Huseyin, Ertugrul, Mehmet en Kahriman: klik-Turken

Screenshot_431

(Door: Ebru Umar)

Mijn Turkse advocaat appte gisteren. Met nieuws. Uit Turkije. „Er is een nieuwe zaak geopend tegen je. De aanklacht is ‘belediging van het Turkse volk’. Via uitingen op Twitter, in columns en interviews.”

„Die aanklacht ligt er toch al een paar jaar?”

„We waren nog in afwachting van het besluit van het Openbaar Ministerie. Maar nu is besloten dat het na de zomer daadwerkelijk tot een rechtszaak komt.”

Ik moest lachen. Een stel NSB-Turken, de mislukte nageboorte van gastarbeiders die Turkije ontvluchtten om hier in een liberaal land hun kinderen alle kansen te geven die ze in Turkije zouden mislopen, zet vanuit Nederland de Turkse rechtbank opnieuw aan het werk. Tja, als dat je enige wapenfeit in dit leven is, moet je er maar trots op zijn. Dus zoek het lekker uit Nederturkjes. Met je beledigd zijn. En je mislukte leven.

Lees verder>>>
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, dictatuur, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Huseyin, Ertugrul, Mehmet en Kahriman: klik-Turken

 1. Cleo zegt:

  Ebru heeft gelijk met haar opmerking dat dit soort nep-Nederlanders per direct de Nederlandse nationaliteit moet worden afgenomen!
  Maar… de Nederlands-Turkse handelsbelangen…
  Tja, zó word je als Nederlandse overheid dus NOOIT serieus genomen en doe je internationaal voor ‘spek en bonen’ mee!
  Suffe, slappe knikkers die Rutte, die Blok, die Grabbelhaus…

  Liked by 2 people

 2. Rensk. zegt:

  O dat ja. Jaloersheid van kutkereltjes, omdat zij zichzelf prima kan onderhouden. Ze mag van die kereltjes niet boven het maaiveld uitkomen. Zielige figuren. Walgelijke mensen. Veel van die islamieten hebben een enorm probleem met vrouwen. Zou mooi zijn als je ze op een eiland kon dumpen met alleen mannen.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Best wel link eigenlijk; het zijn van columniste in Nederland….
  Niet alleen is ze nu vogelvrij in Turkije maar moet ze waarschijnlijk ook voordat ze ergens op vakantie gaat eerst checken of dat land niet toevallig een uitleveringsverdrag met Turkije heeft.
  Daarbij wacht haar waarschijnlijk een rechtszaak in Nederland omdat ze de namen van de sukkeltjes en hun woonplaats heeft gepubliceerd.
  Krijg met de dag meer respect voor haar !!

  Liked by 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Had ik al jaaaaren.
   Al vanaf de tijd dat ze nog kleine boekjes schreef.
   Ik had ze onmiddellijk in de gaten, maar het probleem was dat zolang je een loftuiting voor Ebruutje de ether in gooide, Theresia, die hier nog vrij rondliep, je onmiddellijk neerzette als domme man die niet doorhad dat Ebruutje een verkapte spion van Erdogan was.
   Maar wat dàt betreft zijn we er hier dus goed op vooruit gegaan.
   Ik eindig dus met een driewerf Hoera voor Ebruutje!

   En dat ze zich maar niks moge aantrekken van al die Nazi-kümmelturken met zeiksnor die gesteund, gefaciliteerd, beschermd en betaald worden door onze linkse Naziregering onder leiding van oberfeldwebel smerige rat Rutte!!!

   Liked by 1 persoon

  • bezigebij1956 zegt:

   Waarom moet ze voor een rechzaak in Nederland vrezen Tijl? Die Turken hebben Ebru toch ook verraden? Die domme Turken konden weten dar er gerommel van kwam. Mooi dat zij hun namen dan publiceert…..

   Like

 4. heksenhiel zegt:

  Hebben die smerige volkerenmoordenaars nou echt niets anders te doen. Maar ja gebeurt allemaal in opdracht van de nog veel smerige OPPERTURK ERDOGHAN, de schoft, de aartsleugenaar enz. Ze beledigen zelf alles en iedereen.

