Meisjes verzuipen in deze nieuwe cultuur

Screenshot_378

(Door: “@Feynman”)

Deze week circuleerde een lijstje van zwembadterreur. Aanrandingen en seksuele intimidatie van minderjarige meisjes is een Europees fenomeen. Het gebeurt zo vaak en de politie doet zo weinig dat de slachtoffers geen aangifte meer doen, en veel minder gaan zwemmen. Waardoor vrouwen die nog wel gebruikmaken van hun laatste restje “vrijheid” nog meer “aandacht” krijgen.

In 1998 schreef NRC al dat de daders voor 98% allochtone jongeren zijn. Die vonden iedere dame in bikini een hoer. Deze terreur zorgde ervoor dat Tropicana twaalf jaar later dicht kon (video). Het blijft vreemd dat ieder vakantiepark een subtropisch zwembad heeft voor het ultieme vakantiegevoel, maar dat zo’n zwemparadijs niet levensvatbaar is in een grote stad. Er is niets veranderd.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", achterlijkheid, Allochtonen, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Meisjes verzuipen in deze nieuwe cultuur

 1. M. zegt:

  Men doet er niets tegen omdat ze het wel goed vinden blijkbaar dat de eigen burgers lastig gevallen worden.
  En als men nu niets doet ,doet men straks helemaal niets meer voor het eigen volk en zijn uw vrouwen en kinderen vogelvrij verklaard.
  En uiteraard mag u zich van onze landverraders niet verdedigen of uw kinderen beschermen want dan bent u crimineel.
  Dan weet u met wat voor hufters u van doen heeft.

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Stel dat we nou eens bijvoorbeeld meiden in Nederland hadden van het kaliber Penelope Pitstop (een goedaardige en blonde jongedame) en haar tweelingszusje Pandora Pistop (een zwartharige en boosaardige meid) dan zouden de aanranders daar al genoeg moeilijkheden mee hebben gehad omdat die meisjes geen katjes zijn om zonder handschoenen te pakken!
   Ze zijn allebei gek op autoracen en laten zich niet snel domineren door mannen ofschoon de Hooded Claw, alias Sylvester Sneekly, de voogd van Penelope, steeds op haar fortuin aasde en haar daarom wou liquideren!
   Dat zelfs een bruine en blanke meid niet altijd goed door een deur kunnen, zoals dat tegenwoordig aan racisme wordt gekoppeld, beweest ‘Casper and the Angels’ (1978) wel uit waarin de TWE vrouwelijke politieagentes, Mini en Maxi, op misdadigers moesten jagen.
   Mini was een lange en roodharige jongedame met vrij brede heupen die heel goedaardig was maar ook vrij naïef en dom kon overkomen terwijl Maxi, een bruine Afro-Amerikaanse vrouw, juist veel intelligenter was maar ook stukken driftiger bleek.
   En in ‘The Galloping Ghost’ (1978) had je ook twee blanke meiden, Wendy en Rita, die eveneens erg vreemd overkwamen bij mannen. Wendy was een blonde en goedhartige jongedame maar blijkbaar VEEL dommer dan Rita, een langere roodharige vrouw met een bril op die steeds door hun voogd, Nugget Nose, een oude en vrij kleine goudzoeker, uit de problemen moesten worden gehaald!
   De twee meiden werden in ‘Yogi’s Space Race’ (1978) steeds verliefd op Captain Good, een blonde en stoere superheld die helaas aan een gespleten persoonlijkheid leedt daar hij zichzelf constant veranderde in Phantom Phink, een lange en gebaarde superschurk, en hen dan steeds maar dwarszat!
   Wendy en Rita leken trouwens fysiek en geestelijk ook sterk op Sandy en Monica, twee nichtjes, die meespeelden in ‘Dinky Dog’(1978), een reusachtige hond, waarbij de blonde Sandy een domme gans bleek en de roodharige en gebrilde Monica juist weer de slimste was!

