De toekomst van Nederland zal islamitisch zijn

 

(Door: “Balkanske priče”)

De jihad-volksverhuizing vanuit Afrika en Azië naar Europa is een soort ramp! De eerste gastarbeiders die deze kant uitkwamen, vrijheid zochten – zonder ‘godsdienst’ ervoor. Geld wilden verdienen. Ooit terug wilden gaan. Dat het allemaal op niets is uitgelopen, is toch echt te danken aan “onze” politici, die tot op de dag van vandaag betuttelend optreden tegen alles wat niet-Nederlands, niet-westers en wel anders is. Men zegt dat het contact tussen verschillende beschavingen een verrijking voor allebei is. Maar als er wederzijds respect is en de wil om samen te leven. Anders is er geen verrijking, maar oorlog. Een jihad-oorlog, waarin het machtigste wapen het demografische is, dat geheel in hun voordeel is…

Nu wonen er op West-Europees grondgebied meer moslims dan ooit tevoren. Zonder dat er oorlog voor is gevoerd. Ondertussen zijn ze in West-Europa al met zo’n 30 miljoen, die zullen West-Europa binnen een paar decennia in een islamitisch kalifaat veranderen. Diverse steden in West-Europa kennen inmiddels No-Go-Areas. Daar heerst de ISLAM en de SHARIA. Die wijken zijn niet meer voor iedereen. Wie zich er niet houdt aan de islamitische voorschriften, wordt aangesproken en weggejaagd of erger, in elkaar geslagen. De bedoeling is om in elk land geleidelijk een parallelle islamitische samenleving te laten ontstaan, die in de toekomst soepel de plaats kan innemen van de democratische samenleving…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

60 reacties op De toekomst van Nederland zal islamitisch zijn

 1. Monalisa zegt:

  Ik denk de rest van Europa ook.De echte Hollander bestaat over 100 jaar niet meer.

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Daar zullen ze in het buitenland blij mee zijn want die Hollandse toeristen met hun zakken aardappelen in de kofferbak brachten niks op en namen altijd de peertjes uit de lampen mee.
   De Italianen zeggen altijd “NL staat voor “Niënte Lira…!”

   Geliked door 1 persoon

 2. neilven zegt:

  Ik hoop dat ieder normaal denkend mens dit tegen zal houden, want dan krijgen we situaties die hetzelfde zijn als in hun thuislanden en waarvoor ze hier gekomen zijn en dat wil niemand, maar we zijn inderdaad goed op weg om islamitisch te worden. Ja het kan helemaal verkeerd gaan en dan is de enige uitweg de voormalige Oostbloklanden waar men nog enig verstand heeft en de Islam buiten de deur houdt. Het is een heel gevaarlijke “religie” die eigenlijk verboden zou moeten worden.

  Geliked door 3 people

 3. Henk zegt:

  En dit alles met als reden een groter en machtiger EU, Turkye er GEgarandeerd bij binnen 10 jaar en de rest ! En dat de oer bevolking wordt afgeslacht of moet vluchtten interesseert Brussel niets, De Islam accepteerd geen andere geloven !! Zelfs als een Islamiet UIT de Islam stapt is zijn leven niet veilig meer. Wat een vooruitgang mensen!

  Geliked door 3 people

 4. Rensk. zegt:

  En dat betekent dat als er een moslim aan komt lopen wij als autochtone burger opzij moeten gaan om hem of haar de ruimte te geven. Ik zelf doe alsof ik toevallig de andere kant opkijk en zo op die manier deze provocatie ontwijk en dus niet aan de kant ga. Gebeurd nu al zo nu en dan als je een zeer oplettende burger bent en in een straat loopt waar ze oververtegenwoordigd zijn of in de supermarkt. Ook de hoofddoek doet er aan mee. Juist die. Word pas echt zichtbaar als ze richting meerderheid gaan. Dan word het slikken of stikken. Dat knagende gevoel ken ik en dat zit er niet voor niks is mijn ervaring.

  Geliked door 4 people

  • rottenpikwick zegt:

   De Onnozele Kaaskoppen hebben de islamisering aan zichzelf te danken! 45 jaar waarschuwen was tegen dovemansoren! ‘Boer zoekt vrouw’ was belangrijker! Pim Fortuyn, opdat wij niet vergeten! (Hans Janmaat, Theo Van Gogh)

   Like

   • Monalisa zegt:

    In de jaren 70 toen is het begonnen met dank aan de VVD en het CDA en Joop van de PvdA deed er nog een schep boven op in de jaren 73/74 en nu zitten we er mee krijg je nooit meer weg.de basen wouden goedkopere krachten. Denk maar aan de jaren 80 de eerste crisis de Nederlander zat thuis of belande in de WAO, en de buitenlander werkte nou ja werken. Meer op zijn knieën.

