Migranten kinderbende terroriseert de buurt in een kleine Zweedse stad

Screenshot_409

(Vertaling: E.J. Bron)

Bedreiging met verkrachting, met stenen gooien en uitschelden, ook van volwassenen, zijn aan de orde van de dag. Het leven wordt voor de mensen bij Grums steeds meer een nachtmerrie. De daders zijn migrantenkinderen en pas 8 tot 12 jaar oud.

Contra magazine

Een uit 8 tot 12-jarige migranten bestaande kinderbende zorgt voor zoveel angst in de buurt dat Zweedse kinderen niet meer naar buiten gaan om te spelen, meldt de website “Voice of Europe”.

Huurders in een wijk in de kleine Zweedse gemeente “Grums in het Värmland” zijn heel bang hun kinderen naar buiten te laten gaan, omdat een bende van 8 tot 12-jarige migranten er vorige zomer mee begonnen is de buurt onveilig te maken.

De moeders Kajsa en Malin wonen in de wijk. “Ze hebben met stenen gegooid, kinderen met stalen buizen en stokken geslagen, tot ze begonnen te bloeden. Het ergste was een wurging, die tot vlekken in de hals van het kind leidde. Het gaat echte rook om seksuele dreigingen: ´Ik zal je verkrachten´, krijgen de kinderen te horen”, zegt Malin tegenover de Zweedse krant “Hem&Hyra”.

Huurdersvereniging vreest toenemend racisme

Malin en Kajsa vroegen de plaatselijke huurdersvereniging in Grums om hulp. De vereniging schreef een brief aan de plaatselijke politie, de sociale dienst en de woningbouwvereniging Grumsbostäder, waarin ze maatregelen eiste tegen de escalerende situatie. De vereniging concentreert zich in haar schrijven op de angst voor een escalatie van racisme en segregatie.

“Diegenen die de problemen en het geweld veroorzaken, zijn kinderen van nieuw binnengekomen migranten. Om deze reden beginnen buren verbanden tussen de problemen en buitenlander-vijandige opvattingen te produceren. Op de lange termijn zal dit tot een zeer gescheiden buurt leiden, waarin de buren over ´ons en zij´ spreken, wat zal escaleren wanneer hier niet spoedig een eind aan wordt gemaakt”, schrijft de vereniging in haar brief.

Geen politiebericht

Tot nu toe heeft niemand aangifte gedaan – ondanks het geweld en de bloeduitstortingen aan de hals van kinderen. Tijdens een ontmoeting onlangs tussen de huurders, de vereniging en de politie dachten enkele huurders dat het onmogelijk zou zijn om kinderen van acht jaar bij de politie te melden. De politie zou hen uitlachen, was de overheersende mening.

De plaatselijke politieagent van Grums, Lennart Hynynen, maakt zich grote zorgen over de gebeurtenissen: “Ik heb nog niet alle feiten, maar na hetgeen ik gehoord heb, is het zeer verontrustend. In al mijn jaren als politieagent heb ik nog nooit meegemaakt dat kinderen samenscholen en andere mensen bedreigen en zo gewelddadig handelen.”

Angst voor vergelding

“Een van mijn meisjes huilt ´s nachts en wil graag dat we naar onze caravan gaan, omdat ze zo bang is. En we kunnen ook niet tegen hen zeggen dat ze ermee op moeten houden uit angst voor wraak”, zegt Malin.

Dan gooien ze misschien afval in de brievenbus of vallen de kinderen nog meer aan wanneer ze niet in de buurt zou zijn, zegt Malin. Als ze tegen de kinderen zeggen dat ze ermee moeten ophouden, dan laten ze pas goed hun ware karakter zien. De volwassenen worden in het gezicht gespuugd en ze zeggen tegen hen: “Ik luister niet naar je, omdat je een vrouw bent”, zegt Malin verder.

“Het mag voor iemand die dit nog niet heeft meegemaakt heel raar klinken, maar je verliest alles als een kind je zulke dingen aandoet en je niet weet wat je moet doen”, zegt Malin.

Ouders spreken geen Zweeds

Het probleem is een jaar geleden begonnen en is in de afgelopen maanden volledig uit de hand gelopen. Niemand kan praten met de ouders van de groep kinderen, die geen Zweeds spreken. Bij ieder contact is een tolk noodzakelijk, wat de communicatie moeilijker maakt.

