Helft uitzettingen asielzoekers per vliegtuig mislukt

Screenshot_339
Per jaar worden duizenden pogingen om uitgeprocedeerde asielzoekers terug te sturen per vliegtuig op het laatste moment geannuleerd. Dat blijkt uit cijfers die de NOS heeft opgevraagd bij de Dienst Terugkeer en Vertrek van het ministerie van Justitie. Vorig jaar bleek bijna in de helft van de gevallen de uitzetting niet door te gaan.

De annuleringen zijn al langer punt van zorg, maar zijn de laatste jaren fors gegroeid. In 2016 ging nog 40 procent van de uitzettingen per vliegtuig niet door. In twee jaar tijd is dat gestegen tot 49 procent. Van de 6670 vluchten in 2018, werden er 3260 afgeblazen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Helft uitzettingen asielzoekers per vliegtuig mislukt

 1. Pingback: Helft uitzettingen asielzoekers per vliegtuig mislukt — E.J. Bron | AnnoZijlstra Blog

 2. Piet Snot zegt:

  En de rest, die ze dan wel weg gekregen hebben, zal binnen een maand wel weer terug gekeerd zijn.
  Voor een nieuwe asiel aanvraag onder een andere naam.
  Maar dat hou je toch met open grenzen, ze hebben geen flauw idee wie er binnen wandelen.

  Geliked door 4 people

 3. QenQ6 zegt:

  Mislukt? Is het al echt geprobeerd dan? Met “wilt u aub vertrekken” kom je er niet hoor!

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Alleen ‘. ‘ECHTE. …UITSMIJTERS ’ weten hoe of ze DAT moeten / KUNNEN. DOEN,,, ( door hun ERVARINGEN, met. dergelijk. ‘soort. volk.’ ,,).

   Geliked door 2 people

   • QenQ6 zegt:

    Bolkestein zei het zo: je moet ze letterlijk, met behulp van (gecontroleerd) geweld (de knuppel) op het vliegtuig zetten…. Dus: geen goed gesprek.

    Like

   • Astrid zegt:

    @fleckie zegt:
    5 juli 2019 om 08:07
    “Alleen ‘ECHTE. …UITSMIJTERS ’ weten hoe of ze DAT moeten / KUNNEN. DOEN (door hun ERVARINGEN met dergelijk ‘soort. volk).”
    —–
    Ik dacht zelf meer meer aan een kogel, zo van: “En nou rap dat vliegtuig in of anders een enkele reis naar Allah”! De zee in duwen en terug laten zwemmen mag ook. Maar onze overheden willen helemaal niet dat die lui vertrekken, ze zijn immers broodnodig o.a. voor het demoraliseren en decimeren van de Europese volkeren……

    Geliked door 1 persoon

 4. henk verhoef zegt:

  faalt faalt faalt– kunt u nu eindelijk eens iets gaan melden wat wel lukt in nederland !!!!!
  zou niet weten wat– maar er moet toch ergens een lichtpuntje zijn
  Wacht even met vermelden dat de “neus” succesvol is veroordeeld want hogerberoep en zoals u weet beetje falen lagere rechtbanken wordt rechtgezet in hoger beroep( 80 pct hogerberoep is andere uitslag)
  Het enig wat echt succersvol is is de omvolking en introductie islam en de schuldenberg
  Ja je zou toch wel gek zijn als niet gewenste vreemdeling dat je je aan de wet houd en oprot

  Over 10 jaar toch toegang tot oetkeringsparadijs– gratis en in de tussentijd wat meisjes aanranden en gratis shoppen en kraken en volledig gratis zorg enn hulpverlening
  nou ja wanneer zijn de volgende verkiezingen- dan kunnen we huidige beleid verlengen met onze keus

  Like

 5. Tineke zegt:

  Ik hoorde pas in een kamerdebat,dat er in 2018 precies 5 mensen uitgezet zijn.
  5….dus hoe zit het nu eigenlijk.
  Ik snap dit hele verhaal niet !

  Geliked door 2 people

 6. Thomasson zegt:

  Waarom moet dat zo moeilijk zijn? Je dondert ze in een gehuurde Hercules met paar gewapende commando’s die voor orde moeten zorgen, en dropt ze ergens in een nietszeggende vliegveld in Afrika. Men kan ze ook brengen naar een of andere corrupt islamitisch land van de ex Soviet Republieken. Van daaruit bekijken ze het maar.

