Zoveelste zwembad dicht door vechtpartijen met “””jongeren”””

Screenshot_279

Nu weer in Ridderkerk, uiteraard geen signalement

De zomer is begonnen en dat betekent dat Nederlandse zwembaden worden gesloten. Niet omdat mensen geen verkoeling wordt gegund, maar omdat signalement-loze jongeren op vele plekken het zwemmen onmogelijk maken door vechtpartijen, aanrandingen en stelen. In Ridderkerk is zwembad De Fakkel (foto) dit weekend uit arren moede maar gesloten.

Zwembad De Fakkel in Ridderkerk is zaterdag ontruimd na vechtpartijen tussen groepen jongeren. In overleg met de politie is besloten het bad te ontruimen. De reacties van bezoekers liegen er niet om. “Opstootjes, dieven die hun gang konden gaan. Onveilige situatie voor jong en oud!”

Grutjes. Des te opvallender is dat het zwembad tien jaar geleden al een pasjessysteem met vingerafdrukken introduceerde, omdat destijds signalementiërs ook alles verpestten. Dat werkt dus zo goed dat het zwembad nu maar wordt gesloten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Zoveelste zwembad dicht door vechtpartijen met “””jongeren”””

 1. Tistochwat zegt:

  Zouden jullie het erg vinden als ze die mohammedanen (want ik wed dat het gaat om ‘getinte’ mohammedanen) zouden verzuipen in al die gesloten zwembaden?

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   Met een ‘baksteen’om die. mohammedaanse poten, zal het wel lukken.

   Geliked door 2 people

  • jannes zegt:

   Het tuig van de abc eilanden is ook oververtegenwoordigd. Ze zijn allemaal gefixeerd op nederlandse vrouwen en kinderen. Als men afgewezen word dan is ze een racist en gaat men over tot geweld. Ik heb 5 zusjes, ze hebben allemaal nare ervaringen met het multiculti tuig. De televisie maakt ze wijs dat ze extreem gewild zijn en als dat in de praktijk anders blijkt te zijn ontstaat er kortsluiting in het afrikaanse brein.

   Geliked door 1 persoon

  • har zegt:

   zoutzuur in het water ipv gloor, dat ontsmet die islamietjes lekker, wel voldoende zoutzuur gebruiken om tot het bot te reinigen…

   Geliked door 1 persoon

 2. Doornroosje zegt:

  Wat ik me afvraag is , hoeveel van de badgasten die nu mopperen en ook niet de tint van de ruzie makers benoemen, hebben de deur wijd open gezet voor deze “zielepoten” .

  Geliked door 2 people

 3. rottenpikwick zegt:

  Meer Meer Meer… Zal ze leren die Sufkutten! Dit gaat al jaren en het wordt al even zolang kleingemaakt met kreten als kwajongensstreken, pesterijtjes etc etc. Even zoeken naar een leuke vid over deze al jarendurende ellende! Hier 1tje van een paar dagen terug in Moffenlandje! Zwembaden blijven dicht omdat niemand er nog werken wil. Personeel moet elke badgast uitgebreid doorlichten! / doorzoeken! Totale MerkelWaanzin! Let op de titel; Mysterieus Geweld!!

  Geliked door 2 people

 4. Rini Stegeman zegt:

  had die Rob Oudkerk toch gelijk…..zelfs na jaren.

  Like

  • Tineke zegt:

   Had hem gesierd als hij dat eerder toegegeven had.!
   Zeker in debat met de heer Fortuyn.
   Maar deze plucheklever had het te druk op de wallen met goedkope heroinehoertjes !

   Geliked door 2 people

 5. Ruud zegt:

  Hoe zouden we de individuele politiemannen en vrouwen aan het praten kunnen krijgen omtrent de instructies die ze krijgen. Zij moeten inmiddels toch ook doodziek worden van de vele maten waarmee ze moeten meten en de onmiskenbaar opgelegde gedooginstructies. Tot de bevolking zich ermee bemoeit en er op los slaat, dan zijn de officiële rapen gaar. Zie Zwarte Piet, zie Sinterklaas zie Pegida. Om van te kotsen!

