CARTOON Gregorius Nekschot

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Piet Snot”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op CARTOON Gregorius Nekschot

 1. Jan zegt:

  Dat die molens gehaktmolens zijn voor vogels, vleermuizen en insecten interesseert linksvolk niet. Zij voeren alleen maar symboolpolitiek

  German Wind Turbines Kill 1,200 Tons Of Insects Per Year
  ….

  Currently, the “great insect dying off” and “bee dying off” is on everyone’s lips. However, neither the Greens, nor the environmental NGOs, nor the Federal Environmental Agency are addressing the insects killed by the rotor blades of wind turbines, let alone field studies are commissioned. The media is also not interested in the topic.

  However, some scientists have long suspected that insects could be attracted to wind farms due to the color of the rotor blades, the heat given off by the turbines and the flashing lights on the wind turbines.

  The scientists also know that turbines cause a reduction in wind speed at the hub level and cause turbulence. The turbines cause changes in wind, precipitation, temperature and evaporation. Studies have been able to prove such environmental influences up to 20 km away from a wind farm site.
  ….
  https://www.thegwpf.com/new-study-german-wind-turbines-kill-1200-tons-of-insects-per-year/

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dus als extra mag aangenomen worden dat de vogels en vleermuizen die niet uit de lucht gemept worden voor een groot deel de hongersnood mag sterven wegens het teruglopen van het aantal vliegende insecten.
   Want elk insect dat heen eitjes legt vermindert sterk de aanwas met het gevolg dat de volgende aanwas ook weer slinkt en de daaropvolgende ook weer en dat gaat dan eindeloos door.
   Gek dat we daar onze groene vrienden niet over horen.
   Of komt dat niet zo goed uit als zo iets benoemd wordt.

   Like

   • Harry zegt:

    Ik weet het niet , maar zouden er door die vele tienduizenden vliegtuigen die dagelijks opstijgen en landen niet nog véél meer insecten sterven ?
    Als je daar over nadenkt en vergelijkt met het aanzuigend geweld in een straalmotor , lijkt me de snelheid van die bladen van zo’n windmolen nog betrekkelijk laag .
    Dan krijgt een honingbij hooguit een klap voor z’n kont , zo van : opschieten ,
    zoals je bij je schoonzuster doet , zeg maar .

    Like

 2. rottenpikwick zegt:

  Ze hebben ONS aan de Satan overgedragen, met op het gouden presenteerblaadje nog eens 500 M I L J A R D! Opdat wij niet vergeten Hans Janmaat, Pim Fortuyn, Theo van Gogh en tig andere naamlozen! Met diepe walging voor Wim Kok, Ruud Lubbers, BakEllende, Landverrader Rutte en al hun Kontelikkers!! En ook voor het TUIG dat Maxima nog even onderuit wilden halen! Vies Vulles!

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  We leven in een linkse klimaatdictatuur !!

  Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/peiling-slechts-39-procent-positief-over-desastreus-klimaatakkoord-van-fopkabinet/

  Peiling: slechts 39 procent positief over desastreus ‘klimaatakkoord’ van fopkabinet

  Slechts 9 procent van de ondervraagden is namelijk positief over het akkoord. Een andere 30 procent is “vrij positief,” wat in gewone mensentaal betekent dat ze het “wel oké” vinden. De rest van de ondervraagden is neutraal (mwah), vrij negatief (tja, niet al te best) en negatief (lijkt nergens op!)

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/07/01/om-utrechtse-aanslagpleger-gokmen-tanis-is-terrorist/

  OM: Utrechtse aanslagpleger Gökmen Tanis is terrorist
  ‘Jullie maken moslims dood. Allah is groot’

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.ad.nl/binnenland/vader-doodgeschoten-roos-19-tegen-tramschutter-tanis-lafaard-je-bent-een-varken~a8accca3/

  Vader doodgeschoten Roos (19) tegen tramschutter Tanis: ‘Lafaard! Je bent een varken’

  VIDEOEr zijn sterke aanwijzingen dat tramschutter Gökmen Tanis uit terroristische motieven handelde. Dat bleek vanochtend tijdens een eerste pro forma zitting in de rechtbank in Utrecht. Tanis schreef op een briefje de aanslag ‘voor zijn geloofsgenoten te hebben gepleegd’. Onder de nabestaanden in de zaal liepen de emoties hoog op. Lees hieronder de tweets van misdaadverslaggever Yelle Tieleman terug.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Alwéér,
  Voorbij is het relaxed zwemmen
  https://tpo.nl/2019/07/01/zoveelste-zwembad-dicht-door-vechtpartijen-met-jongeren/

  Zoveelste zwembad dicht door vechtpartijen met “””jongeren”””
  Nu weer in Ridderkerk, uiteraard geen signalement

  Zwembad De Fakkel in Ridderkerk is zaterdag ontruimd na vechtpartijen tussen groepen jongeren. In overleg met de politie is besloten het bad te ontruimen. De reacties van bezoekers liegen er niet om. “Opstootjes, dieven die hun gang konden gaan. Onveilige situatie voor jong en oud!”

  Like

  • rottenpikwick zegt:

   Hopelijk nog veel meer meer meer van dit soort “incidenten”! Zal ze leren die domme Kaaskoppen! Gaat trouwens al jaren! Meen dat Ivo O. (u weet wel) dit al eens aangekaard heeft; kwajongensstreken!!!! Ze hadden hem van mij zo in het bad mogen jonassen, die “kwajongens”!

   Like

 8. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/knetter-kabinet-maakt-cash-betalingen-boven-3-000-euro-illegaal/

  KNETTER! Kabinet maakt cash betalingen boven 3.000 euro ILLEGAAL

  Je mag dus iets van Marktplaats in cash betalen. Maar als je echte zaken doet, met een handelaar, dan mag dat niet. Neemt hij of zij dat bedrag wél aan dan is ‘ie strafbaar. Strafbaar omdat hij legaal, wettelijk toegestaan, officieel Nederlands (Europees) geld accepteert. Het is werkelijk ongelooflijk.

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Islam vindt windmolens uiterst verderfelijk. Liever olie voor moskeeën.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s