Antisemitisme van de ergste soort . . .

Door:
K.v.W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, demoniseren, Groenen, Hamas, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

38 reacties op Antisemitisme van de ergste soort . . .

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Even ter verduidelijking.
  Groen links heeft zijn bestaansrecht te danken aan die achterlijke wijven die met een natte kut achter die krullebol aan lopen want hij ziet er zo goed uit. (excuseer mijn lompheid)
  En het volgpubliek is groeiende en groeiende

  Geliked door 6 people

 2. sweethart zegt:

  schorem is het , heb er geen ander woord voor.

  Geliked door 2 people

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Vergelijk de GL uitspraken met het “minder, minder”… Wie moet er dan vervolgd worden?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 4 people

  • Thomasson zegt:

   @J.C.Th. Kohler. Goede vraag! Maar niemand haalt het in zijn hoofd om Groen Links voor de rechter uit te dagen. Het is een pro-islam partij. Hun groene kleur is absoluut niet gerelateerd aan milieu, natuur- en klimaat, maar eerder aan de Koran en de Sharia. Kijk maar naar de vlag van Saudi-Arabie. Zij komen voor het geimporteerde vuil dat onze samenleving bezoedelt. Hun slagzin is: Samen zijn wij Sterk. Daar bedoelt men: Samen gaan wij Nederland vernietigen en haar autochtone bevolking in een Jihad-oorlog uitroeien. .

   Geliked door 2 people

   • kruisridder zegt:

    De Romeinen hebben ons niet klein gekregen, de Spanjaarden hebben ons er niet onder gekregen, Napoleon ook niet en de Moffen en de Nederlandse landverraders hebben onze wilskracht ook niet gebroken Thomasson. Dat gaat ook nu niet gebeuren met de landverraders van deze tijd met hun islamtische getinte maatjes. Die worden uitgeroeid als het er echt op aan komt. Let maar op als het echt op overleven aan komt, kan een mens bijna bovennatuurlijke zaken verrichten……

    Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Zomaar… D66
  Soms moet je even kunnen lachen.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Goed zeg!
   Is tenminste ’n vrouw die er helemaal voor uit komt.
   Heb je niet veel.
   Ook dat soppen!
   Daar kunnen mannen nog ’n voorbeeld aan nemen.
   Zelden ’n man ontmoet die ook sopte.
   Behalve als ze pijp rookten natuurlijk.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    paulzwueste 10 juli 2019 om 15:41

    O? Ik dacht dat je een pijp stopte i.p.v. sopte.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Tistochwat.
    Natuurlijk.
    Je moet die pijp eerst stoppen.
    Later komt het soppen.
    We noemen dat in de volksmond het soppend pijpen.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    paulzwueste 11 juli 2019 om 17:26

    We noemen dat in de volksmond het soppend pijpen.

    O ja, nu snap ik het; ik was in de war met pijpend soppen.

    Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Het ergste is dat er nog zoveel dégénérées in Nederland rondlopen die GroenLinks blijven stemmen.

  Geliked door 2 people

 6. Philippine zegt:

  Wie van Groen Links heeft dit gezegd?

  Like

 7. henk verhoef zegt:

  kijk even naar het holecast joden monument is Amsterstan-
  dan is er met 1935-45 en heden toch niets veranderd-
  wat wel vernaderd is is de bevolkings samenstelling bv
  diegenen die de joden wel accepteerden zijn verdwenen en alleen da anti groep is groter geworden
  Het is dus in nederlaqnd EN de overheid/ambtenaren en de bevolking die samen anti zijn
  ( de gestolen kunst en bezittingen– de overheid als goede HELER geeft niets terug of pas na 80 jaar- ns compensatie )
  de verrader van anne Franck– nog steeds niet aan de schandpaal genageld– wilders natuurlijk wel
  Helaas is het NU in amsterstan even onveilig voor de joden als 40-45– de gemeente waar ieder jaar de bevrijding gevierd word–
  vooral niet nadenken

