Het gaat maar door: nog meer zwembadterreur door “”jongeren””

Screenshot_328

Nu weer in Zeist

Nederland wordt overspoeld door de jaarlijkse zwembadterreur veroorzaakt door “”jongeren””. Het gaat maar door, nu weer in het kakkineuze Zeist, nergens is het veilig.

Een nog onbekende groep jongens heeft in zwembad Dijnselburg in Zeist vier kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar seksueel geïntimideerd. Daarbij werden de kinderen onder water bij de geslachtsdelen gegrepen, aan de badkleding getrokken en werden ze ruw van zwembanden getrokken. Het zwembad heeft nog geen maatregelen genomen tegen de jongens.

Het gaat weer lekker en vertoont hetzelfde patroon als bij andere zogenaamde ‘incidenten’ in zwembaden.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Het gaat maar door: nog meer zwembadterreur door “”jongeren””

 1. Hans Jacobs zegt:

  Deze terreur, het duurt even, vindt haar weg ook tot aan de “betere wijken” haar voordeuren.
  Ooit zal het besef moeten komen dat niemand meer veilig is.
  Nergens.
  We zullen moeten accepteren dat de maakbare samenleving niet bestaat.
  En daar stevige conclusies aan moeten verbinden.

  Geliked door 4 people

 2. Rensk. zegt:

  Dan hoop je maar dat er een paar van Den Haag hier leest en eens beginnen met nadenken. En dan ook echt denken en nog belangrijker vervolgens na een juiste conclusie komen tot daden en niet fantaseren dat het allemaal komt vanwege de hitte. Conclusies verbinden ze tot nu toe nergens aan (dag gelovigen en deugers van de CU en CDA) Kennen jullie het woord verantwoording? Nee? Komt niet in jullie woordenboekje voor? Het zal en moet doorgaan met de handel in mensen. Want dat is het en niets anders.Schoften zijn jullie met jullie zogenaamd deugen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Japio zegt:

  Het gaat maar door en door en door en door…. Hoelang blijven ze (crimineel Den Haag) nog ontkennen en wegkijken? Ze zullen ons wel bewust die ellende in dirigeren om één of andere duistere reden. Mijn walging en minachting voor rutte en zijn roversbende is gigantisch.

  Geliked door 2 people

 4. fleckie zegt:

  Het is gewoonweg. Internationaal! gecoördineerd!! alleen ‘ NOG. slapenden’ zeggen” ze zijn niet allemaal hetzelfde”…EN. hoe gaat het op de Nederlandse, en scholen in het buitenland, waar mohammedaanse kinderen ook “leren”?
  Op ARTE de Duits-Franse zender tt. .113, do. 4.7.2019; kon men lezen’’ VIELE. SCHULER erleben GewalT”, ( Veel scholieren ondervinden geweld” etc.)……………………….
  <~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  Duitsland

  Like

  • rottenpikwick zegt:

   Ik weet het niet zeker, maar volgens mij is dit In Israel. 3 weken terug was daar ook een incident in een zwembad en toen zag ik deze video ook langskomen. Ahava is hebreeuws voor ‘liefde’.

   Like

   • Lucky zegt:

    Stond op een Duitse site, maar in een vd reacties staat idd dat het in Israël zou kunnen zijn.

    Like

 6. Lucky zegt:

  Duitsland

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  De tijd komt dat die mohammedaanse smeerlappen mensen gaan verdrinken in openbare zwembaden.
  Zonder hiervoor gestraft te worden…

  Ik zou zeggen: oog om oog, tand om tand.
  Verzamel dergelijk tuig in een kooi en verzuip ze; dergelijke praktijken hanteert de mohammedaan zelf ook: bij onschuldige ‘ongelovigen’.

  Geliked door 2 people

 8. delamontagne zegt:

  In Nederland, Terneuzen zijn ;t “Belgen” die moeilijkheden in de zwembaden maken.
  In Duitsland zijn het jonge “Fransen” die in de grensgebieden met Dtsland trouble schoppen in zwembaden.
  De boven-ons-gestelden” zitten met handen in haar en weten niet wat te doen…
  Hulp van Franse politie is ingeroepen.
  De burgemeester;

  BRON:
  https://france3-regions.francetvinfo.fr/grand-est/bas-rhin/strasbourg-0/qu-est-ce-qui-se-passe-piscines-kehl-auenheim-pourquoi-allemands-n-peuvent-plus-1693896.html
  Duits:
  https://www.badische-zeitung.de/kehl/kehls-ob-fordert-unterstuetzung-aus-frankreich-wegen-stress-in-den-freibaedern–174801580.html

  Geliked door 1 persoon

  • rottenpikwick zegt:

   En bedankt maar weer! Ziet u nog weleens iets ‘langskomen’ over de sloop, vernielen van kerken in (ooit) La Douce France??