    Like

   • rottenpikwick zegt:

    Captains of Industry!! Van nabij meegemaakt. Ik werkte als uitz.kracht bij een deurenfabriek in Grouw (Fr). We kregen te horen dat we de volgende dag niet weer hoefden te komen. De deur ging open, kwamen de nieuwe werknemers binnen; Turken. Waren veel goedkoper dan dure uitz.krachten.

    Like

   • Lot zegt:

    Sorry wij hebben geen geweren. En dan moeten we ook in groepen organiseren en die mensen het land uitwerken. Nu zal het eenmansacties moeten worden.

    Like

   • Lot zegt:

    Rottenpickwick, mag dat buitenlanders onderbetalen en je niet aan de wet houden? Waarom heb je ze niet gerapporteerd. En uitzendkrachten zijn heel erg duur. Ik zou liever iemand voor een half jaar aannemen dan een uitzendkracht voor drie maanden, kost evenveel en voor een half jaar krijg je meer arbeid ervoor terug.

    Like

   • Lot zegt:

    Rottenpikwick. Zeker Van Vuuren Grou B.V. mogen die dan onderbetalen, lijkt een groot bedrijf. Ook cataract en geindoctrineerd en niet beseffende dat Turken lager IQ hebben. En kom niet bij mij dat ze hoog kunnen scholen, want ze worden uitgehuwelijkt en besteden misschien wel veel tijd aan studeren 6 uur per dag waar ik het in 2 uur kan doen, dus scholing zegt niets. Griekenland/en Turkije heeft sinds het gemongroliseerd is 2700 jaar geleden niets meer gepresteerd en uitgevonden en dat is de waarheid en de feiten. IQ is niet alleen dingen kunnen reproduceren, maar ook creativiteit, en waarheid is, wij zijn het enige volk, alleen in Noord Europa overblijvende, dat deze samenleving heeft weten op te bouwen. Odin bestond 8000 jaar geleden en van hem kregen we het schrift en namen het mee naar Mesopotamie. Veel is hier kapot gemaakt door de indringende volken wat archeologisch gevonden is. Zo zaten ze te graven bij oude resten van de nederzetting Dokkum totdat alles vernietigd is, daarna zij kut-Groningen-Duitsers zeiden, er zijn geen aanwezigheid van mensen voor 700 ad. Nee nadat je alles kapot gemaakt hebt. Wat denk je van een hitlist waar je op staat. Duitse wetenschappers zijn ontvoerd na WOII naar Amerika en USSR. Duitse wetenschap was ver vooruit in ontwikkeling en wapens, die nooit ingezet werden omdat hitlertje geen germaan was en dat volk moet dood, zodat het master-slavenras, waar de schrijfster van dit artikel toe behoort kan zegevieren. Een leuk volk is het niet. Strontjaloers en afpakkerig en kapotmakerig, ik heb er veel blijvende schade van lichamelijk en geestelijk. Als Europa kapot is zijn zij de nieuwe witte mensen. Dat is hun wens.

    Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Godverdomme het zal toch niet waar zijn.
  Een lichaam gevonden maar moet nog definitief geidentificeerd worden.

  https://tpo.nl/2019/07/07/gezocht-loes-van-triest-18-uit-epe/

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Ze is in de nacht van vrijdag op zaterdag iets voor 4.00 uur op een elektrische fiets vertrokken richting Vaassen.

   Heel triest (zal waarschijnlijk afgeslacht zijn door een mohammedaan?) maar ik liep op die leeftijd niet om vier uur ’s nachts buiten.
   Waar is dat voor nodig?

   Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    Helaas zeer triest, als het waar is je kan niet meer alleen om 4 uur in de nacht meer fietsen. De tijden zijn verandert in u Nederland dit geld trouwens voor heel Europa.
    Gr uit Pordenone

    Like

   • rottenpikwick zegt:

    Wat kortzichtig! Een mens moet op ieder moment van de dag én de nacht op straat kunnen zijn, zonder gevaar voor lijf / leden! Mensen moeten ook naar hun werk bij nacht en ontij! Er kan hier sprake zijn van een noodlottig ongeluk. Ook…….. Maar daar wil ik even niet aan denken. Hopelijk komt er wat meer duidelijkheid.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    rottenpikwick 7 juli 2019 om 18:51

    Wat kortzichtig!

    Zou jij willen dat jouw dochter op zo’n idioot tijdstip, na een ‘feestje’ nog op straat liep?
    Nou, ik niet!
    Beter ‘kortzichtig’ dan een dochter naar haar graf brengen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tistochwat We leven in een andere tijd dan vroeger. Maar je kan ook even bellen naar je ouders om ze op te halen. De ouders zullen nu hun haren uit hun kop trekken.😭😭

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    (zal waarschijnlijk afgeslacht zijn door een mohammedaan?) Dit weten we niet zeker, afwachten heet dat.

