Tweet van Geert . . .

Screenshot_345

Ik wil zwembad Koewacht in Terneuzen van volgende week bezoeken om mensen hart onder de riem te steken. Telefoontje van BURGEMEESTER JAN LONINK (PVDA, foto): “Er is geen probleem. We zitten niet op Wilders te wachten. Probleem is zijn haatzaaien. Hij is niet welkom”.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PvdA, PVV, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. Peres zegt:

  Denk zomaar dat de bevolking er heel anders over denkt. Dit zijn nu typisch de regenteske autoritaire linkse elitaire niet gekozenen van Nederland.
  Jammer voor de bevolking maar wens ze in Terneuzen heel veel tsores met het Marokkaanse tuig, het genetisch menselijk vulles. Wij zijn als mensen gelijkwaardig maar r niet gelijk of hetzelfde. Zijn Noord Afrikanen uit het rifgebergte. Geen Nederlanders ondanks geboorte of paspoort. Pleit daarom voor minder, minder en nog minder Marokkanen. Zij horen hier niet.

  Geliked door 2 people

  • Ronald B zegt:

   Minder, nog minder, geen Marokkanen, Turken, Irakezen, Tunesiërs, Syriërs, Algerijnen, Eritreërs, Somaliërs, Nigerianen, Afghanen, Antilianen, etc. etc. etc.!!!!! Met terugwerkende kracht van minimaal 30 jaar ALLE verblijfsvergunningen omzetten naar visa!!! Landen van herkomst veilig? Iedereen lekker terug naar huis laten gaan!!! Ze moeten daar hun eigen landen zien op te bouwen!!!
   Nedrerland is van echte westerse Nederlanders!!!

   Geliked door 1 persoon

 2. rottenpikwick zegt:

  Een schop onder zijn kloten, deze hypocriete Sandalenlikker! Hoort ook bij de club van 500 M I L J A R D die ons is afgejat om de VERRIJKING / OMVOLKING te faciliteren! Vieze SalonSocialist!

  Geliked door 3 people

 3. fransdewit zegt:

  Met zijn reactie is die al bevooroordeeld zelf aan het haatzaaien.

  Geliked door 2 people

 4. ruud beijer zegt:

  Kijk die gore NSB smoel
  Partij van de allochtonen. Om te kotsen en al helemaal op de Nederlanders die daar op stemmen

  Geliked door 3 people

 5. Lise zegt:

  Wilders en haatzaaien?
  De burgemeester moet zijn oogkleppen eens afdoen, dan ziet hij dat de gepigmenteerde jongeren in zijn gemeente de grote oproerkraaiers zjn, aan haatzaaien doen. De burgemeester geeft zichzelf een brevet van onvermogen en geeft de autochtone burgers een schop in hun kont.
  Wilders neemt het op voor deze burgers.

  Geliked door 3 people

 6. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  ik zou willen zeggen tegen die slinkse burger-meester, blijf uw kop maar in het zand steken hoor, maar dan kunt u beter naar een zandbak emigreren, die zandbak alwaar uw islamitische ‘geen problemen’ hun opdrachten van krijgen. Kunt u daar gezellig samen ‘geen problemen’ veroorzaken……………….

  Geliked door 3 people

 7. Pietersen zegt:

  Zo’n antwoord kun je van een PvdA-lul verwachten.

  Geliked door 3 people

 8. wauso zegt:

  Ik heb net die PvdA islamhoer eens geducht de waarheid gezegd via Face-Book !

  Geliked door 2 people

 9. Harry zegt:

  Bij voorbaat al gecapituleerd voor de geitenbrigade , die “burgemeester” .
  Laffe linkse rotzak !
  Het PVDA-NSB-SDAP residuen clubje .

  Geliked door 2 people

 10. Karin Ittelaar zegt:

  Sterkte voor de inwoners van Terneuzen die zo’n slappeling als burgemeester hebben die via achterkamertjes gedoe aan het ambt is geholpen door zijn pvda vriendjes.Hopelijk heeft ie geen kinderen want zijn genen zijn t niet waard om de aarde nog langer te bevuilen met zijn wegkijk gedrag maar ondertussen wel belastinggeld incasseren waar zijn te hoog salaris + pensioen + exorbitante wachtgeldregeling van betaald wordt.