   Like

 2. Monalisa zegt:

  Deze meiden worden van hun 12e tot 18e jaar lastig gevallen door noord-afrikaanse import.
  En wat doen ze zodra ze 18 zijn? Stemmen op Jesse Klaver…

  Geliked door 2 people

 3. Steven zegt:

  Tja.. als je NIKS aanpakt dan verandert er ook NIKS… sterker nog, het wordt alleen maar erger.
  Waren de aanranders nou witte Nederlanders geweest dan was het in 1980 al opgelost, stond er in ieder zwembad een politiekorps en waren er iedere week camerabeelden te zien bij OPSPORING VERZOCHT. Maar nu het de groep betreft die ons komt vervangen en de blanken maar racisten zijn, doet men er gewoonweg NIKS aan.
  Mag hopen dat er straks OVERAL knokploegen komen die dit genetisch afval de tering komt meppen… maar moet je dan eens kijken hoe snel het gezag dan handelt.
  Het is gewoon een KANKER land geworden hier!!
  Geen wonder dat mensen met geld dit KLOTE land verlaten…ik zou hetzelfde gedaan hebben!!

  Geliked door 6 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   ” Geen wonder dat mensen met geld dit KLOTE land verlaten…ik zou hetzelfde gedaan hebben!! ”

   Gemiddeld zijn er de laatste 10 jaar zo’n 150.000 Nederlanders per jaar vertrokken uit onvrede en het einde is nog lang niet in zicht. Zonder uitzondering allemaal vaklieden die de belastingpotten goed gevuld hielden. Minder goed gekwalificeerde mensen vullen hun nu op. Dat dit maatschappelijke consequenties heeft moge duidelijk zijn.
   De lagere inkomensgroep heeft vaak de mogelijkheid niet om weg te komen. Dat geldt evenzeer voor de grote groep 65 plussers waar ik inmiddels zelf ook onder val. En niet te vergeten de enorme massa mensen die vaak niet willen en levenslang uitkeringsafhankelijk zijn en blijven. Dat deze groep met de dag groter wordt vanwege de ongebreidelde import van overwegend analfabeten die de woorden normen en waarden niet kennen, moge duidelijk zijn. De relatief kleine groep werkenden die fiscaal volledig uitgemolken worden om de uitkeringspotten gevuld te houden kan geen stand houden. Ik houd mijn hart vast als de reserves op zijn. Dan breekt de pleuris uit, met alle gevolgen van dien.
   Hopelijk zien onze leiders dit op tijd in.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Ook u kan weg als u het wild, u neemt u aow en u pensioen mee.

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Aan de reserves gaan ze pas over 22 jaar voelen, dan gaat de babyboomers hun kinderen met pensioen en al die allochtonen. U dacht toch niet waar twee pensioenen binnenkomen dat u volledig aow mag behouden, deze word afgeroomd tot 50%of nog minder, u mag zeker niet rijk worden. Daarom is mijn motto spaar als het kan in deze 🧦🧦 niemand weet wat je bezit. Je moet alleen de beheersing opbrengen om wat in de 🧦🧦 zit, om daar vanaf te blijven, dat is voor later.

    Geliked door 1 persoon

   • mike zegt:

    “Hopelijk zien onze leiders dit op tijd in.” Lol, serieus? Ongelofelijk zo naïef.. We zien hier dingen voor onze ogen gebeuren waar ze vroeger voor werden opgeknoopt. Het is precies hun bedoeling dat de pleuris uitbreekt, zie je dat dan echt niet?

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Ik ben niet voor niks naar België verhuisd!

    Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Johannes, onze leiders hebben maar 1 belang en dat is eigen belang. Waarbij nog komt dat ze elkaar gevangen houden met hun politieke correctheid. Verwacht van uw leiders NIETS dan alleen maar ellende. Uw leiders dienen het volk niet, zij dienen zichzelf en haten de ander

    Geliked door 1 persoon

 4. Piet Snot zegt:

  door Sam van Rooy · 6 juli 2019

  Het debat over de islam in de westerse maatschappij heeft als handicap dat elke analyse acuut wordt doorkruist door irrelevante emotionele oprispingen. Sam van Rooy blijft geduldig uitleggen dat islam kwetst, niet andersom.
  http://verenoflood.nu/niet-ik-maar-de-islam-kwetst-en-polariseert/

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  Bedankt voor het plaatsen van dit artikel.
  De treurige aanblik van zwembad Tropicana gaat je niet in je koude kleren zitten. Weet men in de Randstad (en elders) dat er in Nederland, zwembaden zijn, waar het publiek – jong en oud – zich nog in alle rust kan vermaken? Dat gebeurt in Marokkanen- en islamvrije gemeenten; meestal in het noorden van het land en de Waddeneilanden.
  De Marokkaanse- en islamitische terreur in zwembaden staat metafoor voor de geleidelijke verwoesting van Nederland en het einde van alles wat ons dierbaar is. De horror dat de multiculturele samenleving met zich meebrengt, wordt duur betaald.
  DEEL 2

