Boze Frans Timmermans klaagt: “Oost-Europese landen hebben mij geblokkeerd!”

Screenshot_389

(Door: Michael van der Galien)

Fransje zegt dat hij écht de nieuwe president van de Europese Commissie was geworden als die vervelende Oost-Europese landen maar geen roet in het eten hadden gegooid.

Het heeft even geduurd, maar Frans Timmermans – die ons vertelde dat hij wel even de nieuwe president van de Europese Commissie zou worden, wat erin resulteerde dat zijn PvdA de Europese verkiezingen wón – laat dan eindelijk iets van zich horen na zijn vreselijke, beschamende en vernederende nederlaag. Na afloop van zijn toespraak voor promovendi in Leuven liet hij weten dat hij wel weet wat er gebeurd is:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, Hypocrisie, Oost-Europa. Bookmark de permalink .

34 reacties op Boze Frans Timmermans klaagt: “Oost-Europese landen hebben mij geblokkeerd!”

 1. Monalisa zegt:

  Gisteren op de tv zij hij iet anders de 🌹🌹heeft verloren.

  Like

 2. Mary zegt:

  We zijn Orban en zijn Oost Europese vrienden dan ook dankbaar voor het plezier dat ze ons gunde en aangezien de gladjakker/landverrader “geen enkele andere functie ambieerde” hopen we hem nooit meer terug te zien………., maar dat zal wel ijdele hoop zijn……..

  Geliked door 3 people

 3. Ria cara zegt:

  Zijn er toch nog landen die verstandig zijn

  Geliked door 2 people

 4. Het ligt natuuuuuuurlijk niet aan hemzelf, maar aan die vervelende EU kritische landen die hem hadden geblokkeerd…………….links=slechte verliezer

  Geliked door 4 people

 5. Pistolen-Paultje zegt:

  Ja Fransje, het volk vindt het ook vervelend als ze genegeerd worden of als er beloften gemaakt worden die niet nagekomen worden…..

  Geliked door 2 people

 6. wauso zegt:

  De nieuwe werkzaamheden van ‘Us Frenske’.
  1. Een cursus janken voor mislukte politici zodat je ongeloofwaardigheid en leugens omgezet worden in medelijden.
  2. Een cursus hoe en waar je je het beste op de kop kunt laten kussen door zuipschuit.
  3. Een cursus hielen likken en buigen op een zodanige wijze dat men denkt en zegt: Man wat kan die vent (of dat wijf) goed hielen likken en/of buigen ! Chapeau daar ga ik op stemmen.
  4. Een cursus Limburger zijn.
  Deze laatste cursus zou ik mensen afraden want ‘Us Frenske’ is geen echte Limburger. Daar is het een veel te grote hoer voor. En dit soort hoeren wonen of voelen zich thuis in de Randstad !

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Hoogmoed komt voor de val Frans. Dat had je kunnen weten. Je hebt jezelf met ellebogenwerk omhoog gewerkt, maar nu ben je weer met een flinke smak op de grond terecht gekomen. De plek waar jij hoort. Van arrogantie houden wij niet.

  Bedankt, Visegradlanden!

  Geliked door 4 people

 8. Hendrik zegt:

  Dat krijg je als je iedereen in zijn eigen huis jouw huisregels door de strot wil duwen…….bezint eer ge begint. Maar deze europese dictatoriaal narcistische moraalridder rekent al niet eens meer met tegenspraak. Hij heeft immers toch gelijk. Lang leve de Visegrad landen en Salvini.

  Geliked door 4 people

 9. Ruud zegt:

  Heerlijk, dan zijn er tenminste nog krachten die deze doorgeslagen gek hebben kunnen stoppen.

  Geliked door 2 people

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Gutteguttegut, wat is hysterisch Franske boos. Tjonge jonge jonge, wat is hij op zijn pik getrapt. Tjaaa, dat komt ervan, als je meent, iedereen tegen de schenen te mogen schoppen. Dan slaan ze terug, daar waar het pijn doet. Zo komt Boontje om zijn loontje. Franske waande zich alles te kunnen veroorloven en de democratische beginselen aan zijn laars te mogen lappen. Maar helaas Franske, die vlieger gaat dus niet langer op. Het is ook zo oerdom, om met de duivel scheep te gaan en hem op zijn woord te geloven. Dan vraag je erom, om bedrogen uit te komen. De duivel belooft de hemel op aarde, maar hij maakt er een hel van. Franske, de duivel heeft je gewogen en te licht bevonden. Hij heeft je laten vallen. Hij heeft geen emplooi meer voor jou. Franske, bye bye, veel plezier in de hel.

  Geliked door 1 persoon

 11. Yvonne zegt:

  Ach gossie toch, ze hadden hem moeten blokkeren toen hij nog niet geboren was
  Die vent heeft geen kronkel in zijn hoofd maar de hele Chinese muur
  Zal als kind ook wel hebben staan stamp voeten en krijsen als hij zijn zin niet kreeg

  Geliked door 2 people

 12. Tistochwat zegt:

  O, hij is weer onder zijn steen vandaan gekropen.

