Time’s up! Het komt niet meer goed met de integratie. Integendeel: de afscheiding wordt steeds groter

Screenshot_394

(Door: Frits Bosch)

Het is helemaal niet zo rooskleurig gesteld met de multiculturele samenleving in Nederland, zo stelt publicist Frits Bosch. Hij maakt een rondje langs diverse lieden die daarover geschreven hebben, maar begint bij een onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Hun onderzoek is namelijk uiterst lovend over de diversiteit van Nederland…

Veel is geïnvesteerd om allochtonen een betere arbeidsmarktparticipatie te laten hebben. Na vele decennia zijn de resultaten teleurstellend: zie CBS-rapportages. De realiteit is dat moslims niet goed integreren. Dat is niet verwonderlijk omdat de mindset waarin zij leven, hun cultuur, zeer afwijkend is van de onze. Dat betekent dat zij zich afscheiden in hun eigen leefwereld. Het zorgt voor segregatie. Dat is niet alleen de gedocumenteerde ervaring in Nederland, maar ook die in Duitsland, Frankrijk, Engeland, België, alle EU landen.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Time’s up! Het komt niet meer goed met de integratie. Integendeel: de afscheiding wordt steeds groter

 1. prof. Pim Fortuyn heeft dit 20 jaar gelden al gezegd

  Geliked door 2 people

 2. henk verhoef zegt:

  multiculti samenleving
  Toen de import begon waren het vooral laag- zeer laag/niet opgeleide achterstands groepen( zeg maar schilderswijken uit de rif en zo) die het vervelende werk kwamen doen omdat ome joop den Uyl vondt dat u niet meer hoefde te werken want aardgas baten
  De “schilderwijk figuren bleven en blijven ook buiten de maatschappij staan– vandaag de dag nog styeeds– dus zeker ook de “RIF” mensen
  Verder zijnmensen kudde dieren en vonden in verleden ook dat platteland mensen ook minder waren dan stedelingen en integreren was toen ook al moeilijk want die stomme limburger met zijn zacht g of die fries die je niet kon verstaan
  Zolang als we dat op de JOOP den uyl manier blijven benaderen– hier heb je oetkering en ga maar in in je eigensop gaar koken en besnijdt je vrouwen maar zonder straf daN ZAL HET NOOIT VERANDEREN– MAAR IS WEL HEEEEL GOED VERDIEN MODEL VOOR GOGEN EN POLITICI EN AMBTENAREN en heel erg– na mij de zondvloed– Klaas dijkhof is blij met zijn dochter— of zijn dochter via zijn zwak beleid straks ook blij is–???? –De kiezer he– hij vond en helaas vindt het nog steeds prima zoalng ik de kinderopvang maar vergoed krijg
  MAAR je ziet de scheuren nu steeds duidelijker– te beginnen in het onderwijs – zeg maar de “toekomst”– de onderwijzers hebben geen zin meer in de onopgevoede nakomelingen van de RIF
  en gaan wat anders doen want kunnen hun vak niet meer goed uitoefenen( vooral diegene die BEKWAAM zijn) en ja die Rif afstammelingen vallen buiten goede onderwijzers en krijgen pappen en nathouders en vallen dus straks ook buiten de boot bij de banen verdeling
  Blijft alleen de criminele handel over
  Oplossing– ja dat zal onmogelijk blijken/blijven want ja zij hebben rechten en u alleen maar plichten– hebben we ook zelf gedaan

  Geliked door 2 people

 3. Rensk. zegt:

  En dat knagende gevoel dat er iets broeit dat blijft. En idd wat hierboven al getikt is men komt onderwijzers tekort met name in de grote steden als Amsterdam en Rotterdam. En dan denkt men dat op te lossen met huizen aanbieden aan onderwijzers en veel meer geld aanbieden. En wie komen er dan op af bij meer geld? Geen bekwame onderwijzers, met een missie, maar het geld wat lokt. Die jongens worden gewoonweg niet opgevoed door berbers. Kunnen zo klein als ze zijn al regeren over hun moeke. Omdat ze man zijn. Hopeloos. Alleen een mannelijke onderwijzer zou misschien nog een heel klein beetje recht kunnen trekken. Hoewel ook twijfelachtig. En die zijn er al praktisch helemaal niet. Er is geen andere oplossing dan keihard optreden. En dat gebeurd niet, want dan word er weer geroepen dat er gediscrimineerd word. Het is een gigantisch probleem. En in mijn beleving is het dan buitengewoon kwaardaardig als politici weten dat we al een gigantisch probleem hebben met allochtonen van de derde generatie en dan toch rustig de grenzen open willen houden en zeggen dat we meer migranten nodig hebben. (af en toe doen ze even alsof ze er tegen zijn voor de buhne) Hoe kan iemand nog geloven in deze politici.

