Salvini is een held van het verstandige Duitsland

Screenshot_356

AfD-chef Jörg Meuthen en Matteo Salvini.

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

De enige die het eigen volk verdedigt

Ze weten nog niet wat ze aangericht hebben en nog zullen aanrichten: al die kartelpolitici, mediahoeren en kerk-leegmakers, die bijna dronken van hyper-morele hoogmoed en arrogantie een vijand voor Duitsland creëren, die veel liever een vriend zou zijn: Italië. Daar echter is Matteo Salvini binnen korte tijd van een politiek buitenbeentje de veruit populairste en meest daadkrachtige politicus van het land geworden, dat ooit het hartstochtelijke doel van grote Duitse geesten was.

Maar van hen is in de Merkel-republiek niets overgebleven. Het huidige niveau is met de namen Steinmeier, Maas, AKK, Böhmermann en Rackete omvangrijk omschreven. Wanneer Salvini´s populariteit in eigen land op dit moment nieuwe records breekt, dan heeft de Duitse officiersdochter Carola Rackete daar een belangrijk aandeel in. Haar uitdaging van Salvini met de asielsmokkelboot “Sea-Watch 3” mag van haar voor geestelijk compleet doorgedraaide Duitse kerkbelasting clerici een wezen “in navolging van Jezus” maken, haar ontelbare optredens in talkshows op de meningstelevisie opleveren en waarschijnlijk ook nog de Nobelprijs voor de Vrede.

Voor minister van Binnenlandse Zaken is Carola Rackete en de Germaanse massawaanzin echter al bijna de garantie om de volgende minister-president van Italië te worden. Want er zijn ontelbaar veel mensen tussen de Alpen en Sicilië die zo denken als de oude bekennende communist op Lampedusa, die Salvini vanwege zijn consequente opkomen voor de belangen van het volk heel graag tegelijk tien stemmen i.p.v. één stam zou willen geven. Voor draaiende camera´s bekende hij: “En waarom? Omdat hij de enige is die het Italiaanse volk verdedigt.”

Salvini is de ware held van die – zogenaamd – “kleine mensen”, die er echter met werk en fatsoen voor zorgen dat het land, dat elk land functioneert. En in de beste zin moet vanuit Duits oogpunt gezegd worden: vele miljoenen Italianen hebben voor de juiste held besloten. Zoals bekend is er in dit land geen of nog geen politicus van dit formaat en van deze geloofwaardige volksverbondenheid: dat zou de verstandige Duitsers, die wellicht toch de zwijgende meerderheid zijn, er niet aan moeten hinderen om in Salvini eveneens een held te zien.

Want als er eentje is die het om lukt een effectief tegenwicht tegen de volksverachtende Duitse “elite” te creëren, dan is het wel deze man uit Milaan. Italië is namelijk veel te groot en heeft veel teveel economisch-financieel gewicht in de EU om door Brussel, evenals de Duits-Franse as, naar believen omgestoten te worden. Hoe reëel dit gewicht is, werd zojuist bewezen met het verhinderen van de EU-fanatiekeling Frans Timmermans als voorzitter van de Europese Commissie. Dat zou de Oost-Europeanen rondom Orbán alleen niet gelukt zijn, met Italië was het echter mogelijk.

Natuurlijk zinnen Salvini´s talrijke vijanden, in het bijzonder die in Brussel, Berlijn en Parijs, nu nog meer op wraak op de waarschijnlijk enige West-Europese politicus die tijdens zijn vele optredens in het openbaar wordt omringd door enthousiasme en jubel. En het is duidelijk dat de volksregering in Rome inclusief haar sterke man met economische repressies en geldpolitieke maatregelen van de nieuwe Franse presidente van de Europese Centrale Bank op de knieën gedwongen moet worden. Daarvoor zullen binnenkort alle registers van de propaganda vooral ook in Duitsland worden opengetrokken.

Het verstandige, patriottische Duitsland zou niet in deze propaganda moeten trappen. Weliswaar heeft Duitsland bijna astronomisch hoge financiële eisen aan Italië via het Target-systeem, maar die bestonden voor het allergrootste deel al voor de ambtsaanvaarding van de volksregering in Rome. Bovendien zijn deze eisen erop gebaseerd dat de exportwereldkampioen zijn export quasi zelf financiert en weet: deze enorme bedragen zijn bij een mogelijke uittreding van Italië uit de eurozone vast en zeker verloren, anders overigens ook.

