FOTO´S . . .

Screenshot_383

De verkeerden komen naar de Europese vreettrog. Links een van de immigranten van de “Sea-Watch 3”, rechts een kind uit Jemen. Misschien helpen we de verkeerde mensen . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Foseti“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op FOTO´S . . .

 1. fleckie zegt:

  EUROPA. kan. ‘ goed ‘opschieten,’ met de Saoedi’s, ( de ellende-veroorzakers in Jemen.?……………..<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 4 people

 2. Tistochwat zegt:

  Ja, verschrikkelijk zielig, dat kind.
  Maar moeten WIJ de hele wereld op onze nek meedragen?
  Waarom moeten WIJ daarvoor opdraaien?

  Laten ZIJ dat maar doen!

  Wij zullen over enkele jaren ook uitgemergeld zijn.
  Dan wordt het ‘ieder voor zich’.
  Ik heb eens een kennis horen zeggen: ‘Ik ben blij dat ik zélf nog te vreten heb.’
  Het ging om iemand met een hongerloontje, die zich kapot werkte.

  Geliked door 3 people

  • boorzalf zegt:

   Zo te zien is voormalig prins pils over gestapt op de wijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    boorzalf 7 juli 2019 om 23:13

    Als-ie thuis zit en niemand hem ziet, zal-ie wel met z’n poten op de salontafel zitten en boerend een krat bier naar binnen gieten.

    Geliked door 2 people

   • Thomasson zegt:

    @Tistochwat. Er zijn in Nederland talloze gezinnen voor wie hen bestaan hangt van de voedselbank. Als de voedselbank er niet was, hadden hun kinderen waarschijnlijk net zo eruit gezien als het kindje op de foto. Sommige van hen moeten rondkomen van € 50,– per week en zelfs minder. Zoals u hier zegt: ze zitten vaak niet in de steun, maar moeten van een hongerloontje rondkomen. https://www.youtube.com/watch?v=6xVwM1EpETQ
    Maar voor criminele organisaties als de COA, Vluchtelingenwerk Nederland en duistere clubs – die hen twijfelachtige activiteiten verbergen onder de naam NGO – tellen de Nederlandse armen niet mee. Voor hen ogen staan uitsluitend twee doelen: a) het land te verwoesten door het import van zo veel mogelijk ongedierte uit de Derde Wereld en b) de islamisatie van Nederland. Deze duistere organisaties zijn erg dankbaar dat ze zelf niet hoeven voor hun dure hobby te betalen. Dat doen wel de slachtoffers via de belastingstelsel. Wat ze ook zo leuk vinden, is de hulp dat ze krijgen van de politiek (bijna alle partijen).

    Geliked door 4 people

  • Jean zegt:

   Wie zijn dat links en rechts op de foto???
   Ken ik niet en aan de folklore op zijn jas en om zijn nek heb ik ook helemaal geen interesse die te kennen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Jean 8 juli 2019 om 15:13

    de folklore op zijn jas en om zijn nek

    Dat zijn z’n niet-verdiende (één gratis bij twee pakjes margarine) (vetlederen) versierselen en de kerstlametta van december 2018.

    Like

 3. Sweatheart zegt:

  In de eerste instantie moet je je eigen volk helpen

  Geliked door 4 people

 4. bozeoudeman zegt:

  ja we helpen de moordenaars en er zal niets aan veranderen zolang het politieke tuig veilig zit waar het zit, en ons als gedienstige lakeien van de Sorossen desnoods via grof geweld, tot genocide aan toe, zullen dwingen te doen wat de Sorossen wensen, omdat die aan alles, oorlog en vrede, terreur en vrijheid, tientallen tot honderden miljarden verdienen.

  Dat is ook de reden waarom er nooit een echt werkend drugsbeleid is gekomen, er worden vele miljarden meer aan verdiend zolang het illegaal is en blijft. Veel keurige zakenlieden, en nog meer bedenkelijke zoals Soros, investeren in dit soort zaken die zeer lucratief voor hen zijn terwijl de pakkans voor hen, als financiers, heel gering is.

  Zolang deze zakenlieden vele tientallen miljarden aan zaken als drugs, prostitutie en mensensmokkel verdienen zal er niets veranderen, het wordt enkel steeds erger en erger. En de rol van de corrupte stinkpers is om mensen dom te houden en hen via leugens tegen critici van de terreur op te zetten.