  Geliked door 2 people

 8. Lise zegt:

  Minder, minder, groen links

  Geliked door 1 persoon

 9. Wachteres zegt:

  https://doorbraak.be/rapen-gaar-voor-jeremy-corbyn/

  Rapen gaar voor Jeremy Corbyn?
  De BBC gaat de Engelse oppositieleider een dolk in de rug steken
  Commentaar – 9 juli 2019 Alexander van der Meer

  Na de plotse opkomst van de brexitpartij als een van de grootste partijen van het Verenigd Koninkrijk, voorspel ik u binnen één of twee weken de volgende aardverschuiving in de politiek daar. Jeremy Corbyn, al bijna vijf jaar leider van Her Majesty’s Loyal Opposition, is foutu, zoals de Fransen het zeggen. Hij is er geweest. En het is aan de BBC om het genadeschot uit te delen, woensdagavond aanstaande, in de documentaireserie Panorama. Mist u het vooral niet.

  Antisemitisme

  Eerder schreef ik over het etterende antisemitisme binnen Labour, en dat is wat Corbyn uiteindelijk de das omdoet. Het afgelopen jaar werd ik er nog moedeloos van, hoe de eindeloze reeks oprispingen van regelrechte jodenhaat onder parlementsleden en andere gekozen Labour-politici behalve wat ophef hier en daar in de media verder zonder gevolgen bleef. Het beeld van een politieke partij met honderdduizenden leden die vrijwel integraal geen boodschap hebben aan het geïnstitutionaliseerde antisemitisme binnen die partij, valt huiveringwekkend te noemen, zeker voor een jood.

  Geliked door 3 people

 10. koddebeier zegt:

  Het is ook onbegrijpelijk dat er nog steeds van die krankzinnige idioten zijn die op deze “Groene” fascistenpartij stemmen !!

  Geliked door 1 persoon

 11. Thomasson zegt:

  Groen Links vervuilt zich steeds meer met de beesten van Allah in haar gelederen, die de partij steeds meer doen lijken op een filiaal van DENK. Hun (NEP)kleur groen wordt steeds meer (zichtbaar) vies bruin. Moslims mogen aan de politiek van een Dhimmieland deelnemen; zolang de partij van keuze geen islamitische interessen in de weg staat. Het liefst helpt deze partij de interessen van de islamitische gemeenschap. In dat opzicht is Groen Links 100% halal. Het begon al met een types genaamd Arjen El Fassed. Een Palestijnse knuffelbeest met een Nederlandse naam. Hij werd door Linkse- en Christelijke Gutmenschen beschouwd als een voorbeeld voor een tamme “Wilde”. Een exemplaar die niet loopt met een bot door zijn neus en een ketting van Haaientanden om zijn nek, maar als een geciviliceerd mens.Hij heeft ook gestudeerd. Dus de banen in de Gutmenschen sector vielen in zijn armen als rijp fruit. Maar schijn bedriegt. Net als in het boek van Jack London “The Call of the Wild” bleek dat de “Wilde” niet zo tam was als men dacht. Toen hij voor de Christelijke organisatie ICCO werkte, zorgde hij ervoor dat het meeste geld ging naar zijn wildenstam. https://nl.wikipedia.org/wiki/Arjan_El_Fassed
  Nu probeert een nieuwe exotische islamitische exemplaar, genaamd Alireza Taimurizadeh, zichzelf te manifesteren onder de vlag van Groen Links. Uit welke AZC of een Jihad eenheid heeft GL hem opgeraapt? Behoort hij tot de aanstormend jong talent die de islamisatie van Nederland moet bevorderen? Een domme vraag.

  Geliked door 1 persoon

 12. Japio zegt:

  Hoe gestoorder je bent hoe meer succes je hebt in de 2e kamer. Wat vroeger te idioot voor woorden was is nu heel normaal. Gezond verstand heeft plaats gemaakt voor dwaze hersenspinsels.

