M´n dochter gaat naar het zwembad en ze neemt mee:

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Jo de Coeck)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op M´n dochter gaat naar het zwembad en ze neemt mee:

  1. Pingback: Nederland Anno 2019: “M’n dochter gaat naar het zwembad en ze neemt mee:” | eunmask

  2. Jan zegt:

    Dan zou de rust zo weerkeren

    Like

  3. Piet Snot zegt:

    Je hebt ook hele laffe soldaten, zo als mijn broertje die daar al iets van 35 jaar ze tijd door brengt.
    Is mijn Tomos gestolen, staat aan de overkant van zijn huis bij de buren, zeer herkenbaar te wezen met alle uiterlijke kenmerken aanwezig. Dat zag hij ook wel.
    Hij had ‘m wel gezien maar durfden niet aan te bellen, maar hij heeft mij ook niet even opgebeld.
    Wat moet je daar nou mee. Waardeloos toch zo’n soldaat.
    Daar heb je dus niks aan in het zwembad, zal altijd proberen onderling te bemiddelen.
    Zo hebben ze dat daar geleerd.

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Wees maar blij dat je dienstweigeraar was, anders was je ook zo geworden.

      Like

      • Piet Snot zegt:

        Zo leren ze het ook tijdens hun opleiding.
        Ik ben nog nooit zo’n grote slijmbal ergens tegen gekomen als mijn broertje.
        Heeft werkelijk nergens een mening over.
        Zegt overal op als antwoord, daar ga ik niet, over daar heb ik niks over te zeggen.

        Like

  4. BigLJohn zegt:

    De politie MAG niet meer optreden, anders dan in de jaren 50. Anders zou dit Marrokkanen-probleem in no time opgelost worden. Wij kenden in onze buurt in de jaren 50 de zogenaamde nozemrellen. Een grote groep nozems die iedere avond de wijk in kwamen op hun bromfietsen met afgezaagde uitlaten. Een hels lawaai was dat telkens. Bovendien intimideerden ze buurtgenoten, sloegen er soms op los, en pleegden diefstallen. De politie besloot er een eind aan te maken. Groepen met een gummiknuppel gewapende politieagenten verstopten zich onzichtbaar achter de deuren van poortjes en kwamen na het verschijnen van die criminele nozems in actie. Ze stormden de poortjes uit met getrokken wapenstok en sloegen de nozems totaal verrot, allemaal richting het ziekenhuis. Ze liepen zware hersensschuddingen op, gebroken kaken, enz. enz. En u raad het niet, nadien hebben we de nozems NOOIT meer terug gezien.

    Geliked door 4 people

    • scherpschutter1943 zegt:

      Er zijn grote groepen figuren in nederland die niets anders accepteren dan een groter geweld dan dat ze zelf kunnen oproepen. Dat ze in elkaar geslagen worden vinden ze heel normaal en ze showen met hun verwondingen bij hun soortgenotren. Het wordt anders als er een paar volledig kreupel worden geslagen of voor het leven verminkt of soms gedood. Dan pas dwing je respect af bij dat soort figuren.

      Geliked door 2 people

    • delamontagne zegt:

      Die tijd heb ik ook nog gekend, maar nu is het motto “Je moet in gesprek blijven”.
      ( trouwens, voor minder kon je al een paar meppen van de plisie krijgen in die tijd )

      Geliked door 1 persoon

    • Tijl Uylenspiegel zegt:

      Ja inderdaad, zo in de jaren vijftig was de wielersport razend populair, elk dorp en elke buurt in de stad had wel zijn wielerronde.
      Zo ook op zeker moment bij ons in de buurt, wij hadden mazzel want we woonden tweehoog en hadden vanuit onze ramen eersteklas plaatsen.
      Na afloop braken er rellen uit en ook toen hadden wij zeg maar de eretribune.
      Destijds reed de politie nog in Jeeps en daar pasten vier agenten in, eentje om te rijden en drie om links en recht kleunen uit te delen, en dat deden ze dan ook. Het leken wel honkballers ! Later kwamen er ook motoren met zijspan bij, die konden nóg makkelijker over de stoep rijden.
      De echte rellen waren vrij snel afgelopen maar het bleef nog lang onrustig want de politie bleef zeer aanwezig en op het moment dat ze maar dachten dat er weer wat relschoppers bij elkaar kwamen waren ze er als de kippen bij, volgens mij vonden ze het wel lekker om even helemaal los te gaan want ze lieten geen kans onbenut !
      Er zullen die avond en nacht best weleens onterecht klappen zijn gevallen maar het heeft prima geholpen. Zachte heelmeesters….