Het zal vooral voor het conservatief-economisch liberale deel van de AfD niet gemakkelijk worden om in de toekomstige conflicten met Italië een houding te vinden die niet meezingt in het te verwachten koor van het huichelachtige, door en door gecorrumpeerde machtscomplex. Maar echt Duits belang moet erop gericht zijn om Salvini´s politiek te ondersteunen en de te verwachten economisch-financiële chantage als exact datgene te benoemen wat ze is. Mocht er tussen Flensburg en Konstanz toch nog een keer de een of andere Salvini aan de Duitsers geschonken worden: des te beter!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), belangenverstrengeling, Berlijn, Brussel, demoniseren, dictatuur, Duitsland, ECB, Elite, establishment, Eurofielen, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, LEGA, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Parijs, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

19 reacties op Salvini is een held van het verstandige Duitsland

 1. VarAway zegt:

  Prima artikel, PUIKE vertaling. Chapeau🎩

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  En alweer is er een Duits schip met “vluchtelingen” op weg naar Lampedusa
  https://www.spiegel.de/politik/ausland/sea-eye-seenotrettungsschiff-alan-kurdi-steuert-lampedusa-an-a-1276076.html
  Het is een duidelijke provocatie. De Duitsers voelen zich opnieuw als een grootmacht die ongehoorzaam Italië op de knieën wil krijgen.
  Daarachter zit ook een chauvinistisch gevoel van morele superioriteit. Zo rechtvaardigen zij schendingen van de wet, zowel internationaal als in eigen land.
  Dit zal opnieuw kwalijke gevolgen hebben, vooral voor de Duitsers zelf, van wie de meerderheid achter deze regering staat.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Na wat gedreigd te hebben en wat vertraging zal Salvini ze uiteindelijk allemaal weer aan land laten en ze wederom weer verder verdelen over Europa.
   Zo als hij tot op heden altijd heeft gedaan.

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    En toch denk ik dat wanneer Geert Wilders deze baan zou hebben hij het een stuk beter zou doen.
    Ik denk dat hij nooit zou toegeven om ze daarna verder over Europa te verdelen.

    En nou nog even voor de likes gaan, dat doet het altijd zeer goed hier.

    Landverraders zijn het allemaal. Ze hebben ons verkocht aan de Arabieren.
    Niets geven ze om hun eigen volk en kinderen.
    Ze houden meer van de islam dan van hun naasten.

    Like

 3. henk verhoef zegt:

  in 1933 liepen de duisters toch ook overal hersenloos achter aan en wisten ze toch nergens van ofschoon ze er wel aan deelnamen — dacht u nu echt dat de volksaard verandert- ook als je meeneemt dat in 1945 een 5 miljoen duitse vrouwen verkracht zijn door de laag IQ vechtmachines uit de ussr( de duitser hadden meer ussr burgers verkracht en vermoord ) ergo veel kozakken etc genen in de mof van nu
  De duitser loopt nog steeds achter de leider aan en geloven wat hij/zij beloofd=( luther was ook een mof) en hoe lang geleden is de ddr nu eenmaal -waar ook veel moffen aan meededen-
  wir schaffen es is het nu en toen was het kanonnen ipv boter en edelras de arier en nu omvolken

  oh en toen ook veel nederlanders en andere europeanen die ook mee gilden van heil hitler en hoe kan IK er wijzer van worden

  maar als je het in de evolutie bekijkt– dan draait de planeet gewoon door en verdringt de sterkste de zwakste en wisselt het weer ook iedere keer – reeds een 10 of 16 miljard jaartjes

  Geliked door 2 people

  • droevige mof zegt:

   Als Duitser maak ik me grote zorgen over de acties van de meerderheid van mijn landgenoten. Het is het oude en bekende morele chauvinisme, dat als een stoomwals de belangen van de buurlanden verplettert.
   Ik verzoek u echter op te merken dat er oprechte Duitsers zijn die verzet bieden en zelfs hun sociale en economische bestaan op het spel zetten, zodat de geschiedenis zich niet herhaalt.
   Niet alle zijn rotmoffen.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Bovendien heeft Stalin het gepresteerd ca 10.000.000 van z’n eigen landgenoten, in de Goelag, op de meest vreselijke wijze te executeren…
    Dat komt in de buurt van 50% van alle Russische slachtoffers die in WOII vielen.
    Het is maar ’n gegeven dat je mooi op tafel kan gooien om die lui die altijd de laffe bek vol hebben over die “rotmoffen”…en zelf joden aangaven…. voor Fl.7,50,
    ik noem maar wat, definitief de bek te snoeren!