De politieagent Lennart Hynynen bevestigt echter dat het wel degelijk mogelijk is om kinderen bij de politie te melden. De sociale dienst moet de zaken met jonge daders overnemen.

“Vanuit mijn optiek zijn zulke problemen afkomstig van de ouders en in dit geval weet ik dat deze ouders überhaupt geen Zweeds spreken. Daarom kunnen we niet eens zeggen of deze ouders echt weten wat hun kinderen doen”, moet agent Lennart Hynynen toegeven.

Je zou kunnen denken dat de Zweden nog banger zijn voor racisme dan voor minderjarige migranten, die je met een flink pak slaag (want dat is wat deze rotzakken nodig hebben) tot rede kunt brengen.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

34 reacties op Migranten kinderbende terroriseert de buurt in een kleine Zweedse stad

 1. Monalisa zegt:

  In Zweden moet ook niet meer komen, een mooi land. Alleen er wonen nu de verkeerde mensen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Bivakmuts opzetten en met een paar man ze even in de nacht een flinke behandeling geven,zo afgelopen ,laat dat tuig maar bang wezen ..als hogerhand niet aanpakt moet je het zelf oplossen

  Geliked door 6 people

  • heksenhiel zegt:

   Peter dit is top. We weten dat we geen eigen rechter mogen spelen, maar de rechterlijke macht doet er niets aan en baggetaliseert alles maar. Gastjes oppakken, kogel en ketting aan voet en zeg 5 jaar dwangarbeid. Als het OM niet luistert moet je wel zelf RECHTER worden.

   Geliked door 2 people

   • Bezorgde burger zegt:

    Geen eigen rechter spelen? Door het socialisme is alles kapot gemaakt in dit soort landen. De politie heeft geen macht meer en de rechters geven geen straffen: zie hier het resultaat.
    Wie zegt dan dat je je eigen goed en gezin niet mag beschermen?

    We hebben een Amerikaans rechtssysteem nodig waarin het recht op zelfverdediging is verankerd. En tot die tijd ga ik echt niet in een slachtofferrol zitten. Flikker toch op met dat onnozele zandnegertuig.

    Geliked door 1 persoon

  • Hendrik zegt:

   Laten verdwijnen dat schorem!

   Geliked door 1 persoon

 3. A.J. de Koning zegt:

  Dit zal allemaal nog veel erger worden want ouders hebben in die cultuur al niets meer te zeggen over hun kinderen vooral niet als het dan ook nog jongens betreft. 40 jaar geleden zeiden jonge kinderen en dan vooral jongens al “wacht maar tot wij hier de baas zijn”. Je zou er toch op los slaan maar dan ben jij degene die fout zit want van allochtonen word alles goed gepraat. Ik begrijp niet dat er niet meer mensen in opstand komen.

  Geliked door 3 people

  • hannah zegt:

   Zo klein en al zó bedorven, reden te meer om de kinderen van die
   Syriëgangsters niet naar Nederland te halen ….

   Geliked door 2 people

   • Thomasson zegt:

    @Hannah. Dat is precies de reden waarom de Staat hen Nederlandschap moet afpakken en ze naar Marokko of Turkije sturen i.p.v. naar Nederland. Er zijn maar zeer weinig autochtone Nederlanders onder hen. Die moet men accepteren, maar zorgen ervoor dat zij levenslang de bak indraaien voor veelvuldig oorlogmisdaden. Autochtone kinderen kunnen naar familie gaan of ter adoptie worden gegeven.

    Geliked door 1 persoon

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Ik signaleer hier bureaucratische lafheid en daar hoort de zweedse politie ook bij. Die schuift het probleem door naar de sociale dienst. Gekker moet het niet worden. Nog even en dan komt in zweden het recht uit de loop van een geweer, zowel bij voor- als tegenstanders.

  Geliked door 2 people

 5. Nachtkaarsje zegt:

  Oplossen met een flink pak slaag? Ik denk het niet. Die kinderen worden ouder en vanaf 16 jaar is dan het hek van de dam en gaan ze pas echt los. En dat pak slaag zullen ze echt niet vergeten.
  Uitzetten terug naar het land van herkomst. Dat is de enige oplossing.

