Tweet van Geert Wilders . . .

Screenshot_311

We willen onze zwembaden terug! Weer veilig voor onze vrouwen en dochters. Pak het overlastgevende tuig eindelijk eens keihard aan! Stop de #zwembadterreur !!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Tweet van Geert Wilders . . .

 1. Steven zegt:

  HELAAS gaat dat niet meer gebeuren, het zal alleen maar erger worden.
  In zwembaden vindt je straks alleen nog maar RIFratten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Johan zegt:

  Het is inderdaad bij de beesten af. Ik wil minder Marokkanen in Nederlandse zwembaden.
  Liefst helemaal geen. Laat ze maar gaan zwemmen in hun zandbak, daar in Marokko,

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Gebeurd gewoon niet. Keihard aanpakken. Als je die gasten zoals Paternotte hoort dan denk je wat is dat een domme vent zeg. En wat heeft die Dilan toch een ontzettende kutkop. Uitpuilende ogen etc. en nog erger ze is onbetrouwbaar en er zit niks en en daarom komt er ook niks uit. Over de rest laat maar.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het klinkt misschien gek maar ik denk dat de Marokkaanse ouders dat in dit geval ook willen en verwachten.
  Thuis worden met name de zoontjes door moeder behandelt als prinsjes, en vader heeft een kort lontje en harde handen.
  Buiten verwachten ze echter dat anderen de opvoeding overnemen en bij wangedrag ingrijpen.
  Helaas dat ingrijpen gebeurt niet of nauwelijks omdat ze ontdekt hebben dat onze samenleving niet zo werkt.
  Als ouder moet je oppassen dat je het eigen kroost geen draai om de oren geeft want daar kunnen wij moeilijkheden mee krijgen, dat geld uitsluitend en alleen voor autochtonen, voor allochtonen gelden andere regels en die meppen er lustig op los.
  Daarbij weten ze dat 1 gespierde spijker alleen maar op de lachspieren werkt maar twintig gespierde spijkers hebben weinig of niets te duchten en omdat Nederlanders weten dat een telefoontje genoeg is om hele hordes per scootertje naar de plek des onheils te dirigeren houden ze wijselijk hun mond.
  En ze weten perfect wat ze wel en niet kunnen flikken.
  Toen ik nog gezond van lijf en leden was en behoorlijk fanatiek karate beoefende ben ik eens opgestaan tegen zes van die minkukels, eerst keek er nog eentje of hij wat zou willen doen maar al gauw dropen ze alle zes af met afhangende schouders en de blik vast naar de grond gericht.
  Let wel; ik had nog geen vinger naar ze uitgestoken maar kennelijk straalde ik uit dat ik niets liever wilde dan dat er een wat zou doen. (dat hadden ze trouwens goed ingeschat, ik popelde !)

  Geliked door 4 people

 5. ruud beijer zegt:

  Hopelijk worden er veel meisjes die op groen links stemmen de dupe. Dat zal ze leren die domme naïeve kinderen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Blaffertje zegt:

  Het lijkt helaas noodzaak te worden om eigen rechter te gaan spelen want van politie en justitie hoeven wij niets te verwachten.
  Politie is een tandeloze club geworden die niets meer mag behalve pief paf poef roepen en vooral onze cultuurverrijkers geen strobreed in de weg mag leggen van justitie en ook al mocht de politie nog wel daadkrachtig optreden, dan hebben ze door bezuinigingen geen mankracht genoeg meer.

  Ik wil nog wel even opmerken dat het niet allemaal aan de agenten ligt want onder hen zijn genoeg die maar wat graag willen meppen, maar ze zijn aan handen en voeten gebonden en moeten trucjes uithalen willen ze een arrestant een pak op z’n sodemieter geven door hem bijv.’per ongeluk’ te laten struikelen en dat dan te rapporteren als ‘verzet bij arrestatie’ en dat dit noopte tot een pak rammel.
  Misschien is het maar goed dat ik geen agent ben want bij mij struikelden ze aan de lopende band.

  Er is maar één recht waar zijn respect voor hebben en dat is het recht van de sterkste.

