Genocide op de eigen bevolking

Screenshot_319

(Door: “Bezige Bij”)

Vandaag kwam ik bij de apotheek, moest ik weer een door de huisarts voorgeschreven middel zelf betalen. Het lijkt dus regeringsbeleid te zijn dat huisartsen en specialisten in hoofdzaak alleen nog middelen mogen voorschrijven die niet meer worden vergoed door de verzekeraars. Dat heeft te maken met de stijgende zorgkosten betreffende de gratis zorg (en uiteraard die middelen die wij moeten betalen) aan de niksnuttende (zwarte) islamitische asielzoekers die geen cent hoeven bij te leggen voor dezelfde middelen en worden verwend dat het een lieve lust is.

En uiteraard ziet het deel van het kabinet (D66) zijn plannen verwezenlijkt om de “Endlösung” van de ouderen, chronisch zieken en gehandicapten erdoor te krijgen. Het opruimingsplan van de nazi’s. Die leven onder de onderkant van de maatschappij als minima en velen hebben na meer dan 40 jaar slavenarbeid bij de baas hun lichaam naar de donder geholpen. En dan mag je doodvallen. Stem PVV. Daar kom je verder mee. Mevrouw Agema heeft onlangs Mona Keijzer (CDA) flink de oren gewassen betreffende de zorg, die flink tekortschiet en dat mensen steeds meer medicijnen zelf moeten betalen. Maar helaas stemmen de domste koeien altijd op de grootste ratten.

 Door:
“Bezige Bij”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, D66, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Genocide op de eigen bevolking

 1. Vandaag heeft Fb mij de mogelijkheid ontnomen om nog fotos te plaatsen, ook mijn omslagfoto van de Kruisvaarders is verwijderd, ook kan ik geen andere omslag foto meer plaatsen. Bij doorplaatsen van een link van E.J.Bron worden fotos met een zwart kruisje geplaatst, waar ik niets aan kan veranderen. Bedankt maffia Brussel met uw klote wetten.

  Like

 2. Lambiek zegt:

  Asielzoekers die een ver blijfsvergunnung hebben gekregen betalen net zo mee aanbde zorgverzekering als andere ingezetenen van Nederland. Zolang ze die niet hebben mogen ze dat niet en geldt een speciale voorziening voor medische hulp.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Lambiek 3 juli 2019 om 19:59

   Asielzoekers die een ver blijfsvergunnung hebben gekregen betalen net zo mee aanbde zorgverzekering

   O ja, joh? En waar betalen die mohammedanen dat dan van?

   Geliked door 6 people

  • Mario Schettini zegt:

   wederom een foute aanname. u doet uw nickname wel eer aan. wat een dom gezwets.

   Like

  • Groene Leeuw zegt:

   Maar zolang ze dat niet zijn, betalen wij de rekeningen voor hen. Ongevraagd en door de staat opgelegd.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Lambiek.
   Wat ’n ontzettende stomme opmerking!
   De Nederlandse bevolking wordt geterroriseerd en totaal en totaal gediscrimineerd door haar eigen regering.
   De Nederlandse bevolking betaalt ALLES voor dat zooitje dieventuig dat zich hier gedraagt alsof het land van hun is en de Nederlanders hier zijn om voor hun te werken!
   Alles wat die gasten uitgeven hebben wij ze gegeven.
   LEER DAT VERDOMME VANBUITEN!

   Geliked door 2 people

 3. Piet Snot zegt:

  Ik moet altijd alles zelf betalen, want ik kom nooit aan de 385 euro per jaar.
  Maar ik bezoek gelukkig dan ook maar zelden een arts.

  Like

  • fransdewit zegt:

   Mijn meervoudig gehandicapte dochter zit halverwege de maand februari al aan die 385 Euro, Omdat ze chronisch is moet ze eerst de fysio en logopedie hun rekeningen betalen, daarna wordt het wel betaald.

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Ik wil natuurlijk niet “Chauvinistisch” doen, maar dit is ongeveer wat wij om de 2, 2 en ’n halve maand aan medicijnen bij de aptheek halen.
  Betalen ervoor hoeven we…nooit, soms voor een of ander smeerseltje.
  Als je chronisch ziekte hebt, ben je voor 100% door de Staatverzekering gedekt, anders 70%.
  Sommige doosjes streep ik op recept door omdat ik er al veels-te-veel van heb liggen.

