Zou Israël Duitsland moeten vertrouwen?

Screenshot_359

(Door: Dr. Manfred Gerstenfeld – Vertaling: E.J. Bron)

Duitse leidinggevende functionarissen en politici die een bezoek brengen aan Israël doen regelmatig aan Israël gerichte uitspraken dat de tweestatenoplossing de manier is om een einde te maken aan het Palestijns-Israëlische conflict. Een van de vele herhalingsdaders is de voormalige chef van de Duitse socialistische partij en minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel. Een extreme anti-Israëlische ophitser.

De niet zo expliciet daarachter verborgen zittende boodschap van deze Duitse uitlatingen luidt: de volkerenmoord op de Joden tijdens de generatie van onze grootvaders is een verschrikkelijk deel van ons verleden. Het moderne Duitsland is een democratie, die haar noodzakelijke lessen uit de geschiedenis heeft geleerd. Wij zijn een machtige natie op de wereldkaart. Daarom hebben wij het recht om te zeggen hoe jullie je tegenover de Palestijnen te gedragen hebben.

Al toen ik nog een kind was, had een democratisch gekozen Duitse regering tegenover mij een politiek. In de eerste helft van de jaren-40, tijdens de Duitse bezetting van Nederland, zat ik ondergedoken. Als de bezetters me gevonden zouden hebben, zouden ze twee opties hebben gehad. Ze zouden me of naar Sobibor hebben gestuurd, om vergast te worden, of naar Birkenau, waar hetzelfde lot op me wachtte. Daarna zou mijn lijk samen met die van vele andere Joden verbrand worden en zou ik geen eigen graf gehad hebben. De naoorlogse Duitse regeringen zagen terecht dat zij de legale opvolgers van de democratisch gekozen nazi-regering waren.

Duitsland´s bevolking is er heel ver van verwijderd de vreselijke geschiedenis van de generatie van haar grootvaders volledig verwerkt te hebben. Dat betekent dat haar overheid afstand zou moeten nemen van politieke aanbevelingen die mij betreffen. De belangrijkste reden daarvoor werd zojuist genoemd. Er zijn echter nog verschillende andere redenen. In werkelijkheid hebben veel Duitsers tegenwoordig radicaal andere instellingen dan de meerderheid van de generatie van hun grootvaders. Er is eveneens een klein aantal dat zich identificeert met de politiek van het naziregime.

Veel belangrijker is echter een andere, enorm grote groep. Bij hen zijn demonische zienswijzen over de Joden van de Duitse grootvadergeneratie in eenzelfde waarneming van Israël gemuteerd. In de periode van 2004 tot 2014 werden zeven representatieve peilingen over dit thema gehouden. Aan Duitsers werd gevraagd of zij het eens zijn met uitspraken zoals: “Israël voert een vernietigingsoorlog tegen de Palestijnen.” Of: “Israël handelt tegenover de Palestijnen net zoals de nazi´s zich tegenover de Joden gedroegen.” Een door de Bertelsmann-Stiftung in 2013 uitgevoerde peiling stelde vast dat 41% van de Duitse bevolking het eens was met de tweede uitspraak. In 2007 bedroeg dit percentage 30%. Dit percentage van 2013 komt overeen met meer dan 25 miljoen Duitse volwassenen die denken dat Israël zich net zo gedraagt als de nazi´s als het gaat om de omgang met de Palestijnen.

In de huidige westelijke wereld is het je gedragen als nazi´s het absolute kwaad. Datzelfde geldt voor bedoelingen tot volkerenmoord. De wijdverbreide overeenstemming bij Duitsers over deze uitspraken over Israël openbaren bovendien dat grote delen van de bevolking de kern van de criminele geschiedenis van hun land niet begrijpen. Bovendien illustreert ze hoe grote delen van de Duitse opinie vormende media en journalisten op een belangrijke manier gecorrumpeerd zijn. Zij hebben de atmosfeer voor deze overtuigingen gecreëerd.

Deze keer zijn het echter niet nazi-kranten zoals “Der Stürmer” van Julius Streicher of de “Völkische Beobachter” van de NSDAP, de Nationaalsocialistische Arbeiderspartij. Tegenwoordig komt een groot deel van de hetze van de kant van een serie progressieve media. Tegen de bovengenoemde achtergrond speelt het geen rol of demonisering door rechtse of progressieve perverse personen wordt veroorzaakt.