  Like

 13. Piet Snot zegt:

  Daar had ik nog een filmpje van geplaatst hier, van die linkse Dam schreeuwer die dat stond te beweren.
  Heeft het natuurlijk nooit gehaald hier.

  Geliked door 1 persoon

 14. Henk.V zegt:

  Onbegrijpelijk dat GroenLinks nog bestaansrecht heeft. Inderdaad, maar het is hier al gezegd: deze partij drijft op zeer jonge, hoofdzakelijk vrouwelijke kiezers.
  Wie de jeugd nodig heeft om haar politieke doelstellingen erdoor te drukken, bedrijft per saldo ONVOLWASSEN politiek.Een kenmerk daarvan is dat men de consequenties van het beleid dat men voorstaat niet goed kan of wil inschatten.
  Onze hele regeringsploeg die als een symbool van evenwichtige volwassenheid had moeten fungeren is mede onvolwassen geworden en gaat volledig mee in de hysterie rond het ”klimaatprobleem” Hetzelfde gaat op voor de EU politiek dat eveneens het Groene denken heeft omhelsd, net als bijvoorbeeld de redeloze politiek van onbeperkte import van niet-westerse kansloze mensenmassa’s. evenzeer komt het afgeven op de staat Israël voort uit een slechte inventarisatie van het Israëlisch-Palestijnse conflict
  Eigenlijk zou in de pers de ogen moeten opengaan voor de gevaren die er schuilen wanneer men de jeugd het beleid laat bepalen. Ik zie momenteel Groen Links als de meest schadelijke partij.We hadden het kunnen weten: nagenoeg alle activisten vinden hun onderdak bij die partij!

  Geliked door 1 persoon

 15. koplampkapot zegt:

  Ons rariteitenkabinet laat Mw. Al-Qaq – Kaag verklaren dat dit met extra geld van U en mij het best op te lossen is.

  Geliked door 1 persoon

 16. Thomasson zegt:

  @Dijkstra. Wat doet deze Ayatollah’s viezerik hier in Nederland? Hoe kan dat nou dat zo’n gevaarlijke man vindt zijn weg naar de Nederlandse politiek? Een sluipspion die in Nederland is geplant door de regime van Iran. Welk recht heeft hij op staatsburgerschap? Het is eigenlijk een geluk dat deze stuk tyfus heeft zich blootgesteld door zijn begrensde intelligentie. Nu weet men dat onze overheid is niet bezig ons te beschermen. De Jihad stijders van Allah kunnen met groot gemakt overal in het land infiltreren. Het is voor hen net zo makkelijk als voor een flo of een teek een plaats vinden in een pels van een hond.

  Like

 17. Philippine zegt:

  Bedankt Dijkstra!

  Like

 18. kampersrene zegt:

  Inderdaad mijnheer de seik heu sieik….dat is ook de rede waarom wij jullie haten…Hitler had gelijk de joden te haten ….hij had gelijk 6 miloen medemensen te vermoorden,waaronder kinderen , mannen,vrouwen, bejaarden te vermoorden….hij had beter jullie domme ,achterlijke islamieten in het vizier genomen….dan had Europa al die miserie van heden niet hoeven te ondergaan

  Like

 19. fleckie zegt:

  .’ ‘KERKEN. TEGEN. . ANTISEMITISME’……..NIEUW. ISR.WEEKBLAD( NIW) 5.7.2019.
  De rooms- katholieke kerk heeft samen metdeProtestantse Kerk in Nederland( PKN) een. Erklaring gepubliceerd tegen het toenemende antisemitisme in ons land. Telkens zijn er incidenten die ertoe leiden dat een onveilig klimaat kan ontstaan voor de Joodse gemeenschap. Dat is ontoelaatbaar. De kerken willen ‘er alles aan doen om antisemitisme in de hele samenleving tegen te gaan en om initiatieven die daar een dam tegen opwerpen te steunen. ‘ Te hopen is dat daarmee ook contacten met de. BDS- beweging tot hete relden zullen behoren. In 2016 plaatste de rooms-katholieke kerk in Rotterdamnog een oproep van deze anti- Joodse organisatie en vond een bijeenkomst plaats in de Pauluskerk. Ook binnen de PKN bestaan ( religieuze) banden met de beweging, onder meer via het christelijke samenwerkingsverband KAIROS- SABEEL. Het Duitse Parlement bestempelde de BDS ( Boycot, Desinvesteringen en Sancties) recent als antisemitisch……………zie pag 24., ESTHETR PORCELIJN:::
  ‘SOLIDARITEIT’: de rooms- katholieke kerk en de Protestantse kerk in Nederland( PKN) zijn met een verklaring gekomen over het hedendaags antisemitisme. De verklaring, of het signaal, luidt als volgt: ‘MET BROTE ZORG zien zowel de rooms- katholieke kerk alsmede protestantse kerk in Nederland dat het antisemitisme sterker wordt. Telkens zijn er incidenten die ertoe leiden dat een onveilig klimaat kan ontstaan voor de Joodse gemeenschap in NECERLAND. Dat is ontoelaatbaar. Voor de kerken is het blijvende gesprek met de Joodse gemeenschap in Nederland van groot belang. We rekenen het ook tot onze verantwoordelijkheid er alles aan te doen om antisemitisme in de hele samenleving tegen te gaan en om initiatieven te ondersteunen die daar een dam tegen opwerpen. Hierbij roepen wij de overheid alsook de gehele damenleving op om alles te doen wat in haar vermogen ligt om antisemitisme te bestrijden. Wij zijn als kerken vanzelfsprekend bereid tot nader overleg en verdere samenwerking.”.
  De verklaring staat niet op zichzelf. De afgelopen tijd waren er meerdere bijeenkomsten over het onderwerp. Zo is op 25 juni een internationaal symposium georganiseerd in Den Haag. Ook het CIDI voerde dit jaar actie door ge vragen of zoveel mogelijk mensen een keppeltje wilden dragen, uit solidariteit. Die laatste vond ik wel een goeie,. Samen uit, samen thuis, mool..
  Bij dit soort verklaringen bekruipt mij altijd het gevoel dat ik ineens heel erg moet beseffen dat ik last heb van antisemitisme terwijl ik er eigenlijk geen last van heb. . Alsof ik op mijn schouders getikt wordt,maar er niemand achter mij blijkt te staan. Ook vraag ik mij af aan wie de verklaring is gericht. Heel Nederland. De gehele Joodse gemeenschap en alle datellietjoden zoals ik. ?………………….CHRISTELIJKE. WAARDEN…………………Ik geloof heus wel dat het oprecht bedoeld is, in zoverre instituties dat kunnen zijn. De rk- kerk heeft echter niet het meest gezellige verleden, als het om antisemitisme gaat. Paus Pius Xxll…( de paus ten tijde v.d. Tweede Wereldoorlog) heeft de Jodenvervolging nooit veroordeeld en pas sinds 1965 rekent de kerk officieel Het Joodse Volk de dood van Jezus niet meer aan. PKN is meestal een ander verhaal. Vaak zijn protestanten dol op Joden,we zijn natuurlijk ook enig. Meermaals heb ik de priemende blik van een gereformeerd persoon gezien die ingetogen- opgetogen zei:” Jij bent van het Oude Volk, Gods Volk” De zee splijtb op dat soort momenten nog net niet in twee. Toch lijkt de BDS- beweging langzaam meer vat te krijgen op de PKN. Zo was er in 2014 een minirelletje toen PKN- secretaris Arjan Plaisier de oproepcontract boycot van BDS niet wilde afwijzen. Nu keurde hij dit ook niet goed,dat moet gezegd, maar zijn poging om neutraal te blijven werd hem niet in dank afgenomen en men vond deze houding juist niet neutraal. Zo zie je maar dat je het nooit goed kan doen. Wat is de betekenis van de kerkelijke verklaring nouwerkelijk. In het begin stellen ze dat antisemitisme groeit en dat vinden ze ontoelaatbaar. Ze achten zich verantwoordelijk voor het tegengaan van antisemitisme en roepen de overheid op om alles te doen wat in haar macht ligt om dit te bestrijden. Dus ze vinden er wel iets van maat ze spreken niemand erop aan. Ook wijzen ze geen enkele oorzaak aan. Als je geen oorzaak kan aanwijzen en niemand kan aanspreken, wat kun je dan eigenlijk wel doen. Solidariteit proberen uit te dragen. Maar solidariteit is op zichzelf nog niet zo veel. Dan is solidariteit maar een woord.
  Natuurlijk begrijp ik datbde kerken mensen een hart onder de riem willen steken. Er zijn vast genoeg mensen die dat heel fijn vinden en ook als steunend ervaren. Toch vrees ik dat ze een kans hebben laten liggen. Ze zouden hen kunnen aanspreken die beweren onderdeel te zijn an hun traditie: namelijk diegenen die roepen dat ze de christelijke tradities in ere willen houden en terug willen naar een damenleving met de wortels diep. in de christelijke waarden,.Een hart onder de riem is aardig, maar mag het een onsje meer zijn?§……………………..<|<~<~<~<~<~<~. fleckie: . ERKENNEN deze christelijke kerken. HET. BESTAANSRECHT. VAN. ISRAËL? ( als. een. ‘ZELFSTANDIGE. STAAT’?……………………<~<~<~<~<~<~<~.

