Flashback: Bill Clinton 26 keer aan boord van Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’

Screenshot_418

Tropisch onderonsje met veroordeelde pedo Jeffrey Epstein en onder andere Bill Clinton (naast hem). 

(Door: “Xander”)

Advocaat slachtoffer van Epstein: ‘Trump enige bekende persoon die wilde meewerken aan onderzoek’

Voormalig president Bill Clinton stapte volgens officiële vluchtlogboeken zeker 26 keer aan boord van de privéjet van de enkele dagen geleden gearresteerde miljardair Jeffrey Epstein. Ondanks het zwart-op-wit bewijs beweren de advocaten van Clinton nu dat het om slechts 4 vluchten met deze ‘Lolita Express’ naar paradijselijke resorts ging, waar minderjarige meisjes van 12 tot 16 jaar oud naar hartenlust konden worden misbruikt door de elite. De media en ook Wikipedia doen er natuurlijk alles aan om Epstein in verband te brengen met Donald Trump, maar hij was volgens de advocaat van een van de slachtoffers ‘de enige hooggeplaatste persoon’ die destijds meteen en volledig met zijn onderzoek wilde meewerken.

Dat ook Wikipedia al lang niet meer kan worden vertrouwd als objectieve informatiebron en als propaganda instrument voor de Westerse globalisten wordt gebruikt, is algemeen bekend. Zo wordt op de pagina van Epstein wel een quote van Trump uit 2002 aangehaald, waarin hij de miljardair ‘een geweldige vent noemt, leuk gezelschap, en net als ik van mooie vrouwen houdt, al zijn er veel aan de jongere kant’, maar wordt er niet bij geschreven dat Trump Epstein onmiddellijk de toegang tot zijn Mar-a-Lago club in Palm Beach ontzegde toen Epstein daar een minderjarig meisje had benaderd.

Lees verder>>>
(h/t “Bezige Bij”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Criminaliteit, Elite, Rotzakken, Seks, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Flashback: Bill Clinton 26 keer aan boord van Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’

 1. henk verhoef zegt:

  hoge bomen vangen veel wind
  hebben we in europa niet een geloof met aan hoofd man in jurk die kindertjes misbruikte/verkrachte en er allemaal mee wegkwamen en zelfs nog op de eerste rijmochten blijven zitten_ DEt cda is tegen bv DNA registratie bij de geboorte DE ECHTE REDEN waarom niet-
  had men kunnen zien hoeveel koekoeks jongen er waren geboren met een kapelaan als verwekker( in duitsland is meer dan 10 pct koekoek jong!!)
  En de veel meisjes vonden en vinden het gewoon leuk– een man met geld– beter dan een man die verminking en besnijdenis en vermomming voorstaat( alhoewel– veel nederlandse mutsen zien MO wel zitten|
  Je kan uit die mooie verhalen ook affgunst aflezen want afgunst– porno wordt het meest bekeken

  Meisjes die in de gaten hebben dat je beter door een rijtuig dan strontkar kan worden overreden worden– herinner mij nog die”blote” film met monique van de ven in haar jonge jaren
  ging dat ook niet over mensen met geld

  een man met geld meent /nam een mooie jonge vrouw en een rijke vrouw neemt/nam een dienstbode

  Geliked door 4 people

 2. Peter zegt:

  Wie een baard heeft, moet in China heropgevoed worden !!
  De Chinezen lossen problemen op !!
  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/08/14/wie-een-baard-heeft-moet-heropgevoed-worden-a1613064

  Geliked door 1 persoon

  • luna fay zegt:

   Peter zegt:
   10 juli 2019 om 16:17
   ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
   Leiders in o.a.het Westen maken, zich zorgen over de onderdrukking van de oeigoeren door china. China zou van de Oeigoerse kinderen vaderlandslievende Chinezen maken die zich niet meer identificeren met de taal en cultuur……………………………………..

   Ik snap de drukten van de westerse leiders niet. Want zij vinden het prima dat wij – de autochtonen – onderdrukt worden door de muzelmannen. In het Westen wordt de inheemse bevolking ook hun cultuur en op den duur hun taal en identiteit afgenomen.
   Want we worden gedwongen ons aan te passen aan de islam. Maar daar hoor je ze niet over.
   De pot verwijt de ketel.

   Like

 3. Peter zegt:

  Flashback: Bill Clinton 26 keer aan boord van Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’
  Waren Claus en Bernard ook hier aan boord ?

