Blijf maar weg, mevrouw M.

Screenshot_298

(Door: “bozeoudeman”)

Geweldig van mevrouw ‘mijn vader en ik houden niet van vriendjespolitiek’, die is afgereisd naar Turkije om solidair te zijn met een lid van haar partij van huidige en toekomstige landverraders. Ik zeg tegen haar: blijf daar mevrouw, die niet zo solidair is met autochtone Nederlanders, die dankzij ook de steun van de SP de dupe zijn en in de toekomst nog meer gaan worden van de invasie uit zwarte en islamlanden die mevrouw blijkbaar ook graag ziet plaatsvinden. 

Geen huisvesting voor hen of in ieder geval geen betaalbare huisvesting meer. Want ‘vluchtelingen’ met of zonder status moeten voorgaan. De eindeloze stromen ‘vluchtelingen’, nu opeens ‘immigranten’ genoemd, zorgen voor een navenant eindeloos tekort aan woonruimte waardoor de nog beschikbare woningen voor iedere starter te duur worden. Slapen onder bruggen zal ook in Nederland gewoon worden, mevrouw solidair met deze ‘vluchtelingen’.

Ook stijgende belastingen en het ‘tijdelijk’ verlagen van lonen om de overheid op die manier een solidariteitsfonds te laten oprichten, wat de De Boer aanhang graag zal zien gebeuren om zo de komst straks van al die door de VN afgedwongen zielenpoten uit Afrika en islamlanden te financieren en in goede banen te leiden. Ook daarmee zal mevrouw M. vast en zeker solidair zijn, maar niet met de oorspronkelijke inwoners van dit land.

Want de overheid heeft geld nodig, veel geld nodig, om de door de autochtone bevolking niet gewenste noch in hun belang zijnde VN/EU-omvolking te kunnen betalen. De gewone man en vrouw worden geacht mee te werken aan hun eigen ondergang en deze ook mede te financieren zodat figuren als De Boer, De Mol en aanverwanten hieraan kunnen verdienen. Dat is de nieuwe eerlijkheid van het nieuwe socialisme, steun uw plaatselijke miljardair.

Iedere gewone man en vrouw wordt geacht mee te betalen aan deze ‘doe eens goed’ actie waar vooral ook de niet met de Nederlanders solidair zijnde SP namaaksocialisten voor ijveren. Alle Nederlanders moeten opnieuw die broekriem aanhalen, dit keer om miljoenen zielenpoten die door ook de SP tot hulpbehoevende mensen zijn bestempeld hier als vorsten te ontvangen, te huisvesten, te voeden, te onderhouden en dat voor onbepaalde tijd.

Wij Nederlanders moeten vast ook van de socialistische omroepbaas van de ouderenomroep, die zelf, als ik juist ben geïnformeerd, meer dan één dikke ton per jaar incasseert, of zijn het er twee, hun steentje bijdragen zodat hij mooi weer kan spelen met dat geld, uw geld. Ja, die socialisten weten wel hoe zij mensen in de zeik moeten nemen. Heilige smoeltjes trekken wordt en werd hen blijkbaar op hun jaarlijkse uitje als in het ooit Land van Ooit geleerd.

Solidair zijn met al die gewone Nederlanders die al op ‘aangename’ wijze kennis hebben mogen maken met de vriendenclub van de SP -elite, zoals de slachtoffers in die Utrechtse tram, de vele vrouwen die zijn aangerand en verkracht, waarover gezwegen moet worden en wat vast weggemoffeld moet worden in statistieken. De vele slachtoffers van geweld, overvallen, berovingen et cetera, omdat de zielenpieten die buiten de goedmenschboot vallen maar illegaal hier oogluikend mogen blijven ook een inkomen moeten hebben om te kunnen eten.

Verder een in razend tempo toenemende gettovorming in buurten die, mede door de SP-elite, met getinte en zwarte zielenpoten worden overspoeld met alle overlast tot zelfs sharia-terreur aan toe voor de daar ooit nog enigszins rustig wonende oorspronkelijke bevolking, van de in die SP-elite´s ogen akelige witte fascisten en nazi’s die de euvele moed hebben voor eigen belang op te komen.

Ja mevrouw M., blijf maar in Turkije, kom maar niet terug en neem dat figuur van Max mee. Dit u gesteld door een eens SP-bestuurslid uit de tijd toen de SP nog niet was overgenomen door ‘solidaire’ Koerden, Turken en andersoortige ons ‘verrijkende’ vluchtelingen en immigranten. Een bestuurslid uit de tijd toen SP’er zijn je, net als nu vandaag PVV’er of FvD’er, het plakkaat fascist opleverde.

