Tweet van Geert . . .

Screenshot_291

De islam hoort niet bij Nederland. Weg ermee!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Nederland, PVV, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

30 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. rottenpikwick zegt:

  Alweer een voorbeeld van wat er hier als “VERRIJKING” met een WelkomWelkomkoortje onthaald is!! De lieden (het TUIG) dat hieraan heeft meegewerkt is nóg erger dan dit stuk duivelsgebroed! We kennen de namen (wel dromen)! Dit stuk duivelsgebroed gaar ONS weer 100.000en kosten! Godverdomme, wat zijn we er op achteruitgegaan! Het Landje van Onze Voorouders VERKLOOT tot in de haarvaten! Bedankt Rutte, zijn Kontelikkers en de hele TERINGZOOI!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  ’t Jankertje is weer het slachtoffer, eeuwig hetzelfde liedje

  Like

 3. Ruud zegt:

  Vierendelen deze gek…………….! Zonder verdoving!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Over wie heb je het? Over die geestelijk gestoorde Jan, hierboven?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Jan mag dan wat fanatiek zijn in zijn geloof, maar zeker geen geestelijke gestoorde.
    Jan heeft altijd uitstekende oplossingen om een probleem aan te pakken.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Als Jan dan geen geestelijk gestoorde is, waarom zit ie dan zo dom te lullen over Geert Wilders? Dan bén je toch niet goed bij je hoofd?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Het jankertje is die Turk die besloot om mensen dood te schieten in een tram.
    Nou jankt ie omdat ie denkt dat wij ze geloof willen afpakken.

    Snap je ‘m nou, ze kruipen altijd weer in hun slachtoffer rol.
    Ik denk dat ergens een storing aanwezig is.

    Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   Vierendelen wordt niet meer voltrokken .
   Mocht ooit de doodstraf weer worden ingevoerd dan zal deze wijze van executie hoogstwaarschijnlijk niet op veel applaus kunnen rekenen.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Da’s wel leuk natuurlijk dat soort kreten maar het lost niks op, het zijn toch de burgers zelf die de politici gekozen hebben, keer op keer op keer maar weer want dit speelt al vanaf de zestiger jaren.
   Punt is dat het ons materieel nog te goed gaat, mensen maken zich drukker over de aanschaf van de volgende auto of de waardestijging van hun huis.
   Mensen hebben (nog) geen zin om massaal in opstand te komen, de hersenspoeling door de media werkt nog altijd perfect, we maken ons liever druk om iets waar we toch geen ruk aan kunnen veranderen want ‘het klimaat’ is toch wel een dingetje hè…

   Geliked door 4 people

   • paulzwueste zegt:

    Uitstekend geschreven Tijl.
    En voor Bas, ik wou dat ik er boven kon staan maar dat doen we pas als we op de graven van dat mocrotuig kunnen pissen.

    Like

  • Bas zegt:

   Je verlaagd jezelf nu tot op hetzelfde niveau. Ik begrijp je wel hoor, maar probeer erboven te blijven staan.

   Like

 4. BigLJohn zegt:

  De D66 rechter zal wel mild voor hem zijn. Vier moorden, levenslang zal het zeker niet worden. Want de D66 rechter zal rekening houden met zowel de teksten uit de koran alsmede de vrijheid van godsdienstbeleving. Immers, Nederland kent net als Engeland twee soorten van strafrecht; het Nederlandse wetboek van strafrecht, en de wetten die in de koran beschreven staan. De koran ligt niet voor niets in de tweede kamer NAAST de bijbel….Als het aan mij lag werd hij zonder proces direct op de elektrische stoel gezet. Geen elektrische stoel ? Desnoods bouwen we zo’n stoel speciaal voor hem.

  Geliked door 2 people

  • Chris Dirick zegt:

   Wat dacht je van het herinvoeren van de guillotine? Mechanisch, dus geen electrische/electronische storingen, herbuikbaar, en geen CO2 uitstoot.