  Wát een kapsones heeft Manneke Pis van Brussel nog steeds.
  Deze beschimmelde drol zou iets meer bescheidenheid tentoon moeten spreiden.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Wat een geluk !

  Geliked door 1 persoon

 14. Peter zegt:

  Ik las bij de commentaren het volgende:
  Waar je ook niks over hoor of lees: Frans Timmermans heeft sinds 1 januari 2019 continue campagne lopen voeren, louter voor hemzelf. 5 maanden lang is hij niet op de Brusselse kantoren geweest. Van hot naar her reisde, met het vliegtuig en de limousine.

  Maar 5 maanden lang heeft Timmermans wel gewoon zijn salaris van 30.000 per maand opgestreken, 150.000 euro in totaal. Zonder dat hij daar 1 klap voor uitvoerde. En dat vliegtuig en limousine, die werden uiteraard ook door de EU betaald.

  5 maanden campagne voor hemzelf, tegen dik 200.000 euro aan kosten. Betaald door de burgers van de EU. Timmermans heeft het morele besef van een pinda.

  Ik word nog blij als ik terugdenk aan de kop van Frans gisteren op de treurbuis waarin hij zijn verlies toegaf.

  Geliked door 1 persoon

 15. Rensk. zegt:

  Goh raar he Fransje? Is toch niet normaal dat je eerst een zee vol commentaar hebt van wat bepaalde landen allemaal fout doen (EU doet nooooooooooooooit wat fout en is de democratie zelve) en dan gaan diezelfde landen Fransje blokkeren en willen hem niet als president. Hoe kan dat nou ???? Raar he?Is toch niet te snappen voor slimme Fransje. Ik zou zelf ook zomaar zo´n land kunnen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 16. QenQ6 zegt:

  Ja, Fransje in Nederland kun je overal een grote bek over hebben, zonder gevolgen. Bij mijnheer Orban werkt dat niet zo…. hahahaha…..

  Geliked door 1 persoon

 17. Hans Jacobs zegt:

  De man heeft nooit gehoord, noch beseft, noch geaccepteerd dat “Cum hoc ergo propter hoc” een fact of life is.
  Wat had hij dan verwacht? Eerst de oost Europese landen en hun leiders kapittelen en bedreigen met sancties omdat zij een systeem wat al 11500 jaar werkt, GRENZEN, in stand willen houden? En dan daarna steun verwachten?
  Grenzen werken, alleen als we zelf in stand blijven kunnen we anderen blijven helpen. En helpen, dat wil elke Nederlander. We zijn geen racisten.

  Like

  • Oeps zegt:

   @ Hans Jacobs (8 juli 2019 om 15:13)

   Dames en Heren.

   De Engelsen hebben een wijs gezegde: “good fences make good nabours”. Zeer passend in Europa.

   Een groot en machtig Europa is een oude wensdroom van heersers. De afgelopen 20 eeuwen zijn er diverse pogingen ondernomen iets dergelijks te realiseren.
   De Romeinen bouwden aan een groot rijk.
   Het lukte niet.
   De Merovingers wilden een groot en machtig Europees rijk.
   Het lukte niet.
   De Karolingers werkten aan een groot en machtig keizerrijk.
   Het lukte niet.
   De paus droomde van het grote Heilige Roomse Rijk.
   Het lukte niet.
   De Habsburgers hadden ambities in een Europees rijk.
   Het lukte niet.
   Napoleon liep heel Europa onder de voet.
   Het lukte niet.
   Hitler dacht met een Blitzkieg het Drittes Reich tot stand te brengen.
   Het lukte niet.
   Nu denken enkele psychopaten de EU tot stand te kunnen brengen.
   Waarom zou, wat in 2000 jaar niet lukte, nu opeens in één generatie wel lukken ???

   Europa is een conglomeraat van vele volkeren. Al deze volkeren hebben een lange geschiedenis die gekenmerkt wordt door onderlinge oorlogen. Elke 30 jaar was er wel ergens oorlog. De diverse volkeren hebben in de loop de eeuwen eigen culturen ontwikkeld. De onderlinge tegenstellingen en verschillen zijn vaak heel erg groot, zowel cultureel, als economisch, sociaal, demagogisch, taalkundig, religieus en noem maar op. Daar waar diverse volkeren in één land moeten samenwonen, loopt het ook niet echt lekker. Denk maar aan de Joegoslavische burgeroorlog (90-er jaren), de strijd tussen Vlamingen en Walen in België, De recente afscheidingspoging van Catalonië, het onafhankelijkheidsideaal van de Basken, in Noord Ierland slaan katholieken en protestanten elkaar de hersenen in en ga zo maar door. Daarom heb ik al meer dan 15 jaar geleden voorspeld, dat mocht Europa ooit één worden, het van ellende uiteen al vallen, niet in 30 landen, maar in 300 staten. De EU is verworden tot een gedrocht, dat haar draagvlak verliest. De eenheidsgedachte is momenteel heel ver te zoeken. De EU hangt nog slechts als los zand aan elkaar. Er hoeft niet veel meer te gebeuren, of de hele boel dondert in elkaar. Een groot Europa is een welvaartsideaal. Nu de welvaart zienderogen terugloopt en er bij de gewone mensen een toenemend gebrek is aan koopkracht en armoe de kop weer op steekt, worden tegenstellingen aangescherpt en zwarte schapen gezocht. Ik denk, dat de EU al op zijn laatste benen loopt.