    Like

   • Jade zegt:

    Ik vermoed zelf een ongeluk door koning alcohol…
    De hele avond stil zitten pimpelen, en dan stap je
    op de fiets en dat begint de alcohol flink rond te pompen.
    Zo belandde ik 30 jaar geleden ook eens in het kanaal.
    Het was na een kerstborrel, flink koud dus.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Jade , ik weet even niet wat ik nu zit te lezen.
    Ik heb ook wel eens vreemde “ongelukjes”: mee gemaakt met mijn dronken kop op een fiets.,
    Ik ben wel eens in het ziekenhuis wakker geworden zonder enig idee te hebben wat er nou gebeurt is precies,
    Maar om te kunnen verzuipen in een kanaal, dan kan je allang niet meer fietsen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tistochwat zegt: u was te vroeg met u commentaar: Politie Bevestigt: lichaam van Loes (18) gevonden
    OENE – Het lichaam dat zondag in het buitengebied van Oene is aangetroffen, is van het 18-jarige meisje Loes uit het Gelderse Epe. „Wij gaan er vanuit dat ze door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Een misdrijf wordt uitgesloten”, meldde de Gelderse politie rond middernacht. De politie staakt dan ook het onderzoek.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Jade 7 juli 2019 om 21:58

    Ik vermoed zelf een ongeluk door koning alcohol…
    De hele avond stil zitten pimpelen

    Dat zou toch helemáál te zot voor woorden zijn?
    Een puber die zich op een ‘feestje’ lam zuipt en dan om vier uur ’s nachts op haar fiets stapt.
    Als ik haar moeder was, zou ze een kwaaie aan me hebben, ondanks dat ‘we in een andere tijd leven dan vroeger’.

    Júíst omdat we ‘in andere tijden leven’ met steeds meer agressieve mohammedanen, is het zaak om voorzichtig te zijn.
    Je bent als meid toch ongewapend? En op bescherming door de politie hoef je allang niet meer te rekenen.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Jade, het lijkt er op dat jij toch gelijk had.
    Maar het blijft vreemd.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Monalisa 8 juli 2019 om 07:30

    „Wij gaan er vanuit dat ze door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Een misdrijf wordt uitgesloten”

    Alsof je alles kan geloven wat de politie beweert (verzwijgt).
    Men ‘gaat ervan uit’ is voor mij geen bewijs.
    Het is al te vaak voorgekomen dat mohammedanen uit de wind worden gehouden.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Tistochwat zegt: 8 juli 2019 om 08:05
    Ik vind het ook maar een zeer merkwaardig antwoord.
    Vallen met je fiets, bewusteloos raken en verdrinken.
    Ik denk dan eerder aan een keiharde douw van uit een auto.
    Iemand van 18 met een slok op die valt toch niet meteen bewusteloos neer na een val.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Piet Snot 8 juli 2019 om 13:01

    Ik denk dan eerder aan een keiharde douw van uit een auto.

    Of vanaf een scooter?

    Ik ben er natuurlijk niet zelf bij geweest, maar waarom zou je tegenwoordig de politie nog geloven?
    Heeft er hier iemand nog 100% vertrouwen in de politie, die dol is op iftars en nederig geknield in de moskee ligt?

    Like

   • Trucker zegt:

    𝙏𝙞𝙨𝙩𝙤𝙘𝙝𝙬𝙖𝙩 𝙯𝙚𝙜𝙩:
    7 𝙟𝙪𝙡𝙞 2019 𝙤𝙢 17:14

    ” … 𝙕𝙚 𝙞𝙨 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙣𝙖𝙘𝙝𝙩 𝙫𝙖𝙣 𝙫𝙧𝙞𝙟𝙙𝙖𝙜 𝙤𝙥 𝙯𝙖𝙩𝙚𝙧𝙙𝙖𝙜 𝙞𝙚𝙩𝙨 𝙫𝙤𝙤𝙧 4.00 𝙪𝙪𝙧 𝙤𝙥 𝙚𝙚𝙣 𝙚𝙡𝙚𝙠𝙩𝙧𝙞𝙨𝙘𝙝𝙚 𝙛𝙞𝙚𝙩𝙨 𝙫𝙚𝙧𝙩𝙧𝙤𝙠𝙠𝙚𝙣 𝙧𝙞𝙘𝙝𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙑𝙖𝙖𝙨𝙨𝙚𝙣.

    𝙃𝙚𝙚𝙡 𝙩𝙧𝙞𝙚𝙨𝙩 (𝙯𝙖𝙡 𝙬𝙖𝙖𝙧𝙨𝙘𝙝𝙞𝙟𝙣𝙡𝙞𝙟𝙠 𝙖𝙛𝙜𝙚𝙨𝙡𝙖𝙘𝙝𝙩 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙙𝙤𝙤𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙢𝙤𝙝𝙖𝙢𝙢𝙚𝙙𝙖𝙖𝙣?) 𝙢𝙖𝙖𝙧 𝙞𝙠 𝙡𝙞𝙚𝙥 𝙤𝙥 𝙙𝙞𝙚 𝙡𝙚𝙚𝙛𝙩𝙞𝙟𝙙 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙤𝙢 𝙫𝙞𝙚𝙧 𝙪𝙪𝙧 ’𝙨 𝙣𝙖𝙘𝙝𝙩𝙨 𝙗𝙪𝙞𝙩𝙚𝙣.
    𝙒𝙖𝙖𝙧 𝙞𝙨 𝙙𝙖𝙩 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙣𝙤𝙙𝙞𝙜?…”