  …..

  Like

 20. Lucky zegt:

  Waanzin,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/07/verbijsterend-zwarte-adamse-activistenclub-wil-holocaust-schrappen-uit-geschiedenisles-wel-praten-over-zionisme/

  Verbijsterend: zwarte A’damse activistenclub wil holocaust schrappen uit geschiedenisles, wel praten over “zionisme”

  Als het aan het zwarte activistische clubje The Black Archives ligt, dan wordt geschiedenisles binnenkort heel anders ingericht. De lessen over de verschrikkingen die het Joodse volk zijn aangedaan gaan eruit, en geleuter over hoe ‘zionisme’ de Palestijnen aanpakte er in. Ook moeten de Middeleeuwen draaien om de “grote rijken in Afrika en Azië,” en niet om wat er in Europa gebeurde.

  Like

  • fleckie zegt:

   Wordt er überhaupt nog VADERLANDSE. – en. ALGEMENE. GESCHIEDENIS. gedoceerd op scholen, of. is DE. LEERSTOF . voor. ..GETINTEN. TE. ONAANGENAAM.!?………………….<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 21. Jan zegt:

  Terroristenvriendin Sigrid Kaag meende serieus met CIDI en EAJG, Hamas Nederland tegelijk een gesprek te kunnen voeren, door CIDI geweigerd want alle vier antisemieten en Israelhaters

  CIDI weigert vier Israël-critici (waaronder Jaap Hamburger) welkom te heten bij gesprek met minister KaagMinisterie: ‘Ze zijn voor het CIDI te kritisch’

  Vier mensen die minister Sigrid Kaag wilde meenemen naar een bijeenkomst met het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) zijn niet langer welkom. Ze zijn voor het CIDI, dat de belangen van Israël en Joodse Nederlanders behartigt, te kritisch, zegt Kaags ministerie. Ze heeft het viertal daarop afgezegd.

  De minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking had twee leden uitgenodigd van The Rights Forum. Die organisatie, opgericht door oud-premier Dries van Agt, komt op voor de Palestijnen. Kaag had ook Jaap Hamburger van het Israël-kritische Een Ander Joods Geluid en de geestverwante publicist Maarten-Jan Heijmans gevraagd aan te schuiven bij de bijeenkomst zondag in het Mauritshuis, zegt The Rights Forum.

  …..
  https://tpo.nl/2019/09/08/cidi-weigert-vier-israel-critici-waaronder-jaap-hamburger-welkom-te-heten-bij-gesprek-met-minister-kaag/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s