Bedrijfsplan voor migratiebedrijf ‘De helpende Hand’

Screenshot_395

(Door: “bozeoudeman”)

Zestig miljoen vluchtelingen, een aanbod dat snel verder kan stijgen, naarmate mijn bedrijf aan goede publiciteit wint, wat de winstmarge door een vergroot potentieel verder laat stijgen. Dit is win/win.

Kostenplaatje:

– Optuigen van een groot netwerk ‘helpers’, dat vooral in Derde Wereld landen niet echt veel hoeft te kosten, gemiddeld schat ik de loonkosten niet hoger dan 10 mille per persoon op jaarbasis. Dit vanwege een veelheid aan goedkopere krachten in Derde Wereldlanden waar één Euro voor minstens tien geldt.

Deze loonkosten zijn bovendien volledig zwart. Er verdwijnt geen geld onnodig naar belastingen.

– Wel extra kosten om in veel, met name EU-landen rechters, hoge ambtenaren, politici et cetera ‘aan te nemen’ ofwel om te kopen. Voorlopig raam ik de kosten daarvoor op maximaal € 5 miljard per jaar.

– Verder het stichten van meerdere non profit NGO-organisaties waar vele duizenden mensen vrijwillig kunnen komen werken om werkervaring op te doen, waar dus zodoende weinig tot geen loonkosten aan verbonden zijn. Bovendien is in vrijwel alle EU-landen subsidie te verkrijgen voor dit soort organisaties, dat scheelt heel wat in de kosten. Op termijn zijn kosten gedekt door vrijwel geen loonkosten vanwege vrijwilligers en de vele subsidiemogelijkheden. Enkel het opstarten kost geld, maar als het eenmaal loopt, betaalt zich dat dubbel en dwars terug.

Medewerkers:

Maximaal 500.000 wereldwijd tegen gemiddeld loon van € 10.000 = € 5.000.000.000,- ofwel 5 miljard, maar het aantal is wel heel hoog ingeschat, dit mede voor kweken van goodwill bij toekomstige medewerkers, hun achterban en familie, dit kan in de praktijk wellicht wat minder of flexibeler zijn: 250.000 voor 15 mille p.p., wat ondanks stijging van lonen door vermindering van het aantal werknemers de loonkosten drukt. Maar dit is nog speculatief.

Totaal eventueel (bewust te hoog) inschatte kosten:

Personeel: € 5 miljard
Steekpenningen: € 5 miljard
Verdere kosten:  minimaal of nul
Totale kosten: maximaal € 10 miljard per jaar

Te verwachten opbrengst: Bij 60.000.000 x pakweg gemiddeld 10 mille per vluchteling te betalen voor geleverde diensten = 600.000.000. 000 (zeshonderd miljard) bruto opbrengst dat potentieel te bereiken is. Hoe meer vluchtelingen inzien dat het zinvol is om zich tot mijn bedrijf te wenden, des te meer klanten op termijn en dus blijvende en ook stijgende bruto omzet.

Voorlopig mogelijk te behalen bruto omzet is dus maximaal € 600 miljard. Dit over meerdere jaren verspreidt.

Bruto opbrengst eerste proefjaar 2015:

2 miljoen klanten naar tevredenheid overgebracht naar de Europese Unie = 2.000.000 x 10.000 = € 20.000.000.000 ofwel 20 miljard. Dit betekent een netto winst van 10 miljard in dat specifieke jaar voor mijn bedrijf. Dit bedrijf is tevens gezien het stijgende aanbod aan klanten voor mijn hulpdiensten absoluut winstgevend, zeer lucratief  en absoluut rendabel te noemen.

Graag ontvang ik per direct een renteloze lening van € 10 miljard van het IMF om dit bedrijf te starten, dit mede omdat mijn bedrijf voorziet in het lenigen van veel menselijke ellende en nood.