    “…𝙞𝙠 𝙡𝙞𝙚𝙥 𝙤𝙥 𝙙𝙞𝙚 𝙡𝙚𝙚𝙛𝙩𝙞𝙟𝙙 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙤𝙢 𝙫𝙞𝙚𝙧 𝙪𝙪𝙧 ’𝙨 𝙣𝙖𝙘𝙝𝙩𝙨 𝙗𝙪𝙞𝙩𝙚𝙣.
    𝙒𝙖𝙖𝙧 𝙞𝙨 𝙙𝙖𝙩 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙣𝙤𝙙𝙞𝙜?…”

    Zal dat kopvodwijf even buiten beschouwing laten (zo’n) vod is ideaal bij precisie schieten (sarcasme).
    Hey meisje Tistochwat, wil toch even opmerken dat nu (vandaag de dag) in Japan iedereen (dus ook kinderen van pakweg 14/16 jaar) ongehinderd midden in de nacht rond wandelen.
    In de tijd dat Zuid Afrika nog Zuid Afrika was en Rhodesië nog Rhodesië was konden blanken ongehinderd midden in de nacht in eender welke stad of dorp veilig rondlopen.
    Ik het eerste geval Japan (hoewel er zijn nog Aziatische staten) is de islamiet omzeggens niet aanwezig en vormt helemaal geen gevaar omdat ze “aangepakt” worden ingeval ze een vinger (teveel) verroeren.
    In het tweede geval waren beide staten de meest veilige die je kon vinden.
    Heden is het een negorij met negers.
    In de eu van de HQ brussel dictators is de vrijheid en de blijheid van het individu ondergeschikt aan de opmars en het welzijn van de islam(ieten).
    Het zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn dat kinderen ongehinderd op een laat uur kunnen thuiskomen, we zijn 2019 en niet zoals in mijn tijd thuis om 23h00.
    Ik moet Godverdomme met een koevoetje op zak lopen als ik naar de stad ga want die gore islam(ieten) zien het aan mijn kop dat ik hun niet hoef (understatement).

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 8 juli 2019 om 17:55

    Het zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn dat kinderen ongehinderd op een laat uur kunnen thuiskomen

    Als ze dan in ieder geval niet zo dronken als een tor buiten lopen of rijden.
    EN: niet in hun eentje, maar in een groep; met een paar stevige, stoere, knullen erbij (o nee, die bestaan niet meer, geloof ik).

    we zijn 2019 en niet zoals in mijn tijd thuis om 23h00.

    Uiterlijk 01.00 uur is toch ook een mooie tijd? Dan hoeven ze ook niet voor middernacht binnen te zijn, zoals Assepoester.
    Ik heb tien jaar lang last gehad van dronken ‘jongeren’ die de halve nacht onder c.q. langs mijn slaapkamerraam stonden c.q. liepen te brullen, gillen, blèren en krijsen.
    Het leken net wilde bavianen.
    En dát ieder weekend en tijdens elke schoolvakantie.

    Als bonus stond er een bovengrondse glasbak onder mijn slaapkamerraam.
    KLENG, BENG, DENGGG! Midden in de nacht.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    𝙏𝙞𝙨𝙩𝙤𝙘𝙝𝙬𝙖𝙩 𝙯𝙚𝙜𝙩:
    8 𝙟𝙪𝙡𝙞 2019 𝙤𝙢 18:40

    “…𝘼𝙡𝙨 𝙯𝙚 𝙙𝙖𝙣 𝙞𝙣 𝙞𝙚𝙙𝙚𝙧 𝙜𝙚𝙫𝙖𝙡 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙯𝙤 𝙙𝙧𝙤𝙣𝙠𝙚𝙣 𝙖𝙡𝙨 𝙚𝙚𝙣 𝙩𝙤𝙧 𝙗𝙪𝙞𝙩𝙚𝙣 𝙡𝙤𝙥𝙚𝙣 𝙤𝙛 𝙧𝙞𝙟𝙙𝙚𝙣.
    𝙀𝙉: 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙞𝙣 𝙝𝙪𝙣 𝙚𝙚𝙣𝙩𝙟𝙚, 𝙢𝙖𝙖𝙧 𝙞𝙣 𝙚𝙚𝙣 𝙜𝙧𝙤𝙚𝙥; 𝙢𝙚𝙩 𝙚𝙚𝙣 𝙥𝙖𝙖𝙧 𝙨𝙩𝙚𝙫𝙞𝙜𝙚, 𝙨𝙩𝙤𝙚𝙧𝙚, 𝙠𝙣𝙪𝙡𝙡𝙚𝙣 𝙚𝙧𝙗𝙞𝙟 (𝙤 𝙣𝙚𝙚, 𝙙𝙞𝙚 𝙗𝙚𝙨𝙩𝙖𝙖𝙣 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙢𝙚𝙚𝙧, 𝙜𝙚𝙡𝙤𝙤𝙛 𝙞𝙠)…”