Eentje anders dan het zooitje dat al jarenlang in Amsterdam bij PvdA, D66, VVD en nu ook nog de yuppen socialisten van GrijsNiks op schoot zitten. Een die uit de SP stapte op het moment dat de grote omwenteling “om toch maar mee te mogen spelen met de ‘grote jongens’ in het Haagse” begon. Eentje toen de SP nog eiste dat mensen die zich hier vestigden, integreerden, toen solidariteit nog solidariteit was en nog niet werd verward met nepotisme. Blijf maar weg!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken, Socialisten, SP, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Blijf maar weg, mevrouw M.

 1. Tistochwat zegt:

  Ik denk dat uit onderstaande afbeelding blijkt dat ik ietwat ontstemd ben: 👿

  GLOEIENDE, GLOEIENDE, GLOEIENDE, enz.

  Geliked door 1 persoon

 2. henk verhoef zegt:

  SP dat is toch de club waarvan de oprichter een fan van de grote M AO was ( jka die van van een 100 miljoen doden) gelukkig is de sp nu verworden tot vakbondje van kansloze schoonmakers die net iets langzamer zijn dan de slak op de teerton en van de zorrug de dikke konten club van beppende beppen die met een 24 uurtje zooooo overwerkt zijn ern nodig aan de koffie moeten

  Nou ja sp pvvd of gl pvda/ddr66 wat moet je met zo.n land– tot op de wortel onder de grond verrot
  een stormpje en de zwembaden zijn dicht
  Waar is de tijd gebleven dat de mariniers de DAM even schoonveegden
  tegenwoordig zitten die ook in Mali uiit de neus te peuteren want geen materiaal meer– hadden ze op de DAM TOEN niet nodig
  Rome was toendertijd bij de ondergang toch ook maar een 500 jaartjes oud– Nederland
  van de gouden eeuw tot nu– is dat ook niet een 500 jaar en is het toch ook aardig vernietigd

  Like

 3. Piet Snot zegt:

  En dan te bedenken dat diezelfde SP vroeger fel tegen was op alle allochtonen die hier heen kwamen.
  Ze zagen de problemen en de ellende al aankomen.
  Die folder/ verklaring ga ik even niet zo gauw vinden meer, als die nog terug te vinden is op internet en niet verwijderd is.
  Ik heb zelfs ooit nog een keer op ze gestemd. 1x maar, meer niet.
  Maar na iets van 30 zetels binnen gehaald te hebben, hadden ze er geen zin meer in.

  Like

  • Tineke zegt:

   Ik heb die folder destijds ook gezien.
   Dat document dateert uit 1984 dacht ik, onder leiding van Jan Marijnissen.
   Ze zijn echter omgedraaid als een blad aan de boom.
   Daarom is die partij zo ongeloofwaardig geworden.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Goed dat jij de folder ook nog herinnerd.
    Ik zit het niet te verzinnen wat ik hier achter laat.
    Anders wordt ik hier weer een ongelofelijke slap ouwehoer uitgemaakt, daar hou ik niet van.

    Geliked door 1 persoon

 4. Qvic zegt:

  Die bewuste raadslid heeft ook de Turkse nationaliteit, dus dan kan de SP helemaal niets uitrichten. Want dan valt het juridisch gezien onder het kopje binnenlandse aangelegenheden. Daar kan zelfs de Nederlandse staat niets aan doen, die staan hier volledig buitenspel. Dat weet de SP ook wel, maar gaan nu zielig doen. Om zo zieltjes te proberen te winnen bij het domme linkse Nederlandse volk, die dan hun knip mogen legen bij de SP voor zogenaamd solidariteit te zijn met dat raadslid. Het is gewoon weer een toneelstukje opvoeren van zieligheid. Dat linkse domme volk valt keer op keer in herhaling, zonder dat zij het zelf beseffen.

  Like

 5. hannah zegt:

  en dan zegt die figuur ook nog dat hij er een wijntje op gaat drinken ….. hoezo een moslim die alcohol drinkt ……

  Like

 6. Wachteres zegt:

  https://nieuwscheckers.nl/nieuwscheckers/was-de-sp-in-het-verleden-migratie-kritisch/

  Was de SP in het verleden migratie-kritisch?

  Ook de folder is hier te vinden …..

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s