Eurocommissaris eist “voorlopig” verdelingsmechanisme voor illegale migranten

Screenshot_402

(Vertaling: E.J. Bron)

Met het oog op de vluchtelingencrisis in Afrika en in de Middellandse Zee heeft de eurocommissaris voor Migratie, Binnenlandse Zaken en Burgerschap, Dimitris Avramopoulos (foto), een “voorlopig” verdelingsmechanisme voor migranten geëist.

epoch times

“De uitdagingen van de migratie kunnen niet alleen onder de verantwoordelijkheid van Italië en Malta vallen, alleen omdat deze landen zich in en aan de Middellandse Zee bevinden”, zei Avramopoulos tegen de “Welt”.

Tot de nieuwe regels over de verdeling van migranten volgens het zogenaamde Dublin-systeem realiteit zouden worden, zouden alle EU-lidstaten hun werk moeten versnellen en “voorlopige overeenkomsten” moeten vinden hoe er met geredde vluchtelingen omgegaan zou moeten worden.

Daarbij zouden situaties zoals bij de Duitse NGO-schepen “Sea-Watch 3” en “Alan Kurdi” evenals incidenten uit het verleden, waarbij de Europese Commissie individuele oplossingen tussen de lidstaten gecoördineerd had, verhinderd moeten worden, zei Avramopoulos.

“Volgende week zal de eerste ontmoeting van de EU-ministers van Binnenlandse Zaken onder Fins voorzitterschap van de Europese Raad plaatsvinden – ik hoop dat we progressie kunnen maken.”

De Duitse minister van Ontwikkelingssamenwerking, Gerd Müller (CSU), bekritiseerde echter dat de EU zich sinds het einde van de Middellandse Zeereis van de “Sophia” van “de ene noodoplossing naar de volgende” zou voortbewegen.

“We kunnen niet op iedereen wachten. De landen die tot opname bereid zijn, moeten nu het voortouw nemen”, zei Müller tegenover de “Bild-Zeitung”. Hij bekrachtigde tegelijkertijd zijn eis naar internationale hulp voor de migranten in Libië.

De vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties, de UNHCR, liet zich op gelijkluidende wijze uit: “Wij roepen de Europese regeringen op om gebruik te maken van al hun politieke betrekkingen met Libië om zodoende een duidelijke verbetering van de situatie voor de mensen in de kampen te bereiken”, zei de vertegenwoordiger van de UNHCR in Duitsland, Dominik Bartsch, tegenover de “Welt”.

“Het doel moet de vrijlating van alle mensen uit de kampen zijn. De evacuatie van de vluchtelingen uit het land is een levensreddende noodoplossing.”

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Brussel, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

38 reacties op Eurocommissaris eist “voorlopig” verdelingsmechanisme voor illegale migranten

 1. Steven zegt:

  Als je ILLEGAAL bent dan moet je TERUG.
  Dat betekent dus niet… VERDELEN maar WEGWEZEN!!

  Geliked door 2 people

 2. Dr. Heinz zegt:

  Die zijn knettergek!!
  Alles en iedereen wat hier niet hoort, retour eigen land!!
  Zo niet dan komt er oorlog, om ze alsnog uit te zetten.
  Aldus de man in regenjas met hoed.
  Zo hij gelijk krijgen ??

  Geliked door 1 persoon

 3. ronjaspers zegt:

  De verdeling van criminelen,moordenaars en verkrachters.

  Geliked door 2 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Ik ben tegen het opnemen van zogenaamde vluchtelingen. Waarom ? ze stelen je huis leeg, zuipen je bier op, plunderen je bankrekening via de belastingdienst en doen nog veel meer enge dingen. Zeker is ook dat ze , als ze de kans krijgen, ons allemaal een kopje kleiner maken.

  Geliked door 3 people

 5. koosv8 zegt:

  Toen Libië nog welvarend was, en Ghadaffi de baas was, hadden we helemaal geen vluchtelingen op de Middellandse zee.

  Geliked door 2 people

 6. Monalisa zegt:

  Dan komt het toch uit wat de EU wil, nog 20 miljoen vluchtelingen voor het jaar 2050 lees hun statuten

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Het mooie is,: mochten de Iraniërs een ‘ atoombom- oefening’. UITPROBEREN!!! HET. OVERCOMPLETE deel van de. GETINTEN. mee. ‘ OPGEOFFERD’!!! worden, ,…….maar dat beseffen ze. nog niet, ( dat ze voorbestemd zijn. ook. in de. ‘GROTE. OPRUIMACTIE’!!!!). DOELWIT…………………<~<~<~<~<~<~<~

   Geliked door 1 persoon

  • Marly zegt:

   natuurlijk KALERGI !De resolutie van STRASBOURG 1975 !MARRAKESH ;lees het allemaal dan weet je perfect waar de Euro elite mee bezig is ,De omvolking van de Europese gemeenschap en wat doet die gemeenschap om hun eigen te bschermen ,gewoon wat voor hun PC zitten en schrijven !

   Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    Marly.Kleine correctie,ontvolkings agenda (depopulation) agenda 21 (2021) en 2030 de satanische elite willen een (N.W.O.) 90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden en de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.Voor het uitmoorden van de bevolking worden de soldaten van allah en de barbaarse afrikanen binnengehaald.

    Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Af en toe, (AL. HEEL. LANG!!! ); beschrijf ik al eens. DE. UITWERKING’ van. een ATOOMBOM- AANVAL!!!!!

    Like

 7. Rensk. zegt:

  Net weer in 1 vandaag Kaag met haar enorme cadeau´s (miljoenen)voor de corrupte leiders in Niger. Vreselijke mens. Wat bezielt zo een. Is ze oliedom of wil ze groot doen van andermans centen. Hoe ze praat ook. God mens wordt eens jezelf in de plaats van een karikatuur van jezelf.

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Heel simpel te beantwoorden: Kaag is een islamappeaser . . .

   Geliked door 7 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    En het zou me niks verbazen als ze zelfs moslim, en niet alleen een islamappeaser, was geworden.
    Getrouwd met een “Palestijnse” terrorist. Verder commentaar overbodig.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 4 people

   • Rensk. zegt:

    O ja dat is ook zo.Ze is getrouwd met een arabische moslim. Het geld wil zij naar zwarte afrikanen brengen wat in de zak komt van afrikaanse corrupte leiders. Ik zie daar het Islampeasen niet zo van in. Tenzij ze afspraken heeft met die corrupte leiders dat een deel ervan via een omweg weer naar Gaza gaat. Misschien dat een journalist haar eens in de gaten kan houden wat die geldstromen betreft.

    Like

   • koosv8 zegt:

    Is het mogelijk dat zei die oude schaamlappen nog even laat wegsnijden, en kort die clitoris ook maar een stukje indan bent u goed bezig in hun ogen, en in dit geval vindt ik het niet erg ook.

    Like

  • Qvic zegt:

   Dat mens is daar neer gezet om bewust miljoenen weg te geven, zij zelf is zo manipuleerbaar, dat zij ook nog denkt dat zij er goed aandoet. Maar eigenlijk heeft zij een hersenafwijking en is zij van geen kwaad bewust, dat zij willens en wetens de grote multinationals daar helpt door regeringsleiders om te kopen van ons belastinggeld en dat onder de noemer van ontwikkelingsgeld. Zo werkt het al tientallen jaren, op deze manier. Vandaar dat al die miljarden die de laatste 50 jaar in Afrika zijn gepompt onder de noemer ontwikkelingsgeld. Totaal geen resultaat heeft opgeleverd voor de lokale bevolkingen. Het zijn juist de grote multinationals die daardoor de vruchtbaarste gronden en de benodigde delfstoffen in die landen kunnen/konden bemachtigen voor hun eigen mega winsten. Want al die producten worden hier in het westen verkocht aan jou en mij. Zonder dat wij erbij stilstaan waar al die producten c.q. delfstoffen vandaan komen.

   Geliked door 1 persoon

 8. Henk der Niederlánder zegt:

  Eigenlijk heb Ik een vraag die me allang dwars zit.
  Waar kunnen wij als Europese bevolking eisen dat de laat Ik zeggen eerste 50.000 migranten (Lees uitvreters) ondergebracht moeten worden bij Euro commesarissen en hun volgelingen.
  Ik neem toch aan dat ook bij hen wel wat plaats zal zijn.
  Of word dat niet bedoeld door Dimitris Avramopoulos

  Geliked door 4 people

 9. Mary zegt:

  Er is geen “vluchtelingencrisis” die wordt georganiseerd, aangemoedigd en zo benoemd door de EUSSR.

  Geliked door 5 people

 10. Gerrit zegt:

  Het probleem is dat de Duitsers na 2 wereldoorlogen en het ombrengen van 6 miljoen Joden de behoefte voelen om de wereld te tonen dat ze nu een hoog moreel kompas hebben. Merkel laat het land vollopen met gelukzoekers uit de hele wereld. Niemand mag daar kritiek op hebben. Andere landen worden meegesleurd in deze onzin. De Duitse “reddingsboten” gaan nu wel af en aan varen om een oplossing te forceren. Want alle landen moeten van Duitsland meehelpen om gelukzoekers op te vangen. Uw kinderen moeten maar even wachten voor een woning.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Helemaal fout Gerrit.
   De gemiddelde Duitser heeft helemaal geen zin in deze shit.
   Die willen liever dat die opvreters opflikkeren, liever gisteren dan vandaag maar als ze dat zeggen staan ze volgende week voor het bankje om de rechter uit te leggen dat het ook anders kan met het gevolg dat ze veroordeeld worden

   Geliked door 3 people

 11. Jean zegt:

  Illegalen moeten ONMIDDELIJK teruggestuurd worden “zonder excuses”.