  Geliked door 1 persoon

  • henk verhoef zegt:

   een werkende hercules– de laatste zat dat orkest in toen hij neer kwam
   en gewapend– de commando,s roepen alleen nog pief paf poef
   als je alleen al kwaad kijkt naar zo.n zandhaas– dan ben je al strafbaar in nederland
   dus nee-=- de omvolking-dat werkt prima

   Geliked door 1 persoon

   • Chris Dirick zegt:

    Heeft België die niet meer dan? En Belgische piloten van deze vliegtuigen staan er ook om bekend dat ze iets schadevrij van geringe hoogte kunnen droppen. Een vliegveld is zelfs niet nodig.

    Like

 7. Cathja zegt:

  Wie zijn hier de baas? WIJ of ZIJ? Heb je geen enkele kans om hier te mogen blijven, dan wordt je uitgezet. PUNT.
  Er moeten geen mogelijkheden meer bestaan om in beroep te gaan, want als je uit veilige landen komt heb je geen been om op te staan.
  Nederland gaat ten onder aan zijn slappe beleid en ultra-linkse rechters.
  De bevolking mag uiteindelijk het gelag betalen, en daarvoor moeten vooral de bejaarden, gehandicapten en mensen die het toch al niet al te breed hebben vanwege de torenhoge belastingen hier, het ontgelden.
  Waar las ik dat toch….., bejaarden hebben in bejaardentehuizen geen recht op airco?
  Oh ja…., dat was niet nodig volgens zo’n sukkel uit de Tweede Kamer, die met zijn vette salaris en 2 maanden zomerreces nooit ergens over te klagen kan hebben, en die zijn eigen huis echt wel lekker gekoeld heeft…..

  Geliked door 2 people

 8. koddebeier zegt:

  Het lachertje van de week….genaamd overheid !!
  Oppakken en eruit trappen ……moeilijk he !

  Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Ook Knol zal het niet lukken. Advocaten zullen haar tegenwerken, want er valt geld te verdienen met een nieuwe procedure. Allemaal loze woorden ook weer van Knol. En niet alleen advocaten,die dat tegenwerken.Ook een hele batterij deugmensen, zullen alles in het werk stellen dat tegen te houden, want zielige migrant. (en de migrant kan heel erg manipuleren)

  Bovendien gaat de migratie gestaag door. Ik zie en hoor genoeg in mijn stad. Steeds meer vreemde talen, die ik hoor. Er zijn zoveel instellingen als de VN en NGO´s Amnesty, die alles in het werk stellen om migranten te ¨beschermen¨ In feite hebben we gewoonweg niks meer aan al die partijen, die ons zogenaamd regeren. Zij willen er niks er aan doen al zeggen ze van wel en kunnen er trouwens niet eens meer wat aan doen, want internationale wetgeving. Ze zijn een uitvoerende macht geworden van EU. En die eisen deze volksverhuizing.

  Dit draait op enig moment uit op een nog veel grotere onvrede van de bevolking en een normaal denkend mens weet wat dat betekend. In Den Haag zitten geen normaal denkende mensen. Althans ik zie en hoor ze niet. Ja Bosma en nog een enkele. Ook hij kan zo goed als niets uitrichten dan alleen benoemen. Wilders doet dat al jarenlang en de volksverhuizing gaat gestaag door.De rest in Den Haag is diarree.

  Geliked door 2 people

 10. ruud beijer zegt:

  Ook nu weer zijn alleen de PVV en het FvD voor uitzetting. De rest is tegen.Dus alle asielparasieten blijven op onze kosten in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 11. Peter zegt:

  We hebben genoeg lanterfantende soldaten die kunnen helpen om de veiligheidsriemen vast te zetten.

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  Andere uitzettingen blijken wél te werken……betaal je belastingen maar eens niet.

  Geliked door 3 people

 13. scherpschutter1943 zegt:

  Vroeger kende de wet vreemdelingendetentie, dat betekent gewoon achter de tralies. Nederland, het land van de halve maatregelen en van het pappen en nat houden. Het land waar de politieke te schijterig is om het voor eens en voor altijd goed te regelen. Nederland krijgt wat het verdient, klotezooi dus. Justitie zegt niet te weten wat de kosten zijn van die annuleringen. Wat een godvergeten leugenaars. Kwestie van 1 druk op de knop en men weet het. Wij als klootjesvolk mogen het niet weten.