   Like

 9. Thomasson zegt:

  In de jaren ’90 mochten NEDERLANDSE KINDEREN uit onze Haagse buurt niet de Sterrenbad in Wassenaar in. Al waren ze gewone kinderen van 8 – 11 jaar oud, mochten ze het bad niet in, omdat ze niet rijk genoeg uitzagen. Niemand van de leiding had het gevoel dat deze kinderen werden gediscrimineerd. Kennelijk vielen Nederlandse kinderen niet onder het rubriek DISCRIMINATIE.

  Het is overduidelijk dat de Moslim gemeenschap in Nederland reeds in oorlog is met de lokale “ongelovige” bevolking. Ook de huidge Zwembadterreur maakt er deel van. De imams en ouders sturen hun jongeren om aanvallen te plegen op de autochtone bevolking. Er is hier geen sprake van incidententen, maar eerder werk volgens planning. Het is prcies dezelfde werkwijze zoals het verbranden van wagens over heel Nederland (vanaf mei 2015 in Ede). Nu gaan ze een stap verder. Ze vallen kleine kinderen aan, om ze seksueel te misbruiken. Het is een test case; zien tot hoever kunnen ze gaan? Zodra ze zijn overtuigd dat de Nederlanders zo laf zijn, dat ze zelfs te bang zijn om hun eigen kroost te verdedigen – zal de echte strijd losbarsten. Het zal als een blikseminslag vallen in heldere dag.
  De vraag is, wie heeft de langste adem.

  Geliked door 1 persoon

 10. henk verhoef zegt:

  we hebben toch water te kort– sluit die zwembaden voor die zandhazen dan
  ben je gelijk van probleem af- kind met badwater weggooien en nageboorte aankleden
  of doe zoals “onze” Femke van de groen commies-=- pardon groenlinks
  bordelen dicht en koffie shops open– bordelen zijn legaal en wordt er gewerkt en koffie shops leveren illegaal product en relaxed men na het ophalen van de oetkering

  Like

 11. rottenpikwick zegt:

  Damn, moest even op de fiets buiten de stad zijn. Nou ga ik met tegenzin de deur uit, maar je moet wel, als je nog een tijd meewilt. Ergernis alom. ‘k Hoorde aan auto aankomen, ramen open, harde muziek. Ja hoor, hing een tattoorarm buitenboord die aan een arabier vastzat. Even later veel geschreeuw achter mij. Ja hoor, 2 aso-arabieren op een scooter, opgeschoren hasses. Was blij dat ik weer thuis was. ’t Is allemaal nogal confronterend buiten de deur! KUT!

  Geliked door 1 persoon

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  Mijn vriendin woont in Zeist, dus ik kom er regelmatig. Ik vraag me werkelijk af wat er “kakkineus” is aan Zeist. Wat is de bedoeling van zo’n term?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Harry . zegt:

   Door de omstandigheden kun je gewoon niet objectief zijn , Köhler !
   Je bent gediskwalificeerd over dit item .
   Iets met belangenverstrengeling of zo ?

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Wat een gelul, Harry. Gediskwalificeerd? Integendeel. Ik zie bijvoorbeeld de L-flat aan de Van Vollenhovenlaan. Daar is niks kakkineus aan, daar wonen een heleboel islammelingen. En ook wat daar geen mohammedaan is, zit toch in de bijstand of de WW.
    Wie zegt dat ik door de omstandigheden niet objectief kan zijn, heeft geen flauw idee waar hij over praat. Dus de enigen die iets over Zeist kunnen zeggen, zijn degenen die er niets van weten? Yeah right!

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 13. bobzelf zegt:

  heerlijk ZEIST !! ,kijk als ” de kotsfiguren “” er last van krijgen, kunnen ze bij hun eigen “”kots ” partij klagen , dus gaat het de goede kant op , ik ben blij dat ik al lang geleden een “kalashnikov heb aangeschaft , IS TOCH LEKKERDER, EERDAAGS DE DEUR OPEN TE DOEN , MET DAT DING OVER JE ARM, DAN MET EEN AARDAPPELDUNSCHILLERTJE,
  whahahaa ,ik ben er al heel lang klaar mee !
  WANT ??
  HET HOUDT NIET OP, !!! NIET VANZELF , en aangezien ik de laatste stemmingen gezien hebt , zal ik zelfs door de deur heen moeten schieten ,nou met liefde hoor
  vrienden whahahahaha
  BOBZELF

  Geliked door 2 people

 14. Yvonne zegt:

  Nog even en ze gaan bijvoorbeeld in Wassenaar ook de privé zwembaden in
  Zag net de Cartoon eerst in zee dobberen en huilie doen en hier springen ze vrijwillig het water in, en maar treiteren kijken hoeveel de Europese bevolking nog pikt

  Like

 15. ronjaspers zegt:

  Dit heet de “jihad” en als de oorspronkelijke europeese bewoners zijn uitgemoord komt de N.W.O. oftewel een new world order.1 wereldregering,1 wereldvaluta (cashloze maatschappij) onderhuidse chip. en 1 wereldreligie.