   Geliked door 2 people

 5. scherpschutter1943 zegt:

  De schutter is een crimineel maar ook de advocaat van deze crimineel die de verklaring van deze crimineel heeft bedacht met zijn zieke geest. Die advocaat die vanuit een totaal getroebleerde kijk op zijn juristentaak dit soort waanziin weet te verzinnen is dat ernstig aan te rekenen.

  Geliked door 2 people

 6. Wim Vreeswijk zegt:

  Ben helemaal niet blij met het feit dat ik al 37 jaar gelijk heb !

  Geliked door 2 people

 7. delamontagne zegt:

  De Maatschappij is helemaal gestoord aan ’t geraken, OF IS HET Al…………
  * * *
  De held die met de Jihaadt terroristen op London Bridge vocht wordt door de Britse inlichtingen dienst in de gaten gehouden.
  Dit vanwege zijn vermeende band met extreem Rechts.

  De “Leeuw van London Bridge”, door het hele land als een held vereerd omdat hij met de terroristen van London Bridge vocht nadat zij met messen de mensen aanvielen, heeft van de Britse autoriteiten een “aantekening”gekregen en wordt in de gaten gehouden.
  Dit gebeurde nadat militanten van rechts extreem contact met hem zochten.
  Tijdens de aanval op 3 Juni 2017 in Londen, was Roy Larner 47 jaar oud en supporter van Millwall football, boven op de terroristen gesprongen en schreeuwde:”Fuck you I’m Millwall, voor hij op hen in sloeg.
  Hierdoor liep hij meerdere messteken op en moest in ziekenhuis worden behandeld.
  Maar heeft hij waarschijnlijk ook 10-tallen mensenlkevens gered.

  Toen hij dit drietal terroristen bezig zag en het personeel van restaurant en omstanders in paniek waren, de terroristen schreeuwden:”Allah-akbar, allah-akbar” en op mensen instaken, stortte hij zich op hen en riep:”Fuck you, Fuck you bastards, I’m Millwall” ik zal jullie klootzakken vernietigen.
  Het ergste wat me overkwam, ze gingen door met op me in te steken.
  De getuigen zeiden dat hij zondermeer levens had gered omdat de aandacht van de terroristen zich nu op hem richten en hij de messteken op hoofd, buik en handen kreeg.
  Bron:
  https://www.tf1.fr/tf1/telefoot/news/angleterre-5658570.html
  / /
  https://www.thesun.co.uk/news/9407983/london-bridge-attack-hero-terror-watch-list/
  / / /
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7199795/Lion-London-Bridge-faced-terrorists-anti-terror-list-far-right-yobs-contact-him.html

  Geliked door 2 people

 8. Jan zegt:

  Koolmees: Ik heb niets met volksvertegenwoordigers van de PVV te maken

  Integratieminister Wouter Koolmees (D66) heeft geen zin in onderzoek naar negatieve effecten ramadan
  Legt vragen van PVV naast zich neer

  In de aanloop naar de islamitische vastenmaand ramadan dit jaar bleek dat de Tilburgse basisschool Stelaertshoeve de GGD had gevraagd een bijeenkomst te verzorgen over ‘kind, ramadan en gezondheid’. Dat was tegen het zere been van de PVV, Kamervragen ondertekend door Machiel de Graaf, Harm Beertema en Geert Wilders volgden. Of Integratieminister Wouter Koolmees (D66) hier maar korte metten hiermee wil maken.
  ….
  Dat gaat Koolmees niet doen, schrijft hij maandag aan de Tweede Kamer.
  ….
  https://tpo.nl/2019/07/01/integratieminister-wouter-koolmees-d66-heeft-geen-zin-in-onderzoek-naar-negatieve-effecten-ramadan/

  Like

  • rottenpikwick zegt:

   Die Koolmees is een geflipte mislukte Niksnut, NSBer-Plus! Laat hij maar zorgen dat de van ONS afgejatte MILJARDEN weer teruggevonden worden! Het is 1 Grote Smerige Dievenbende daar op Het Binnenhof!

