Nog een hooggeplaatste Hamas-leider gaat ervandoor en onthult alles

Screenshot_353

(Door: David Lazarus – Vertaling: E.J. Bron)

Tweede zoon van de medeoprichter van Hamas keert zich tegen de terreurorganisatie

Suhayb Yousef (foto) is de tweede zoon van sjeik Hassan Yousef, een hooggeplaatste Hamas-leider, die plotseling heeft besloten om de terreurorganisatie, die de Gazastrook controleert, te verlaten. Suhayb Yousef is de jongere broer van de “Groene Prins” Mosab Hassan Yousef, die van 1997 tot 2007 voor de binnenlandse veiligheidsdienst van Israël heeft gewerkt. De informatie die de oudere Yousef-broer leverde, verhinderde tientallen zelfmoordaanslagen en moorden op Israëli´s. Ook konden talrijke Hamas-cellen met zijn hulp worden opgerold. Hij hielp Israël bij de jacht op vele militanten, wat o.a. leidde tot de arrestatie van zijn eigen vader sjeik Hassan Yousef. In het jaar 1999 bekeerde Mosab Yousef zich tot het christendom en in het jaar 2007 vertrok hij naar de Verenigde Staten.

Israel Heute

Nu heeft dus ook zijn jongere broer Suhayb, een hooggeplaatst lid van Hamas in het hoofdkwartier van de terroristen in Turkije, afscheid genomen van de mede door zijn vader opgerichte en aangevoerde terreurbeweging. Suhayb onthulde in een verrassend interview met de Israëlische televisie hoe de terreurbeweging werkt en als spionagecentrum voor Iran dient.

In het interview met de Israëlische tv-zender Channel 12 op 2 juli 2019 stelde de jongste zoon van sjeik Hassan, Suhayb, Hamas als terroristische organisatie aan de kaak en verklaarde: “Hamas is op geen enkele wijze goed voor de Palestijnen.”

“Hamas bedrijft onder de dekmantel van de burgersamenleving veiligheidsinstellingen en militaire instellingen op Turks grondgebied”, verklaarde Yousef. “Ze heeft veiligheidsafdelingen, van waaruit ze met moderne afluistertechnologieën burgers en leiders afluisteren. Hamas gebruikt deze informatie niet voor het welzijn van het Palestijnse volk – ze levert Iran informatie van de geheime dienst in ruil voor financiële ondersteuning”, onthulde de voormalige agent van Hamas.

Volgens Yousef neemt het hoofdkwartier van Hamas in Turkije er geen genoegen mee om d.m.v. spionage informatie te verzamelen, maar werkt het er ook intensief aan om terreuraanslagen in Israël te organiseren. “Ik heb gezien hoe de organisatie de mensen op de ´Westelijke Jordaanoever´  mobiliseert en ook financiert”, zei hij. “Ze voeren twijfelachtige acties uit – inclusief het sturen van onschuldige kinderen naar de ´Westelijke Jordaanoever´ (Judea en Samaria) om aanslagen te plegen.”

“Het is het doel van de aanslagen op de ´Westelijke Jordaanoever´ om burgers te doden, niet vanwege het verzet of voor Jeruzalem of voor de bevrijding van Palestijns elanden, zelfs niet eens omdat ze Joden haten. Ze sturen deze onschuldigen om de crisis in de Gazastrook uit te breiden naar de ´Westelijke Jordaanoever´”, zei hij.

Yousef verklaart dat zijn motief om het ware gezicht van Hamas te ontmaskeren patriottisch zou zijn, met de bedoeling om de ogen van zijn Palestijnse volk met betrekking tot de heersers in de Gazastrook te openen, die het volk uitbuiten, terwijl ze zelf een luxe leven leiden. “Hamas-leiders wonen in luxe hotels in Turkije”, zei Yousef. “Ze wonen in luxe torens, hun kinderen bezoeken privéscholen en krijgen van de Hamas-beweging een zeer hoge financiële ondersteuning. Ze hebben veiligheid, zwembaden en sportverenigingen.”

“Ik was verbaasd over de graad van het hedonisme”, gaat Yousef verder. “Ze eten in de beste restaurants en wonen in de regio van de rijkste Turken, terwijl een gezin in Gaza van $ 100,- in de maand moet rondkomen – en zij eten een maaltijd in een gourmet-restaurant voor $ 200,-“, zei hij.