  Geliked door 2 people

 4. Hendrik M. zegt:

  Dat Bill Clinton wel eens wat anders wilde dan dat Hillarisch gedrocht was bekend, hij had daarvoor zelfs ene Monica rondlopen, een meiske dat hem zelfs tijdens besprekingen in door Bill ingelaste pauzes seksueel van dienst was.
  Kan me dus best voorstellen dat hij meeging met de ‘Lolita expres’ om zich eens fijn uit te leven.
  Dat dit gebeurde met veel te jonge meisjes en misschien ook wel jongetjes deugt van geen kant. Gezien de leugens die de Clinton familie nogal makkelijk maakt, denk ik dat hier een voor hem vervelend staartje aangroeit…

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Hij is diep ingebed in de democratische partij, wie maakt hem wat denk je, die dekken elkaar’s smeerlapperij wel af.
   Zijn vrouwmens heeft Top Secret mails op haar –>persoonlijke<–pc gehad, nog iets van gehoord ?
   Dat is een soort die veel weet over anderen en zo houden ze elkaar in een wurggreep of snap je het plaatje niet ?

   Like

 5. sweetheart zegt:

  die wikipedia is zo gemeen en vals, natuurlijk proberen ze Trump hier weer mee te pakken maar hij zal ook dit overwinnen

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   sweethart.Inderdaad,het extreem linkse nageboorte (democraten,kots) zullen er alles aan doen om trump te linken aan pedofilie.En natuurlijk de deep state. (cabal)

   Like

 6. Meer over de relatie tussen Epstein en Leslie Wexner evenals beschermers van Epstein die verwikkeld zijn in een ander schandaal m.b.t. sex met minderjarigen

  Epstein Stories You Won’t Find in the News https://www.bitchute.com/video/Vc-uysS6Tlw/

  Like

 7. Trucker zegt:

  Massa moordenaar(*) Clinton heeft het www reeds vroeger gehaald met berichten dat hij zich naast stagaires ook wel eens “bezighield” met piepjonge meisjes waar er zware straffen op staan.
  Ik dacht een paar jaar terug (of langer) dat dit op het www bekend werd en dat de mainstream zich haastte om het af te doen als “geruchten” en niets van waar (daarom is het ook mainstream).
  Ik zie de beelden van de beëdiging van de huidige POTUS nog voor mij met een likkenbaardende Clinton die volop aan het loeren was naar de (toekomstige) First Lady, het kwijl liep net niet uit zijn bek.
  Het is dus een type die alles “pakt” minderjarig of ouder maakt hem niet uit, dat hij zich vergrepen heeft aan minderjarigen hoeft niemand mij van te overtuigen omdat het waarheid is.
  OPKNOPEN die moordenaar.
  (*) ik ben Yougoslavië en Waco Texas niet vergeten, voor beide moest hij gewoon opgeknoopt worden er zijn er hem voor geweest voor veel minder.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Een engerd die Clinton, en een vies manneke.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Dat ook Wikipedia al lang niet meer kan worden vertrouwd als objectieve informatiebron en als propaganda instrument voor de Westerse globalisten wordt gebruikt, is algemeen bekend……..
  / / / / /
  De mede-oprichter van Wikipedia begint zelf met een nieuwe encyclopedie die zonder Vooroordeel is.!
  EVERIPEDIA
  Houdt de redactie van de zelf uitverkoren encyclopedie Wikipedia U tegen om veranderingen aan te brengen in “desinformatie” en in valse informatie in hun pagina’s ?
  Heeft U soms fouten opgemerkt, van die vooringenomenheden die altijd die van de linkse standpunten versterken ?
  .Van die vooringenomen verklaringen en tendentieuze feitjes op een Wiki-pagina waar U mee te maken heeft.
  Of over een onderwerp dat U belangrijk vindt ?
  En U gooide “’t bijltje er maar bij neer”?, nadat U er achter kwam dat dezelfde militante ideeën en Links georiënteerd zoals die op de MSM media worden verspreid, nu ook in Wikipedia voorkomen ?
  BIJVOORBEELD:
  U bent een publiek figuur ter rechterzijde en U zordt stelsel
  matig weggezet als EXTREEM-RECHTS ! op Uw pagina en niemand laat U toe dit recht te zetten !, dan is er EVERIPEDIA voor U.
  https://everipedia.org/

  Larry Sanger, de medeoprichter van Wiki heeft afstand er van genomen vanwege de vooroordelen van de redacteuren, dat zijn echte Waakhonden [ van Links ! ], die er voor zorgen dat veel controversiële pagina’s over diverse onderwerpen Dicht blijven en er geen mogelijkheid is n correcties aan te brengen die niet in hun straatje passen.
  Ze willen hun selectieve linkse visie opleggen aan iedereen en die is allesbehalve voor iedereen aanvaardbaar.
  Zelfs docenten op de Universiteit hebben hun studenten gewaarschuwd dat Wikipedia niet langer betrowubaar ius en kan worden gebruikt als een betrouwbare bron van informatie.
  En heel veel hebben dat al ondervonden dat het voor waar houden van de bronnen van LInks allemaal voortkwam uit
  diezelfde stellingen waaruit de hypocriete “consensus”journalisten putten, die net zo denken als zijzelf.
  HOE KUNT U BIJDRAGEN AAN ‘N PROJECT OM WIKIPEDIA TE CORRIGEREN ?

