-het-zijn-altijd-marokkaanse-belgen/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Extra maatregelen tegen bedreigende en agressieve ‘jongeren’ bij Zeeuws zwembad, ‘het zijn altijd Marokkaanse Belgen’.

  ,,Ze slopen bloembakken en gooien met fietsen.” Eenmaal binnen zijn ze vaak ronduit agressief en bedreigend, aldus de badjuffrouw

  Like

 21. delamontagne zegt:

  Châtellerault, Frankrijk.
  600 zwembaders moesten van de politie het zwembad verlaten ondanks temperaturen van 40gt.
  Tot de evacuatie werd besloten omdat er een grote vechtpartij werd gevreesd tussen 2 “JONGEREN”- bendes

  http://www.lefigaro.fr/flash-actu/canicule-600-baigneurs-evacues-d-une-piscine-par-la-police-a-chatellerault-20190630

  Like

 22. Joannes den Hollander zegt:

  In Duitsland is het ook weer raak. De afkomst is uiteraard zoals gebruikelijk niet bekend gemaakt. Per definitie ga ik ervan uit dat het zoals gebruikelijk om licht getint genetisch afval gaat.
  https://www.ad.nl/buitenland/honderden-jongeren-bedreigen-gezin-in-zwembad-dusseldorf~af8f4da7/

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   WDR tt.114, so.30.6.2019:……. DUSSELDORFER. BAD. NACH. STREIT. GERAUMT.
   Wegen einer verbalen Auseinandersetzung zwischen Badegaste hat das Rheinbad in Düsseldorf am Samstag die POLIZEI gerufen.n wie die POLIZEI Düsseldorf dem WDR bestatigte,, wurde das Bad aus Sicherheitsgrunden GERAUMT. Zu Ausschreitungen sei es aber nicht gekommen.
   Nach WDR- Informationen waren 2 Jugendliche mit einem anderen Badegast in Streit geraten.Nach und Nach hatten sich immer mehr Jugendliche mit ihrem ALTERSGENOSSEN solidariseert,sodass eine bedrohliche Situation entstanden seien soll. …Die POLIZEI ruckte mit einem Grossaufgebotn an und raumte das Bad………………………..<~<~<~<~<~<~<~fleckie: op de Duits-Franse zender. ARTE- tt.109, .30.6.2019. , kan men lezen “ POLIZEIEINSATZ. …BEI. …..SCHWIMMBADSTREIT…………………<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 23. Cleo zegt:

  En de énige integere democratisch gekozen volksvertegenwoordiger die NIET lafhartig om deze islam-problematiek heen loopt en die wél met concrete maatregelen komt om deze islam-ellende te stoppen, díe wordt door de weerzinwekkend laffe volksverraders zoals Rutte, Opstelten, Grapperhaus, Pechtold/robot-Jetje, Segers, Asscher, etc. als een paria behandeld en 24/7 gediscrimineerd!
  Hoe lang pikken we dit afzichtelijke volksverraad nog

  Geliked door 1 persoon

 24. Zou het helpen om de naam in Varkenswacht te veranderen?

  Geliked door 1 persoon

 25. henk zegt:

  Hoe we aan het afglijden zijn ! 20 jaar geleden was naar het zwembad gaan een feestje met je vriendin en de kids. nu is het een en al intimidatie en agressie van Noord Afrikanen die zich middels vrouwen verkrachtten stoer vinden zijn, hoe het over 10 jaar is beter niet aan denken, ik woon hier dan niet meer, waarschijnlijk behoor ik tot de groep NL vluchtelingen

  Geliked door 3 people

 26. Piet Snot zegt:

  door Hannibal · 1 juli 2019
  Het is heel stigmatiserend, stigmatiserend, stigmatiserend natuurlijk, maar als je het bekijken gaat is er maar één groep die er uitspringt en het voor anderen verpest. Minder, minder minder Marokkanen kon wel eens helpen, zou je bijna zeggen. Maar dat mag niet, hè?
  http://verenoflood.nu/zwembadterreur-stigmatiserend-stigmatiserend-stigmatiserend/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s