“Ik verzoek de leiders van de Hamas-beweging om hun eigen kinderen te sturen om deze aanvallen uit te voeren”, riep Yousef hen op. “Waarom neemt Haniyeh (voorzitter van het politbureau van Hamas) niet deel aan de mars van de terugkeer en gooit hij zelf niet met stenen? Wat hebben de Palestijnen aan deze aanvallen?” Als er nu verkiezingen zouden plaatsvinden, dan zou Hamas niet gekozen worden, het gaat om een racistische terreurorganisatie – ze is gevaarlijk voor het Palestijnse volk”, verklaarde hij.

Yousef is zich bewust van het gevaar voor zijn eigen leven, die zijn handelingen met zich mee zullen brengen. Maar hij is vastbesloten om de waarheid over Hamas te blijven onthullen. “Al voor dit interview kreeg ik moorddreigingen”, zei hij. “Maar ik ben niet bang voor hen. Als Hamas me in een schahid (zelfmoorddader) wil veranderen, zal ik een martelaar zijn. Ik ben liever het slachtoffer en niet diegene die anderen verwondt”, zei hij.

Je moet je afvragen of de jongere zoon in de voetstappen van zijn oudere broer, van de “Groene Prins”, treedt en ook voor de Israëlische geheime dienst Mossad werkt.

Bron:
www.israelheute.com
Door: David Lazarus

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, corruptie, Gazastrook, Hamas, Islam, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Rotzakken, Terrorisme, Turkije. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nog een hooggeplaatste Hamas-leider gaat ervandoor en onthult alles

 1. Hovawart zegt:

  Met zoveel miljoenen aan subsidies en steun op je bankrekening zou iedereen voor een luxe leventje kiezen.

  Like

 2. Kees zegt:

  Wij zitten met een minister die dit geen leuk nieuws zal vinden. Al wist ze dut natuurlijk al.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  “Son Of Hamas” aka “Green Prince” speaks at Jerusalem Post 2016 Conference

  Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  Zo’n gast kan je nooit vertrouwen, het is een nieuwe tactiek van ze om ons in de luren te leggen.
  “We doen nu net alsof we Spijt hebben en als ze ons dan geloven, word hun weerstand zwakker en dan pakken we ze”.
  Bij dat soort figuren is deze spreuk van toepassing “Een vos verliest wel zijn haren maar nooit zijn streken”.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Hij maakt gewoon gebruik van goed gelovige mensen die klakkeloos aannemen dat iedere mossel christen wil worden.
   Kijk maar naar de artikels die daar over verschijnen, er hebben er hier zeker 2 of 3 gestaan.
   En het gaat er in bij de meeste als zoete koek.
   Dat zijn de eerste die hier in stinken.
   En een mossel zal zeker zijn streken nooit verliezen.

   Like

 5. Lise zegt:

  Vertrouw nooit een (ex) moslim !

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  of zou hier sprake kunnen zijn van Taquiiah… t is MOEILIJK n mslm te geloven….

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  ik geloof HEM wel!
  Shocked U.N. Delegates as PLO Abuses Exposed by Palestinian Hero

  unwatch
  Gepubliceerd op 27 sep. 2017

  Copyright 2017 UN Watch | EPIC MOMENT: U.N. stunned, Palestinian delegates in shock, as UN Watch brings surprise guest speaker—Palestinian Mosab Hassan Yousef—to expose PLO lies. Watch heads turn! !
  ===
  Learn more: http://www.unwatch.org
  Sign up: https://civicrm.unwatch.org/Sign_up
  Donate so we can do more: https://civicrm.unwatch.org/donate_now
  ===
  *Facebook: https://www.facebook.com/unwatch/vide
  *YouTube: https://youtu.be/c2NaiX-hvVQ
  *Twitter: https://twitter.com/UNWatch/status/91
  *Transcript: https://www.unwatch.org/u-n-shock-hea
  ——
  !עכשיו עם כתוביות
  *HEBREW FB: https://www.facebook.com/UNWatchHebre
  *HEBREW YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=lWdan
  Auteur ondertiteling (Hebreeuws)
  Nitsan Even
  Categorie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s