Lessen uit de verwoesting van Zweden

Screenshot_415

(Door: “bozeoudeman”)

Een noodkreet van een auteur uit Zweden is de zoveelste roep om de hel te stoppen voordat gestoorde idioten van links de hel met volle kracht in werking kunnen zetten om de mensheid te verwoesten. Er is maar één oplossing om dit te vermijden en dat weet iedereen met verstand: dit religieus, geestelijk en moreel achtergebleven volk dat met name door de land- en volksverraders van links met miljoenen wordt binnengehaald, hoort niet in een verlicht Europa en zal de Verlichting in Europa absoluut teniet doen en verwoesten.

Wij zitten gevangen in onze val die democratie heet door zelfs de grootste misdadige partijen vrij de kans te geven zich in onze maatschappij te vestigen met hun vaak zwaar verderfelijke ideeën. Als we als maatschappij wensen te overleven, zullen er restricties aan de democratie moeten worden gesteld anders zal deze vorm van democratie ons van binnenuit via dit soort misdadige, met name vooral linkse, partijen verwoesten.

De fascistisch linkse nazi-partijen dienen per direct te worden verboden. Zolang we dat niet doen, zal haattuig doorgaan om via islam de macht in handen proberen te krijgen. Deze misdadigers zullen nooit hun denkwijzen loslaten noch veranderen, zij zullen zich blijven inzetten voor de verwoesting van een maatschappij van vrijheden, om dan vanuit anarchie hun Hitleriaanse/Stalinistische heilstaat op te tuigen. Dit bevindt zich, gezien hetgeen in Zweden speelt, in Zweden al in zeer ver gevorderd stadium.

Nooit zullen deze gestoorden van dit links van de gruweldaden van hun voormannen als Hitler, Stalin en Mao leren, en blijven zij via terreur van hun grote dreigbekken, en ook opnieuw fysieke SA-terreur van de straat via hun Antifa-stormtroepen, wereldwijd democratische maatschappijen aanvallen om de democratie te ondermijnen, om via het scheppen van angst de maatschappij te overheersen om de mensheid te onderdrukken en te knechten, zoals ooit eerder hun voorgangers, de nazi’s, dit deden.

Dit terreur-links van absoluut kwaad met zijn moordlust en haat in zijn geest en hart zal nooit stoppen met zijn misdaden tegen de menselijkheid en heeft in de radicale islam een bondgenoot gevonden in dat kwaad. Dit ondanks het feit dat deze strijdmakker al eerder een onbetrouwbare partner is gebleken in Iran. De totaal hersenloze debielenbrigade van satanisch links in Europa en de VS blijft stug volhouden en denkt dat het hier in het Westen wel anders zal aflopen. Nee, randdebielen. En Zweden is het al duidelijk zichtbare bewijs.

Lazer op met jullie links, randdebielen van PvdA, D66, SP, GroenLinks en CU, die mede dit soort denken propageren, donder op naar wat mij betreft ergens een woestijn en sticht daar jullie heilstaat van onder andere geweld, onderdrukking, haat, dwang, terreur, moordlust, onvrijheid, slavernij en corruptie. Donder op PvdA, SP, GroenLinks en neem de satanisten van D66 en volledig gestoorde christenen van de CU met jullie mee. Wij, de gezond denkende mensen die in vrijheid wensen te leven, willen jullie bloeddorstige terreurideologie van islam/socialisme niet.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, dictatuur, Islam, Marxisme, Rotzakken, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Lessen uit de verwoesting van Zweden

 1. Henk zegt:

  De oer NL is de vluchteling van de toekomst, geen gelul maar helaas de keiharde werkelijkheid

  Like

 2. RUTTEland = KUTTELAND!
  tpo.nl/2019/07/10/vrouw-op-straat-doodgestoken-in-kerkrade-omstanders-dader-sneed-keel-door/?fbclid=IwAR12l3tYQ0zZx7GE-OFB1uUS5J95o1tRTpfTxoxRxEXaGWb4w

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Omdat links met het vorderen van de tijd een besmette lading heeft gekregen zijn de oude links van het midden groepen zich progressief en groen gaan noemen. De inhoud blijft hetzelfde alleen de verpakking is om marketing technische reden in een nieuw jasje gestoken. Het onheil dat ze blijven veroorzaken zal nog generaties duren en alleen een grote maatschappelijke kladderadatsch kan het tij nog doen keren.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Nog even wachten, : Afrika moet eerst ‘leeggelopen’ zijn, opdat men de delfstoffen sneller. en beter zich kan toe-eigenen, met nu de Chinezen vooraan…….En wie weet welke voorwaarden ‘onder elkaar’ zijn …’afgesproken’,…….( gedocumenteerd ‘!!)…………..( Als het aantal ‘teveel. ‘ inboorlingen’ …….verhuisd is naar ‘elders’, wordt daar vanzelfsprekend, ( net als ‘vroeger een oorlog ontketend, met als ‘ grote voordeel,’ : enorme massa- vernietiging , bijna een heel continent netjes ‘ leeggeruimd’, ( op diegenen na die in ‘atoomkelders ’ mogen wegkruipen,, EN. ( de zich boven ons gestelden, zullen dan allang in hun riante verblijfsoorden, ongestoord verder kunnen leven,,eventueel met hun. LAKEIEN.!?…………………<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 4. Nimmer van het woord ‘kladderadatsch’ gehoord. Wordt ook rood onderstreept, trouwens. De betekenis; ‘economische of morele ineenstorting’. Weer wat geleerd! Zeker, het is wachten op een kladderadatsch, om de ogen te openen van Jan Lul en Mientje Sufkut in de loungehoek!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Het grootste probleem is dat de liberale en christelijke partijen teveel linkse sympathieën hebben.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Chapeau “bozeoudeman” subliem stuk !

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Verlicht Europa? Hert licht is al lang gedoofd.

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Dan nog te bedenken dat Zweden tijdens WO II zo pompeus leek door gevluchte joden uit Denemarken op te vangen ofschoon zij daar wel ijzererts aan de nazi’s leverden en tonnen goud van vermoorde joden opsloegen in hun banken!

  Like

 9. Vulkanoloog zegt:

  Ben het eens met de strekking van het stuk. Er moet inderdaad een flink rechtse dictatuur komen, wil het Westen en z’n cultuur nog enige kans op overleving hebben. Via democratische weg gaat het niet, want een te groot deel der bevolking is zo gehersenspoeld, zo vervuld van zelfhaat en oikofobie dat ze zichzelf en hele familie + landgenoten laten genocideren om een paar mohammedanisten uit de Middellandse Zee te redden. Het is dus zaak om dergelijke lieden onschadelijk te maken. Ja mensen, er is een flink rechtse dictatuur nodig, maar die mondt natuurlijk uit in een burgeroorlog van Antifa & co zullen dat nooit gaan toestaan. Zij hebben immers de macht nu, en willen die niet afstaan.
  Ik stel dan mede ook voor om een nieuw land voor de socialisten en hun companen op te richten. Ik noem het Wereldburgerunië. Liefst ergens diep in de Sahara of ver in Siberië. Kunnen we ze daar allemaal heen deporteren en kunnen wij teruggaan naar 10 miljoen Nederlanders. En dat is meer dan genoeg! Dit land is te klein, zeker voor het huidige aantal inwoners!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s