  Geliked door 1 persoon

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ach en wee. Wat errug toch. Hoe kan dat toch ???
  Ja, we wisten het al heel lang. We zagen het gebeuren. We keken er naar. En we deden niks. We staken zone kop in het zand. De regering moet ervoor zorgen. En ja, dat deden ze.
  Dus nu niet gaan huilen. Het kalf dreigt in de put te verdrinken en niemand dempt die put.
  Geef het volk spelen. Hup Holland hup, in het oranje naar het vrouwen voetbal !!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Belangrijk is het om te zien hoe het mogelijk was dat mensen niet integreerden.
  De oorzaak ligt in de massaliteit, een Marokkaans/Turks gezin dat in een totaal blanke wijk komt te wonen is min of meer verplicht te integreren en de taal te leren omdat ze anders volledig alleen komen te staan.
  Ze kwamen echter terecht in wijken waar landgenoten/lotgenoten in grote getale woonden, waarom zou je Nederlands leren als je met iedereen om je heen kunt communiceren in je eigen taal?
  En dan de volgende generatie, de migrantenkinderen die hier geboren zijn, thuis wordt Marokkaans/Turks gesproken, pas op de basisschool komen ze werkelijk in aanraking met het Nederlands en ze lachen zich rot. Stel je maar eens voor dat je er als klein jochie/meisje achterkomt dat je samen met een aantal leerlingen een soort geheimtaal hebt die door de leerkrachten niet verstaan wordt ? Dolle pret toch ?
  En de ouders ? Die weten van niks, in de landen van herkomst is het heel normaal dat de ouders thuis hun kroos opvoeden en zodra ze buiten zijn doet de samenleving dat. Moeder doet dat door ze onwaarschijnlijk te verwennen, vader met (zeer) harde hand.
  Alleen autochtone Nederlanders doen dat niet en politie en justitie al helemaal niet.
  En zie; daar ligt ontsporing op de loer.
  De ouders hebben zelf veelal nooit scholing gehad en vinden een opleiding ook niet belangrijk, ze hebben het zelf tenslotte ook goed voor elkaar zonder enige opleiding ?
  Daarbij kunnen die kinderen hun ouders van alles wijsmaken, die snappen de ballen niet van een school en ze hebben vaak de hulp van hun kinderen nodig aangezien die wel (slecht) Nederlands spreken en vaak als tolk moeten optreden.
  Belangrijk is ook een wijd verbreid misverstand dat de eerste generatie allochtonen/gastarbeiders hier zijn gebleven, dat is niet waar, zij waren in de kustgebieden geronseld en zijn na verloop van tijd in merendeel teruggegaan. Het was de tweede generatie die door de succesverhalen de oversteek maakten, veelal waren dit mensen uit het achtergebleven (achterlijke) agrarische achterland die op eigen gelegenheid (op de bonnefooi) gingen.
  Die hadden thuis uitzicht op een levenslange armoede en voelden zich hier rijk met een huis en zonder de zorg of er morgen wel te eten zou zijn.
  Hoe dit alles in zijn werk ging is terug te lezen in een boekje van Fleur Jurgens dat oorspronkelijk werd geschreven voor de politieacademie maar later ook in de boekhandel terecht kwam;
  “Het Marokkanendrama” Uitgeverij Meulenhoff ISBN 978 90 290 79921 / NUR 747
  (Waarschijnlijk alleen nog tweedehands te verkrijgen)

  Geliked door 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  Begin jaren 80 zag je in het exotische gedeelte van de Zwarte Markt Beverwijk alleen maar types uit Marokko, Egypte, Afghanistan, Iran, Azerbeidzjan, Armenië en meer van die islamitische regio’s. Toen droegen die handelaren in tapijten, rozijnen, stoffen en verdere prullaria als plastic teiltjes, spiegels, glazen kroonluchters tot nepbloemen, nog een soort van folklore uit voor wie zoiets nog nooit gezien had waaronder ondergetekende.

  Wat destijds nog vrij onschuldig vermaak was om diverse vreemde culturen op een plek tegelijk te zien, is het ondertussen al tientallen jaren steeds erger geworden en heeft nachtmerrie-achtige vormen aangenomen.
  Men hoeft zich in de grote stad, met name het centrum of bepaalde wijken, alleen maar de deur uit te begeven of men stuit op de alom aanwezige ‘cultuur verrijking’.
  Inmiddels zijn genoemde groepen nu ruimschoots aangevuld met Afrikanen teneinde het palet van diversiteit nog completer te maken, want de overheid wil bewijzen dat de multiculturele samenleving kan en nodig is.

  Over parallele samenlevingen hoor je het kabinet al niet eens meer en ook dat CPB niet. Ik kan niet anders concluderen dan dat de parallele samenleving inmiddels een feit is, dat die er toch is gekomen en dat de overheid erin berust.
  Vindt de overheid het erg ? Welnee, want de import van vreemde culturen gaat gewoon verder en zelfs in een hogere versnelling.
  Het Nederlandse volk is en wordt willens en wetens bedrogen.

  Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  Het komt niet meer goed met de integratie. En wat nog veel belangrijker is; met ons komt het daardoor nooit meer goed. Voorgoed overgeleverd aan de islam-Duivel. Protesteren betekent een boete of een gang naar het politiebureau. De trein van Erdogan die pas stopt als het einddoel bereikt is; Sharia onderdrukking !

  Geliked door 2 people

 8. Drs.EN.Schilder zegt:

  Als er IETS absoluut NIET betrouwbaar is, zijn dat de door de overheid vooraf afgedwongen/geëiste zogenaamde‘berekeningen’ van het sociaal en cultureel planbureau wel. Allemaal leugens! Vandaag de zoveelste leugen vanuit die hoek op de NPO: “boodschappen in Nederland goedkoper dan in omliggende landen”. OOK goedkoper dan in Duitsland… En dàn weet u dat dit wederom de zoveelste leugen is. Familie aan de grensstreek is per boodschappenkar bijna 100,- goedkoper uit in Duitsland, nagerekend aan exact dezelfde producten, merken en inhoud als in Nederland. Ook wij lassen een extra dagje Duitsland in als we bij familie in de grensstreek op bezoek zijn geweest, voordat we weer richting de hoofdstad rijden. Wanneer stoppen de leugens van Rutte en consorten om alles ongelimiteerd duurder te blijven maken?! Leugens, leugens, leugens!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s