  Geliked door 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Dat doen ze zonder dat pak slaag ook wel.
   Nu zijn die koters nog een beetje aan het uit peilen waar de grens ligt, om deze telkens een beetje te verschuiven.
   Die koters worden echt niet meer in eens braaf als ze 15 of 16 zijn, dan is hun tijd aangebroken om los te gaan.
   Geef ze dan maar dat flink pak slaag, dan snappen ze misschien de gevolgen nog.
   In gesprek gaan met onopgevoed tuig is zinloos, daar lachen ze om.

   Geliked door 2 people

   • Nachtkaarsje zegt:

    Ik zeg niet dat je in gesprek met ze moet gaan. Als iemand zich binnen zo een gezin misdraagt, al zijn ze 8 jaar oud, het gehele gezin of de gehele familie uitzetten, terug naar het land van herkomst. Die kinderen doen alleen maar wat hun ouders hen hebben voorgedaan. Met het uitzetten ben je en van dat tuig af en van de veroorzakers.

    Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   In een groep zijn ze veilig ,maar ga er op uit als ze alleen zijn en het zijn ratten ,,16,of 20,leeftijd maakt niet uit ,vervelend wanneer ze 3 maandjes moeten revalideren ,geeft niks ,ze doen toch geen moer ,,en dat ze het niet vergeten is ook de bedoeling .de regering is een dokter die pleisters plakt ,en het probeerd op te lossen met een paracetamol,een goede arts snijd het gezwel weg ,en maakt je beter .

   Like

 6. Daan Kranenburg zegt:

  Gefeliciteerd Zweedse meerderheid autochtone idioten. Jullie vragen er niet om, maar smeken er om door dat islamistische ongedierte geknecht en/of uitgeroeid te worden. Hoop het moment nog mee te kunnen maken. Wordt niet alleen in jullie land zo’n soort feestje maar in vele EU landen want ook daar smeken ze er om!

  Geliked door 3 people

 7. Rensk. zegt:

  Komen uit een dictatuur en daar houden ze moslims wel in het gareel. Dit volk kan niet omgaan met een vrije samenleving. En de bom barst een keer en zo erg dat Den Haag in de broek gaat schijten. Er komt een moment dat mensen over de rooie gaan als Den Haag maar lang genoeg treitert. Want ik kan dat wat ze doen niet anders zien dan treiteren. Hele hordes welkom heten en weten dat wat er zit nog niet eens onder controle is.

  Geliked door 3 people

 8. ron zegt:

  jong geleerd is oud gedaan ! zweden staat nog wat te wachtten maar de linkse ratten hebben dit gewild !

  Geliked door 4 people

 9. fleckie zegt:

  DIE ( import) kinderen van 12 jaar, hebben wel al ( verdorven) koppen van 16 jaar of ouder!!!

  Geliked door 2 people

 10. henk verhoef zegt:

  waarom heeft men het over ZWEDEN– is toch een probleem over/van HEEL de EU
  Duitsland ook nieuwkomers verkrachtende 12-14 jarige en in belgie/nederland zwembad tuig is van zelfde ras\klasse
  We maken ons druk over een ontsnapte TBS -er en willen massaal het IS addergebroed halen of de boot verrijkers verwelkomen
  Stop die goed mensen eens in een tbs kliniek of de gelovige ala die zepert van CU
  Onderwijzers – ook van die zelfde geloven — is toch ook de oplossing niet-
  want heeft dat de afgelopen 25 jaar helemaal niets gebracht– de ouders van het huidige zwembadtuig zijn wel de 2e of 3e generatie en grootgebracht en geschoold in het oetkeringsparadijs nederland
  Vooruit kijken is moeilijk en dus kijk ik wel eens terug en zie dan hoe het veranderd is
  Meer te besteden — nee- wel hogere verdienste- maar die worden gestort in het gat van de verrijkende nieuwkomers– dacht dat het aan mijn ogen ligt maar de kleur van de misdadigers is ook veel donkerder geworden- en de jeugd – lezen en rekenen is uit en porno kijken is in en vooral demonstreren voor een beter klimaat onder leiding van de overwerkte 20 uur parttime werkende onbekwaamde hoogopgeleide opvoeder .eigen kinderen opvoeden is wel al mislukt want jas druk druk druk
  En dan denkt men nog– het EU europa loopt voorop– maar dan vergeet men er bij te denken we lopen voorop de afgrond in
  Corretje vannieuwenhuizen voor president dat zal de oplossing zijn
  Trump zag een jaar geleden al dat Iran de atoom zaak bedonderde en nu een jaar latger- wordt het slimme europa ook wakker
  DIE ROT TRUMP lijkt wel zo,n stomme klote vader- die gelijk heeft- van een klimaat puber

  Geliked door 1 persoon

 11. Johan de Derde zegt:

  De autochtone zweed heeft het aan zichzelf te danken, ze blijven maar stemmen op die linkse partijen. En dan die christelijke kerklijers, met hun achterlijke uitspraken, ik ben ook een christen maar ik hanteer oog om oog. De situatie in Zweden komt ook hier naar Nederland toe of eigenlijk is het al begonnen.