  ( maar ’t is weer toeristen-seizoen en dan komen we weleens mensen uit NL tegen.
  Sommige vragen dan: “Is de Zorg hier ook zo goed als in NL ? )
  Vast mensen die alleen NPO kijken…………..

  Geliked door 1 persoon

  • henk verhoef zegt:

   wat nog mooier is– die ellelange wachttijden die ik in mijn woonland – frankrijk( reeds 30 jaar) heb– moet soms wel 10 minuten wachten bij het lab als ik binnenloop voor bloed afname= en ben dan met de auto ook nog eerder thuis via de gratis parkeer dan de uitslag op mijn pc staat– dus moet dan vaak wel wachten tot na de koffie voor ik de uitsdlag heb– de vragende arts heeft het dan ook binnen
   Zelfde verhaal scan/xray etc weer dat half uurtje wachten op de uitslag
   Mijn Vrouw– frans gepensioneerde– die betaalt wel nul comma nul- en wij hoeven ook niet langs een GROENLINKS ouderen keuringsarts of de operatie nog wel lonend is
   Deden ze dat in 40-45 ook niet bij de gaskamen– jij wel en jij niet
   En maar gillen dat nedeland de beste zorg heeft== het mooie is – het is de duurste mey heel veel mensen die aan de zorg verdienen door het NIET te leveren
   Nog even over kosten klimaat transiyie
   Verbouwing paleis( wat heet) en zo 2 keer zo duur en duurde 2 keer langer– 2e kamer– zal zelfde laken enpak worden en wel alles subsideren – en jan kaas maar denken ha wat fijn –dan krijg ik gratis geld- lijkt wel een xtc pilletje want voerlt men zich ook even blij niet nadenken – goed
   de kater– om je rot te lachen– laat mij maar lekker zitten op dat domme Franse platteland
   waar iedere verhaal/ontmoeting begint met
   GOEDE MORGEN hoe gaat het
   oh wachttijd huisarts/tandarts– wannner wilt u meneer is de vraag
   oke oogarts en niet urgent = drie weken
   ja pariijs is puinhoop maar is ook geen frankrijk

   Geliked door 3 people

   • Johan van O zegt:

    Maar als je over 3 weken aan de beurt bent hebben ze ook 10 minuten tijd voor je uitgetrokken en moeten ze voor 15 minuten de administratie gaan bijwerken.

    Like

 5. rob zegt:

  Keus van het volk , ik zeg over ca 15 jaar zit de Islam overal, in de regering , in het leger , bij de politie, overheidfunctie’s zoals burgemeester en zijn we compleet overgenomen en de vluchtelingen van de toekomst , waarom ? De EU wil groter en machtiger worden , Turkye moet bij de EU en nog veel meer landen om meer tegenwicht te kunnen geven tegen machtsblokken zoals US , Rusland en China !!

  Like

 6. Ruud Beijer zegt:

  Dat walgelijke Facebook heb ik allang opgezegd. Dat misselijke linkse gelul kan ik missen als kiespijn .Ik hoop dat president Trump maatregelen tegen Facebook twitter en you tube neemt.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ik snap al dat gezeur en geklaag over faceboek niet hier.
   Maar wel telkens het weer opnieuw proberen om er iets op te krijgen.
   En elke keer er weer achter komen dat je daar niks over te vertellen heb.
   Maar het toch elke keer weer opnieuw proberen vol te houden.
   Volgens mij ben je dan niet helemaal goed bij je hoofd.

   Like

 7. Cleo zegt:

  Ja, dat maakt mij ook heel kwaad; al die islamitische nep-vluchtelingen KRIJGEN alles gratis: gezondheidszorg, tandheelkundige zorg, uitkeringen, woningen, zwemlessen (in Rotterdam Zuid), etc.
  De oorspronkelijke Nederlanders worden ondertussen door een zeer zelfingenomen gladjakker in hun gezichten uitgelachen, terwijl hij ze van hun zuur verdiende geld beroofd onder het mom van ‘energiebelasting’, ‘btw-verhoging nummer xx’, verhoogde zorgpremies, etc.
  Wat een ongelofelijke klerezooi maakt deze landverrader van ONS land!

