De massa-immigratie houdt aan: in 2018 bijna 1,4 miljoen!

Screenshot_360

(Door: Albrecht Künstle – Vertaling: E.J. Bron)

Binnen tien jaar hadden we in Duitsland meer dan 14 miljoen binnenkomsten, een “migratiesaldo” van meer dan 4 miljoen. De bevolking nam in 5 jaar met 2,252 miljoen toe – en de woningen?

Die Unbestechlichen

Destatis publiceerde nu haar voortgezette jaarcijfers tot en met 31-12-2018. Het plan van de Duitse regering en haar beschermheren om jaarlijks ongeveer 200.000 nieuwe buitenlanders in het land te halen, werd ruimschoots vervuld. In 2018 kwamen er niet minder dan 1,579 miljoen het land in, waarvan 1,382 miljoen “niet-Duitsers”, dus buitenlanders. Het migratiesaldo, het verschil tussen immigratie en emigratie (repatriëringen zijn nauwelijks de moeite van het vermelden waard) bedroeg 386.200 mensen. Merkel schafft het echt. De marge van 83 miljoen werd eind november al overschreden, op 31-12-2018 bedroeg de bevolking 83,019 miljoen! Als je die trend tot nu aanhoudt, dan telt Duitsland op dit moment ongeveer 83,15 miljoen inwoners. Het bevolkingsaandeel met “migratieachtergrond” steeg naar ongeveer 24%, de steden met een “Duitse” meerderheid nemen af.

Niemand hoeft verbaasd te zijn dat er inmiddels aan alles gebrek is: aan woningen, aan openbare verkeersmiddelen, aan bredere en meer wegen voor steeds meer auto´s, aan plaatsen in crèches voor buitenlandse gezinnen met veel kinderen, aan extra schoolruimte en leraren, aan maatschappelijk werkers/sters voor de Merkel-gasten, aan rechters, aan gevangeniscellen, enz. En aan geld; de staat, de deelstaten en de gemeenten moeten hun integratiemiddelen verhogen.

Voor diegenen die het verband tussen immigratie en minder geld dat beschikbaar is betwisten, hier nog enkele cijfers:

In de afgelopen tien jaar kwamen er uit zichzelf of – zoals in 2015 geïmporteerd, nu via gezinshereniging en “import van geschoolde arbeidskrachten” – meer dan 14 miljoen migranten naar Duitsland, dus 1,4 miljoen per jaar. Helaas emigreerden er tegelijkertijd 10 miljoen Duitsers, die zichzelf elders in veiligheid brachten. Het is geen toeval dat een jaar na de coup van Merkel meer dan 281.000 Duitsers in 2016 op de vlucht sloegen. De uitbloeding houdt aan, in 2017 vertrokken er 249.000 en vorig jaar meer dan 265.000 Duitsers. Ondanks deze emigratie bedroeg het migratiesaldo in de afgelopen tien jaar plus 3,421 miljoen, dus plus 342.072 per jaar.

Tegen alle propaganda van een afnemende immigratie in kwamen er vorig jaar 1.382.345 “niet-Duitsers” het land binnen. Het immigratieoverschot bedroeg vorig jaar 386.200 migranten, meer dan gemiddeld in de afgelopen tien jaar, niet minder. De bevolking steeg sinds 2013, het jaar van de een na laatste parlementsverkiezingen, met 2,252 miljoen inwoners. Om deze orde van grootte wat meer transparant te maken: dat zijn 450.440 meer per jaar of 37.537 per maand – iedere keer dus een middelgrote stad. Elke week 8.604 meer, een nieuwe kleine stad, of 1.234 per dag, elke dag een nieuw stadsdeel ergens in Duitsland.

Als Bertolt Brecht nog zou leven, zou hij in zijn “Vragen van een lezende arbeider” een vers toegevoegd hebben zoals: Overal waar Merkel komt, krijgt ze onderscheidingen en doctorstitels, en Duitse media huldigen haar migratiepolitiek – er zal pas in de geschiedenisboeken staan of  ´diegenen die hier al langer wonen´ de rekening voor de gasten uit de hele wereld konden betalen. En welke dank de belasting betalende gastheren hiervoor zullen krijgen?

Bron:
https://dieunbestechlichen.com
Door: Albrecht Künstle

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op De massa-immigratie houdt aan: in 2018 bijna 1,4 miljoen!

 1. dit past helaas is het EU beleid van immigratie in ruil voor olie

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  En de politici laten het gebeuren……zijn ze GEK geworden ???
  Net als de dwazen die op ze blijven stemmen, die stemmen voor hun eigen ondergang, maar ook voor die van normale mensen, blijven we dit pikken ??

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   koddebeier.Dit is kwade opzet,hier zitten de satanische globalistische elite achter.Hun willen een new world order maar daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.Om ons uit te moorden worden de soldaten van allah en de miljoenen afrikaanse barbaren gebruik.