    “…𝙐𝙞𝙩𝙚𝙧𝙡𝙞𝙟𝙠 01.00 𝙪𝙪𝙧 𝙞𝙨 𝙩𝙤𝙘𝙝 𝙤𝙤𝙠 𝙚𝙚𝙣 𝙢𝙤𝙤𝙞𝙚 𝙩𝙞𝙟𝙙? 𝘿𝙖𝙣 𝙝𝙤𝙚𝙫𝙚𝙣 𝙯𝙚 𝙤𝙤𝙠 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙢𝙞𝙙𝙙𝙚𝙧𝙣𝙖𝙘𝙝𝙩 𝙗𝙞𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙩𝙚 𝙯𝙞𝙟𝙣, 𝙯𝙤𝙖𝙡𝙨 𝘼𝙨𝙨𝙚𝙥𝙤𝙚𝙨𝙩𝙚𝙧.
    𝙄𝙠 𝙝𝙚𝙗 𝙩𝙞𝙚𝙣 𝙟𝙖𝙖𝙧 𝙡𝙖𝙣𝙜 𝙡𝙖𝙨𝙩 𝙜𝙚𝙝𝙖𝙙 𝙫𝙖𝙣 𝙙𝙧𝙤𝙣𝙠𝙚𝙣 ‘𝙟𝙤𝙣𝙜𝙚𝙧𝙚𝙣’ 𝙙𝙞𝙚 𝙙𝙚 𝙝𝙖𝙡𝙫𝙚 𝙣𝙖𝙘𝙝𝙩 𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙘.𝙦. 𝙡𝙖𝙣𝙜𝙨 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙨𝙡𝙖𝙖𝙥𝙠𝙖𝙢𝙚𝙧𝙧𝙖𝙖𝙢 𝙨𝙩𝙤𝙣𝙙𝙚𝙣 𝙘.𝙦. 𝙡𝙞𝙚𝙥𝙚𝙣 𝙩𝙚 𝙗𝙧𝙪𝙡𝙡𝙚𝙣, 𝙜𝙞𝙡𝙡𝙚𝙣, 𝙗𝙡è𝙧𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙠𝙧𝙞𝙟𝙨𝙚𝙣.
    𝙃𝙚𝙩 𝙡𝙚𝙠𝙚𝙣 𝙣𝙚𝙩 𝙬𝙞𝙡𝙙𝙚 𝙗𝙖𝙫𝙞𝙖𝙣𝙚𝙣.
    𝙀𝙣 𝙙á𝙩 𝙞𝙚𝙙𝙚𝙧 𝙬𝙚𝙚𝙠𝙚𝙣𝙙 𝙚𝙣 𝙩𝙞𝙟𝙙𝙚𝙣𝙨 𝙚𝙡𝙠𝙚 𝙨𝙘𝙝𝙤𝙤𝙡𝙫𝙖𝙠𝙖𝙣𝙩𝙞𝙚.

    𝘼𝙡𝙨 𝙗𝙤𝙣𝙪𝙨 𝙨𝙩𝙤𝙣𝙙 𝙚𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙗𝙤𝙫𝙚𝙣𝙜𝙧𝙤𝙣𝙙𝙨𝙚 𝙜𝙡𝙖𝙨𝙗𝙖𝙠 𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙨𝙡𝙖𝙖𝙥𝙠𝙖𝙢𝙚𝙧𝙧𝙖𝙖𝙢.
    𝙆𝙇𝙀𝙉𝙂, 𝘽𝙀𝙉𝙂, 𝘿𝙀𝙉𝙂𝙂𝙂! 𝙈𝙞𝙙𝙙𝙚𝙣 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙣𝙖𝙘𝙝𝙩….”

    Ik schreef in mijn comment dat er staten zijn waar de islamiet (want het gaat over dit specimen die een gevaar vormt) niets kan uitvreten omdat de overheid het juiste doet.
    In deze landen is het voor jonge mensen midden in de nacht op straat lopen zonder gevaar voor lijf of leden.
    Of dat dat een goede zaak is jeugd die midden in de nacht op straat flaneert (lijkt voor jou not done), laat ik mij niet over uit, het gaat mij alleen om het louter veilig (voor wie dan ook) kunnen verplaatsen zonder bevreesd te moeten zijn voor een islamiet die ze wat dan ook aandoet.
    In de Lage Landen en bij uitbreiding in heel die verrekte eu van de HQ brussel despoten is dit onmogenlijk geworden.
    Voor dat soort tuig onder je slaapkamerraam, had ik je prima mee kunnen helpen ken meer als één oplossing en een zeer doeltreffend is een visdraadje (onzichtbaar) ::-)

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 8 juli 2019 om 23:34

    het gaat mij alleen om het louter veilig (voor wie dan ook) kunnen verplaatsen zonder bevreesd te moeten zijn voor een islamiet die ze wat dan ook aandoet.