    Like

 4. fleckie zegt:

  Tja, als men op Duitse ( hogere)scholen, …HET. Tijdvak 39/40 – 45 wil ‘UITVLAKKEN’!!!( vertelde mij een Duitse gids,tijdens een rondreis o.a, RUGEN, het ‘schiereiland( , waar de DUITSE. families hun vakanties konden doorbrengen!, tijdens die jaren , Die man was heel eerlijk , zijn zonen hadden dat ervaren, ……. waarop natuurlijk geattendeerd werd op de boeken ‘der SS-Staat’ + ‘ANATOMIE. Des. SS-STAATES’, ( waarop stomverbaasd werd gereageerd,, ‘Man kennt diese Bucher in HOllAND besser. als. wir. DEUTSCHEN, …….( en er was een stommeling in de bus die dacht ‘ leuk’ te zijn met. zijn uitroep ‘ Deutschland. uber Alles”, te stom om te beseffen dat er een behoorlijk gesprek gaande was , om te ATTENDEREN op deze, voor Duitsers ONBEKENDE. boeken, etc. ………..Om daar zijn zoons erover te kunnen vertellen. ( Zijn kinderen hadden hem verteld dat men ‘ deze ‘. periode. wilde. uitvlakken, en waren het er NIET MEE. EENS,!………………… Ik blijf erbij, dat men de huidige generatie GEEN. schuldbewustzijnscomplex mag. opdringen’. wat hun grootouders gedurende dat. tijdperk uitgehaald, / en teweeggebracht hebben!,………zij hebben daar. GEEN. enkele. schuld. aan!!! ……….Maar diegenen die de. HOGERE MOFFEN. hebben geholpen met vluchten, (o.a. ook naar. ARABISCHE+ LATIJNS- Amerikaanse landen, ….(…waardoor o.a. De. cocaïne- handel ‘op dreef ‘ is gekomen!!! zijn. nooit. veroordeeld.)…………………………………<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 5. fleckie zegt:

  Al VOOR. 1923 hield. de. GESTAPO. ( Geheime. Staatspolizei). MENSEN, ( vooral van JOODSE. afkomst) ,,, in. de gaten, die e.e.a. AL. ‘In de smiezen hadden’ , en hun ‘ ontdekking’. probeerden ‘ te ventileren’…….met als gevolg….. dat men met hele familie. naar. Nederland. uitweek,,,!!………………………..<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 6. Amehoela zegt:

  @henk verhoef
  jij gelooft ook alles wat ze op tv laten zien…zoek eens verder..
  qui bono

  Geliked door 1 persoon

 7. fleckie zegt:

  ARD.tt. 106, zo. 7.7.2019, : “ ALAN. KURDI “. NIMMT . KURS. AUF. MALTA.,
  .Das Rettungsschiff “ ALAN. KURDI” mit 65 Geretteten an Bord hat nach stundenlangem Warten vor der Italienische INSEL Lampedusa KURS auf Malta genomen.
  “ Wir konnen nicht abwarten, bis an Bord der. NOTSTAND. ausbricht”, sagte der EINSATZLEITER der Regensburger HILFSORGANISATION SEA- EYE, ISLER. Zuvor hatte Italiens Innenminister SALVINI dem Schiff das. EINLAUFEN strikt veerboten. Die Menschen an Bord des Italienischen Schiffes “ ALEX” erhielten. derweil. die Erlaubnis, in Lampedusa an Land zu gehen. AUCH DAS. War zuvor. verboten worden…………………………………<~<~<~<~<~<~<~… fleckie :MEN. is natuurlijk ZELF. bang om ‘geconfronteerd’. te worden…met eventueel. AMOK. makerij, onder de NAAR. ‘. EUROPA-SNAKKENDE. OPVARENDEN!!! ( begeleid door allerhand. vernietigingstuig? )Om DE. EUROPEANEN. eventueel. MORES te. LEREN,…WAARONDER. OOK. de. SCHEEPSBEMANNING wordt. gerekend!!! en …DAT…. Wil MEN. . NIET. …MEEMAKEN, DUS?!, wordt ‘voorbehouden’ aan de. aan. ‘VAST- aan LAND- wonenden. ‘GERESERVEERD’…………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 8. fleckie zegt:

  ARD.tt. 107, So 7.7.2019:…..ALVONE. HAFEN. BLEIBEN. DICHT.
  Italiens Innenminister SALVINI hat die Bitte von Bundesinnenminisyer Seehofer zuruckgewiesen,
  Italienische Hafen fur aus. SEENOT. gerettete FLUCHTLINGE wieder zu offnen.
  “ Die Bundesregierung bittet mich Italienische Hafen fur die Schiffe zu offnen. ABSOLUT. NICHT, erklarte er. “ ……Zudem kundigte er ein. HARTERES. VORGEHEN gegen. HILFSORGANISATIONEN an. Seine Partei werde vorschlagen, die Strafe auf eine. MILLION. EURO. anzuheben, falls Rettungsschiffe trotz eines VERBOTS. ITALIENISCHE HAFEN ansteuern wurden…………………….<~<~<~<~<~<~<~: over DIE. REDDINGSSCHEPEN kan men nu eventueel ‘denken’…….boontje komt om zijn loontje, de ‘getinten’ willen zo snel mogelijk gaan ‘ genieten’ van hun aankomst, in de. LUI- LEKKERLANDEN, maar daarbij OOK. nog HET. thuisfront. te laten ONDERSTEUNEN, door de ,’STOMME. DHIMMIES’…………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 9. fleckie zegt:

  ZDF tt. 123, SO 7.7.2019, RETTUNGSSCHIFF. TROTZT SALVINI:”ALEX” auf LAMPEDUSA angekommen……………Das Rettungsschiff “ ALEX” der Italienischen. HILFSORGANISATION. MEDITERRANEA ist trotz eines von INNENMINISTER. MATTEO. SALVINI verhangten VERBOTS in den Hafen von Lampedusa eingelaufen. SALVINI verurteilte das und kundigte an,das niemand von Bord durfe. ITALIEN hatte die Organisation zuvor aufgefordert,Malta anzusteuern. Die elfstundige Reise sei aber zu gefahrlich, sagte MEDITERRANEA. Es befanden sich gut 60 Menschen an Bord, darunter. 41 Gerettete. Zugelassen seien lediglich 18 Menschen. …………………..
  <~<~<~<~<~<~<~fleckie:’ als er EEN. SCHAAP. OVER. DE. DAM. IS, VOLGEN. ER. MEER’. . Is toch een spreekwoord, ( onder mom van, ..kunnen die koppensnellende barbaren, toch nog ONZE LANDEN. op die manier. OOK. binnendringen!.)

  Like

 10. fleckie zegt:

  Op de Duitstalige RTL tt 121, SO. 7.7.2019, is NA het reeds gemelde bericht over het schip “ ALEX”, via deze zender nog iets. HEEL. BELANGRIJKS gemeld:: …” ZUVOR HATTE. MEDITERRANEA. AUFGRUND. EINER ALS. UNERTRAGLICH. BESCHRIEBENEN. GESUNDHEITS- UND. HYGIENESITUATION AN. BORD. DEN. “ NOTSTAND”. ERKLART.
  ……………………<~<~<~<~<~<~<~ FLECKIE: aha, daar komt de aap uit de mouw,
  .de koppensnellende barbaren zullen wel HUN. RECHT( waarop ze menen te kunnen eisen) bevestigd te zien, zoniet, dan, MISSCHIEN??!!.ook. op. die. andere. schepen.??!!……………….. ……………………….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 11. fleckie zegt:

  Er viel me nog iets in: misschien . zijn er onder de GOEDWILLENDE demonstranten, voor de ‘nood’ op de ‘reddingsschepen in de Middellandse zee wel vrijwilligers, die…’meehelpen’ de ‘onhygiënische’ toestanden’ op die schepen op te lossen, door……. .? op te ruimen, ( indachtig hoe een of ander dorp een enorme ‘overlast van ‘uitwerpselen’ ooit te verduren heeft gehad,,…………………<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 12. fleckie zegt:

  FALS HÈ. HOFFNUNGEN , KURZ. !KRITISIERT. SEENOTRETTER
  .Osterreichs fruherer Regierungschef. Sebastián. KURZ halt es fur falsch , dass HILFSORGANISATIONEN im Mittelmeer gerettete Migranten nach Europa bringen.
  “ Sie wecken damit nur falsche HOFFNUNGEN und locken damit womoglich unabsichtlich noch mehr Menschen in Gefahr”, sagte der OVP- POLITIKER der “ WELT. AM. SONNTAG”.
  Nur wenn Europa sicherstelle , dass jeder, der sich illegal auf den Weg macht, in sein Herkunftsland oder in ein Transitland zuruckgebracht wird, werde das Ertrinken enden, sagte er.
  ……………………………….<~<~<~<~<~<~<~ fleckie: als de koppensnellers eenmaal onze landen. bereikt hebben, ( als illegaal) zijn ze natuurlijk. NIET. te traceren,( maar ‘verplaatsen zich waarschijnlijk op ( gestolen) fietsen van het. ene adres. naar het andere.’ eventjes. maar!!!, 2 ‘daagjes’??!!…………………………<~<~<~<~<~<~<~

  Like

  • fleckie zegt:

   ARD tt. 106, So,7,7,2019. ‘MALTA. VERBIETET. HAFENEINFAHRT’.
   .Maltesische Behorden haben dem Rettungsschiff “ ALAN. KURDI” mit Dutzenden. migranten an Bord untersagt, im Hafen der INSEL anzulegen.
   “ Sie haben keine Erlaubnis, in maltesische. Hoheitsgewasser einzudringen.” sagte ein Armeesprecher der Nachrichtenagentur dpa. Das SEA- EYE- Schiff hatte nach eigenen Angaben 65 Migranten in Internationalen Gewassern vor Libyen von einem. Schlautbot gerettet. Die Italienischen Behorden hatten dem Schiff zuvor die Einfahrt nach Lampedusa verweigert…………………<~<~<~<~<~<~<~ fleckie: de sluwe. koppensnellende barbaren gaan ZEKER in vol- geblazen bootjes op zee dobberen, wetende…dat ze een luxe overtocht kunnen verwachten, via schepen van zogenaamde reddings- organisaties!!!!!………………………..<~<~<~<~<~<~<~ fleckie: onze aandacht wordt ‘geleid naar de Middellandse Zee- operaties, maar mogen wel even in de gaten houden wat ANDERE. GEVAARLIJKE. MOHAMMEDANEN van zins zijn!! zoals ARD tt.108, So. .7.7.2019, meldt: I R A N: Hohere Urananreicherung,
   .Der Iran hat erklart ,dass er sich ab sofort nicht mehr an das Wiener Atomabkommen erlaubte Limit zur Urananreicherung halten will.
   Die Anreicherung werde “ je nach Bedarf” erhoht, so Regierungssprecher Rabiel.
   Damit soll schon heute begonnen werden.
   .Das land werde alle 60 Tage weitere Vertragsverpflichtigungen aufgeben, wenn die Unterzeichner den Iran nicht vor den U.S.- SANKTIONEN schutzen, so Vizeaussenminister Araghchi. Das Washington die SANKTIONEN beendet, gilt als ausgeschlossen…………………<~<~<~<~<~<~<~
   …………..ARD tt. 109, So.7.7.2019…… EU. besorgt . uber. IRANS. ATOMPLANE.
   .Die EU schatzt die ENTSCHEIDUNG des Iran, Uran sterker anzureichern,als “extrem besorgniserregend “ ein. .Eine. EU- Sprecherin sagte, der Iran sei dringend aufgerufen ,alle Aktivitaten,die dem internationalen Atomabkommen zuwiederliefen, zu beeinden. Frankreichs Prasident Macron nannte das VORGEHEN Teherans eine Verletzung des internationalen Atomabkommens und FORDERTE die Regierung zu Gesprachen auf. …………..ISRAËLS. MINISTERPRASIDENT Netanyahu forderte dazu auf, neue SANKTIONEN gegen den Iran zu verhangen……………<~<~<~<~<~<~<~

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s