   Geliked door 1 persoon

 3. Piet Snot zegt:

  Goh, dat zijn er net zoveel als dat er hier Nederlanders rond lopen.
  Die ga je dus nooit meer weg krijgen.

  Hier in mijn gemeente hadden ze besloten om geen voorrang meer te geven aan statushouders voor woningen, na lang vergaderen.
  En dan staat er verder op in het bericht, maar als de provincie het toch nodig vind dan kunnen ze een boete krijgen en zullen ze gedwongen worden.
  Waar hebben ze dan over zitten vergaderen?
  Neem lekker iemand anders in de zeik als je denkt dat je dan wat gewonnen hebt hiermee.
  Stoere praatjes voor de bühne, meer is dit niet.
  Want uiteindelijk hebben ze nog niks zelf uit te maken.

  Geliked door 2 people

 4. ruud beijer zegt:

  Gelukkig denken ze er in Nederland net zo over.
  Meer islam meer asielparasieten meer EU.
  Bedankt wegkijkers en huichelaars in Nederland.

  Geliked door 3 people

 5. rottenpikwick zegt:

  Een paar weken terug was er ook al een flinke BOEM die je in half Amsterdam kon horen. Mogen er wel meer worden van mij. Lekker de boel wakkerschudden!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/schade-aan-panden-en-autos-door-explosie-in-chic-amsterdam-zuid/ar-AADUTIi?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Dat is het probleem, warrig gegoochel met cijfers waar nauwelijks een touw aan vast te knopen is, het enige dat eruit te leren is dat is dat de omvolking in volle vaart doorgaat ondanks alle praatjes “dat het allemaal wel meevalt”.
  Want dat is wat elk redelijk nadenkend wezen om zich heen kan zien, de elite moet weliswaar even uit hun blanke enclaves komen maar als je zoals Rutte (beweert) regelmatig op de Haagsche markt komt dan moet het toch opvallen dat Nederlands niet langer de voertaal is.
  Het doet een beetje denken aan dat Bijbelverhaal over Babylon en de spraakverwarring.
  Er is niet één parallelsamenleving, er zijn meerdere en zelfs onderling communiceert het niet, Turken praten niet met Marokkanen en beiden praten niet met Surinamers of Antillianen of Somaliërs.
  En dat gaat ver, heel ver.
  In Rijswijk is dit weekend een soort festival voor Eritreeërs en daar waren afgelopen nacht hevige ongeregeldheden (lees vechtpartijen). Daar ben je mooi klaar mee als je daar als politieagent naartoe gestuurd wordt, ze hebben geen idee waar de ruzies over gaan en uitleg van omstanders is altijd gekleurd (net als de omstanders zelf overigens!)

  Geliked door 5 people

  • rottenpikwick zegt:

   RAAK! 15 jaar terug was ik al 1 van de weinige WITTEN op de Haagse Markt! Nou vind ik oriëntaalse markten altijd leuk en gezellig en de Haagse Markt ook. Maar het is erg confronterend! Je wordt vol met de Omvolking, ook wel VERRIJKING genoemd door de “elite”, geconfronteerd! 90 van de 100 bezoekers hangt aan het Uitkeringsinfuus! Als je graag je AFGEJATTE belastingcentjes terug wilt zien, even naar de Haagse Markt! Misschien kom je ook nog wel “elite” tegen!

   Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Raar hè dat ze elkaar al niet uit kunnen staan en hier in het gastland ( ik heb ze niet uitgenodigd laat dat duidelijk zijn) doorgaan waar ze in hun thuisland mee zijn begonnen
   Sprak net iemand die zag 2 zwanen tot bloedens toe vechten en 1 duwde de ander steeds onder water,in de natuur vechten soortgenoten ook

   Geliked door 1 persoon

 7. bozeoudeman zegt:

  Dat is dus pakweg 1,4 miljoen zielenpoten die pakweg 10 mille per persoon neertellen om door onder andere mevrouw kapitein naar Europa te worden gevaren, wat dus 14 000 000 000 (14 miljard) betekent voor de filantropie club van Soros en ook onze eigen Johnnie?.
  Dus de 14 miljoen binnenkomers in alleen al Duitsland in 10 jaar betekent 140 miljard.
  Ja ja wat is die Soros een filantroop en onze eigen miljardairs ook. Super!
  Follow the money en zie wie de echte kille koude moordenaars zijn. De Holleerdertjes met hun statiegeld, hun vele boeken, soapserie en wat allemaal van de hand van een vreselijk zielige zus en naar blijkt nicht gaat volgen, zijn daarbij vergeleken nog niet verwekte dus onbestaande embryo’s.
  Hoe zou het toch komen dat gewone mensen kunnen zeggen wat we willen maar de komst van de betalende zielenpoten gaat gewoon door. Het miljardairs tuig, ondersteund door miljonairs tuig dat graag miljardair wenst te worden, kan het geen barst schelen en huurt hypocriete huichelaars als Ollogren en Halsema in om ons allen de nekken door te laten snijden als we te brutaal worden en protesteren tegen hun onbegrensde hebzucht. Denk maar aan die Duitse kritische journalist Udo Ulfkotte die ‘plotseling’ is ‘overleden’.Denk ook aan de vele ‘plotselinge’ doden die de Clintons voor het gerecht probeerden te krijgen. Een nieuwe Franse of Russische revolutie is op z’n plaats. Maar wat maakt dat uit, dat betekent enkel een wisseling van tuig! Helaas geef ik toe dat ik ook zou zwichten als mij een dik pak geld, minstens een miljoen, voor mijn neus wordt gehouden.
  Mea culpa, mea maxima culpa. Sorry ook ik deug dus niet! Maar wie wel?