  Maak zelf een pagina aan of dien informatie in op EVERIPEDIA-ORG.
  Het is een gebruiks vriendelijke Site en ze proberen de vele conflicten zoals bij Wiki te voorkomen.
  Ze informeren mensen op een gewone manier en proberen aantijgingen van vooringenomenheid, obscure feitjes en de feitelijke fouten op Wikipedia te voorkomen.
  Hun doel is om informatie beschikbaar te stellen die op Wikipedia werd gecensureerd.
  De lezers kunnen op die manier de verschillende versies van info met elkaar vergelijken en zodoende hun eigen mening vormen.

  BRON:
  Jean-Patrick Grumberg pour Dreuz.info.

  Like

 10. henk verhoef zegt:

  ach — de loverboy industrie werkt ook in nederland op volle toeren met heel veeeeel deelnemers
  en als ze dan gepakt worden die gebruikers van die jonge meisjes– ja dan komt chrtistelijke jan weer boven en 2e kansen en zo en gaat iedereen weer vrijuit
  Huichelen nee hoor dat zit niet ALLLEEEN bij links – dat zit gewoon overal

  Like

 11. Jan zegt:

  Epstein gewond in cel na waarschijnlijk poging tot zelfmoord
  ….
  Epstein, who is being held in Metropolitan Correctional Center during his trial for conspiracy and sex trafficking, was found semi-conscious with marks on his neck, two sources told News 4. Investigators are trying to piece together exactly what happened, saying details remain murky.

  Two sources tell News 4 that Epstein may have tried to hang himself, while a third source cautioned that the injuries were not serious and questioned if Epstein might be using it as a way to get a transfer.

  A fourth source said an assault has not been ruled out, and that another inmate was questioned.

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/07/breaking-clinton-pal-jeffrey-epstein-found-injured-in-his-jail-cell-after-possible-suicide/

  Like

 12. Jan zegt:

  De vrouwen die zorgden voor aanvoer van vers en mals vrouwenvlees

  Meet Jeffrey Epstein’s gang of accused slave ‘recruiters’

  https://nypost.com/2019/08/10/meet-jeffrey-epsteins-gang-of-accused-slave-recruiters/

  Like

 13. Jan zegt:

  Waarom Epstein in zijn cel werd vermoord en alles in de doofpop verdwijnt

  Like

 14. Jan zegt:

  Epstein zijn nek gebroken

  Pooier Ghislaine Maxwell mag wel uitkijken, ligt binnenkort met kogels in haar rug in de rivier

  Like

 15. Jan zegt:

  Na de moord op Epstein, nu ook de bankier vermoord

  CRIMEJeffrey Epstein’s Long-Time Banker Found Dead From Hanging, Immediately Ruled a ‘Suicide’
  Corporate banker Thomas Bowers, who ran the U.S. division of private wealth management for Deutsche Bank AG, reportedly committed suicide last month at the age of 55 by hanging himself with a rope in his California residence.

  https://bigleaguepolitics.com/jeffrey-epsteins-long-time-banker-found-dead-from-hanging-immediately-ruled-a-suicide/

  Like

 16. Jan zegt:

  Bill Clinton en zijn Lolita

  PRESIDENT AND THE ‘PIMP’ Bill Clinton poses with Epstein’s ‘pimp’ Ghislaine Maxwell and a sex slave on board private jet the ‘Lolita Express’
  https://www.the-sun.com/news/us-news/224545/bill-clinton-jeffery-epsteins-ghislaine-maxwell-lolita-express/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=sharebarweb

  Like

 17. Jan zegt:

  Pooier van Epstein, Ghislaine Maxwell, opgepakt

  ….
  Ghislaine Maxwell (58), dochter van mediatycoon Robert Maxwell, werd in New Hampshire gearresteerd door de FBI en is overgebracht naar een cel in New York, waar ze later vandaag wordt voorgeleid. Ze beschikt volgens aanklagers over drie paspoorten en heeft ,,geen enkele reden” om in de VS te blijven. Ze kan daar veroordeeld worden tot een gevangenisstraf van 35 jaar omdat ze Epstein zou hebben geholpen bij het ronselen van jonge vrouwen voor het misbruik, aldus meerdere vermeende slachtoffers.
  …..
  https://www.ad.nl/buitenland/aanklagers-vluchtgevaarlijke-assistent-epstein-moet-vast-blijven-zitten~aa8993dc/?referrer=https://www.google.com/

  Ik wed dat zij binnen een paar weken ‘zelfmoord’ heeft gepleegd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s