Falende rechtsstaat maakt van Duitsers tweederangs slachtoffers!

Screenshot_350

Vermoedelijke moordenaar van oma Gerda (82) vrij: Falen van de rechtsstaat maakt van Duitsers tweederangs slachtoffers!

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Een Syrische verdachte, die de roofmoord op een bejaarde vrouw uit Cottbus ten laste wordt gelegd, is na meer dan twee jaar zonder afgesloten proces uit voorarrest ontslagen.

De voortdurende ongecontroleerde massamigratie verslechtert steeds meer de veiligheidssituatie van de Duitse burgers. De opvallende desinteresse bij delen van de autoriteiten en justitie in snelle procedures en passende harde vonnissen staat in eclatant contrast tot de vervolgingsijver “tegen rechts”.

Volledig terecht zijn autochtone burgers woedend dat zij gedegradeerd worden tot tweederangs slachtoffers. In plaats van tegen vermeende misdadigers snel een proces aanhangig te maken en hen in geval van bewezen schuld op te sluiten en uit te zetten, worden verdachten maar al te vaak op vrije voeten gezet en kunnen ze nog meer delicten plegen. Dat is een bespotting van de wetsgetrouwe bevolking.

Het grens aan falen van de staat wanneer de burgers met de enorm toegenomen onveiligheid in de openbare ruimte in de steek worden gelaten. In plaats van mooie praatjes te verkondigen over “de volle hardheid van de wet”, heeft de politiek de plicht om criminele migranten uit te zetten en de grenzen tegen nog meer illegale immigratie te bewaken.

Bovendien moet er een einde komen aan het kapot bezuinigen van justitie en veiligheidsautoriteiten. Openbare ministeries en rechtbanken moeten met het noodzakelijke personeel en financiële middelen zó uitgerust worden dat zij ieder delict zonder uitzondering en onmiddellijk kunnen vervolgen en bestraffen. Als de rechtsstaat deze taak niet nakomt, verspeelt hij het vertrouwen van de burgers.

(https://jungefreiheit.de)

Bron:
www.facebook.com
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Falende rechtsstaat maakt van Duitsers tweederangs slachtoffers!

 1. droevige mof zegt:

  De AfD zou de sterkste partij kunnen worden bij de deelstaatsverkiezingen in Saksen begin september. Maar plotseling worden slechts 18 van de 61 kandidaten door de kieskommissie tot de verkiezingsprocedure toegelaten. Een slechte proceduretruc maakt het mogelijk.
  Conclusie: Een democratische systeemverandering is niet mogelijk.
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article196414211/Landtagswahl-in-Sachsen-Nur-18-von-61-AfD-Kandidaten-zugelassen.html

  Like

 2. henk verhoef zegt:

  sinds wanneer was duitsland dan een rechtsstaat
  Dat Biesmark de deelstaatjes( in ca 1900)– die nog steeds als aparte landren met aparte regeringen en aparte zakkenvullers- fungeren– onder een nationaal militair en buitenland politiek samensmolt betekend niet dat de moffen een volk zijn
  Wat niet erg veranderd is– de doorsnee mof likt nog steeds naar boven en trapt naar onder — maar is wel arm gebleven en volgt de schreeuwende leider vragenloos
  Ze zijn zo ontzettend groen en tegen de nazi,s – maar in de kern – echt nazis en dat veranderd niet
  Als je je haar laat groeien en er onverzorgt uitziet– maakt je dat echt niet toteen goed duurzaam mens( wat dat ook mag zijn)

  LEt wel de gemiddelde duitser is straat arm en moet lege flessen verzamelen voor een beetje aanvulling pensioen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s