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   bozeoudeman 6 juli 2019 om 12:33

   Helaas geef ik toe dat ik ook zou zwichten als mij een dik pak geld, minstens een miljoen, voor mijn neus wordt gehouden.

   Aan slechts één miljoen heb je niks; daar helpt de belastingdienst je zó vanaf.
   Nee, het wordt pas iets leuker bij een slordige 10 miljard; dan doet niemand je meer wat.

   Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   Bozeoudeman, hadden we maar een vet miljoen kunnen we weg uit dit werelddeel dat steeds verder verloederd

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Wij kunnen nog steeds zomaar op een vliegtuig stappen, en zomaar ergens weer uitstappen (zonder papieren) waar je denkt dat het wel leuk zou zijn voor je verdere leven.
    En dan iedereen daar verder wijs maken, dat iedereen, omdat je er nou eenmaal toch bent, nou ook voortaan voor jou moet zorgen met gratis geld en onderdak.
    En anders begin je gewoon iedereen daar voor nazi, racist, fascist uit te maken, als je je zin niet krijgt.

    Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    Wij kunnen nog steeds NIET zomaar …..
    Foutje.

    Geliked door 1 persoon

 8. M. zegt:

  Het merendeel van de westerse mens staat hun eigen ellende met open armen te ontvangen omdat men nou eenmaal zo simpel is om te denken dat men de halve wereld op de schouders kan nemen zonder er zelf aan te bezwijken.
  Ineens is men ook met die massa immigratie niet bang meer voor ongevaccineerden en hoor je de idioten die altijd lopen gillen dat de westerse ongevaccineerde kindjes zogenaamd een bedreiging voor hun kinderen zijn helemaal niet meer over het zogenaamde gevaar van ongevaccineerden.
  Kunnen we die westerse kindjes dat overbodige geworden vaccineren wel besparen als men de massa immigratie van ongevaccineerden ook geen gevaar vind.

  Geliked door 3 people

 9. Tineke zegt:

  Dan weten we nu waarom “wir schaffen das” de triltering heeft.
  Ze realiseert zich dat ze haar vaderland naar de afgrond geleid heeft !

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Tineke 6 juli 2019 om 12:57

   Dan weten we nu waarom “wir schaffen das” de triltering heeft.
   Ze realiseert zich dat ze haar vaderland naar de afgrond geleid heeft !

   Dat interesseert die zure, duivelse heks geen fluit. Ze trilt omdat de ‘demonen’ binnen in haar zich beginnen te roeren wanneer het gaat om iets dat de ‘omvolking’ in de weg zou kunnen staan, zoals het ten gehore brengen van het Duitse volkslied.

   Geliked door 3 people

   • Tineke zegt:

    Klopt,ik herinner mij dat ze de Duitse vlag uit iemands handen trok,en weggooide.’
    toen het Duitse volkslied gespeeld werd.
    Hoeveel landverraad wil je hebben.
    En die demonen zo ook zomaar waar kunnen zijn.

    Geliked door 4 people

   • rottenpikwick zegt:

    Ze hadden Frau Bibber met die vlaggenstok om de oren moeten slaan!!!!!!!! En dan druk ik mij nog netjes uit!!

    Geliked door 4 people

 10. Pietersen zegt:

  De heersende partijen zijn totaal niet bezig met asielzoekers en laten de boel gewoon vollopen.
  Niemand kan eigenlijk uitleggen wat ze bezielt, maar zelf zullen zij zich verschuilen achter de EU, dat ‘we dit zo met z’n allen hebben afgesproken’ of meer van die kletskoek.
  Zij kunnen totaal niet meer voor zichzelf denken, maar ondertussen loopt Nederland vol met asielzoekers die hier niet horen, dag in dag uit, uur na uur. De instroom stopt niet, iedere dag is voor Nederland als natie een verloren dag en onze politici kunnen net zo goed gaan vissen want met landsbestuur heeft hun functie al lang niets meer te maken.