Was getekend,

Boze Oude Man George S., mensenvriend en filantroop

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, Satire, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Bedrijfsplan voor migratiebedrijf ‘De helpende Hand’

 1. bozeoudeman zegt:

  Kleine niet geheel onbelangrijke aanvulling op bedrijfsplan:

  Naast het terugdringen van loonkosten door met minder medewerkers meer werk te verrichten is er ook het positieve feit dat alle geldsommen betaald aan rechters, politici, ambtenaren, journalisten et cetera terug te verdienen zijn door op termijn op subtiele manier te wijzen op het feit dat hun corruptie wereldkundig kan worden gemaakt waardoor zij, de eenmaal hoge posten die zij dan bekleden kunnen kwijtraken. Dit laatste hoeft niet te geschieden tegen het jaarlijks daarvoor afdragen van variërend 10 tot 25 procent van hun jaarlijkse totaal inkomen. Briljant nietwaar, zo betaald iedereen en verdien ik aan alles en iedereen, zelfs aan de in eerdere instantie door mij gekochte lakeien en ondergeschikten, die, laten we eerlijk zijn, hun goede leven en hoge functies vaak aan mij, Geroge S. te danken hebben, dus… Eerlijk is eerlijk, toch?

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Zal nooit van zijn leven lukken Boze.
  Het bedrijf bestaat namelijk al.
  Dat bedrijf noemen ze de Verenigde Nazies.
  Dus Ik neem aan dat je artikel erop gebaseerd is om deze criminele organisatie te benoemen.

  Geliked door 6 people

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Vanmorgen een mail van Cultuur onder vuur, aangaande de indoctrinatie van kleine kinderen op de scholen.
  Hier de copie ervan met allen de verwijdering van mijn naam.

  Heilig Landstichting, 09-07-2019

  Geachte heer

  Het Klimaatakkoord is klaar. 239 pagina’s aan verboden en geboden.

  Wij hebben het Klimaatakkoord doorgekeken en zijn op een… opmerkelijke passage gestuit.

  Op pagina 214 staat:

  We moeten “nieuwe generaties al vroegtijdig bekendmaken met maatschappelijke vraagstukken zoals duurzaamheid en klimaat.”

  Vroegtijdig – bij kinderen van vijf, zelfs vier jaar oud!

  De kleutertjes moeten een “goede leerhouding” aangeleerd krijgen “die helpt om later als burger om te gaan met grote transities.”

  Kortom: het Klimaatakkoord wil kinderen zo vroeg mogelijk indoctrineren met klimaatideologie.

  Het Klimaatakkoord legt de uitwerking van de indoctrinatie bij Curriculum.nu, een initiatief voor onderwijshervorming.

  Onze redactie van Cultuur onder Vuur heeft onderzoek gedaan naar Curriculum.nu.

  Wij ontdekten dat deze onderwijshervorming allerlei GroenLinks-programmapunten aan scholen wil opleggen!

  Niet alleen klimaat, maar ook andere GroenLinks-obsessies dreigen onderdeel te worden van het curriculum: diversiteit, gender, wereldregering, en nog meer.

  10 manieren waarop onderwijshervormers het GroenLinks-programma op scholen willen invoeren
  Ik zal deze indoctrinatieplannen uitgebreid beschrijven in ons rapport over linkse indoctrinatie van schoolboeken.

  In ons rapport komt een speciaal hoofdstuk over klimaatpropaganda in het onderwijs.

  Schoolboeken vallen kinderen lastig met ongefundeerde rampscenario’s. Kinderen wordt verteld dat de Nederlandse vrijheden moeten wijken voor een wereldwijde staatsdwang.

  De nieuwe kleur van het communisme is groen!

  Help ons schoolboekenrapport met een gift >
  Klimaat-ideologie streeft naar een nieuw staatssocialisme, waarin de typisch Nederlandse deugden van zuinigheid en zelfstandigheid vervangen worden door overheidsbemoeienis en dwingelandij.

  Dit allemaal op kosten van u en mij, de hardwerkende burgers.

  De weerstand tegen het opgedrongen klimaatbeleid is groot. Cultuur onder Vuur heeft dit onder de aandacht gebracht in Nederland.

  We hebben onze petitie tegen de energietransitie bij Elsevier laten insteken en kregen massale reactie. Door onze petitie ontstaat een steeds breder verzet.

