En toen bleken er opeens nog veel meer criminele asielzoekers in Nederland te zijn

Screenshot_296

“Andere manier van tellen” resulteert in ruim 1000 extra gevallen

Justitie heeft vorig jaar iets meer dan 3700 strafbare feiten geteld waarvan asielzoekers werden verdacht. Dat zijn er ruim duizend meer dan eerder werd gemeld. Het verschil zit hem in de manier van tellen, meldt verantwoordelijk staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (VVD, foto) aan de Tweede Kamer.

Post online

Ook het aantal verdachte asielzoekers blijkt groter dan in een rapport dat eerder dit jaar naar buiten werd gebracht. Het gaat om in totaal ruim 1800 unieke verdachten, zo’n honderd meer dan aanvankelijk werd gedacht.

De nieuwe gegevens zijn volgens het Openbaar Ministerie aan het licht gekomen dankzij een nieuwe ‘zeer arbeidsintensieve en deels handmatige’ zoekslag. Eerder was alleen geautomatiseerd gezocht naar strafbare feiten waarbij betrokkenheid van asielzoekers werd vermoed.

Broekers-Knol heeft daarnaast meer duidelijkheid gegeven over de incidenten met asielzoekers, die in een overzicht voor de Tweede Kamer onder de rubriek ‘overige’ stonden. De onduidelijkheid hierover kostte haar voorganger Mark Harbers de kop.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Lucky”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, landverraad, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op En toen bleken er opeens nog veel meer criminele asielzoekers in Nederland te zijn

 1. Heniusz zegt:

  Vermoedelijk zal het werkelijke aantal nog wel flink hoger liggen, maar als men dat niet registreert, of zoals in Duitsland gebeurt niet de correcte dader benoemd, zal dat wel weer in nevelen gehuld blijven. Kan iedereen in de 2e kamer volgend jaar weer “geschokt” en “verbijsterd” zijn.

  Geliked door 4 people

 2. Lise zegt:

  “Het verschil zit hem in de manier van tellen” ……
  Denkt mevrouw nou werkelijk dat wij van lotje getikt zijn? Of is de kwaliteit van het onderwijs hollend achteruit gegaan?

  Like

  • Heniusz zegt:

   Ik denk onderhand beide. En van Lotje getikt en de kwaliteit van ons onderwijs is inderdaad meer dan bedroevend, decennia linkse bemoeienis sinds Mammoet hebben zo hun sporen nagelaten.

   Like

 3. Eigen volk eerst zegt:

  Zijn er inderdaad vast veel meer! Weer leugens. De regering is gewoon niet te vertrouwen.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Manier van tellen, maakt niet uit joh, denken dat iedereen imbeciel is.

  Like

 5. Wim Vreeswijk zegt:

  Tellen leer je reeds op de lagere school, dacht ik.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  “Het verschil zit hem in de manier van tellen, meldt verantwoordelijk staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (VVD)”, natuurlijk en wij lezen allemaal ‘Het Suffertje’.
  Stel volk verlakkers !

  Geliked door 1 persoon

 7. Pietersen zegt:

  10 Misdrijven per dag, 365 dagen lang. Wat een verrijking voor de samenleving. Hoe kan Rutte hiervan rustig slapen, o ja… het toelatingsbeleid komt van de EU uit Brussel, maar hij is voor dat toelatingsbeleid en open grenzen. Hij is voor de omvolking van Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 8. rottenpikwick zegt:

  De schandalen stapelen zich op! Elke dag wel weer een nieuwe miljoenen-miljarden-BLUNDER!! Wat is het toch Dikke Kut, wat daar op Het Binnenhof zit/ligt;
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/ruim-13-miljoen-euro-steun-voor-mali-verdwenen/ar-AADJRTh?ocid=spartanntp

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Telraam aanschaffen. Moet er iets verdoezeld worden?

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Statistische Babylon over van wat men naar buiten wenst te brengen.

  Like

 11. henk verhoef zegt:

  mopperen– maar jantje doorsnee en mientje haarnetje– jdie kozen toch deze regering en 2e kamer
  Wat wil de nederlander nu feiterlijk – willen toch zwembadzandhazen want zijn toch toegelaten en toegezongen door jantje/mientje bij binnenkomst en voorzien van OETKERING en WONING.
  Hoe slim de nederlander is– amsterstan gaat mensen zonder opleiding– zeg maar nederlandse schoolkverlaters met diploma-=- opleiden tot ICT er- en hetdan gekvinden dat het uwv/justitie ovchipkaart niket werk of dat er een trein op tijd rijdt
  Oh al die zwembad terroristen – waar staat nu dat dat “marokkanen zijn– die zijn toch als slachtoffer bij het minder minder

  Like

 12. koosv8 zegt:

  Waarom, worden deze cijfers niet eerlijk verteld, alleen maar om bepaalde partijen niet in de kaart te spelen. Dan moeten ze het gewoon aanpakken en niet eromheen draaien. Maar dat doen ze ook niet, is het dan rascisties, dat is volgens mij een mogelijkheid, maar dat klopt niet natuurlijk, strafbare feiten zijn feiten, en dat heeft daar niets mee te maken. Ze weten zelf dondersgoed dat iedereen het zat wordt met die hele vluchtelingen zooi, dus dan moet er niet nog weer een stapel delicten bij komen. Want deze lieden worden geplaatst in huizen waar andere mensen ,,NEDERLANDERS,, al jaren op zitten te wachten. Uitkeringen, kleding, inrichting, eten,
  ZIEKTEKOSTEN, alles wordt betaald. Door wie, door u allen, de loonslaven in Nederland. En links doet net of de neus bloed.MAAR ALLEEN ZIJ EN NIEMAND ANDERS HEBBEN DIT OP HUN GEWETEN VAN HET BEGIN AF.

  Geliked door 1 persoon

 13. QenQ6 zegt:

  Wat een verrassing!!!

  Like

 14. Piet Snot zegt:

  OM in beroep tegen vrijspraak Wilders-bedreiger: hiermee mag je niet wegkomen

  Het OM gaat in beroep tegen de vrijspraak van Dirk J., de man uit Heerlen die met een bijl en messen naar Wilders’ campagnebijeenkomst kwam. J. werd vorige week vrijgesproken, maar justitie vindt dat hij alsnog straf verdient. ,,Hij nam wapens mee, bedreigde de politicus, dat mag niet onbestraft blijven.”

  https://www.ad.nl/binnenland/om-in-beroep-tegen-vrijspraak-wilders-bedreiger-hiermee-mag-je-niet-wegkomen~a2ce2002/

  Geliked door 2 people

 15. Ruud zegt:

  Inderdaad een manier van tellen; door de eerste (royale) duizend niet mee te tellen bereik je het gewenste lagere resultaat. Het zoveelste bewijs van de 4 gereedschappen uit de gereedschapskist van Rutte cs te weten list, leugen, bedrog en ontkennen. Onbegrijpelijk dat de aanhang van Rutte daar nog intrapt. Wat een domoren; inmiddels grenzend aan landverraad.

  Geliked door 1 persoon

 16. Tineke zegt:

  Ze kunnen daar met zijn allen nog niet tot 10 tellen !

  Geliked door 1 persoon

 17. Rensk. zegt:

  Ze beginnen steeds en steeds meer schijt aan de bevolking te krijgen. Als je al ziet dat Timmermans het een zorg zal zijn dat hij gefilmd word in een achterkamertje en even met zn vingertje wappert dat wat er besproken word geheim moet blijven. Ach dit soort dingen gebeurde al in de Middeleeuwen.Er is nog niks veranderd wat macht verwerven betreft. Het gaat bij die lui altijd over lijken. Dirc Potter was in 1400 en nog wat jaren al tegen de gevestigde orde. De elite van ridders en borgmannen. Net als een deel van onze bevolking nu. Jammer genoeg een deel en niet allemaal. Het zal weer helemaal fout gaan en dan begint de cyclus weer opnieuw.
  De binnenkomst van migranten gaat gestaag door. De elite heeft ons in de tang. Zij willen dit.

  Geliked door 1 persoon

 18. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/randstad-moet-groot-aantal-asielzoekerscentra-gaan-bijbouwen-beveelt-overheid-meer-azcs/

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/randstad-moet-groot-aantal-asielzoekerscentra-gaan-bijbouwen-beveelt-overheid-meer-azcs/

  Inwoners van plaatsen als Vlaardingen, Lisse, Haarlem, Gouda, Voorschoten, Rotterdam en Alkmaar mogen hun hart vasthouden, want als het aan overheidsorgaan COA ligt, dan gaan de provincies Noord- en Zuid-Holland de komende tijd flink veel fonkelnieuwe asielzoekerscentra uit de grond stampen.

  Er is Nederland een flink woningentekort, dus de cementmolens mogen van de overheid weer gaan draaien. Goude tijden voor metselaars en aanstaande huiseigenaren! Yes, er wordt weer gebouwd. Mooi, toch?
  Nou… alleen als je bij een heel specifiek deeltje van de ingezetenen van Nederland hoort. Dan krijg je gratis nieuwe woonruimte in het duurste stukje van het land

  Like

 19. Ruud Beijer zegt:

  Weg met dat oude wijf. Zet Wilders daar neer en morgen trappen we al die allochtonen het land uit. PVV maakt Nederland islamvrij en asielparasieten vrij. De rest behalve het Fvd doet niets!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s