  Geliked door 4 people

  • rottenpikwick zegt:

   Raak! Politici??????????? Geert Wilders is 2x uitgeroepen tot Politicus van het Jaar!! Daarna is er ingegrepen! Mocht niet nog een keer! De rest is over het algemeen volk dat MISLUKT is in de My! Zag onlangs Segers nog. Zijn smoel staat mij ook niet aan! Valse Profeet! BAH!! Lang Leve Geert Wilders en de PVV!

   Geliked door 1 persoon

 11. rottenpikwick zegt:

  Weer een vrouw platgewalst in RUTTEland = KUTTELAND! Is ze platgewalst omdat ze toch maar een kankerKAFIR was?
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/bestuurder-laat-vrouw-47-zwaargewond-achter-in-enschede/ar-AADVxgi?li=BBoPMmi&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 12. henk verhoef zegt:

  en nu maar goed betalen aan de klimaat zodat de zandhazen straks een beter klimaat hebben
  Nu zie je gelukkig overal de scheuren al in de economie ontstaan– het gaat niet zo lekker in de duitse industrie– er zijn nog wel zotten die een nieuwe auto kopen– maar die “oude” blijft best rijden tot 2030 en kan dan naar de sloop– als je nog een nieuwe koopt gooi je wel heel veel geld weg– En niet alleen auto maar vooral stop met lenen– want blanke jan moet terug betalen – getinte krijgt alles gratis Huizen– het te kort kan niet meer ingehaald worden want blijft men sneller lieden importeren dan er huizen gerbouwd gaan worden– en wie gaat dat betalen
  Gelukkig hoeven we niet meer te zeggeen — nedelrand /europa gaat naar de kl..en– het IS naar de kl..en
  waarom zou je nog je best doen op school en een echt diploma halen– moet je werken en 60 of meer pct van het verdiende afstaan ergo vanb de 36 ( of meer uren) werk je er meer dan 20 voor een ander- vaak een verrijker of nog erger– een bestuurder/ambtenaar

  Geliked door 3 people

 13. M. zegt:

  Uiteindelijk willen ze allemaal hier naar toe omdat ze van hun broeders horen dat je hier alles kan doen en dat je haast nergens voor gestraft word maar dat men hier hun slachtoffers straft voor het slachtoffer zijn.

  Geliked door 1 persoon

 14. ronjaspers zegt:

  Deze invasie (gefinancierd door george soros) is een onderdeel van de N.W.O. depopulatie (ontvolking) agenda 21 en 2030 en de VERENIGDE NAZI,S moeten deze uitvoeren.Dus tussen 2021 en 2030 zal de pleuris wel uitbreken,blank/christelijke genocide/oorlog.

  Geliked door 1 persoon

 15. Monalisa zegt:

  Dan staan er twee mensen in de geschiedenis 1 voor de vernietiging van de mens en 2 van kom maar binnen waneer gaat het spel beginnen zoals no 1

  Geliked door 1 persoon

 16. Monalisa zegt:

  Velen lezen niet de EU norm is voor het jaar 2050. 25 miljoen vlugtelingen in Europa u heeft de afgelopen jaren al 5 miljoen binnen Europa, dus er komen er nog 20 miljoen aan en we blijven verkeert stemmen

  Like

  • rottenpikwick zegt:

   Jaren terug heb ik al eens een artikel gelezen over de vlucht van 100 miljoen Afrikanen richting Europa. Zouden er ook nog meer kunnen worden. Afrika wordt onleefbaar en de massa’s zoeken een uitweg! Is al aan de gang!

   Geliked door 1 persoon

 17. Jan zegt:

  Duitse politie past sharia toe. Duitsers moeten bbq beëindigen wegens roosteren van varkensvlees. Geitenneukers vallen bbq-gasten aan

  Schwein löst Polizeieinsatz bei Grillfest von Rechtsextremen (lees: gewone Duitsers) aus

  Die rechtsextreme Gruppierung Pro Chemnitz hat aus Protest ein Grillfest veranstaltet. Es richtete sich gegen Muslime, die das Ende ihres Fastenmonats Ramadan feierten. Am Ende schritt die Polizei ein.

  https://www.lvz.de/Region/Mitteldeutschland/Schwein-loest-Polizeieinsatz-bei-Grillfest-von-Rechtsextremen-aus?fbclid=IwAR3bk4zhRQ4M3JrHJq2kUDT_h7-KZEA8SK63sVlZOb1Q9toTefguakluIeY

  Geliked door 1 persoon

 18. M. zegt:

  Omdat ze het eigen volk niet teveel willen verrijken in één keer houdt men de gezinshereniging nog even achter de hand en wil men het faciliteren van de mensensmokkel nog even niet strafbaar hebben.
  Anders faciliteert men niet lekker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s