  Geliked door 3 people

 11. Peter zegt:

  Geachte heer Lonink,

  Kunnen deze heertjes niet een heerlijk dagje komen zwemmen in zwembad Koewacht ?
  U kunt de knaapjes de dag van hum leven bezorgen !
  De burgemeester van Harderwijk zal dit op prijs stellen.

  Like

 12. Peter zegt:

  Jan Lonink (PvdA), Burgemeester

  Like

 13. Deze smerige elite regelaars moeten opdonderen uit onze maatschappij. Laat ie maar gaan burgemeesteren in een kamelendorp.

  Like

 14. Trucker zegt:

  Wat een gore kop staat op die nek, ik wist reeds voor ik één regel las dat het om een geschrifte volksverrader ging, die koppen van dat soort pik ik er meer als niet zo uit.
  Een rechtop lopende zaadcel die, omdat hij burgemeester is van een stadje denkt dat hij DE man is en voor zijn achterban : Zombies, leeghoofden, struisvogels en ééncellige wezens wat stoer wil zijn.
  Driekwart in Nederland denkt als die schoft die publiekelijk één of ander links opperhoofd –>voorlopig virtueel<–zijn kontgat aan het likken is, hoe dat komt (die driekwart idioten… ik weet het niet).
  Oprotten, parachute omgespen, gebruiksaanwijzing in zijn klauwen en recht boven Pakistan of één van die andere prachtlanden een schop onder zijn kont en het is opgelost.

  Geliked door 2 people

 15. Jules Vismale zegt:

  Stuur alsjeblieft een hele bende Marokkaanse relschoppers op deze akelige linkse prutser van een burgemeester met zijn huichelachtige gezeik over haatzaaien af! Die vent is nog in staat om zichzelf als jood te verkleden en zich, via een hypnotische droom, naar het rijk van Adolf Hitler af te reizen om hem miljoenen tonnen goud te geven in de hoop dat Hitler hierdoor geen 6 miljoen joden zou uitroeien!
  Die Jan Lonink zou zelfs nog niet eens misstaan in strip van Lucky Luke waar dorpen in het Wilde Westen ook worden geterroriseerd door desperado’s waarvan de laffe inwoners hen vaak ook geen strobreed in de weg leggen als Lucky Luke hen wil arresteren daar die idioten ook vaak aan het “Stockholmsyndroom leiden, gelijk naar Lonink die ze hopelijk daar Terneuzen voorgoed uitschoppen, de walgelijke lafbek!

  Geliked door 1 persoon

 16. Ruud zegt:

  En deze nul is burgemeester met de daadkracht van een schijtlijster.

  Geliked door 1 persoon

 17. Roeland zegt:

  Binnenkort hoop ik te gaan wonen in mijn Vaderland, Zeeuws Vlaanderen en ook op mijn gevorderde leeftijd zal ik proberen mede orde op zaken te stellen. Vlaanderen de Leeuw!
  Of toch maar naar Hongarije? Benieuwd of er reactie komt op dit bericht. Geen reactie is ook een reactie en dan weet ik genoeg.

  Like

  • Ronald B zegt:

   Ik denk dat er een hoop vrijwilligers opgetrommeld kunnen worden om dit islamitische ongedierte helemaal met honkbalknuppels zo te bewerken, dat ze alleen nog maar vloeibare voeding tot zich kunnen laten nemen..

   Like

 18. kampersrene zegt:

  Hoe noemt die idioot de rel- Marokkanen “apostelen die een religie predikken van liefde vrede en
  verdraagzaamheid”

  Like

 19. Juriaan zegt:

  Burgermeester zaait zo ook haat en dient direct de zak te krijgen. Gelijke monniken gelijke kappen

  Like

 20. bokito zegt:

  Zeg burgemeester, als u zegt dat er niets aan de hand is waarom heb ik dan een ban van 30 dagen gekregen, omdat ik aan gaf dat het geen belgen waren maar van dat marok tuig

  Like

 21. Kees Jong zegt:

  Weer zo’n watje van een burgemeester met oogkleppen op.
  Geert ook ik blijf roepen veel minder Marokkanen zeker dit uitschot weg er mee.
  Moet er geen handtekening aktie komen om ook zo’n domme rechtbank te overtuigen dat wij dit niet willen en niet dulden in ons prachtige Nederland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s