    Ik begrijp je punt en ik geef je wat dat betreft groot gelijk: de gore mohammedaan dient zijn poten thuis te houden.
    Wij zullen echter nooit meer veilig zijn vanwege het smerige verraad van de schurken in Den Haag en Brussel.
    Zij stelen ons arm en leveren ons over aan de mohammedaanse bezetter, die ons uiteindelijk zal afslachten.
    Het linkse ‘elitaire’ ongedierte wil dit maar al te graag zien gebeuren. Ze kunnen niet wachten tot de klus geklaard is.

    En maar grijnzen, schateren en ‘geschokt’ zijn, hè, Rutte?
    LEES JE MEE, GEWETENLOZE LEUGENAAR?

    O ja: en krokodillentranen janken kunnen ze ook goed. LEES JE MEE, TIMMERMANS, SLUWE KOBOLD?

    Like

 6. Ron zegt:

  Een druppel uit de Koran:
  De truc is om de niet-islamieten te doen geloven dat het aan hen ligt;
  De 3 fasen van jihad om de macht (met geweld) te veroveren. Het eerste geweld begon bij Mohammed (800 vermoord) De wereld trapt erin. Moslims zullen niet integreren als er een imam komt. Dat is waarom de eerste moslims niet voor rottigheid zorgt want dan is er geen imam. Wekelijks wordt haat gepredikt in de moskee door o.a. imam Erdoghan.

  Oorlogsverklaring; Verover en islamiseer de [westerse] wereld
  Koran 61:9, 48:28, 9:33

  Moslims zijn superieur aan ongelovigen. Hun kinderen zijn brandhout voor het hellevuur. Migreer naar landen van ongelovigen en beroof hen van hun eigendommen. Geniet ervan. Allah belooft jullie een grote buit en beschermt jullie op dit rechte pad:
  Koran 22:78, 3:110, 3:10, 8:69, 8:74/75, 9:28, 33:27, 48:20

  Haat, veracht, verneder, vernietig, verwond, vermoord, vermink, verbrand, verraad, martel, mishandel, bevecht, bestraf, bestrijd, onthoofd, terroriseer, chanteer en bekeer de ongelovigen tot de wereld geïslamiseerd is.
  Koran 2:191, 2:193, 2:216, 3:32, 3:112, 3:157, 4:56, 4:74, 4:76, 4:89, 4:171, 5:33, 7:138, 8:12, 8:39, 8:60, 8:65, 9:14/15, 9:29, 9:41, 9:111, 17:18, 22:22, 25:25, 47:4, 48:25, 48:29, 96:13.

  Lieg, bedrieg en span de nuttige ongelovigen voor je karretje om de islam te beschermen en te versterken:
  Koran 2:225, 3:28, 3:54, 9:3, 16:106, 40:28, 66:2

  Moslims zijn ongelovigen tot niets verplicht. Sluit geen vriendschappen of verdragen mits je hen ermee belazert. Geloof ongelovigen nooit, het zijn verliezers en bedriegers. Zij haten moslims. Ongelovigen zijn vervloekt en verdoemd.
  Koran 2:6, 2:8, 2:88, 2;121, 3:28, 3:73, 3:118, 3:149, 4:89, 4:144, 5;51. 5;81, 9:7-9, 9:23, 60:1, 60:9, 76:24.

  Volkeren die zich afwenden van de islam, worden vernietigd en vervangen.
  6:6, 47;38, 9:30, 3:141, 10:13, 19:98, 21:10, 28:43, 28:78, 36:31

  Vrouwen zijn domme tweederangs wezens, als huisdieren zonder bezittingen. Trouw jonge meisjes voor seksueel genot. Maak van ongelovige meisjes jullie verhandelbare seksslavinnen:
  Koran 53:27, Muslim B1N142, Bukhari 6:301, 4:3, 4:24, 23:1-6, 33:50, 65:4, 70:30, Bukhari 62:137, Bukhari 34:432, Ibn Ishaq 693, Tabari IX 113

  Geliked door 4 people

 7. rottenpikwick zegt:

  Het christendom wordt hier wel erg opgeHEMELt. Elke godsdienst / sekte oid. heeft zijn donkere, duivelse kanten. De kerken stroomden leeg omdat de mensen de sjoege en de vrijheid kregen om door al die sprookjes heen te prikken. Ik durf ook wel te beweren dat de kerk in Oost-Europa ook onnoemelijk veel leed op zijn/haar geweten heeft, net als in de rest van de wereld. Zo nu en dan gaat ook daar de de doofpot open. In Polen neemt het aantal kerkgangers ook al af. In de buurlanden waarschijnlijk ook. Des te meer welvaart, des te minder ‘kerk’! We waren net een beetje verlost van Sprookjes en de bijbehorende tentakels, een volgende dient zich helaas alweer aan! De geschiedenis herhaalt zichzelf!