  Geliked door 3 people

 12. koddebeier zegt:

  Zweden oogst wat het zelf gezaaid heb !!

  Geliked door 2 people

 13. Cleo zegt:

  Moslims indoctrineren hun kinderen van ongsaf. ‘Alle niet-moslims zijn inferieur aan moslims’ en nog veel meer van dit soort haatzaaien.
  Geen wonder dat moslim-kinderen al vervuld zijn van minachting, afkeer en haat ten opzichte van niet-moslims.
  Politici kijken merendeels hiervoor weg, maar deze haat-zombies ontwrichten ONZE SAMENLEVING!

  Geliked door 2 people

 14. Cleo zegt:

  Moslims indoctrineren hun kinderen van jongsaf. ‘Alle niet-moslims zijn inferieur aan moslims’ en nog veel meer van dit soort haatzaaien.
  Geen wonder dat moslim-kinderen al vervuld zijn van minachting, afkeer en haat ten opzichte van niet-moslims.
  Politici kijken merendeels hiervoor weg, maar deze haat-zombies ontwrichten ONZE SAMENLEVING!

  Like

 15. Vakantievluchten organiseren vanuit Gaza naar Zweden. De arme kindjes in Gaza kunnen nergens heen, zitten opgesloten in Gaza. Laat ze lekker bij hun soortgenoten in Swediah vakantievieren! Win Win!! Misschien willen zo wel nooit weer terug naar Gaza en worden ze hartelijk onthaald in Zweden. De Zweden zijn de liefste mensen ter wereld. Wie wil daar nu niet wonen??

  Like

 16. sir piet zegt:

  Ja Ja dat was dan zweden leuk geweest mooi land totaal naar de kl….. wie is de volgende (Nederland) we gaan het zien.met dit achterlijke kabinet .

  Geliked door 1 persoon

 17. droevige mof zegt:

  En Merkel, de sidderaal, trilt voor de derde keer, en opnieuw in het volkslied. “Eenheid en rechtvaardigheid en vrijheid”, allemaal leugens.
  https://m.bild.de/politik/inland/angela-merkel/angela-merkel-merkel-zittert-zum-dritten-mal-63204028.bildMobile.html###wt_ref=https%3A%2F%2Fhartgeld.com%2Finfos-de.html&wt_t=1562758947601

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   De nieuwe Merkel trilling wordt vandaag door de Duitse propagandamedia aan de grote klok gehangen. Op de schermen van de public video (Ströer Media group) wordt het in heel Duitsland in close-up getoond. Ik geloof dat Merkel momenteel door de media wordt afgeslacht. Het doel is duidelijk: nieuwe verkiezingen, groen-rode coalitie, AfD onder de 10% of verbod.

   Geliked door 1 persoon

 18. Thomasson zegt:

  Gisteren zag ik op het kanaal van National Geographic een documentaire over de bloedige strijd die de Canadese Royal Regina Rifles hadden geleverd op juni en juli 1944, tegen de SS Panzer Divisie die gelegerd was in de Ardenne Abdij van de Normandische stad Caen. De Duitse SS Panzer Divisie was afwijkend van de doorsnee Wehrmacht- of SS bataljons. De naam zegt het al: De 12de SS Panzer Divisie Hitler Jugend. De SS soldaten werden gerekruteerd uit de Hitler Jugend en velen van hen waren amper 15 of 16 jaar oud. Er waren onder hen ook kinderen die in 1930 waren geboren. Deze “Baby SS’ers” waren extreem fanatiek en extreem wreed. Net als de aanstormend jong talent van ISIS hadden ze geen enkel probleem de Canadese krijgsgevangenen te vermoorden https://en.wikipedia.org/wiki/Ardenne_Abbey_massacre

