Koehandel in de EU . . .

Screenshot_300

Koehandel in de achterkamertjes: opmerkelijke beelden van Frans Timmermans in overleg met de Bulgaren over de Europese top-banen: “Ik weet niet zeker of we dit allemaal wel moeten opnemen.” (VIDEO!)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in belangenverstrengeling, Elite, establishment, EUSSR, Frans Timmermans, machtswellust, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Koehandel in de EU . . .

 1. rottenpikwick zegt:

  Hier zien wij de echte Franske en Brussel in vol ornaat, al lebberend en slijmend zich naar boven werken! Het staat voor eeuwig én voor zijn nageslacht op het www! We wisten het al!

  Like

 2. Lise zegt:

  Het ziet er naar uit dat frenske penske flink op zijn muil gaat !

  Like

 3. Peter zegt:

  Geweldig dat u dit geplaatst heeft !
  Wat een schurk is die Timmermans.
  Natuurlijk is dit bij ons wel bekend, maar het filmpje kan goed zijn voor de twijfelaars.
  Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden.

  Geliked door 1 persoon

 4. QenQ6 zegt:

  Fransje lijkt mee echt een man die geen portefeuille heeft: vice-voorzitter is zo ’n baan, hahaha…..

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Die Timmermans wordt steeds dikker en dikker.
  De EU wordt bevolkt door alcoholisten en varkens.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Wat een stel smeerlappen is het toch!

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Het links progressieve smaldeel blijft tot het laatst natuurlijk hopen dat die corrupte antidemocratische elleboog werker en kont tegen de krib gooiende (als hij zijn zin niet krijgt) Timmerschwanz de nieuwe voorzitter wordt van de soft dictatuur in Brussel. Lekker pech gehad want ik hoor zojuist in de berichten dat hij het niet wordt. Hoera Hoera!!!!

  https://www.ad.nl/buitenland/frans-timmermans-wordt-geen-voorzitter-van-de-europese-commissie~a7b16342/

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Lees hier maar eens hoe kwaad ons Fransje toch is op Oost-Europa daar hij dacht de Europese verkiezingen te winnen en thans toch nog een verliezer wordt:

  Boze Frans Timmermans klaagt: “Oost-Europese landen hebben mij geblokkeerd!”

  Fransje zegt dat hij écht de nieuwe president van de Europese Commissie was geworden als die vervelende Oost-Europese landen maar geen roet in het eten hadden gegooid.
  Had die idioot anders niet kunnen weten dat ze daar in Oost-Europa de EU-dictatuur en de opgedrongen migratie en islam al tijden gewoon spuugzat zijn!?

  Het heeft toch even geduurd, maar Frans Timmermans — die ons vertelde dat hij wel even de nieuwe president van de Europese Commissie zou worden, wat erin resulteerde dat zijn PvdA (zelfs wie wint kan later alsnog een verliezer zijn) de Europese verkiezingen wón — laat dan eindelijk iets van zich horen na zijn vreselijke, beschamende en vernederende nederlaag.
  Na afloop van zijn toespraak voor promovendi in Leuven liet hij (schijnheilig) weten dat hij ondertussen wel weet wat er gebeurd is:

  “Enkele Oost-Europese landen hebben mijn benoeming tot voorzitter van de Europese Commissie geblokkeerd.”
  “Ik heb ook wel gehoord en gelezen dat ik de gedoodverfde favoriet was,” aldus Timmermans. “Ik weet niet waar het precies fout is gelopen. Sommige landen hebben mijn kandidatuur afgeremd.”

  Maar, laat hij zijn fans weten, maak je geen zorgen! Het gaat onderhand alweer goed (geldt dat ook voor popzangers, acteurs etc. die gewoon roofbouw op zichzelf plegen omdat ze zichzelf steeds overschatten?) met hem:

  “Politiek is nu eenmaal heel onvoorspelbaar. Ik ben even onderuit gegaan, maar alweer overeind gekrabbeld. Vergelijk het met Dylan Groenewegen zaterdag in de eerste rit van de Ronde van Frankrijk.
  Hij leek op weg naar de gele trui maar kwam ten val en Mike Teunissen pakte de zege.”
  Beste Frans, je kunt heel veel over jou zeggen, maar niet dat je het politieke equivalent bent van Dylan Groenwegen, verreweg de beste en snelste sprinter ter wereld. Haal die veer maar onmiddellijk uit je reet!
  Uiteindelijk ben je een nobody (en beslist GEEN Supermens!) die elke functie die hij gekregen heeft volledig te danken heeft gehad aan politieke vrienden. En op het moment dat die zich tegen je keerden was het afgelopen met je.
  En naar we hopen donder je meteen met al je linkse soortgenoten en de islam Europa uit opdat we nooit meer iets van je horen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s