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Vele hier bejubelde uitvinders en ontdekkers waren als de dood zo bang om wat ze bedacht hadden aan de wereld te laten zien, omdat ze anders op de brandstapel eindigde of werden verketterd door de kerk.
   Dat vergeet Balkans maar even voor het gemak.

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot :De zestiende en zeventiende eeuwse pioniers van de moderne wetenschap (Nikolaus Copernicus, Galileo Galileï, Johannes Kepler, Isaac Newton, Robert Boyle enz.) waren allemaal christenen en ze hadden geen problemen…

    Like

   • rottenpikwick zegt:

    Menig meisje / vrouw is op de brandstapel GEGOOID omdat ze een heks zou zijn! De kerk keek de andere kant op, of deed mee!! In naam van de H E E R !!

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik weet even niet meer wie dat was of wanneer, maar er had er 1 ontdekt dat alles niet om de aarde draaide, zo als de kerk beweerde, maar dat alles om de zon draaiden.
    Dat was toen vloeken in de kerk, is tijden later pas bekend geworden.
    Anders hadden ze ‘m op de brandstapel gezet.
    En zo zijn er wel meer voorbeelden.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Piet Snot 7 juli 2019 om 20:30

    Dat was deze:

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Galileo_Galilei

    Like

   • Trucker zegt:

    Hey Snot, het gaat toch niet om de –>mooie Christelijke<– religie in dit topic en toch laat je je terug uit je tent lokken…
    Hoewel ik peins dat je wacht op een gelegenheid om toch maar ook je duit in het trappen naar ONZE ROOTS Joods-Christelijk.
    MAAR de bashers (ook die ZEIKERD die altijd ZEIKT over mij) bashen alleen op de Christelijke religie, geen haar op hun hoofd dat ze het lef zouden hebben om hun zeik tegen de Joodse religie te uiten nee dat niet want dan mogen ze hun boeltje pakken op deze blog dus angsthazen en grote muilen jaja.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Trucker zegt: 8 juli 2019 om 23:15
    Leer nou toch eens goed lezen man.
    Balkans beweerd ook dat al die ontdekkers en uitvinders juist de vrijheid hadden onder het christelijke geloof, wat gewoon niet altijd zo is geweest.
    Dat is wat ik aanhaal. dus ik ben helemaal niks aan het bashen.
    En over joden, van de week schreef ik nog dat ze vroeger voor de oorlog vanuit het raam op je kop spuugde als je door de straat liep.
    Tenminste, volgens mijn oma. Ik ben daar niet bij geweest.
    Ik heb ook wel vaker mijn ervaringen met joden hier vermeld, geen fijne mensen om zaken mee te doen, moeten echt overal wat aan verdienen.
    Zullen echt nooit iets gratis doen, ik daar in tegen juist vaak wel.
    Dus hoe bedoel, dat durf je niet.

    Like

   • Bob Koster zegt:

    @the Balkans Chronicles. Copernicus en Bruno kwamen op de brandstapel terecht. Bruno zelfs met een spijker door zijn tong, omdat hij zijn vervelende mond niet wilde houden.
    Galileï kreeg “slechts” levenslang huisarrest omdat hij schuldig werd bevonden aan een relatief klein vergrijp. Oorspronkelijk wilde men hem berechten wegen het ontkennen van de “Heilige Transsubstantiatie” waar wel degelijk de brandstapel op volgde. Gelukkig behoedde zijn goede vriend de paus hem voor dit lot, ook hij wist donders goed dat Galileï gelijk had. Net als die hele hypocriete jezuietenbende trouwens.

    Like

   • Lot zegt:

    Wat te denken van de weegschaal om vrouwen te wegen, komt niet van Europeanen af, maar van de binnenvallende volkeren die jacht maakten op ons. Ik weet wie ze zijn, wie wel en geen Europeanen zijn. Balkans is er geen. Goed voor de hitlist. Afkomstig van het vreselijke master slaven ras.
    Inquisitie 1500ad.
    700ad niet alleen in Noord Duitsland hoor, hier zijn ook velen met het zwaard gedwongen christen te worden, dat deden ze niet massaal uit spontaniteit. Wat is dat toch een leuke vent en verniewend die Jesus. Het duurde nog zeker 1000 jaar voordat de bijbel gelezen kon worden. En toen begon de onderdrukking nog erger.
    Kunst is babytekeningen in de kloosters. Ooit weleens de kunst gezien van 3000 jaar geleden, driedimensionale beelden van steen die ze nu niet kunnen maken, en gouden sieraden van een enorme finesse. Vreselijk die Balkans mens.
    Friese helden zijn ontvoerd en met het zwaard onthoofd. Zelfde taktiek van ‘jouw’ volk, divide en conquer en leugens. Rome viel stammen aan, veelal honderden of duizenden gerelateerde mensen die een stam vormdde, die veelal in harmonie met elkaar leefden met een apart politiek, jij leeft daar in alle vrijheid en ik hier en ze trouwden met elkaar. Een Romeins leger pikte een stam uit en viel die plots aan en vermoordde iedereen en toen was het al gebeurd. Een groep die zich op een stort, hoe heldhaftig.
    Vrouwen waren heksen met puntmutsen en wratten, Zouden wij dat zelf bedacht hebben. Wie is het volk dat er nu leeft, nog niet het slavische volk dat er omheen woont aan de randen van Europa. Dan gaat het licht uit als dat volk het overleeft.
    Ik kan wel doorgaan en er een boek over schrijven.