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   ik vraag me zelfs af wat er was gebeurd als een stel van die Marokkaanse lastposten in dat zwembad nou eens een youtube-filmpje hadden bekeken genaamd ‘Fasnetsumzug Musberg – Teil 4 Fasnet.TV uit 2017.
   In dit Duitse dorpje, in de deelstaat Baden-Württemberg, werd toen wederom een Carnavals- of Halloween-feest gegeven op straat waarbij ook een heel stel “heksen” aanwezig waren, daar zaten zowel verklede mannen als vrouwen onder, en die gingen weer op jacht naar mooie meisjes!
   Zo was er een “heks” (ik weet niet of zij een man of een vrouw was maar ze was fysiek wel vrij sterk!) die met haar bezemsteel op het publiek op straat afliep, hierna haar bezem weggooide en toen een lang en blond meisje van rond de 20 jaar, gekleed in een blauwe spijkerbroek, over haar schouder nam en met het meisje rondjes ging draaien!
   Prompt dook er toen hierachter een andere “heks” op met een bezemsteel die op haar beurt met haar bezem eens stevig op het achterwerk van de jongedame ging roffelen alsof deze Zwarte Piet was die stoute kinderen de roe geeft!
   Gelukkig voor die meid sloeg de desbetreffende “heks” niet eens zo hard achterop haar broek maar als dit door de islamitische lastpakken was aanschouwd dan zouden zij daar vast nog hartelijk om hebben gelachen ook!
   Niettemin mogen ze wat mij betreft alle allochtoonse “jongeren”, die zwembaden onveilig maken, allemaal een gratis zwemles gaan aanbieden in de Noordzee en als ze daar door verraderlijke onderstromen worden meegezogen dan leren ze maar eens om te zwemmen of anders dat men rijkelijk oogst wat men zaait!

   Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Aangezien de overheid niet meer instaat voor onze veiligheid, neemt men o.a. in zwembaden bewakingspersoneel in dienst. Dat dit weinig effect heeft en bovendien kostenverhogend werkt als onze gezinnen een middagje willen zwemmen is duidelijk.
  Een andere oplossing is om kostenverlagend te werken. Hiervoor dient de directie in hun regio een verzoek te doen op een aantal toezichthoudende vrijwilligers. Een man of 25 per zwembad is voldoende. Ze liggen in groepjes van 5 man verspreid als gewone badgast en kunnen zedendelinquenten per direct corrigeren. Bij overmacht doen ze een beroep op hun achterban die binnen enkele minuten met enkele honderden mannen paraat kunnen zijn. En sjamboks zijn niet verboden en vrij te koop. Ten tijde van de apartheid gebruikt de Zuid Afrikaanse politie ze ook. Ze zijn niet dodelijk maar de pijn die ze veroorzaken is extreem en ondraaglijk en je ligt drie armlengtes voor. Drijf ze in een hoek van het zwembad en sla zolang door dat eenieder de blaren in zijn handen heeft staan. Succes verzekerd en politie bellen is niet nodig.

  Deze is ruim een meter lang en kost nog geen 20 Euro.

  Geliked door 3 people

 7. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Het is waar dat Marokkaanse “jongeren” maken alles kapot; niet enkel voor hun slachtoffers, maar vooral voor de rest van hen gemeenschap. Die krijgen via haat en discriminatie keer op keer de rekening gepresenteerd. Een hele generatie Nederlandse kinderen en jongeren groeit op met haat tegen Marokkanen en moslims. De haat bij hun ouders is nu al virulent. Hoe vaak heb ik in Haagse supermarkten meegemaakt, dat mensen switchen van een rij als ze zien dat de caissière is een Marokkaans meisje? Dat geldt vooral voor vrouwen. Ze gaan naar een andere rij; al is het langer. Als ze worden naar hun gedrag gevraagd, zeggen ze: “Ik wil die rotkop met het hoofddoek niet zien. Dan wacht ik maar wat langer!”. In Westlandse supermarkten ziet men ze helemaal niet. Wie weet hoeveel sollicitatiebrieven gaan linea recta de papierbak in, als de sollicitant een Arabische naam draagt. De “jongeren” in het zwembad zorgen ervoor dat steeds minder werkgevers zijn geneigd Marokkanen in dienst te nemen. Het maakt niets uit voor welke baan zij solliciteren of stage moeten lopen: van bouwvakker (nog nooit een Marokkaan op de steigers gezien) of automonteur, tot een student aan de HBO of universiteit. Men wil ze het liefst niet hebben. Marokkanen = gajes. En gajes komen in mijn bedrijf, kantoor of mijn afdeling niet in. Op deze wijze wordt het contact van deze groep met de algemene samenleving steeds kleiner.

