“Blik naar links”: AfD begint website tegen links – Amadeu-Antonio-stichting verontwaardigd (+ video)

Screenshot_358

(Vertaling: E.J. Bron)

De AfD heeft donderdag de website “Blick nach Links” online geplaatst. Daar dienen met onmiddellijke ingang links-extreme delicten te worden verzameld en op internet geplaatst te worden. Uitgerekend de Amadeu-Antonio-stichting blijkt verontwaardigd te zijn.

journalistenwatch

“We zijn niet bereid om het links-extreme geweld als Duitse normaliteit te blijven accepteren!”, aldus de aankondiging betreffende de afgelopen donderdag online geplaatste informatieve website en verzamelsite “Blick nach Links”.

“Berlijn lijdt onder het links-radicale geweld. Onlangs trof het kankerpatiënten, wier bus verwisseld en door linksen aangevallen werd. Of het bedrijf “Deutsche Wohnen”, waarvan het kantoor werd aangevallen. Veel te vaak wordt daarover stilzwijgend weggekeken. Goed dat er nu een website is waarop informatie over zulke incidenten verzameld en beoordeeld wordt”, aldus de initiatiefnemer van de website, de afdeling Berlijn van de AfD.

“Het is tijd voor een blik naar links om eindelijk opheldering te verschaffen over het wijdverbreide links-extreme geweld tegen democraten in Duitsland, dat inmiddels als normaliteit wordt beschouwd. Bovendien willen wij als AfD met de website “BlicknachLinks.org” de verbindingen tussen het vaak door de staat gesubsidieerde links-extremisme blootleggen. De strijd tegen links heeft vanaf vandaag een nieuwe informatie- en campagnewebsite”, aldus de plaatsvervangend voorzitter van de AfD afdeling Berlijn en landelijk bestuurslid Beatrix von Storch.

De fractievoorzitter van de AfD-Berlijn en landelijk vicevoorzitter Georg Pazderski is blij dat de website nu online is: “Op de website verzamelen met onmiddellijke ingang overvallen tegen de AfD. Maar ook alle oproepen die zich met haat en hetze tegen ons richten. De bandbreedte daarvoor is enorm: extremistische terroristen, verblinde links-radicale welvaartskinderen, rood-groen gedomineerde meningsjournalisten, kader en jongere krachten van de oude partijen. Zij zijn met het oog op de steeds dramatischer worden verkiezingsnederlagen vang om hun macht en baantjes kwijt te raken. Ze worden allemaal verenigd door het feit de status quo te willen handhaven. Ook al begint al lang alles overal af te brokkelen en steeds minder mensen profiteren van de voormalige welvaart van Duitsland. Daarvoor wordt niet alleen gigantisch gelogen, maar in toenemende mate ook buitengesloten en gecensureerd. Dat alles willen wij onthullen”, aldus Pazderski, en verzoekt: “Helpt u mee en meld haat en hetze tegen de AfD. Opdat iedereen het te weten komt!”

Uitgerekend de Amadeu-Antonio-stichting is verontwaardigd

De Amadeu-Antonio-satichting (AAS) noemde de nieuwe website een “nieuw instrument om haat aan te wakkeren”. Woordvoerder Robert Lüdecke waarschuwde ervoor op de website gepubliceerde cijfers en incidenten ongecontroleerd te geloven. Het zou een bekende strategie van de AfD zijn “dat zaken en uitlatingen uit de context gehaald worden”, zei Lüdecke volgens de “Tagesspiegel” tegenover het persbureau AFP. Volgens de AAS zou het er duidelijk om gaan “betrokkenheid tegen rechts-extremisme ´zwart te maken´”, aldus de door het Duitse ministerie van Familiezaken rijkelijk met belastinggeld bedeelde linkse tot links-radicale stichting, die door de voormalige Stasi-verklikster Anetta Kahane rustig doorgaat met de belastering en het verachtelijk maken van andersdenkenden onder de vleugels van de staat.