  Politiek-correct links voelt de weerstand bij de burgers, die vaak al meer dan de helft van hun salaris moeten afdragen aan allerlei belastingen – en nu door klimaatregels voor tienduizenden euro’s aan kosten staan.

  Daarom zet politiek-correct links in op de kinderen. Liefst zo klein mogelijk, zodat ze niet doorzien dat klimaat-ideologie een aanval op onze beschaving is.

  In Duitsland is het al gelukt. Tientallen jaren van gestage klimaatpropaganda heeft daar zijn werk gedaan:

  Wel 33 procent van de 18- tot 29-jarigen stemde bij de Europese verkiezingen op de Groenen.

  Eén derde! Een politieke aardverschuiving.

  Als het Klimaatakkoord in het onderwijs uitgevoerd wordt, kunnen we over twintig jaar hetzelfde verwachten in Nederland.

  10 manieren waarop onderwijshervormers het GroenLinks-programma op scholen willen invoeren
  Nederland moet wakker worden. Het besef moet komen dat een gevaarlijke groene gekte in heel de samenleving doorgedrukt wordt. Niet alleen in bedrijven, ook in scholen.

  Help mee Nederlanders wakker te maken en deel ons artikel nadat u het gelezen heeft.

  Hartelijk dank!

  Met strijdbare groet,

  Image
  Image
  Hugo Bos – Campagneleider Cultuur onder Vuur

  Geliked door 1 persoon

 4. Misschien een kleine aanvulling op dit briljante plan. Meisjes (m/v/x) die graag op hun CV zouden hebben staan dat ze niet alleen met de mond deugwerk verrichten maar ook met de hand betalen graag 4000 dollar per maand excl. reiskosten om in een kleine nederzetting ergens in Afrika of Zuid-Amerika van hun deugdzaamheid te betuigen. Die 4000 dollar is niet alleen excl. reiskosten maar er moet ook elke maand 500 dollar betaald worden om in een boshut te mogen slapen en 123,50 per week voor voedsel, 12,50 voor inlegkruisjes en 43,27 voor anti-conceptiemiddelen.

  Hier kijk zelf maar even voor de prijslijst:
  https://www.projects-abroad.nl/deelnamekosten/#reguliere-projecten|zoek-per-bestemming|ghana

  De meisjes moeten wel bereid zijn om zich dag en nacht ter beschikking van de mannen en jongens te stellen om de rust in het dorp te behouden. Meestal heeft men daar dan een plein voor ter beschikking dat stationsplein genoemd wordt en waar de behoeftigen ze dan bij de poesie kan grabsen of met 40 man tegelijk even een beurt geven, al naar keuze van de behoeftigen.

  Pedagogisch voordeeltjes zijn dan dat de behoeftigen die allemaal toch naar Europa willen daar dit soort dingen kunnen voortzetten, dat de teruggekeerde meiden Welkom kunnen zingen en een offiieel deuggecertificaat hebben.

  Like

 5. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Enkele kleine aanvullingen op het “bedrijfsplan”.

  De wereldbank verstrek heel graag grote renteloze zogenaamde “achtergestelde leningen”. Dat zijn leningen, die je niet kunt en niet mag terugbetalen, zolang er nog andere openstaande posten zijn.

  Voorts nog even een paar reclamespotjes op de televisie, waarin uitgemergelde zielugge blote negerkindjes met zweren om ondersteunng op een gironummer smeken.

  Dat is dus allemaal gratis geld.

  En als je een beetje wazige boekhouding voert, kun je dat geld dus gewoon “onder de armen verdelen”. Natuurlijk ook nog even grisselijk graaien met hoge onkostendeclaraties en “management fees”

  En tegen de tijd, dat de kas leeg is, laat je de boel lekker failliet gaan. Daarna verdwijn je in het mistige en neem je een nieuwe identiteit aan, om lekker te rentenieren op de Kwaaimaneilanden of zo.

  Geliked door 1 persoon

 6. ruud 2 zegt:

  Je vergeet de gratis seks, voor die droplullen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s