  Het is ronduit dom te veronderstellen dat Wilders brengt haatzaaien. Dankzij het gedrag van Marokkanen is de haat al lang in de samenleving verankerd. Geert Wilders kanaliseert dat en geeft het een politieke functie. Men kan eigenlijk Geert Wilders dankbaar zijn. Hij zorgt ervoor dat mensen zijn, nog steeds, niet geneigd om zaken zelf te regelen en eigen rechter te spelen.

  Geliked door 4 people

  • Piet Snot zegt:

   Marokkanen zie je alleen werken als koerier om pakjes te bezorgen.
   En op elk gemeentehuis in elke stad.
   En ik kan mij niet voorstellen dat zij dat doen omdat het zo goed verdient zo’n koerier baantje.
   Ze kunnen zo wel heel Nederland in kaart brengen en weten zo precies wie waar woont en wie er open doet.

   Geliked door 1 persoon

   • boorzalf zegt:

    Dat doen ze, om geen wegenbelasting te betalen (Belgisch kenteken), onder de 7 ton geen code 95 nodig, geen tachograaf schijf nodig. Worden nooit gecontroleerd door de RVI. Dus een uitstekend manier van wapen, en drugssmokkel.

    Geliked door 2 people

 8. ronjaspers zegt:

  Dit is onderdeel van de “jihad” uw dochters zien zij als oorlogsbuit net als mohamed dat deed.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Niettemin zijn er zelfs een aantal meiden die zichzelf al verzuipen maar dan in de vorm van alcohol (veel radicale moslims zien dit spul als onrein en vergif) terwijl hun lichaam daar helemaal niet op is ingesteld! Lees maar eens dit artikel hierover:

  Politie treft twaalf 12 dronken meiden (14 tot 17 jaar) aan bij busstation Waalwijk, bus Arriva zit vol braaksel

  Op vrijdagavond 25 oktober kreeg de meldkamer van de politie de melding binnen, dat er een jonge meid de bus zou zijn uitgezet op het Vredesplein in Waalwijk. Deze jonge meid zou namelijk stomdronken zijn. Hierop zijn agenten ter plaatse gegaan.

  Bij aankomst op het busstation bleek het echter niet om één meid te gaan, maar om 12 jonge meiden. Zij waren blijkbaar allemaal dronken, de één wat meer dan de ander. Sommigen lagen languit op de grond.
  Zij varieerden in de leeftijd van 14 tot 17 jaar oud. Eén van de meiden moest worden nagekeken door ambulance personeel. En die zullen zich rot geschrokken zijn dat deze tieners zo losbandig omgingen met alcohol door middel van comazuipen!?

  De ouders van alle meiden zijn in kennis gesteld. Zij kwamen onmiddellijk hun kroost ophalen. De meiden kwamen voornamelijk uit Oost-Brabant. Daarvoor hadden de meiden zichzelf stevig ingedronken en ze waren op weg naar een feest in ‘s-Hertogenbosch.

  Arriva zat uiteindelijk met een stinkende en vieze bus door braaksel. Alle meiden zullen aangemeld worden bij bureau HALT. Mogelijk dat zij bij vervoersbedrijf Arriva een aantal uren de bussen kunnen gaan schoonmaken…. Een goede les voor de meiden!!

  Het was zelfs nog beter geweest als al die meiden allemaal een flink pak voor hun broek hadden gekregen en alle rotzooi uit hun eigen spaarpot moesten afbetalen! Die ouders zullen namelijk dit ziekmakende gedrag van hun kroost niet kunnen accepteren en dat is dan weer de straf voor de softe opvoedingen van de laatstgenoemden!
  De moslims zullen niettemin al die meiden als waardeloze sletten zien en menen dat deze het ook verdienen om aangerand of verkracht te worden!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s