CARTOON: Berlijn . . .

Screenshot_286

“…Tja, Berlijn is multicultureel geworden mama! Wij zijn nu niet meer zo intolerant als jullie generatie in de jaren-50…”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op CARTOON: Berlijn . . .

 1. Tineke zegt:

  .Nee kind,maar daar kom je vanzelf nog wel achter………

  Like

 2. Lucky zegt:

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/interview-met-syrische-immigrant-werken-dat-doen-jullie-toch-voor-mij/

  Interview met Syrische immigrant: Werken? Dat doen jullie toch voor mij?

  Bacho interviewde mede ‘vluchteling’ Alan N. die in 2015 uit Syrië overkwam. Hij woont in Köln, waar hij bewust koos voor een straat waar volgens hem helemaal geen Duitsers meer wonen (ook wel berucht als het almaar groter wordende mini-kalifaat). In het gesprek schaamde hij zich er niet voor te zeggen dat hij veel liever andere dingen met zijn tijd doet dan werken, zoals al Shisha rokend voor de TV hangen, of appen met zijn nieuwe iPhone, die net als zijn internetaansluiting en een deel van zijn huur wordt gefinancierd door de Duitse belastingbetaler.

  ‘De Duitsers zijn een volk dat graag ’s morgens vroeg om 6 uur opstaat en dan tot 18 uur werkt. Wij vluchtelingen zijn zo niet,’ legde hij zijn werkloze bestaan uit. ‘In Syrië was ik geitenherder, en bij grote hitte sliepen mijn vrouw en ik tot 15 uur. Duitsland is mijn land niet en ik zal nooit en te nimmer voor dit land hoeven werken.’

  Like

 3. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2019/07/01/polizisten-und-soldaten-sind-nicht-rechtsradikal-sondern-nur-masslos-enttaeuscht/

  Polizisten und Soldaten sind nicht rechtsradikal, sondern nur maßlos enttäuscht
  Politieagenten en soldaten zijn geen rechtsextremisten, maar alleen uiterst teleurgesteld

  Der katastrophale Zustand der Bundeswehr spiegelt den elenden Zustand unserer ganzen Republik wieder. Schuld daran sind nicht die Soldaten und ist nicht die Polizei. Die eindeutige Schuldzuweisung geht ausschließlich in Richtung Politik und Justiz.

  Wenn wir uns nicht mal mehr auf die Polizei, die privaten Sicherheitskräfte und unsere Soldaten verlassen können, sind wir verloren, auch weil jede Wehrhaftigkeit, jeder Widerstand gegenüber den Angreifen hinterrücks aus den eigenen Reihen zunichte gemacht wird

  De rampzalige staat van de Bundeswehr weerspiegelt de ellendige toestand van onze hele republiek. Het zijn niet de soldaten die de schuld hebben en het is niet de politie. De duidelijke schuld gaat uitsluitend in de richting van politiek en rechtvaardigheid.

  Als we niet eens kunnen vertrouwen op de politie, de particuliere veiligheidstroepen en onze soldaten, zijn we verloren, ook omdat elke houding, elke weerstand tegen de aanval van achter onze eigen rangen vernietigd is

  Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2019/07/01/eu-kommissionspraesident-merkels/

  EU-Kommissionspräsident: Merkels neuester Verrat an der Demokratie
  EU-Commissievoorzitter: Merkels nieuwste verraad aan de democratie

  In einem Gastbeitrag für den „Focus“ rechnet Gabor Steingart mit dem unfähigsten Bundeskanzler ab, den Deutschland je hatte, mit Angela Merkel. Alle Symptome dieser Unfähigkeit arbeitet Steingart heraus. Die Frage bleibt dennoch: Ist es wirklich Unfähigkeit, oder ist es doch eher Kalkül? – Und wenn ja, welches?

  In een gastbijdrage voor de “Focus” gokt Gabor Steingart af met de meest onmogelijke bondskanselier, Duitsland ooit, met Angela Merkel. Alle symptomen van deze handicap Rockstone werkt. De vraag blijft: is het echt incompetentie, of is het meer een calculus? – En zo ja, welke?

  Sollte nämlich Frans Timmermans als der eigentlich unterlegene Kandidat der europäischen Sozialisten neuer EU-Komissionspräsident werden, und nur, weil Merkel (vorgeschoben?) das „Spitzenkandidatenprinzip“ bewahren will, dann würde nur wahr werden, was bestens zu Merkel paßt: Timmermans ist ein glühender Verfechter der Idee von der Abschaffung der Nationalstaaten. Da träfe er sich wahrscheinlich mit Merkel.

  Als Frans Timmermans de kandidaat van de EU voor de president wordt als de verslagen kandidaat van de Europese socialisten, en alleen omdat Merkel het ‘hoogste kandidaat-beginsel’ wil behouden, dan zou het alleen maar waar zijn wat Merkel perfect past: Timmermans is een fervente kandidaat Aanhanger van het idee van de afschaffing van nationale staten. Omdat hij waarschijnlijk een ontmoeting met Merkel zou hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s