Salvini tegen Steinmeier: “Zorgt u voor uw eigen land!”

Screenshot_278

Steinmeier en Salvini.

(Vertaling: E.J. Bron)

61% van de Italianen tegen “Sea-Watch” – Bystron (AfD): Kapitein is een “gewone crimineel”

Zoals gemeld heeft de Duitse president Frank-Walter Steinmeier (SPD) zich in het ZDF-zomerinterview solidair verklaard met de NGO-smokkelaars van “Sea-Watch” (“Wie mensenlevens redt, kan geen misdadiger zijn”).

PI News (2)

Daarop antwoordde de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini op Twitter:

“Wij verzoeken de Duitse president zich bezig te houden met het gebeuren in Duitsland en mogelijkerwijs ook aan zijn medeburgers te verzoeken de Italiaanse wetten niet te schenden en gevaar te lopen Italiaanse politieambtenaren te doden. Wij zullen er voor zorgen de criminelen te veroordelen en in de gevangenis te krijgen.”

Uit een peiling door de Italiaanse krant “Il Giornale” blijkt dat 61% van de Italianen de moraliserende arrogantie van de Duitse NGO-smokkelaar, die zich niets aantrekt van de Italiaanse wet, afwijst.

Wat de deskundige Buitenlandse Zaken van de AfD-fractie, Petr Bystron, betreft, is de gearresteerde kapitein van de “Sea-Watch 3”, Carola Rackete, een “gewone crimineel”. Linkse kringen in Duitsland zouden proberen “van haar een heldin te maken”, aldus Bystron tegenover de “Welt”. Dit zou “inmiddels echter zelfs niet in Duitsland functioneren”, aldus Bystron. “Mevrouw Rackete heeft genoeg tijd gehad om de migranten naar een veilige haven in Afrika en zelfs naar Nederland te brengen – het land, onder wiens vlag ze vaart.”

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Italië, Justitie, kwaadaardige opzet, LEGA, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op Salvini tegen Steinmeier: “Zorgt u voor uw eigen land!”

 1. Aegolius cs zegt:

  “Mevrouw Rackete heeft genoeg tijd gehad om de migranten naar een veilige haven in Afrika en zelfs naar Nederland te brengen – het land, onder wiens vlag ze vaart.”

  Nederland? Is dat nu nodig?

  Like

 2. Wachteres zegt:

  The Candace Owens Show: Nigel Farage

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Hee Haagse slampampers wordt het is geen tijd om dat schip van die NGO criminelen te ontvlagen, het is een grof schandaal dat daar onze driekleur misbruikt wordt !!

  Geliked door 5 people

 4. Jan zegt:

  Salvini over de criminele ‘kapitein’ met haar bende illegalen (video)
  https://video.dtube.top/ipfs/QmWVavEjoxK2fhWteu2eZ8RaLSScjhtr6gbZvzbKvCRDQD

  Geliked door 2 people

 5. rottenpikwick zegt:

  Mooi dat er lieden zijn zoals Salvini, Wilders etc etc die die Landverradersbende van repliek kunnen geven! Keihard aanpakken dat schorem, ze hebben ook geen medelijden met ons! Ze hebben ons landje / leefomgeving VERKLOOT, verwoest! Lang Leve Geert Wilders en de PVV!

  Geliked door 4 people

 6. Piet Snot zegt:

  ‘De Duitsers zijn een volk dat graag ’s morgens vroeg om 6 uur opstaat en dan tot 18 uur werkt. Wij vluchtelingen zijn zo niet,’ legde hij zijn werkloze bestaan uit. ‘In Syrië was ik geitenherder, en bij grote hitte sliepen mijn vrouw en ik tot 15 uur. Duitsland is mijn land niet en ik zal nooit en te nimmer voor dit land hoeven werken.’
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/interview-met-syrische-immigrant-werken-dat-doen-jullie-toch-voor-mij/

  Geliked door 3 people

 7. Eric zegt:

  Fantastisch ! Hoe meer idioten als die Steinmeier, hoe beter Salvini zich als redder van Italië kan profileren. Steinmeier leeft mijns inziens nog in de jaren ’30 van de vorige eeuw. Toen was Mussolini bang voor het aankomende geweld van Hitler en bekeerde hij zich daarom tot de Duitse bende. Dat zal nu niet gebeuren. De Duitsers mogen de Italianen trachten te intimideren zoveel ze willen , deze Italianen zijn een ander volk dan dat onder Mussolini. Ze laten zich de les niet meer spellen. En gelijk hebben ze ! Go on, Salvini !

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Italianen zijn van nature niet zo aan hun meesters gehecht als de Duitsers en die verwerpen deze geregeld als zij falen, gelijk naar de (linkse) burgemeesters uit Duckstad!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s