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Over medicijnen gesproken,
  Merkel is verslaafd
  https://www.anonymousnews.ru/2019/07/02/zitteranfaelle-angela-merkel-tavor-medikamentensucht/

  Aufgedeckt: Merkel ist Tavor-süchtig – Zitteranfälle sind Folge der Medikamentensucht

  Aan het licht gebracht: Merkel is verslaafd aan Tavor – aanvallen van trollen zijn het resultaat van drugsverslaving

  Er is nu een sluitende verklaring voor de trillen van Angela Merkel. Een insider pakt uit en spreekt met anonymousnews.ru over drugsverslaving. Het Duitse hoofd van de regering slikte grote hoeveelheden Tavor, een sterk kalmerend middel, volgens de informatie uit hun directe omgeving. Ander gedrag van Merkel kan ook worden verklaard door een afhankelijkheid van Tavor.

  Geliked door 3 people

  • BigLJohn zegt:

   Lucky; Merkel verslaafd aan de drugs ? het zou goed kunnen Lucky. Andere rotzakken zoals Adolf Hitler en Hermann Goering waren ook al verslaafd aan de drugs. Het lijkt er op dat al dit soort obligate personen een vlucht nemen in de drugs, zoals een alcoholist drie maal daags Lazarus is om zijn persoonlijke problemen te onderdrukken.

   Geliked door 1 persoon

  • Bezorgde burger zegt:

   Als ik verantwoordelijk was voor Merkel haar acties dan had ik heel wat sterkers nodig dan Tavor. Het valt me op dat alle Duitse dictators aan zware kalmerende middelen verslaafd zijn….

   Geliked door 1 persoon

  • Groene Leeuw zegt:

   Haar vader had dat ook. Die was verslaafd aan morfine en cocaïne. Vanwege zijn Parkinson. Vooral in het laatste oorlogsjaar speelde hem dat parten. Bij het onderscheiden van zijn trouwe jeugd die hij liet inzetten tegen de Russen en andere geallieerden kreeg hij aanvallen van zijn ziekte die de Duitse Wochenschau niet mocht tonen in de Duitse bioscopen.

   Geliked door 2 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Dat moet toeval zijn, van de week kreeg ik een rekening van mijn verzekeraar en ik ben al volop bezig want erg duidelijk zijn ze niet in wat er nu gevorderd wordt, wat wel duidelijk is dat ondanks dat ik een aanvullende verzekering erbij heb kennelijk alle medicijnen zelf betaald moeten worden.
  Erg onduidelijk is ook wat nu “eigen risico” en “eigen bijdrage” is want daar zit een flinke adder onder het gras, je leest er makkelijk overheen maar dat is ten onrechte.
  Ook zo grappig; als je dan telefonisch vraagt om een gespreide betaling dan kunnen ze dat niet doen, je moet eerst wachten tot ze het bij je afschrijven, daarna moet je het storneren en daarna komt er ‘vanzelf’ een aanbod om de betaling te regelen.
  Logica van een verzekeraar neem ik aan !

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   De z.g.n “zorg” in NL had nooit geprivatiseerd mogen worden.
   Verzekerings maatschappijen zijn er alleen maar op uit om WINST te maken.
   Zoals degeen die boven mijn reactie schreef dat zijn gehandicapte dochter eerst die eigen bijdrage Euro 385 moet “opmaken” om dan verzekerd te zijn.
   Dat is toch schandalig. Als hier in Fr is vastgesteld dat je “iets”chronisch hebt en de rest van je leven medicijnen moet gebruiken, neemt de staats verzekering ook de resterende 30%, die anders de Particuliere Verzekering betaald, op zich en ben je voor 100% verzekert.
   Nooit kosten bij dokter; specialist of medicijnen etc; etc

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    De schaduwzijde van deze geheel gratis geneeskundig en zorg-verzekering is wel dat dit mogelijk wordt gemaakt doordat Frankrijk voor 100 % wordt gefinancierd door die vervloekte EU!
    Simpel.