      Geliked door 3 people

    • Bob Koster zegt:

      @BigLJohn. Mooie tijden. Gelukkig had ik snelle benen en rook ik “stillen” op 100m afstand, maar ze pakken je toch wel een keer. Een corrigerende tik met een rubber lul of de lange lat werkt bijzonder ontmoedigend.

      Like

  5. J. C. Th. Köhler zegt:

    Mariniers hebben destijds ook de Dam aardig schoongeveegd. We zouden ze nu ook kunnen gebruiken. En wat waterkanonnen en vlammenwerpers. Zijn de islammelingen zo weg.
    En als de bouwvakkers nu één week van hun vakantie opofferen om met sloopkogels, shovels en bulldozers wat moskeeën op te ruimen, waren we al een eind op weg.
    Iemand moet het doen, iemand moet het willen… zong Jenny Arean.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 3 people

  6. henk verhoef zegt:

    De door de bevolking gekozen 2 e kamer kent zijn prioriteiten
    Ze staan hypokriet Maxima onderuit te halen over een dode linkse journalist uit verwegstan maar vergeten dat zij wel hun taak betreffende 41000 verminkte vrouwen volkomen misten en ook geen enkele vraag over de zwembad marokkanen
    Klimaat drammers is allang geen geuzennaam meer maar meer een aaqnduiding voor domheid
    Het probleem is natuurlijk de kiezer en niemand anders– als je rotte pruimen aanschaft moet je niet verbaast zijn dat ze zuur en verrot zijn en je ze zo in de asbak kan doen– ben je wel alleen je centjes kwijt en heb je verder niets– nou ja– toch wel – de fruitvliegjes die je pesten door overal op te poepen– net als de marocs op je dochter poepen
    Maar gelukkig– Femke heeft wat voor de slaven uit de 17 de eeuw gedaan
    HOORT u OOIT iets over de zwarte slavenhandelaar — die die slaven aan de hollanders verkocht
    Nee- natuurlijk niet en kijk die duitse asieleisers ferry haalt in no time een miljoen op
    Hoe gek is het volk dan– je zou zeggen – ze vragen om de zwembadmarocanen( ook in duitsland een geaccepteerde volksgewoonte/koeltoer geworden van het geloof

    Like

  7. Henk der Niederlánder zegt:

    Het word eens hoog tijd om de dingen te noemen wat het werkelijk zijn.
    Heel deze ellende die gebeurd is gewoon terrorisme uit de jeugdige mohamedaanse hoek.
    Er is niet veel inziht nodig om dat te zien lijkt me.
    En het is bijna zo niet heel zeker dat het gevoed word door de ouders van dat tuig die het weer voorgekauwd krijgen in de moskeet.

    Geliked door 1 persoon

    • Piet Snot zegt:

      Daar ben ik allang achter, ze worden er op uit gestuurd om een mini jihad te organiseren, opgestookt door ouders oudere broers en de imam.
      Verdrijf de ongelovigen en wakker ze angst aan, opdat ze het zullen weten.
      Onder de 14 jaar kan jullie niks gebeuren, dus leef je vooral uit.

      Geliked door 1 persoon

  8. Jan zegt:

    Afbeelding is realiteit geworden: politie en prikkeldraag moet zwembad en badgasten beschermen tegen schrorem uit Afrika en MO

    In Kehl sollen Polizei und Stacheldraht die Bäder sichern
    https://www.badische-zeitung.de/in-kehl-sollen-polizei-und-stacheldraht-die-baeder-sichern

    Like

    • scherpschutter1943 zegt:

      Jan, de politie doet niets of komt niet, geen tijd en nog meer van die kutsmoesjes. Prikkeldraad helpt alleen als er 220 volt stroom op staat. Ik zie het voor me. blote natte matrokkanenvoeten en dan het prikkeldraad aanraken. Dat wordt een heftige verdoving.

      Like

Plaats een reactie