  Dit alles kan eindigen in dictatuur, niet in een oorlog tegen de autoriteiten en het bestuur, een groep goedbetaalde schooiers die het geen reet kan schelen hoeveel doden er onder gewone mensen vallen. Dat soort zorgt dat de Sorossen de macht hebben en houden, het zijn mensen zonder een geweten, zonder scrupules. Ik vrees dat jongeren van vandaag een hel tegemoet gaan vanwege de veelheid aan opportunisten, zoals zo’n Van der Laan kontkusser, die vandaag de politiek beheersen.

  Dat soort heeft geen idealen, heeft geen geweten en heeft nooit ergens anders voor gestaan dan zich zelf heel belangrijk voelen, hun wens van machtsgeilheid te bevredigen en tevens zoveel mogelijk extra centjes in hun zakken te steken. Zolang dat soort de meeste politieke partijen domineren zal er niets tot heel weinig veranderen. Zij zijn de vleesgeworden corruptie! En de corruptie is gigantisch.

  De meute immigranten die momenteel wordt binnengehaald wordt bewust binnengehaald via een door en door corrupt maatschappelijk en politiek stelsel om als buffer te dienen bij het beschermen van de superrijken en tevens om corrupte politici in de gelegenheid te stellen via wetgeving de wensen van die superrijke elite om de rest van de mensheid te gebruiken en te knechten uitvoerbaar te maken.

  Dit laatste door een rookgordijn aan problemen op de maatschappij los te laten waardoor de kans zo klein mogelijk is dat het geknechte volk zich verenigd tegen hun vijand(en). Waarom anders denkt u dat er in de afgelopen decennia niets anders dan veranderingen op veranderingen op veranderingen hebben plaatsgevonden. Simpelweg om ons uiteen te jagen door te zorgen dat je genoeg shit aan je kop hebt dus uiteindelijk murw raakt.

  Er zijn helaas in de politiek weinig oprechte en of integere mensen te vinden. Zolang wij niet als collectief in staat zijn om de macht van politieke partijen te breken of dat niet willen, zal er weinig tot niets veranderen. Wat ik hier stel heeft niets met de leer van socialisme noch communisme te maken, het is puur enkel en alleen realisme. Helaas!

  Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   bozeoudeman 7 juli 2019 om 17:15

   door te zorgen dat je genoeg shit aan je kop hebt dus uiteindelijk murw raakt.

   Dat lukt de schoften heel goed. De een houdt langer stand dan de ander.
   De meest gevoelige mensen zijn als eerste het slachtoffer.

   Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @bozeoudeman. U slaat spijkers met koppen. Wat de verraderlijke Gutmensch NSB Brigade betreft, ze weten ook dat aan alles komt een eind. Ook aan hun macht en ook aan de macht van de Sorossen.

   Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Bozeoudeman, waarom denkt u dat ze zoveel vreemd barbaars tuig voornamelijk uit Afrika en het midden oosten binnenhalen???
   Tekeningske zal wel niet nodig zijn….op de tekening is een rotkop dadelijk herkenbaar een zekere pedo mohamed.

   Like

 5. Piet Snot zegt:

  We moeten eens ophouden met alles en iedereen in de hele wereld maar te willen helpen.
  Daar is belasting geld nooit voor bedoeld.
  En als mensen graag iedereen willen helpen, dan zorgen ze daar zelf maar voor.
  We wonen hier al in 1 van de dichts bevolkte mini landje in de wereld, waar de meeste amper de maand kunnen doorkomen door alle hoge belastingen en rekeningen met hun inkomen.
  Vind het verschrikkelijk dat er mensen dood gaan van de honger, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor de hele wereld.

  Geliked door 6 people

 6. Ton Ruygrok zegt:

  Die leuke lieve koningin van ons.., Kan fijn babbelen met de Saoedische Prominenten .., heb ik gehoord.., ze zullen het onder het genot van een overheerlijke babbelaar ook vast over dit Kindje.. en zo hebben gehad.., haar kennende doet ze dit wel…, Niet..,
  A.Ruygrok,Monster.