Er zijn nog meer redenen waarom Duitse politiek niet tegen Israël zou moeten zeggen hoe het zijn conflicten moet oplossen. Het democratische Duitsland is niet in staat geweest antisemitisme uit te schakelen. Bondskanselier Angela Merkel vertelt hen hoe zij zich daarvoor schaamt. Een normale reactie daarop is: los jullie problemen op, zodat jullie je niet meer voor je land hoeven schamen.

Nog erger is dat bondskanselier Merkel in een samenleving, waarin het antisemitisme niet uitgeroeid kan worden, meer dan een miljoen immigranten verwelkomde. Velen van hen komen uit de meest antisemitische landen ter wereld. Uiteindelijk moest zelfs Merkel toegeven dat afgezien van het autochtone antisemitisme in Duitsland geïmporteerd antisemitisme van islamitische immigranten werd toegevoegd aan de mengeling van Jodenhaat in het land.

Er bestaan nog meer redenen voor dat de Duitsers zouden moeten zwijgen over hetgeen Israël zou moeten doen. Geen enkele ander land is beter uitgerust om te herkennen dat in de Palestijnse samenleving grote delen van de bevolking opvattingen hebben die mutaties zijn van datgene wat de vele criminelen in de Duitse grootvadergeneratie en hun Führer geloofden. Bij de enige Palestijnse parlementsverkiezingen – die in 2006 – kreeg de genocidale Hamas-beweging de absolute meerderheid. Desondanks staat de Duitse regering het aan een andere genocidale beweging, Hezbollah, toe om in het eigen land te ageren. Dat wordt door alle partijen behalve de populistische AfD ondersteund.

In delen van de vorige eeuw kwam er een grote hoeveelheid haat uit Duitsland, wat voldoende is voor elke eeuw gedurende een periode van meer dan duizend jaar. De Duitsers zijn zodoende uitstekend uitgerust om gelijksoortige haat te herkennen die uit vele Palestijnse bronnen komt. Dat geldt ook voor Iran, waartegenover Duitsland veel te vriendelijk is. Dat geldt ook voor veel andere delen van de islamitische wereld, inclusief enkele moslims in de Europese Unie en elders in de wereld.

Omdat de Duitsers mij, de onderduiker, niet vonden, kreeg ik mijn leven als bonus. Ik heb me ingespannen om lessen voor het leven te leren uit deze gelukkige omstandigheden in een zeer ongelukkige omgeving. Deze les houd tin dat men ontwikkelingen in Duitsland volgt. Daartoe behoort ook de deelname aan anti-Israëlische stemmingen in de Verenigde Naties. Danny Danon, de ambassadeur van Israël bij de VN, heeft aangetoond dat Israël 0,1% van de wereldbevolking vertegenwoordigt, maar 78% van de veroordelingen door de VN krijgt. Een andere les is de bevinding van diepgaande huichelarij van het moderne Duitsland en zijn regering.

Bron:
https://heplev.wordpress.com
Door: Dr. Manfred Gerstenfeld

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

22 reacties op Zou Israël Duitsland moeten vertrouwen?

 1. henk verhoef zegt:

  de joden waren 1930-1947 niet veilig in europa en zijn dat NOG STEEDS niet
  EEN van de redenen is dat de oude europeanen- die het allemaal meemaakten- aan hun nakolmelimngen nooit het eerlijke verhaal vertelt hebben-
  Hoe bv de joden verraden en bestolen werden en hoe opa en oma daar na de kerktijden en het bidden aan meededen
  hOE DE BESTUURDERS EN POLITIEK EN JUSTiTIIE en de kerken MEEDEDEN
  Feitelijk was joden haat een heel normale zaak van christelijk/doorsnee europa over/door de eeuwen maar versterkt zinds opkomst socialisme( kan ik ook niet helpen maar wel waar)

  er is een vervelende vaststelling– de joden overleven reeds een 5000 jaren
  hoe stqaat het bmet het chistendom in europa na een 2000 jaar– wat is DAAR nog van over== mentaal en lijflijk– wie is er nu nog echt christyelijk en niet voor het baantje als verdien model en aanzien
  Die zepert van Cu is toch bv ook gewoon tot een maffia figuur verworden met afpers methode om maar vrierndje van de moslim te blijven
  Nog een zaak die niet te stoppen is== de evolutie== kijk eens hoe moeilik de voortplanting van de mens reeds is– er is wel kwantiteit in sommige hoeken maar het gaat om kwaliteit
  Gek he- maar de jood is nog steeds hofleverancier van nobelprijswinnaars( en niet de voor de vrede gelukkig)hoeveel moslim al nobelprijswinnaar–