  Geliked door 2 people

 12. Henk zegt:

  Brussel is knettergek, alles gaat naar de klote hier, alle grote steden krijgen , no go area’s, steekpartyen aan de lopende band, ik ga over 5 jaar wel ergens op een eilandje wonen waar deze waanzin niet aanwezig is

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  De krachten bundelen van mensen die de ‘dikke’ stroom gelukzoekers uit Afrika en Azië willen afstoppen en omzetten in de omgekeerde beweging. Het geld dat nu verspild wordt aan leefomstandigheden van deze migranten gebruiken om ze in Afrika en Azië op te vangen. Europa voor de ‘oorspronkelijke’ Europeanen en ander volk er uit.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ik zie regelmatig een reclame (bedel actie) voorbij komen over mama’s die kinderen helpen in Afrika.
   Daar beweren ze dat je voor 5 euro een kind de hele maand kunt voorzien van voedsel.
   Waar zijn ze dan mee bezig hier als het daar zo simpel is op te lossen voor 5 euro.
   Waarom worden ze dan allemaal hier heen gehaald.

   Geliked door 2 people

 14. Rinske de Vries zegt:

  Illigale gelukzoekers, die hier onze belastinggelden komen opteren, crimineel gedag vertonen, onze meisjes en vrouwen molesteren, kortom héel véél maatschappelijke onrust, onveiligheid veroorzaken: TERUGSTUREN, EN HUN EIGEN LAND GAAN OPBOUWEN!

  Geliked door 2 people

 15. Heniusz zegt:

  “Het doel moet de vrijlating van alle mensen uit de kampen zijn. De evacuatie van de vluchtelingen uit het land is een levensreddende noodoplossing.” Prima idee en dan direct weer terug naar hun eigen habitat, hier in €uropa hebben ze niets te zoeken en al evenmin te bieden, aan hele en halve analfabeten heeft niemand wat. Noem ze ook geen “vluchteling”, dat zijn ze ook al niet, noem ze maar wat ze zijn: “Parasiet”.
  Dan ook nog eens een “voorlopig verdeelmechanisme voor illegale migranten” eisen, zoals iedereen op zijn vingers na kan tellen is zo iets nooit “voorlopig” maar zo snel mogelijk permanent en definitief, maar daar ligt zo’n €U Kommisar niet wakker van, in zijn afgeschermde habitat gaat hij van dat genetisch afval geen last krijgen.

  Geliked door 3 people

 16. Cathja zegt:

  En dan die stompzinnige mis in de Sint Pieter voor de ‘redders’ op de NGO-schepen, plus geselecteerde ‘vluchtelingen’…!!! Wat een ongelofelijke gek is die zogenaamde paus! Die kerel moet eens nadenken over de gevolgen van de massa-immigratie, waardoor moord en doodslag in de nabije toekomst ons aller deel zullen zijn. Daar hoor ik hem niet over. Deze paus heeft niets met religie, maar alles met politiek te maken. De islam heeft zijn hart; de christenen kunnen dood vallen. Smerige rat!!

  Geliked door 4 people

  • fleckie zegt:

   De Rooms- katholieke kerk is. VOORNAMELIJK. altijd bezig geweest, met politiek, onder mom van het. JEZUS. CHRISTELIJK – VERHAAL, en kon zodoende. DE. MASSA. beïnvloeden, voor. hun. doelen,,!!! ( VROEGER op de lagerescholen waren er zelfs nonnen die ‘tranen. met. tuiten ‘. ( echt). huilden, bij het. opdreunen. van. het. kruisigingsverhaal,…….dus elk jaar hetzelfde toneelstuk, om de kinderen te ‘ beinvloeden’, etc.
   …………………<~<~<~<~<~<~<~’

   Like

 17. bobzelf zegt:

  JA LIEVE BRON REAGEERDERS !!
  U BENT WEZEN STEMMEN ??? ,
  meer hoef ik toch niet te zeggen ??,
  DUS
  zolang dat 200.000 mensn die dit zat zijn , en echt zat en opmarcheren
  naar het MALIEVELD dan , 1 X LINKS 1 X RECHTS EN LINKS DE POORT IN
  DAN IS UW PROBLEEM MORGEN OCHTEND OM 11.00 OPGELOST !

  IK BEN 2 X GEWEEST , “”VROEGHUU ” we waren met 125 man en vrouw .

  DUS GEGROET

  bobzelf

  Geliked door 1 persoon

 18. kampersrene zegt:

  Eurocommissaris eist “voorlopig” verzuipingsmechanisme voor illegale migranten…….foei mijnheer de commissaris !

  Like

 19. Ibo Haydut zegt:

  Was er ooit niet sprake van hetverdedigen van de Europese buitengrenzen? Lijkt me simpeler dan al dat jarenlange gemekker over verdeling van aantallen binnengevallen vijanden en zelfs “geredden” . Patrouilleer met en stel goede scherpschutters, die alleen maar bootjes lek hoeven te schieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s