   Geliked door 2 people

 9. Lucky zegt:

  Like

 10. Torsten Himmelstoss zegt:

  MoslimKLOOTZAK Gökmen Tanis heeft het over “geloof afpakken.”
  Wat hij bedoelt zit enkel in zijn fascisten-HARSES, zoals het geval is bij al die
  verdomde allahschreeuwers.Die gedachtekronkel is de hoofdoorzaak van alle
  ellende in deze wereld.
  Een goed verstaander begrijpt dat er in deze wereld slechts één remedie bestaat
  om daar een definitief eind aan te maken…
  http://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

  Geliked door 1 persoon

 11. A.wuyts zegt:

  Verschuilen jullie maar achter dat masker van populisme en vrijheid van meningsuiting in jullie schijndemocratie stelletje nazi’s.

  Like

 12. William zegt:

  Nooit meer loslaten!!!!

  Like

 13. Lucky zegt:

  Wreed en verschrikkelijk
  https://metro.co.uk/2019/04/13/parents-suffocated-girl-17-plastic-bag-wearing-short-sleeved-top-9197921/?ito=article.amp.share.top.twitter

  Parents suffocated girl, 17, with plastic bag for ‘wearing short-sleeved top’

  A teenage girl was murdered by her parents in front of her siblings for wearing a top that showed off her arms. Shafilea Ahmed, 17, suffered years of abuse from her mum and dad before they decided to end her life for bringing ‘dishonour’ to the family. The couple pinned their daughter down on the sofa and stuffed a carrier bag into her mouth until she turned blue and suffocated in September 2003.
  Her father, Iftikhar Ahmed, then put her body in the back of his car and dumped it 70 miles away from their home in Warrington. The next day police were alerted when Shafilea wasn’t seen at school – but her parents stated she had run away.

  Ouders verstikken meisje, 17, met plastic tas voor ‘het dragen van korte mouwen’

  Een tienermeisje werd door haar ouders voor haar broers en zussen vermoord omdat ze een top droeg die haar armen liet zien. Shafilea Ahmed, 17, leed jarenlang misbruik van haar moeder en vader voordat ze besloten om haar leven te beëindigen omdat ze ‘schande’ bij de familie brachten. Het echtpaar speldde hun dochter op de bank en stopte een draagtas in haar mond tot ze blauw kleurde en stikte in september 2003.
  Haar vader, Iftikhar Ahmed, legde vervolgens haar lichaam achter in zijn auto en gooide het 70 mijl verwijderd van hun huis in Warrington. De volgende dag werd de politie gewaarschuwd toen Shafilea niet op school werd gezien – maar haar ouders verklaarden dat ze was weggelopen.

  Like

 14. Jean zegt:

  Islam hoort niet thuis in Europa, weg ermee.
  Dat wil zeggen: Totaal verbod van die achterlijke perverse zwijnerij en de aanhangers verwijderen van Europees grondgebied.
  Wij respecteren onze vrouwen en kinderen, wij zijn tegen geweld en zeker tegen pervers geweld.
  Wij eisen veiligheid en leefbaarheid en die importbarbaren brengen onveiligheid en onleefbaarheid en kosten ons ook nog eens miljoenen/miljarden.

  Like

 15. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/schuimbekkende-geert-wilders-snapt-het-niet-meer-om-ziet-marokkanen-als-ras-knettergek/

  Schuimbekkende Geert Wilders begrijpt het niet: “OM ziet Marokkanen als ras! Knettergek!”

  Het OM lijkt dus de weg kwijt. En Geert Wilders is aan het schuimbekken. Die heeft het écht niet meer. En begrijpelijk. Wellicht is het OM erop uit om Geert Wilders het label ‘racist’ op te kunnen plakken. Dat kan alleen met deze vorm van argumentatie. De ironie wil echter dat het OM daarmee de feiten negeert en zelf op basis van stereotype’s argumenteert. Wat. Een. Grap.

  Like

  • Lucky zegt:

   Trouwens, dan zijn wij Nederlanders óók een ras.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Dat zijn we ook, omdat wij blank zijn.
    Niet een ras omdat wij Nederlander zijn, maar onder het blanke ras vallen.
    Dus voortaan dan ook maar iedereen voor racist uit maken als je geen gelijk krijgt.
    Dat schijnt te werken.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s