  Geliked door 4 people

  • Jan zegt:

   Het Rode Kruis was ook een foute kliek

   ‘Rode Kruis kwam niet op voor meest bedreigden: Joden’
   Regina Grüter Onderzoeker

   Tijdens de oorlog boog het Rode Kruis in Nederland mee met de Duitsers. Zolang het maar gewonden en gevangenen kon helpen.
   ….
   Het boek toont hoe bestuurders van het Rode Kruis zich vanaf het begin in bochten wrongen om de Duitsers ter wille te zijn, mits de organisatie mocht blijven doen waarvoor zij ooit in het leven was geroepen: het helpen van gewonde soldaten en krijgsgevangen. Burgers, met name Joodse burgers, hadden het nakijken. „Een harde conclusie die we moeten trekken”, schrijft Grüter, „is dat het bestuur heeft gefaald bij de uitvoering van zijn humanitaire missie ten opzichte van groepen die zijn hulp het hardste nodig hadden. Het NRK [Nederlandse Rode Kruis] is niet opgekomen voor de meest bedreigde bevolkingsgroep in bezet Nederland, de Joden.”

   In het boek staan gênante voorbeelden hoe het Rode Kruis Duitse eisen soepel inwilligde. Mocht het Rode Kruis in 1940 alleen vluchtelingen terughalen die verklaarden geen Jood te zijn? Het Rode Kruis hield zich er braaf aan, en wees beschuldigingen van een Nederlandse burgemeester dat er misschien toch een paar doorheen waren geglipt, verontwaardigd van de hand. Wilden de Duitsers in 1940 een Zeereddingsdienst onder de vlag van het Nederlandse Rode Kruis? Men ging akkoord.

   https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/30/rode-kruis-kwam-niet-op-voor-meest-bedreigden-joden-13759283-a1579275

   Later zou het Rode Kruis kruipen voor moslims die eisten dat het Israëlische Rode Kruis met Davidsster zou worden vervangen door een rood kristal
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Derde_Aanvullend_Protocol_bij_de_Conventies_van_Gen%C3%A8ve

   Overigens, het Rode Kruis is net zo’n smerige organisatie als al die ‘hulporganisaties’
   28 mensen weg bij Rode Kruis om wangedrag
   De afgelopen jaren zijn er bij het internationale Rode Kruis (ICRC) 28 mensen ontslagen of vertrokken vanwege (de verdenking van) prostitueebezoek.

   Het Rode Kruis laat alle medewerkers een gedragscode ondertekenen. Hierin staat onder meer dat het betalen voor seks verboden is. Ook op plekken waar prostitutie legaal is, omdat betalen voor seks niet strookt met de waarden en missie van de hulporganisatie.

   Sinds 2015 hebben 26 medewerkers zich niet aan de code gehouden. Zij zijn ontslagen of zelf opgestapt tijdens het onderzoek naar hun gedragingen. Van twee andere medewerkers is het contract niet verlengd; zij werden verdacht van het betalen voor seks.

   ….
   https://www.ad.nl/buitenland/28-mensen-weg-bij-rode-kruis-om-wangedrag~a4e0198b/?referrer=https://www.google.com/

   Dit zijn de salarissen van directeuren bij goede doelen

   Het Rode Kruis: salaris directeur €167.000
   …..
   https://www.deondernemer.nl/nieuwsbericht/172619/dit-zijn-de-salarissen-van-directeurs-bij-goede-doelen-1

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   En toch heb ik mijn oma wel eens horen vertellen dat wanneer ze in Amsterdam Zuid door een straat liepen waar veel joden woonde, ze van boven af op hun kop gespuugd werden van uit het raam.
   Omdat ze liever niet hadden dat je door hun straat liep.
   Maar dat zal dan wel niet waar zijn, want dat zouden ze natuurlijk nooit doen.

   Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    En voor zover bekend zaten beide opa’s en oma’s niet in het verzet en waren ook geen NSB’ers.
    1 opa had een klein metaal fabriekje onder ze huis (Nieuwendam, vlak bij een sluis) en had een duikersklok gemaakt in de sloot om ze zoons in te verstoppen.
    De andere had een gangen stelsel onder ze huis (Floradorp) waardoor je in alle andere huizen kon uitkomen.
    Dat gangen stelsel zal er nog wel wezen, want de huizen staan er nog.
    Kwamen beiden uit Amsterdam Noord.

    Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat is (ondanks de vele fouten) een waar woord, men heeft het altijd over het antisemitisme in Duitsland maar veel landen deden daar niet of nauwelijks voor onder.
   Het verschil zit erin dat alleen de Duitsers kozen voor industriële vernietiging.
   Zelfs vandaag de dag is het antisemitisme alles behalve verdwenen, had men mij dat twee jaar geleden gevraagd dan zou ik gezegd hebben dat het maar marginaal is en hooguit bij de weinige leden van bijvoorbeeld de NVU voorkwam.
   De ellende is de mix van hele en halve waarheden met kleine stukjes waarheid waarmee mensen op het verkeerde been worden gezet.

   Geliked door 1 persoon

   • En dan te bedenken dat vele SSers gewoon na de oorlog in Duitsland hun leven konden oppakken……………Op Netflix hierover een docu over ‘The Account of Auschwitz’, waarin o.a. duidelijk werd dat door de Duitse wetgeving, medeverantwoordelijken aan de death-camps in Polen niet ‘schuldig’ bevonden konden worden omdat zij niet daadwerkelijk iemand hadden vermoord. Dankzij de ‘Account trial’ (trailer: https://youtu.be/GzwDqFPRSLo) nog niet heel lang geleden, is de wet hieromtrent veranderd.

    Like

   • Asgard zegt:

    De haat van de Duitsers tegen de Joden kwam niet zomaar uit de lucht vallen, doe maar eens goed onderzoek naar het Bolsjewisme in de voormalige Sovjet Unie (1870/1939), genoeg redenen zou ik zeggen, of de Balflour declaration, genoeg redenen zou ik zeggen, vandaag de dag Spectre, Soros (Schwartz). enz enz enz,…..duistere clubjes allemaal

    Like

 2. Jan zegt:

  Je kunt socialistische Joden al niet eens vertrouwen. Meretz en de Arbeiderspartij in Israël zijn niets anders dan sektes van landverraders. Niet verwonderlijk dat de PvdA Meretz als zusterpartij ziet waarmee het heult.

  Alle complimenten voor Herzog (die zijn Arbeiderspartij een grote winst bezorgde, HL) kunnen het simpele feit niet verhullen, dat Israël de komende vier jaar weer OPGESCHEEPT zit met Netanyahu.
  ….
  In zijn ‘anti’ campagne is het hem gelukt hele sectoren van de Israëlische bevolking van zich te vervreemden…’

  Verder zijn er de religieuze partijen: het aan de KOLONISTEN gelieerde Joodse Huis …

  [Netanyahu] verbrandde alle bruggen naar OBAMA….
  Aan de linker kant van de politieke kaart in Israël is er nog Meretz, naast de Arbeiderspartij de tweede Israelische ZUSTERPARTIJ van de PvdA.

  https://internationaal.pvda.nl/nieuws/uitslag-israelische-verkiezingen/

  Aldus Hannah Luden die nota bene lid is van de antisemietische PvdA en zich niet geneert tendieus taalgebruik te bezigen. En dan komt zij ook nog eens op voor de antisemiet Hussein Obama (via de woorden van Kadmon)

  Wie het boek van Peter Siebelt ‘ Modus Operandi de pro-Palestijnse lobby en de kruistocht van de kerken’ heeft gelezen weet hoe smerig linksvolk is.
  (https://www.bol.com/nl/p/modus-operandi/9200000074217662/)

  Liegen en moorden is wat links de gehele geschiedenis door heeft gedaan.

  Geliked door 1 persoon

 3. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  anti-Israëlische stemmingen in de Verenigde Naties. Danny Danon, de ambassadeur van Israël bij de VN, heeft aangetoond dat Israël 0,1% van de wereldbevolking vertegenwoordigt, maar 78% van de veroordelingen door de VN krijgt.