   Like

   • fle kie zegt:

    WAAROM…denkt. MEN. dat DE.’ NEW. WORLD. ORDER.’ gepland. is?, ( als onze blanke volkeren. ‘weggewerkt’ zijn. en er bestaan alleen ‘halfbloeden’, of overwegend getint volk met een laag iq, die geen ‘leiding’ kunnen opbrengen,…….dan is er gewoon een groot Europees RIJK,,,……onder. EEN. NOEMER. natuurlijk, de. NAAM. is. ER. AL……. ‘EUROPESE UNIE’.!!!!!!!

    Like

 18. Lise zegt:

  Een stampvoetende kleuter met een pruillip of een narcist van het zuiverste water. Daar ben ik nog niet helemaal uit.

  Geliked door 2 people

 19. Steven zegt:

  Maar goed ook voor die PLOFKOP. Mag hopen dat hij er nog jaren last van heeft of dat hij er niet meer tegen kan en voor lijn 55 springt…

  Like

 20. paulzwueste zegt:

  Tsja.
  Ik vind het toch wel erg zielig.

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Omdat ie kijkt als een hond die al 2 jaar in het asiel zit omdat niemand hem wil hebben omdat ie vals is zonder het zelf te beseffen?

   Like

 21. Blaffertje zegt:

  O, wat mogen we blij zijn dat deze slechte verliezer niet aan het roer is komen staan van de EU.
  Hoe had dat nou gemoeten met zij gekwetste egootje als Orban, Salvini of een van de ander verstandige leiders hem de maat zouden nemen.
  Dan hadden ze een huispsycholoog moeten aannemen bij de EU om Fransje geestelijk te steunen.
  Ik zou zeggen “Timmermans, wees een kerel en neem je verlies en gedraag je niet als een sneue verliezer”.

  Like

 22. Trucker zegt:

  paar dagen geleden de halve blog “waar is Timmermans” 🙂 vandaag is hij terug in the real world én op de blog 🙂
  Iedereen content (onvervalst Vlaams -:) en ik een bulderlach want ik voorspel véél reacties op the comeback van de volgevreten kontlikker.
  HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  Like

 23. Hovawart zegt:

  De Lidstaten, die tegen Der Franz hebben gestemd, hebben decennialang het Marxisme aan den lijve ondervonden, en wensen geen Hollandsche HobbyMarxist aan hun roer……

  Like

 24. Hovawart zegt:

  Beste Franz, laat de draaideur u niet geraken op uw weg naar buiten, of kiest u liever voor de zijdeur…U kunt zich ten alle tijde vervoegen aan het Binnenhof alwaar u vast en zeker, net als al die oud-prominenten uit een ver politiek verleden, zich kunt verzekeren van een baantje uit de baantjescarrousel van Rutte.

  Like

 25. freda110 zegt:

  Vergis je niet in deze opper narcist, hij mag dan nu wel verloren hebben maar we zijn nog lang niet van hem af.
  Die |Ursula mag wel heel erg op haar tellen passen want dit soort staat nergens voor.
  Het zou me niet verbazen als hij op een hele sluwe maar vooral achterbakse manier gaat proberen von der Leyen van haar plaats te verdringen zodat hij alsnog het baantje krijgt waar hij al die tijd op heeft geaasd.
  Deze narcist deinst nergens voor terug en als je denkt dat hij vertrapt is komt hij aan de andere kant weer onder de steen uitrollen.

  Geliked door 2 people

 26. Hovawart zegt:

  Een politieke belofte of verwachting is een uitgestelde telleurstelling……iets waar het Nederlandsche Volk al decennia niets van hebben geleerd…..en nu moet zelfs Der Franz er aan geloven, in zijn Brusselse belevingswereld komen de politieke leugens uit het Nepparlement normaalgesproken nooit aan het licht…..dus een spreekwoordelijke “Boontje komt om zijn loontje” zeg maar.

  Like

 27. kampersrene zegt:

  met allemaal…..daar moet op gedronken Hi Haa Hoo….daar moet op gedronken worden Hiii-Haa -Hoo……… mijn dag kan niet meer stuk …..we moeten de islam aanvaarden en koesteren ……Onozelaar !

  Like

 28. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Ik heb u ook geblokkeerd ‘heer’ Timmermans, en IK ben gewoon een helder denkende niet door NPO/overheid beïnvloedbare Nederlander, vandaar ook dat ik u geblokkeerd heb. In mijn ogen bent u namelijk volledig gestoord en waanzinnig van machtzucht, narcisme en persoonlijk financieel gewin. Gelijkwaardig aan Adolf Hitler.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s