    Like

 10. scherpschutter1943 zegt:

  Ik heb gehoord dat je na je 75e verjaardag de pil van Dryon gratis kan afhalen bij de apotheek. Ze komen hem brengen als je hem niet zelf kan halen. Dat is alleen in de overgangsperiode van 3 jaar. Daarna wordt inname van de pil van Dryon verplicht. De geleidelijke invoering is bedoeld om de bevolking niet direct ongerust te maken.

  Geliked door 2 people

 11. Lot zegt:

  Is iemand ooit opgevallen, dat er meer geld terbeschikking komt bij de overheid, altijd ten tijde dat er meer vluchtelingen komen?
  Toen de Marokkanen hier wilden komen in jaren ’70 konden ze met een half jaar werken of hospita een verblijfsvergunning krijgen. Probleem ze konden zichzelf niet onderhouden. HIERVOOR werden onze uitkeringen bedacht, niet voor ons natuurlijk, maar om hen in het zadel te zetten hier in Nederland.
  De zorg in Nederland is altijd slecht geweest, zoek een arts die een fatsoenlijke anamnese kan schrijven, bestaat niet! Terug naar luister-en schrijfvaardigheden van de brugklas! Altijd vroeg ik mij af waarom de zorg van destijds 30 gulden! in jaar 2000 naar nu 120 euro is gegaan. Zoek maar een van rond de 100 euro en dat is moeilijk. Een verhoging van 600%. Natuurlijk hadden ze in de jaren 90 net besloten hier veel asielzoekers naartoe te halen voor de onbepaalde lange tijd, en die hebben veel zorg nodig, die ze in hun eigen land niet hadden, veel achterstallige zorg dus. Dus daarom is het opgehoogd.
  Een andere reden is, meer geld voor de elitebaantjes, voor gemakkelijke banen bij een zorgverzekering, een pennelikkersbaantje, goed betaald. De zorgverzekeringen barsten nu van het geld. Ik denk trouwens dat dat meer de reden is, tenslotte bleef bij ministerie ontwikkelingshulp ook 90% aan de strijkstok hangen bij de organisatie waar zij hun geld allemaal over verdeelden.
  De elite heeft zich altijd ontpopt tot nietszeggende non productieve banen zoekerij sinds zij hier 500 jaar geleden is begonnen te komen.
  Hoe kwam het toch dat die joodse spanjaarden (waren geen joden) zo rijk waren, nou dat kregen ze van het belasting afhandig maken van de Nederlanders. Kun je denken, moeten die NEderlanders niet zo dom zijn, echter wij hadden toen al een Duitse/nedersaksische elite hier afkomstig van de Romeinse Rijnrivier. (daarom noemen zij zich Nederlanders) Die aan hun evenredige donkere vriendjes makkelijk ons belastinggeld afgaven. Ja ik weet de geschiedenis vertelt.., maar die verteld zoveel. Toen ze hier niet konden komen na een lange oorlog en die verloren hadden, deden ze zich voor als zielig, en konden ze als vluuchhtelingen komen. Natuurlijk wilden wij dat helemaal niet, daar zijn wel teksten van gevonden. Maar Nederduitse/Nederlander noemende vriendjes gaven ze als koekjes een verblijfsvergunning.
  Historie repeteert zichzelf.
  Eerst de elite weg/dood, dan de rest.
  Las een interessante prophezeiung, dat de elite van Zweden in de toekomst geen een in leven meer blijft. Zo die zijn aan het opruimen.
  Hoewel voordat ik voor het gerecht kom, ik daar niet zo in geloof, genoeg zelfde Lijers die de posten zo overnemen. Ik niet natuurlijk, want ik ben niet zo een Lijer. Daarom ipv te doden, tenzij niet anders kan, moeten we van het systeem af. Alleen civiele servants om ons te dienen en de grenzen te bewaken e.a.

  Like

 12. kruisridder zegt:

  Goeie smoezen kunnen onze politici ook bedenken. De vergrijzing. Migranten komen hoog opgeleid hier naar toe. Nou,waar ze vandaan komen, konden ze hun eigen economie al niet aan het draaien krijgen. Ze kunnen nog niet eens hun broek omhoog trekken en houden en ze zijn nog te dom om hun veters te strikken. Hoe wil je die hier aan de slag krijgen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s