  Liked by 1 persoon

 5. Henk.V zegt:

  Alle waardering voor Ebru! En vrouw met ruggengraat en moed. Zij vertoont de eigenschappen die het Nederlandse beleid zouden moeten kenmerken, maar -HELAAS!- de kruiperige houding richting alles wat islamitisch is, is helaas deel gaan uitmaken van bijna het gehele Nederlandse staatsbestel. Het gevolg daarvan is dat mensen ”die van buiten ons land komen en afstand hebben genomen van hun geloof” door onze staat totaal onvoldoende naar waarde worden geschat. Juist deze mensen zijn de ware verrijkers van onze samenleving gebleken, omdat zij tegen elke bedreiging in vasthouden aan hun nieuwe vrijheid.Zij vertegenwoordigen waar Nederland ooit voor stond: denken en handelen in volstrekte vrijheid.
  Zielverkopers lijken helaas in ons land de dienst uit te maken. Een land van vaklieden,ondernemers en zeevaarders heeft het karakter van ons land inmiddels verhandeld, in de uitverkoop gedaan en de nieuwe strijders voor onze identiteit komen daardoor in de kou te staan. Ik voel schaamte wanneer ik de lees wat Ebru schrijft en ik wens haar blijvende vrijheid in volstrekte veiligheid toe. Dat is wel het minste dat Nederland aan haar verplicht is.

  Liked by 4 people

 6. Piet Snot zegt:

  Het is mooi om te lezen dat ze er schijt aan heeft, maar ik zou toch maar goed om mij heen kijken op straat, als ik haar was.
  Dit soort laffe klik turkjes zijn tot alles in staat om hun Turkse eer te verdedigen.
  Ook in Nederland is zij niet veilig.
  En elke turk heeft een wapen, anders ben je geen echte man.

  Liked by 3 people

 7. henk verhoef zegt:

  geeeft het failliet van nederland aan — het land waarover men zegt dat het zooooo voor de vrijheid vocht van 1940- tot 45 terwijl de helft of meer van de bevolkinmg pro nazi /bezetter was
  Nu geeft /heeft men weer ,het land weggegeven en weer zonder slag of stoot zelfs weer met open armen en benen welkom geheten
  De 2 e kamer wil flits krakers uitzet wet na een paar dagen– vooral na aanleiding van “we are here
  the boss” bewegen die constant kraakte met behulp van ADVOCATEn en als bonus kreeg die leider van die beweging een gratis verblijfsvergunning tot uitkerings paradijs
  ja helaas dan ben je niet erg bij je hoofd als kiezer want u staalt voor meer loon zodat de gekoze staat meer van u kan jatten om aan die Verrijkers te geven
  Nederturk– ja zelf gecreert en geknuffeld en beschermt– eindhoven pegida en rotterdam en zo

  Liked by 2 people

  • heksenhiel zegt:

   Ik weet wat ze bedoelen met NEDERTURK en vind het een zeer belachelijke benaming. Straks Nedermarok, Nedersomaal enz enz . DIRECT dubbelle paspoorten afschaffen. Als ik in ander land ga wonen wordt mijn paspoort als Nederlander na ik geloof 5 jaar ongeldig. Dus terug naar je land en maar 1 paspoort.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Trap deze spionnen van Edoghan het land uit !!

  Liked by 2 people

 9. Jan zegt:

  Küttürken

  Liked by 1 persoon

 10. Cleo zegt:

  Loopt die Rutte te zeiken over een ‘vaasje’…
  Ondertussen worden er steeds meer Nederlanders 24/7 met de dood bedreigd door achterlijke buitenlandse minions (dát zijn en blijven deze creaturen, dat vinden ze zélf ook als het erop aankomt)…

  Liked by 2 people

 11. Harry zegt:

  Het valt me regelmatig op dat die islamitische idioten bereid zijn zichzelf “op te offeren “ voor hun ideologie .
  Ze plegen gewoon een moord als ze dat nodig vinden en kennelijk zitten ze er niet mee , dat ze dan zelf jaren in de gevangenis moeten zitten .
  Ze gaan dan in een rechtszaak net zo stom zitten kijken als een chimpansee en laten alles over zich heen komen .
  We hebben het kunnen zien met mensen zoals van Gogh , Kurt Westergaard en Wilders .
  Ze worden óf gedood of continu bedreigd .
  Het zijn een stel debiele idioten , bedreigers en moordenaars , die kennelijk geen enkel vermogen bezitten om een beetje na te denken .
  Waar redelijkheid en gezond verstand ver te zoeken zijn .
  Ze doén het gewoon ongeacht de consequenties .

  Als ik Umar was , zou ik toch goed voorzichtig worden !

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s