  Geliked door 2 people

 16. BigLJohn zegt:

  Als het aan de overheden ligt worden deze Marokkaanse criminelen nooit opgepakt. maar worden alle zwembaden in Nederland gesloten. Liever gaan ze Geert Wilders een oor aan naaien. De politie heeft opeens andere prioriteiten. Samen met de belastingdienst langs de weg gaan staan om hardrijders (van slechts enkele kilometers) zwaar te bekeuren, en anderen over te leveren aan de belastingdienst. Dit smerige beleid zal er eens voor zorgen dat Nederland c.q. Europa totaal onleefbaar gaat worden. De stranden zijn de volgende locaties die allemaal gesloten zullen worden voor het publiek, want Marokkanen kunnen nu eenmaal geen kwaad doen bij de Europese overheden. Alles wat zij uitvreten word gedoogd. En wij blijven dit alles maar pikken.

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @BigLJohn. Het kan ook anders gaan. Denk maar aan de 3de natuurwet van Newton: actie en reactie. Hoe meer kracht men inzet, hoe hoger de reactie die gelijk staat aan de actie. Dat geldt voor de natuur, maar het geldt ook voor de samenleving. Op het moment dat de spankracht van het volk of zelfs van enkelingen bezwijkt, komt een zeer heftige ongecontroleerde reactie. Goede voorbeelden zijn de verschrikkelijke moordpartijen van Anders Behring Breivik in Oslo en Utoya en de acties van de zgn. Malmo Shooter https://www.icenews.is/2010/12/22/malmo-shooter-suspected-of-other-violent-crimes/ is die van de Malmo Schooter.
   ZACHTE DOKTERS MAKEN STINKENDE WONDEN.

   Like

 17. Heniusz zegt:

  Een groep nog onbekende jongeren. Je verwacht het niet, maar uiteraard wordt er weer reuze schimmig gedaan na al weer een incident in een zwembad. Een ding is in elk geval zeker: Het waren geen roomblanke autochtone jongeren, dat had met chocolade letters in de krant gestaan, conclusie moet dan haast wel zijn dat het hier het bekende specimen van genetisch afval betrof.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Heniusz. Het waren geen roomblanke autochtone jongeren. Zouden ze wel zijn, dan zou inderdaad in de krant staan: Neo nazistische aka fascistisch jongeren sloegen onschuldige allochtone jongeren in het zwembad van …… Hen motief is racisme. De politie zoekt getuigen enz. Het racistische incident zou in alle kranten en op TV worden besproken. Hele talk shows zouden er aan worden gewijd en het publiek vertellen dat racisme in Nederland is aan het groeien.

   Geliked door 2 people

 18. Steven zegt:

  Mag hopen dat er straks GROTE groepen ontstaan die doelbewust dit soort gespuis gaan opzoeken. kijken of ze dan nog zo stoer zijn…

  Geliked door 2 people

 19. Henk zegt:

  20 jaar geleden ondenkbaar ! Toen was het nog gezellig in het zwembad en was er respect en vertrouwen over en weer. Nederland glijdt af naar een bananen republiek waar het recht van de sterkste geld

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Henk 20 jaar geleden was het al in de grote steden al even slecht. De zwembad van Leidschendam werd gesloten n.a.v. aanvallen van Marokkaanse jongeren op het publiek Hetzelfde gold ook voor gevaarlijke incidenten in het Zuiderpark Zwembad. In het Zwembad van recreatiepark Duinrell hadden Marokkaanse jongeren meisjes gemolesteerd en zelfs verkracht. De mogelijkheden om met dit gevaar op normale manier af te rekenen zijn uitgeput. Het enige wat men kan doen – en het zal geheid helpen – is deportatie van daders en hun hele familie naar het land van herkomst. Ze hebben een dubbele nationaliteit, dus ze worden volgens het internationaal recht niet stateloos. Nederland is niet verplicht gevaarlijk gespuis op haar grondgebied te houden. Het is zelfs meer dan gevaarlijk gespuis …Men spreekt hier over mensen die de veiligheid van het land en haar bewoners ondermijnen.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s