  Geliked door 1 persoon

 7. Yvonne zegt:

  Ik zou willen dat er zwembaden voor alleen vrouwen en meisjes waren en uiteraard kleine kinderen
  Ik hou van zwemmen maar ik ga al jaren niet meer
  Maar ja alleen vrouwen mag natuurlijk niet is discriminatie nee gewoon zo doorgaan hoor dat je in je eigen land niet eens meer kan genieten om naar het zwembad te gaan

  Like

 8. mike zegt:

  Gescheiden zwemmen zal de ultieme nederlandse slappe zakken “oplossing” worden. En zo gaan we steeds verder terug in de tijd.

  Like

 9. Piet Snot zegt:

  OM eist boete van 5000 euro tegen Wilders om ‘minder Marokkanen’-uitspraak.
  Openbaar Ministerie heeft na een slotpleidooi van liefst 8 uur (!) een boete geëist van 5000 euro in het hoger beroep tegen Geert Wilders. Het OM vindt dat de PVV-leider met zijn gewraakte uitspraak heeft aangezet tot haat en discriminatie. De advocaat-generaal gelooft niet dat Wilders eigenlijk criminele Marokkanen zou hebben bedoeld. ,,Dat vergt wel erg veel lenigheid, zeker van de tv-kijker.”
  https://www.ad.nl/politiek/om-eist-boete-van-5000-euro-tegen-wilders-om-minder-marokkanen-uitspraak~af30eb56/

  Like

 10. Lucky zegt:

  Goede naam aangetast…..daar hebben ze Geert niet voor nodig, toch?

  Like

 11. Jan zegt:

  De aardige, nieuwe buren zijn er! Vrede en harmonie daalt neder over de wijk

  Like

 12. mike zegt:

  Nederland kennende voel je al aan welke “oplossing” er gaat komen. Gescheiden zwemmen op grote schaal invoeren. Probleem opgelost.

  Like

 13. Lucky zegt:

  Laat mij met rust en ga achter boeven aan!

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Na het provoceren met de burkini
  , SCHIJTEN ze nu in onze zwembaden ( = letterlijk ! ) */*/*/*

  In de zwembaden van Corbeil en in Draveil in Frankrijk, nadat ze door personeel gewaarschuwd waren, beledigden ze het personeel.
  Maar de alloh=toontjes voelden zich beledigd en namen wraak.
  Een groep=troep,”jongeren” van 13 tot 15 jaar oud gingen als Wraak aangesproken te zijn op hun onbeschaafd gedrag massaal in ’t bad hun behoefte doen.
  Een groot zwembad en tijdens de hittegolf moesten 1000 mensen het zwembad verlaten……..

  Noord=Afrikaantje tegen autochtone Fransman:”Waar heb jij in de koran gezien dat je niet met je “Nikies” in ’t zwembad mag ?”………………..
  BRON:
  LE PARISIEN
  http://www.leparisien.fr/essonne-91/essonne-incidents-et-evacuations-dans-les-piscines-de-corbeil-et-draveil-01-07-2019-8107497.php

  Like

 15. MH zegt:

  Was een paar jaar geleden in pretpark Slagharen, waar toen net hun nieuwe waterpark geopend was. Het was een groot drama, terwijl hier ook nog eens extra voor betaald moest worden. Allemaal allochtoon tuig die ons behoorlijk lastig vielen en weer anderen die constant voordrongen bij de glijbanen, omdat zij van mening zijn dat zij niet in de rij hoeven te wachten. Ik zal hier dan ook nooit en te nimmer meer naar toe gaan.

  Like

 16. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Voor elke lastig gevallen of verkrachtte vrouw een gesluierde moslima ‘lastigvallen’ of een moslim jongere aftuigen… Dat moet u natuurlijk NIET doen maar ik zou wel eens willen zien hoe er dan gereageerd wordt. Hoogst waarschijnlijk wordt er dan een stuk minder slap beleid gevoerd dan nu want dan is het ineens ‘discriminatie’ en ‘racisme’… wanneer worden de moskeeën gesloten waar dit lastigvallen en geweld gefaciliteerd en gevoed wordt op basis van deze achterlijke cultuur en vrouw onterende waarden (als ze niet zoals ZIJ eisen(!) gesluierd gaan. Dit is je reinste terreur om vrouwen en meisjes in zwemkleding het zwemmen onmogelijk te maken en daarmee de Islamisatie middels geweld en intimidatie verder door te voeren! En uiteraard kijkt politiek Den Haag weg…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s