  Wij kunnen uit dit verhaal leren dat KINDEREN KUNNEN EXTREEM GEVAARLIJK ZIJN. De migrantenkinderen van Grums in het Värmland zijn net zo gevaarlijk als de jochies van de 12de SS Panzer Divisie Hitler Jugend. De SS jongens waren trouw aan hun Führer Adolf Hitler, en waren bereid hun jonge leven voor hem te geven. De Jihad-kinderen van Grums zijn bereid hun leven en kloten aan hen smerige bloedgod Allah te schenken. Ze vechten tegen de mensen die hen en hun ouders gastvrijheid hadden verleend. Hun ouders kwamen naar Zweden niet als vluchtelingen, (DAT DOET GEEN EEN MOSLIM) maar als sluipmoordenaars die de Jihad dienen.
  DEEL 2

  Geliked door 2 people

 19. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De zgn. Migranten sturen hun kinderen als voorhoede om te zien tot hoever kunnen ze gaan. Dat terwijl ze zelf nog van het Dhimmie-geld kunnen genieten. Kinderen van 8 – 12 jaar oud die met verkrachtingen dreigen, is bij moslims heel normaal. Een moslimjongen is al op deze prille leeftijd geslachtsrijp en kan iedere volwassen vrouw verkrachten. Hun geslachtsdeel groeit zeer snel. Veel sneller dan hun hersenen. Als die niet besneden zou worden, zou hij de omvang van een ezel of een paard krijgen. Op gegeven moment zouden de Zweden worden gedwongen tegen deze processie rupsen uit Islamitisch- en Afrikaanse landen te vechten. Het zal een gevecht zijn voor leven en dood. De linkse verraderlijke zwijnen die het land regeren, zouden geen preventieve maatregelen nemen totdat het te laat is. Dan reageren ze geschrokken. Het is goed dat de Zweden niet naar de politie gaan. De politie daar is net zo verraderlijk als de regering. Ze zouden altijd de kant kiezen van de Jihad sluipmoordenaars en niet van hun eigen mensen. Als de politie kent geen namen, is de vrijheid van handelen veel groter. Als de Jihad-migranten oorlog willen hebben, kunnen zij dat ook krijgen. Een ondergrondse beweging kan op offensief gaan en ze laten zien hoe dat vanuit de andere kant werkt. Beginnen met de half dood slaan van Allah-kinderen .

  Geliked door 1 persoon

 20. Marijke zegt:

  En de woningbouwvereniging is weer bang dat dit tot racisme leidt. Het is toch om gillend gek van te worden!

  Geliked door 1 persoon

 21. kampersrene zegt:

  En maar genieten van die heerlijke verrijkers…die met hun religie ….de vrede brengen en een totaal onbekende cultuur en een godsdienst om duimen en vingers af te likken……maar het zal niet blijven duren correcte politieke sukkelaars er zijn nog Zweden die niet correct zijn …maar realist

  Geliked door 1 persoon

 22. F1802 zegt:

  Oplossing zou misschien kunnen zijn om rechts te stemmen? Uiteraard wel met rechtse controle bij het stemmen tellen, want links is absoluut niet betrouwbaar.

  Geliked door 1 persoon

 23. heksenhiel zegt:

  Is er nu echt niemand die ziet dat het al uit de hand is gelopen. Er is al geen weg terug. Die JIHADISTEN zitten al overal en wachten gewoon een goed moment af om aan te vallen en heel de EU te overlopen. Je ziet al dat ze volkomen niet sporen. Het woord JIHAD alleen al is heilige oorlog !! Hoe kan een oorlog HEILIG zijn . Aanranden mag, verkrachten ook, met een groep ook, leeftijd onbelangrijk en in Zweden zijn ze nog gekker dan gek. Alles wat die bende hersenloze allochtonen doen wordt gewoon gebagetaliseert en oude lelijke wijven nemen een zgn. kind/asielzoeker in huis om te neuken en krijgen daar ook nog voor betaald, terwijl in een steekproef onder 77 minderjarigen bleek dat er gewoon 65. meerderjarig zijn en gewoon weggestuurd kunnen worden
  Maar niet dus !! Verder `vader met 17 kinderen en 3 vrouwen krijgen 3 aangekochte huizen naast elkaar voor de prijs van slechts Euro 1,5 miljoen en daar boven op ook nog eens Euro 132.000,00 per jaar en meneer weigert Zweeds te leren omdat hij geen tijd heeft en overspannen is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s