  Like

 4. fleckie zegt:

  ARTE! De Duits- Franse t.v.- zender meldt op 6,7,2019………….. tt. .106,:…….
  ‘ USA. FORDERT. 12,6 MRD. $ von. EL. CHAPO’……………………….U.S.- BUNDESANWALTE FORDERN. VOM. verurteilten. mexicanischen Drogenbos Joaquin ‘EL. CHAPO’ GUZMAN die Summe von 12,6 MILLIARDEN Dollar. Die Anwalte erklaren,dies sei eine konservatieve Schatzung der Summe, die Guzman aus der Drogenkrimnaliteit eingenommen habe, Sie machen “ El CHAPO” fur den Verkauf von uber 500 Tonnen. .KOKAIN….. im Wert von 11,8. Milliarden Dollar in den USA. verantwortlich, hinzu . kamen Marihuana. und. HEROÏN..
  Der 62-Jahrige war im Februari in einem des grossten. Prozess der U.S.- Geschichte zu lebenslanger. Haft verurteilt worden…………………….<~<~<~<~<~<~<~ fleckie: wanneer gaan andere landen ook geld terugeisen, ( vooral I.v.m.cocaineverslaafden’( die zich superieur voelen.? ten opzichte van ‘ gewone stervelingen, die wel geacht worden aan die verslaving mee te betalen ,via belastingen? ). en waarvan ‘ HET. opgebrachte geld. OOK. NOG. Naar het buitenland verdwijnt!?……………………<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 5. Pingback: Zou Israël Duitsland moeten vertrouwen? | eunmask

 6. fleckie zegt:

  Op de Duitse tv-zender, tt. 110, Sa.6.7.2019 staat “”Lambrecht : ENTEIGNUNGEN. DENKBAR’ (; onteigeningen, denkbaar) ,…………………<~<~<~<~<~<~<~ hartstikke leuk toch!!!!! als men op ‘de wipstoel zit, , ( volgens vr.minister van justitie [SPD] ,onder bepaalde voorwaarden de onteigening voldoet, ….het erom gaat om mensen te helpen die dringend om een betaalbare woning aangewezen zijn of niet weten of ze zich in de toekomst hun woning zich nog permitteren kunnen, vertelde ze de kranten van de ‘Funke. MEDIENGRUPPE’.
  De onteigening zou als mogelijkheid in de Grondwet verankert zijn, zei Lambrecht. Zij geloofde bovendien, dat zij altijd slechts het laatste middel zou mogen zijn.

  Like

 7. rottenpikwick zegt:

  Ik zie een klein plus-puntje, misschien ook wel een grote; Zonder Duitsland was er misschien wel nooit weer een Groot-Israel geweest! Als er geen WO2 was geweest, zou de kaart van de Levant, het Midden-Oosten er nu anders uitzien. Ik denk het wel! Er was al wel een terugkeer aan de gang, maar WO2 versnelde dit. Over 30 jaar wonen er “zomaar” weer 13 miljoen Joden in Eretz Israel!

  Like

 8. Jos Vroomen zegt:

  Volgens mij niet vertrouwen vandaag de dag.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Het is inderdaad zo, dat de Duitse bevolking heeft de geschiedenis van de generatie van haar grootvaders niet verwerkt. Natuurlijk is het moeilijk te verwerken dat men stamt uit een volk die een geschiedenis heeft die symboliseert het absolute kwaad. Daarom omarmen zo veel Duitsers het idee dat hun slachtoffers net zo kwaad zijn. Van kijk eens? Ze deden (of nog steeds doen) hetzelfde met een zwakke Arabieren. Een Derde Wereld volk die geen kwaad doet! Gemakshalve wordt er vergeten dat de Arabieren zijn slachtoffer geworden van hun eigen agressie. Zij hebben een oorlog geïnitieerd, en hebben de oorlog verloren. Is dat niet vreemd dat niemand van de Duitse Gutmenschen spreekt over de 5 miljoen Sudetenduitsers die uit Tsjecho-Slowakije eruit werden gebonjourd (en terecht!)? Dat niemand spreekt over de 3 miljoen bewoners van Oost Pruisen die gevlucht waren voor het Rode Leger? En de miljoenen Duitsers die uit Polen zijn gevlucht?
  Dat de Israëliërs waren in 1948 verwikkeld in een oorlog voor leven en dood, dat doet er niet toe. Ook niet na de recente gebeurtenissen in IS gebieden, waarin de Duitsers en alle Europeanen konden zien hoe de volgelingen van Mohammed met hun vijanden omgaan. Dat de Islamitisch Arabische traditie voorschrijft Dhimmies af te slachten. Dus daarom is 41% van de Duitsers zo gelukkig het idee te omarmen dat Israël handelt tegenover de Palestijnen net zoals de nazi’s tegenover de Joden gedroegen. Dat Israel heeft geen een Palestijn naar Treblinka of T4 Anstalt Hadamar gestuurd, doet er niet toe.
  Deel 2

