VIDEO Jensen: “Betalen voor slavernijverleden? Onzin!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Rotzakken, Slavernij, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO Jensen: “Betalen voor slavernijverleden? Onzin!”

 1. Rensk. zegt:

  We betalen al voor al die afrikanen, die hier als migrant aankomen. In ieder geval bed/bad en brood en een aantal stelen als de raven en vallen iedereen lastig. Dan degenen die 10 jaar processen voeren. Ook dat word door ons allen betaald Of we willen of niet we zijn al dik aan het betalen. Moet van de EU. Zodat de rijken er nog rijker van kunnen worden. Ik heb een buitengewoon goed gevoel gekregen als er ergens kwaardaardigheid heerst. Die kwaardaardigheid zit er . Ja in in de top van de EU met daaronder de hielenlikkers.

  Liked by 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Rensk.De e.u. in brussel is het uitvoerend kantoor van de nazi bilderberg groepDeze goep heeft de werkelijke macht in europa,de rest van de zogenaamde politici zijn marionetpoppen.

   Liked by 1 persoon

 2. Jules Vismale zegt:

  Nog niet zolang geleden wilden ze zelfs in Polen van Duitsland een schadevergoeding hebben voor al het leed dat hen tijdens WO II was berokkend! Maar dat hadden ze net zo goed aan Rusland kunnen vragen daar die hen nog veel langer hebben uitgebuit en geterroriseerd, bijna een halve eeuw lang!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s