  Like

 6. Tineke zegt:

  Het is toch meer dan godsgeklaagd,dat zwembaden allemaal gesloten moeten worden,voor zo n stelletje vervelende galbakken!
  Zouden we daar nog iets over gaan horen aan de ouwehoerentafels.Pauw,Jinek ,etc.etc
  Met linkse deugers bijv.
  Claudia de Breij,Georgia Verbaan,Freek de Jonge om zomaar een paar namen te noemen.
  Of zouden die ineens te druk zijn om te komen,als het om de waarheid gaat….
  Nou.ik weet er een die altijd tijd heeft. Peter RRRRRR !

  Schandalig,dat je met je kinderen naar huis moet,voor dit zooitje misselijke klieren !
  Maar hee,niet vergeten om VVD of Groenlinks te stemmen hoor,volgende keer!

  Geliked door 3 people

 7. jannes zegt:

  Dit is al decennia aan de gang. Mijn zusjes willen niet meer naar het zwembad, ook willen ze niet meer de stad in. Onze manier van leven word vakkundig omzeep geholpen. Het gevoel van veiligheid is voor hun compleet verdwenen. Ze worden zelfs in de supermarkt lastiggevallen, als ze in de trein/bus zitten, op school etc. Het nieuwe normaal blijkbaar.

  Geliked door 3 people

 8. fleckie zegt:

  In het Dusseldorfse bad, dat 2X dicht morst, is toch bekend gemaakt dat de meerdere ‘honderden agressieve ’jongeren’ er ZUIDELIJK, of NOORDAFRIKAANS. uitzagen. ( ja, ja, zodoende wordt de ‘schuldvraag.,ook ‘verlegd’ ,:zodoende. verdeeld….naar. een. van. de.’ zuidelijke’. . staten…………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: GEEN RECREATIE MEER IN NEDERLAND! | eunmask

 10. koddebeier zegt:

  Laten we gewoon is open en eerlijk zijn en hoewel beladen met verwijzingen naar WO ll toch maar gewoon bordjes met verboden voor moslims !

  Like

  • rottenpikwick zegt:

   Dat durft dat laffe Volk niet, het zijn nml. geen ‘makke schaapjes’ zoals de Joden toen! Het TUIG dat nu op Het Binnenhof zit is nóg laffer dan ‘destijds’! Ik krijg weer spontaan braakneigingen!

   Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   @ koddebeier, lees anders dit verhaal eens dat niet iedereen de terreur in de zwembaden blijft pikken:

   Anti-islam uitingen bij zwembad De Fakkel

   In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn bij zwembad De Fakkel meerdere anti-islam spandoeken opgehangen. Actiegroep Voorpost, een nationalistische organisatie die Nederlandse idealen nastreeft en ageert tegen een multiculturele samenleving, is verantwoordelijk voor de actie.

   Op de spandoeken valt onder meer te lezen: ‘Zwembadterreur = Islamterreur. Gemeente verzwijgt’ en ‘Door islam-vertier geen zwemplezier’. Het is een verwijzing naar de recente ongeregeldheden in onder meer zwembad De Fakkel, waarbij grote groepen jongeren voor veel overlast zorgden.

   Zij gingen met elkaar op de vuist, klommen massaal over de hekken van het zwembad en liepen kleine kinderen onder de voeten. Ook werden er meerdere diefstallen gemeld. Met behulp van de politie kon het zwembad uiteindelijk worden ontruimd.

   Actiegroep Voorpost stelt dat grotendeels Islamitische jongeren schuldig zijn geweest aan de ongeregeldheden. De organisatie verwijt de gemeente te weinig stelling te hebben genomen tegen de misstanden.

   Want als er inderdaad niets tegen die terreur wordt ondernomen zullen ze alle zwembaden moeten sluiten en dan lopen ze hier kapitalen mis aan entreegeld voor de zwembaden!

   Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  Gewoon bordjes….Verboden voor Moslims !

  Geliked door 2 people

 12. Rensk. zegt:

  Ik vraag me af als zo een iets bij mij probeert. Ik vermoed dat ik helemaal over de rooie ga. Erger dan de wildste boskat. Zelfs als er een hele roedel om heen staat. Gevaarlijk maar ik vermoed sterk dat ik uit mn dak ga. Ik weet dat enorme woede heel sterk kan maken en angst is dan ver te zoeken. Maar ik zoek het niet op. En zwemmen heb ik toch al niks mee.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Zonder meer dat iedereen dat zal proberen, maar helaas.
   Alleen in Bruce Lee films kan de held het ongewapend winnen van 20 man in ze uppie.
   Zo werkt het niet als je in uppie bent en iemand schopt je recht voor je kop met een kickbox trap.
   Dan lig je, en doe je niks meer, en daar dan 20 man nog eens om heen die op je in trappen.
   Die stoere praatjes kennen we nou wel van iedereen, als het er op aan komt.
   Jij doet helemaal niks meer, want geen Nederlander die jou zal helpen.
   Want ook zo zitten de meeste Nederlanders in mekaar, nooit van iemand zijn probleem de jouwe maken.
   Sorry, ik kan er niks meer van maken.