Over het tijdstip van de publicatie van de website zei Lüdecke dat de AfD op dit moment heel erg onder druk zou staan. Vanwege de moord op de CDU-politicus Walter Lübcke zou er veel over rechts-extremisme in het openbaar gepraat worden. “Ze zullen er alles aan doen om de focus van het debat weer te verplaatsen”, aldus de literatuur- en religiewetenschapper Lüdecke over de AfD. Hier nog even kort ter herinnering: een ex-medewerker van de stichting wordt ervan verdacht in het begin van het jaar de auto van een AfD-politicus in brand te hebben gestoken.

Video:

 

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Blik naar links”: AfD begint website tegen links – Amadeu-Antonio-stichting verontwaardigd (+ video)

 1. Adriaan W zegt:

  Antifa leden zijn meestal bevoorrechte jonge blanke extremistische psychopaten, maar de gekochte media houden desondanks veel van hen.

  Geliked door 7 people

 2. paulzwueste zegt:

  Uitstekend initiatief!
  Perfect geschreven overzicht van alles waar links zich schuldig aan maakt.
  Plus de vermelding dat extreem links gewoon voor 100% wordt gefinancierd door de frauduleuze criminele regering die samenwerkt met Soros en de EU om hun vetbetaalde baantjes te kunnen behouden!!!
  Al véél te lang konden de linkse extremisten ongehinderd hun gang gaan in Duitsland!!!

  Geliked door 4 people

 3. Claudi zegt:

  het is mij al eens vaker opgevallen, het ;toevallig;samengaan van demonstraties van antifa en publiekelijke uitspraken ,van overheids personen
  Bijvoorbeeld bij een demonstratie van Pegida een tijdje geleden in Amsterdam waarbij kankerlijer v/d Laan opriep tot een tegen demonstratie,en er opeens een antifa bende op de been was( compleet met bommelding )waar na de Pegida demonstratie ontbonden werd
  Overigens heeft jaren daarvoor v/d Laan als minister van binnenlandse zaken de gemeente Enschede toestemming gegeven om etnisch te profileren
  Niet om overlast gevende marrokanen in beeld te brengen,maar om een paar zigeuners die weigerden om huur te betalen voor gedwongen containerwoningen ,eens even lekker dwars te kunnen zitten.
  Terwijl ze eerder een staanplaats voor de caravan was beloofd ,de vorige was opgedoekt(het ging hier wel om mensen die hier al generatie en generaties wonen en waarvan veel familieleden ww2 niet hebben overleefd

  Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Als in Duitsland geweldsdelicten niet meteen getraceerd kunnen worden naar een dader of dader groep dan komen ze statisch automatisch te vallen onder rechtsgeweld. Ongeveer zoiets als wegmoffelen onder het kopje ¨overige¨, maar dan anders.

  Geliked door 3 people

 5. Ruud zegt:

  Het werd trouwens ook tijd, ook in Nederland!

  Geliked door 2 people

 6. ronjaspers zegt:

  Links en extreem links zijn allebei hetzelfde.Het zijn nazi,s (socialisten) facisten (afa) racisten (antiblank) geestelijk gestoord en staatsgevaarlijke landverraders.

  Geliked door 2 people

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Tja dat is nou gek!
  De Amadeu-Antonio-stichting is er helemaal niet over te spreken.
  Maar dezelfde Amadeu-Antonio-stichting is nou net die club die ons met name de omvolking wil aanpraten en dat gesubsidieerd doen uiteraard.
  Daarbij “betrokkenheid tegen rechts-extremisme ´zwart te maken´”
  Tjah de Amadeu- Antonio- stichting heeft anderzijds niet zo veel moeite om het links extremisme in een goed daglcht te stellen.
  Is er misschien iemand die een handgranaat aan hun voordeur wil gaan hangen.
  Het hoeft geen scherpe te zijn als ze hun deuren maar sluiten.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s