  Geliked door 4 people

 7. Blaffertje zegt:

  De mensen die het echt nodig hebben kunnen het niet betalen om hier heen te komen.
  Dat tuig wat hier heen komt is niet arm.
  Dat zou beter in eigen land kunnen blijven om daar de boel op te bouwen in plaats van hun zaadjes hier te planten voor ‘de religie van de vrede’ om ons te out-breeden en ons tenslotte in armoede en ellende te dompelen, want waar de islam ook de macht krijgt vervalt het land in armoede.

  Geliked door 3 people

 8. ronjaspers zegt:

  Het is een invasie van de soldaten van allah,ze worden (ik beperk mij tot europa) binnengehaald om de oorspronkelijke europeese bevolking te terroriseren en af te slachten.Dit is al decennia geleden gepland door de satanische elite zoals de khazariaanse maffia (nepjoden) rotschilds/rockefellers,de bilderberg groep,het vaticaan.Deze satanische clubs willen een (n.w.o.) new world order daarvoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.

  Geliked door 1 persoon

 9. David zegt:

  Ik ben onder de indruk van deze foto s naast elkaar en ga dit zeker aan anderen laten zien.
  Een foto doet soms meer dan duizenden woorden

  Like

 10. kampersrene zegt:

  Als rechts links wordt….dan zijn we op de goede weg

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Men hoeft geen vraagteken te zetten bij de vraag of wij de verkeerde mensen helpen? Behalve dan de vraag of wij mensen helpen of monsterachtige gevaarlijke beesten? Er zijn op de boten zeer weinig mensen die werkelijk als vluchtelingen of asielzoekers kunnen word bestempeld. Een blik op hun fysieke conditie spreekt boekdelen; gezonde sportieve jonge kerels die zich zo bij een commando-eenheid kunnen melden. Niemand vraagt zich waarom zijn 98% van de “vluchtelingen” of “asielzoekers” jonge kerels en geen vrouwen en kinderen? Zij zijn de meest kwetsbare slachtoffers in oorlogsgebieden? Hoe komt dat er geen oudere mensen tussen hen zitten? Zijn die geen slachtoffers? Hoe komt dat velen van hen spreken ook Engels of Frans al komen ze uit de meest afgelegen gebieden in Islamitische landen en Afrika? De antwoorden zijn simpel. Zo goed als alle negers met de atletische gespierde figuren die naar Europa komen, waren leden van moordlustige rebellen of roofclans die hele dorpen hadden uitgemoord, ledematen van kinderen afgehakt en vrouwen en kleine meisjes massaal verkracht. Zij zijn nooit arm geweest en zeker geen vluchtelingen. De maat van menselijkheid in deze zwarte monsters is zo groot als die van een haai. Via plunderingen en roof hebben ze genoeg geld bij elkaar gesprokkeld om de overtocht te maken. Zij dromen op een toekomst waarin zij in Europa met hun rooftochten kunnen doorgaan en veel geld en vrouwen scoren. De armen van Afrika en de echte slachtoffers blijven op hun plek, of in vluchtelingenkampen in hun omgeving. . De moslims onder hen komen behalve voor roof, moord en vrouwen ook voor de Jihad.
  De zgn. vluchtelingen uit Islamitische landen komen hierheen als criminelen die nieuw grondgebied zoeken voor hun bendes in het thuisland, en voor de Jihad. Ze zijn het leger van Allah die hier bij de Dhimmies de boel in Rivers of Blood zouden veranderen. De tekens zijn al aan de wand.

  Geliked door 3 people

 12. ronjaspers zegt:

  Thomasson.Helaas zijn wij maar met weinige die weten wat voor een “hel” er op ons af komt.Als ik hier af en toe lees dat mensen nog steeds denken dat de “politici” de macht hebben en dat stemmen helpt (stemfraude,manipulatie,cordon sanitair) dan zitten ze toch echt te slapen.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  @ronjaspers. Je hebt gelijk. Er zijn maar weinig die weten, of liever gezegd, willen weten wat voor een “hel” er op ons af zou komen. Maar niet voor lang. Realiteit zorgt ervoor dat mensen – of ze willen of niet – met een schrik wakker zouden worden. Dat geldt ook voor politici die graag willen geloven dat alles koek en ei is. Hun lafheid zal een toekomst brengen waarin mensen zouden niet meer het wetboek zouden volgen, maar de weg van het geweer. Bloedbaden beide kanten in plaats van rechtbanken en gevangenissen.

  Like

 14. kampersrene zegt:

  mooie sexy neger die hoort bij de verzameling van Macron

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s