  Geliked door 2 people

 14. bobzelf zegt:

  NOU HEB IK EENS GELEZEN ??? , dat de vader !!!! van die tafeldansende stoephoer , die van Biertje met die gele tanden zeg maar , daar een geweldige oplossing voor had , ja je mag daarna niet op het trouwfeest komen,
  nou dan kom je daar toch goed mee weg ?
  BOBZELF

  Geliked door 3 people

 15. Piet Snot zegt:

  Als je niet mee werkt, dan pak je de trein naar Amsterdam om daar opgevangen te worden, of je kraakt een woning.
  Helemaal niemand die het jouw lastig zal maken als illegaal.
  Sinds illegaal zijn niet meer strafbaar is, hebben ze net zoveel rechten als iedere inwoner.

  Like

  • QenQ6 zegt:

   En als je onterecht die woning pakt, dan ligt het natuurlijk aan de woning, NIET … aan de dader, want die is nu eenmaal zo…. en dat moet je respecteren….

   Like

 16. rottenpikwick zegt:

  Moet je zien wat voor DREIGBRIEVEN je van de belastingdienst (Overheid) krijgt, als je niet op tijd de AANSLAGEN betaald. Dán durven ze wel, dan hebben ze wél ballen! Ik walg van die MISDADIGE ZOOI op Het Binnenhof en hun trawanten, 1 Grote Criminele Bende is het. 100.000en parasiteren / profiteren van de eerder van ons afgejatte centen via de blauwe envelop! Kan die misdadige smoelen niet meer voor mijn ogen verdragen!

  Geliked door 2 people

 17. Hovawart zegt:

  Met een full-time baantje in het verschiet, als kleine compensatie voor het verkrijgen van een uitkering van onze communie, zijn de niet-naturaliseerbare Soldaten van Allah opeens wél bereid om huiswaarts te keren. Met een vast dienstverband in het Hollands-Palestijnse ‘veiligheidsleger’ dat steeds meer invloed krijgt in de Pays-Bah, de hele dag een beetje blowen, en in optochten meelopen in de Europese steden, is geen samenleving gebaat.

  Geliked door 1 persoon

 18. Jjanssen zegt:

  Schandalig boven. De oceaan de luiken open zetten.laat ze maar zwemmen..

  Geliked door 1 persoon

 19. Tanya zegt:

  Goh, met Mitch Henriguez hadden ze geen moeite, daar zaten ze met 3 agenten boven op. Gestorven door politiegeweld, dus waarom gebruiken ze dan niet die methode, dat helpt wel om ze in het vliegtuig te krijgen. Weg met die graaiers en allemaal terug naar het land van herkomst. Eruit met alle profiteurs en wel zo snel mogelijk.

  Geliked door 2 people

 20. H. zegt:

  Dit is Niet waar. Het systeem geeft een grote lekkage. De overheid wilt deze mensen niet terugsturen. Het is een BIG SHOW. De vluchtelingen die een verblijfvergunning krijgen, gaan na een aantal maanden met vakantie naar het land van herkomst. De overheid weet heel goed dat deze mensen naar het land van herkomst met vakantie zijn gegaan. Maar Er gebeurt niets. Het uitzetten naar het land van herkomst bestaat op papier en niet in de praktijk. Dit kost geld en tijd. Dus we doen het niet.

  Geliked door 1 persoon

 21. BigLJohn zegt:

  Ten eerste moet duidelijk zijn dat Nederland buitenlandse indringers koestert, en niet WIL uitzetten. En zoals ik al eerder zei; Het verdrag van Marakesh is DE verzekering dat – immigranten – nooit meer terug hoeven. Legale niet, illegale niet, en criminele niet. De ene helft – immigranten – die zo lijp zijn om dit te bevatten, nemen een gratis advocaat die dit bij de rechter hard gaat maken. De andere helft duikt onder en zijn op die manier dus ook ongrijpbaar geworden. En zo slipt Nederland langzaam maar zeker helemaal vol met islamieten. Nog veel schadelijker dan termieten of zelfs de eiken processierups !

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s