  Like

 10. fleckie zegt:

  De ‘grondlegger’ van DE. TERUGKEER. naar ‘het land van de voorvaderen ’ was bedoeld om het Joodse Volk een’veilige haven’ te waarborgen, waarin ze nooit meer last zouden hebben van de enorme Jodenhaat, ( vooral. geïntroduceerd door……. met hun verhaal , ….. en er. MUNT uit slaande)van de gekruisigde JEZUS!!) …….. de telkens weer terugkerende POGROMS, waarin JODEN vervolgd, vernederd, en VERJAAGD,…met VANZELFSPREKEND. hun EIGENDOMMEN achterlatend! waarover. de. meute. . zich dan mocht ontfermen/ toe-eigenen!!. …………………
  Op ejlbron, 20.4.2019 kan men onder ‘ Cover van Der Spiegel kan men e.e.a. Lezen of hoe zoiets in z ‘n werk ging……………………<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 11. Thomasson zegt:

  DEEL 2

  Nu komen wij bij de vraag of Israël Duitsland kan vertrouwen? Het antwoord is: absoluut niet!. Men kan Duitsland niet vertrouwen. Hetzelfde geldt ook voor andere landen die een politiek-correcte, culturele Marxisme en Multiculturalisme aanhangen. Vrijheidlievende landen binnen Europa hebben al lang verloren hun vertrouwen in Duitsland . Bijvoorbeeld: de Viségrad landen, Italië, Kroatië enz. Duitsland onder Angela Merkel is ronduit gevaarlijk. Dezelfde psychopathische drang die de nazi-generatie had, heerst bij de huidige politici; op een andere wijze. De nazi’s ambieerden volkeren uit te roeien. De huidige politieke leiders gaan een stap verder en ambiëren hun eigen volk uit te roeien. Zij aanhangen de Kalergi-Plan. Volgens de traditionele partijen zoals CDU/CSU, SPD, Groenen enz. is er in Europa geen plaats meer voor autochtone Europeanen. ZIJ MOETEN WORDEN VERDELGT en plaats maken voor nieuwe gekleurde Europeanen; het liefst zo primitief mogelijk en met het laagste IQ. Daarom laat Angela Merkel haar land overvloeden met tsunami-zwermen uit de Derde Wereld waaronder zitten honderdduizebden criminelen, moordenaars, verkrachters, pedofielen, jihadisten en terroristen. Daarom konden in Köln en andere Duitse steden massaverkrachtingen van vrouwen en kinderen plaatsvinden op de avond van 31 december 2015. Daarom accepteren Duitse politici en Duitse media op stoïcijnse wijze de non stop verkrachtingen van kinderen door migranten en asielzoekers, en de moorden op Duitse vrouwen en meisjes. Daarom wordt er zo weinig aandacht geschonken aan de Islamisatie van het land, en de geleidelijke overname van hele gebieden door moslims. De Duitse media anno nu hanteert de werkwijze van de Völkische Beobachter uit de NSDAP tijd. Ze zijn bezig met propaganda en niet met objective berichtgeving.

  Like

 12. rottenpikwick zegt:

  Of er bewust aan eoa. ‘plan’ gewerkt wordt, zou kunnen. Waarschijnlijk ook om de bevolkingsafname te stoppen. Zelf denk ik dat Frau Bibber verscheurd werd door empathie en schuldbesef over WO2. Ze zag de verwelkoming van 100.000en verschoppelingen als een ultieme uiting van een Ander Duitsland. Dat je bij al die hordes achterlijkheid nog ‘Wir Schaffen das’ over de lippen kan krijgen, geeft haar een groot brevet van onvermogen! Ik hoop dat ze idd. bevangen is door de bibber omdat de realiteit eindelijk ingedaald is! Idd. een ander Duitsland. ‘Die Heimat’ ist zerstört und West-Europa ebenso!

  Like

 13. Een moedige Nederlander met nog de innige liefde voor het Vaderland zoals we die vroeger kende, is Jack Kooistra. In de Telegraaf van zaterdag 29 juni was een heel artikel aan deze man gewijd.
  Verder is in dit bericht in het laatste deel te lezen over de VN. Telkens als ik iets over de VN hoort of leest krijg ik een beroerd gevoel en draait mijn maag zich om. De VN is een elite bende die haar voorkeur uitspreekt over alles wat Islamitisch is en een baard heeft.
  Foto is een stukje van het artikel dat ik noemde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s