   Geliked door 2 people

   • Tineke zegt:

    De Nederlanders staan alleen met een cameraatje te filmen,en steken verder geen poot uit.Het zal ze een zorg zijn als je ligt te creperen .

    Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Het klopt wel wat je zegt Bert maar mocht het mij overkomen dan neem Ik er toch een of twee mee.
    Ik ben al eens meer in elkaar getrapt door een man of acht en Ik ging voor twee dagen het ziekenhuis in maar ook twee van die helden vergezelden mij.
    Het ligt aan het karakter.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    De laatste keer dat ik een knal voor mijn kop gekregen heb, zal zeker zo’n 25 jaar geleden zijn.
    En dan nog iets ergens in een kroeg met mijn dronken kop. 1 tegen 1.
    Waarna je na afloop weer vrolijk naar huis fietsten.

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Die tijd ken Ik ook nog dat was eigenlijk lachen.
    Als je uitgeknokt was zag je in hoe idioot het was en dronk je er een stevig glas op.
    Tegenwoordig worden na afloop de messen geslepen.
    Jah hoe zullen we het noemen.
    Waarschijnlijk iets van verrijking.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Henk, als je vroeger iemand tegen zijn kop schopten, een mes tevoorschijn haalde of er een afgebroken bierglas bij wou gebruiken, dan werd je door de rest van de kroeg wel aangepakt.
    En hoefde je daar ook verder nooit meer je smoelwerk te laten zien.

    Like

 13. delamontagne zegt:

  Ik had de tekst onder foto nog niet gelezen, schrok een beetje, herkende onmiddellijk het zwembad.
  Toen bestond het nog maar alleen maar uit ’t middelste, bovenste deel met zwart dak.
  Daar hebben al m’n kinderen zwemles gehad.
  Dan stonden m’n vrouw of ik ( om beurt ) om ’n uur of 7 s;morgens te blauwbekken en door de ramen naar binnen te kijken naar de vorderingen.
  Er bij zijn mocht niet.
  In de weekeinden gingen we er ook heen, NOOIT hebben we er iets naars meegemaakt.
  Maar ze zijn nu tussen de 40 en 50, dus ’t moet in de jaren 80-90 zijn geweest.
  Ik kan me er ook niets bij voorstellen wat ik hier en in de links heb gelezen.
  Als je dat toch allemaal zo leest is de maatschappij behoorlijk aan ’t verloederen.
  Ik heb ook een “vaag” idee er niet zoveel nieuwe “nederlanders” wonen in Ridderkerk:
  Wel in de wijk[en] die je op de achtergrond kunt zien, dat is R’dam Zuid, de wijk Ijsselmonde.
  De wijk waarover ik toendertijd op Radio Rijnmond een raadslid van alloch afkomst
  hoorde zeggen ( na een klacht van een luisteraar dat de wijk zo veranderde .! ) ; “JA MAAR MEVR, DAT IS EEN WIJK IN DE……….OVERGANG ! ? ?
  [ Le Grande Remplacement ].
  Nog een klein feitje, ongeveer 800m naar boven op foto van zwembad ligt het AZC waarover paar jaar geleden door de bewoners van Ridderkerk zoveel onrust was, maar die Burgemeester Abu Talib kwam weg nemen door te zeggen dat ’t allemaal héél lieve mensen zijn die er komen.
  (vorig jaar waren er rellen/vechtpartijen onderling tussen de asieligerts……………..)

  Geliked door 1 persoon

 14. Jules Vismale zegt:

  Ik ontdekte recent op het journaal waarom men in Brussel schijnbaar GEEN last heeft van dat tuig dat in zwembaden alles verziekt! Ze hebben namelijk in deze “Europese” hoofdstad nog niet eens openluchtzwembaden en dat is vast een reden waarom men daar zo lauw over doet!
  Desnoods worden de EU-gebouwen een keer in dergelijke zwembaden veranderd en als daar soortgelijk uitschot op afkomt valt maar weer te bezien of ze dat zo leuk zullen vinden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s