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Lot kun je iets specifieker zijn want het klinkt nogal warrig.
    Als Ik namelijk stel dat de Thrassiers een hoogstaand Europees volk waren kun je niet stellen dat de Balkans de schuldigen zijn.
    Maar zoals Ik vraag ben een beetje specifieker om een en ander te verduidelijken.

    Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dat was Galileo Bert.
   Die heeft in eerste instantie zwaar bij moeten draaien om de “kerk” een beetje stil te houden.
   Achteraf bleek hij toch gelijk te hebben.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Grappig dan, Balkans noemt hem zelf als iemand die geen probleem had met de kerk, vanwege zijn ontdekking.
    Ben nou al benieuwd waar ie nou weer mee aankomt om dat geloof te verdedigen.

    Like

 8. Peter zegt:

  “Wer kämpft, kann verlieren, wer nicht kämpft, hat schon verloren.” Bertolt Brecht

  Like

 9. Peter zegt:

  “Accepter l’idée d’une défaite, c’est être vaincu.”
  Ferdinand Foch

  Like

 10. Peter zegt:

  De toekomst van Nederland zal islamitisch zijn ??
  Oké , sluit de tent maar en welterusten !
  Maar……. U kunt ook wakker blijven en iets doen.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Peter. Maar……. U kunt ook wakker blijven en iets doen. Dat hebben we gezien met de laatste verkiezingen als ik de hond moet geloven stijgt de PVDA zeer snel en de FVD, de vvd 2. En de PVV die hier voor waarschuwt zakt zeer snel naar 7 zetels dus van de 17 miljoen mensen steunen er maar 500.000 mensen de PVV. Dus de Nederlanders willen dit.

   Geliked door 1 persoon

  • neilven zegt:

   Ja helemaal gelijk, brood en spelen is belangrijker, verschillende mensen hebben continu gewaarschuwd waaronder een deel die het met de dood hebben moeten bekopen, Islam is een gevaar voor onze maatschappij het zal iedereen onderdrukken het is een walgelijke religie, maar niemand slaat alarm en ik heb er vrede mee want ik blijf niet aan het waarschuwen. Ze bekijken het maar en diegene die dit tot stand hebben gebracht zullen de eerste zijn die door dit volk sneuvelen. PvdA , Groen links, SP en D66 Bedankt voor wat jullie hebben aangericht, maar beseffen doen jullie het nog steeds niet wat een oogkleppen hebben jullie op jullie zijn de partners van de Illuminati, maar dat hebben jullie niet door zo stom zijn jullie.

   Geliked door 1 persoon

 11. Joannes den Hollander zegt:

  De toekomst van Nederland zal islamitisch zijn ??
  Nee, dat verwacht ik niet. Wat ik wel verwacht is een politieke ommekeer. Dat geldt overigens voor heel West Europa. Zelfs de grootste politiek correcte lamlullen moeten inzien dat de huidige situatie niet werkt en ons uiteindelijk naar de totale afgrond helpt. Als een land over de drempel is volgt de rest automatisch. Als de ommekeer eenmaal in gang is gezet, zou dat proces wel eens heel snel kunnen verlopen. Opgekropte vreemdelingenhaat die men nooit heeft mogen uiten komen dan als een collectieve volkswoede in Nationalistische vorm tevoorschijn. Massale deportaties onder dwang en zonder aanzien des persoons acht ik zeker niet uitgesloten. Zij die dit mogelijk maakten inclusief de linksmens die hen steunden, zullen hun straf niet ontlopen.

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Maar in Amsterdam geloven ze in de islam als iets goeds, zoals deze amsterdammer,

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Allemaal te danken aan de politiekers….dat woord “politieker” zal in de toekomst…een scheldwoord worden……je bent percies een politieker….dat is zowat de ergste belediging…..het vervangt….strontzak….klootzak…misschien ook Rutte…….jij bent precies een Rutte

  Like

 14. kampersrene zegt:

  Ik heb zelf 36 jaar lang een soortgelijk uniform gedragen ….de bedoeling is herkenbaar te zijn voor de mensen …en aanspreekbaar te zijn voor iedereen maar dat onozel kopvodwijf…kun je moeilijk neutraal noemen…..ik zou zeggen ….kopvod weg …of richting exit

  Like

 15. replsteeltje zegt:

  we moeten opstaan tegen de islam of zeg ik nou iets wat al een miljard keer gezegd is maar waar niemand wat mee doet?????Doe iets alstublieft!!!Vecht!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s