“Zelfs nog geen liter wodka”: Salvini betwist welke financiering uit Rusland dan ook

Screenshot_432

(Vertaling: E.J. Bron)

Salvini (foto) heeft het in ontvangst nemen van geld uit Rusland  in welke vorm dan ook uitgesloten. Eerder had “Buzzfeed” een bericht gepubliceerd, waarin wordt beweerd dat er een louche deal tussen Italianen en Russen ter financiering van zijn partij met “oliegeld” uit Moskou zou bestaan.

Contra magazine

De Italiaanse vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini moest zich herhaaldelijk wegens een zogenaamde deal tussen Italianen en Russen rechtvaardigen: “Ik heb dat al eerder gezegd, maar ik zal het nu, morgen en overmorgen herhalen. Ik heb nog nooit een financiering van Rusland gekregen, geen enkele roebel, dollar, euro – of zelfs een liter wodka.”

Het afgelopen woensdag gepubliceerde bericht is gebaseerd op een lange tekst, die zogenaamd op 18 oktober vorig jaar in de lobby van het Metropool Hotel in Moskou werd opgenomen. Drie Italianen en drie Russen discussieerden over een tamelijk louche brandstofdeal om een “politieke campagne” in leven te houden.

“Buzzfeed” geeft aan dat het bij de campagne om de EU-verkiezingen zou gaan, die in mei van dit jaar plaatsvonden. Het is echter niet helemaal duidelijk over exact welke “politieke campagne” de deelnemers aan de vermeende ontmoeting uit het protocol zelf discussieerden.

Een van de onderhandelaars wordt in het bericht geïdentificeerd als Gianluca Savoini – een vooraanstaand adviseur van Salvini, maar alle andere mannen worden niet genoemd. Savoini zelf heeft het bericht eveneens van de hand gewezen.

“Het is opnieuw een politieke aanval, die absoluut ongegrond is. Wij hebben van niemand ook maar een roebel gekregen. Daarom is het alleen maar leeg geklets”, verklaarde Savoini.

Het verhaal van het zogenaamd stiekeme gesprekken in het Metropool Hotel, volgens welk Salvini´s partij met louche Russisch geld gefinancierd zou worden, werd voor het eerst in februari van dit jaar in het tijdschrift “L´Espresso” gepubliceerd. De Italiaanse vicepremier zou zijn Russische collega Dmitry Kozak persoonlijk ontmoet hebben en aan hem de deelname van Savoini aan de zogenaamde deal gemeld hebben.

Er werden geen definitieve bewijzen voor de beweringen geleverd, afgezien van Savoini, die in Moskou werd afgebeeld – waar hij destijds inderdaad aan een conferentie had deelgenomen.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, Italië, kwaadaardige opzet, LEGA, Links fascisme, Linkse media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Rusland, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Zelfs nog geen liter wodka”: Salvini betwist welke financiering uit Rusland dan ook

 1. Mary zegt:

  Geen bewijzen, geen zaak, pure laster dus.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   God, God…
   Hebben ze nou echt geen andere verzinsels.
   De volgende aanklacht zal zijn dat Salvini het met kleine kindertjes doet.
   Blijkt dat toen hij 4 jaar was wel eens met ’n buurjongetje ’n wedstrijdje hield in het ver plassen.
   Werkt dat ook niet dan komt Me Too op de proppen met ’n verlepte vingerplant die zal beweren dat hij haar 40 jaar geleden zonder groeten voorbijliep.

   Die linkse Nazi’s hebben geen fantasie, dat is het werkelijke probleem.

   Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Ow, is een Roebel meer louche dan een €uro of een $ollar?
  Meen me te herinneren dat ene Verhofstadt en ene van Baalen met een grote tas vol €uro’s naar Kiev gingen en daar zelfs met hun miezerige vuistjes zwaaiden…
  Ow ja, dat Gaddafi in opdracht van die verachtelijke Odrama vermoord is omdat hij ook wel in goud of andere munteenheden dan de $ollar betaald wilde worden voor z’n olie…

  Like

 3. koosv8 zegt:

  Als het eigen VOLK, in dit geval de Italianen, iemand op handen dragen, dan komen de Globalisten om te proberen deze partij, en zijn leider in diskrediet te brengen. En zie daar de Russen hebben het wéér gedaan. Hou vol Heer Salvini, ze zijn aan de verliezende hand, maar zorg dat u in leven blijft. Want ze zijn compleet gestoord. O o wat hebben wij hier toch een misbaksels in de regering.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Als hij (SALVINI) , …..’ Een proces aanspant’, ‘wegens smaad, of laster’, kan. DE STAAT. een behoorlijk sommetje ‘opstrijken! . Of eventueel in de leer gaan bij DE. ORGANISATIE ‘KICK of…’ die kunnen dan precies uit de doeken doen, , HOE. of dat in z’n werk gaat!!!………………..<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 4. eurorist zegt:

  Een liter wodka is normaal twee flessen, elk van 0,5 l.
  Hij heeft er misschien wel één gekregen. Half-liter. Dit betekent vijf goede drankjes. Of het kan ook 950 g zijn, dat wil zeggen… negen drankjes en een half. Maar nog steeds geen enkele liter.

  Geliked door 1 persoon

 5. Trucker zegt:

  Gisteren op de radio1 van de openbare omroep BRT groot nieuws : de man met cojones (mijn woorden 🙂 Salvini geeft geld gekregen uit Rusland.
  Paar dagen terug de pedofiel Epstein (waar op deze blog een top uitgebreid topic over loopt) werd in één adem genoemd met de huidige POTUS.
  De pratende hoofden deden het zo “ook Donald Trump is een goede vriend van Epstein”, sluwe ratten die over zichzelf denken dat ze journalist zijn… nog net genoeg om een potlood mogen scherpen.
  Alles halen de ratten uit de kast om rechts te demoniseren door middel van laster en leugens of insinuaties hun handelsmerk.

  Geliked door 2 people

 6. henk verhoef zegt:

  in liefde en politiek is alles geoorloofd– dus ook genieping zwart maken van je tegenstanders en hetb ophemelen van eigen handelen en vooral veel doofpot
  Het probleerm is en blijft de kiezer die niet nadenkt

  oh engelse labour– zeg maar soortgenote van de amerikaanse democraten en de nederlandse pvda– ja toch diepe joden haat –p en komt steeds meer aan het licht — behalve natuurliojk via de nederlandse NOS want ja links en ook baantje en corrupt want kiete;len ook de bewindslieden door alleen het mooie te laten zien van vooral linkse lieden
  Hoe goed ze voor bv moslimvrouwen in verwegstan zijn maar muilhouden( geen ander woord) over de 41000 besneden vrouwen in nederland

  oh mooi he– een kind kan 4 ouders krijgen/hebben– ik weet niet beter dan verwekker en werpster==

  Like

 7. dit begint op de invloed van Rusland op Trump te lijken: die was er ook niet

  Like

 8. Jan zegt:

  Buzzfeed, de naam zegt het al. Kwam ook met de kolder over Trump in een hotel in Moskou samen met een prostituee.
  Het bericht over Salvini aat alleen zien hoe mentaal zwakzinnig linksvolk, Buzzfeed, dus is.

  Like

 9. bedonderde burger zegt:

  Van mijn part heeft hij een deal gesloten met Rusland, liever een deal met Rusland dan met de verdorven ‘inteelt’ in Brussel.Liever moordenaars en barbaren buitensluiten dan nog meer Seawitch tuig.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Er zijn genoeg politici die ik niet op hun woord geloof, maar Salvini geloof ik als hij zegt geen geld aan te nemen van de Russen.
  Pas als te bewijzen is dat de Russen hem donaties geven, dan geloof ik deze bewering.
  Over Trump is ook altijd van alles beweerd, en veel van die beweringen sloegen helemaal nergens op.
  Zo zal het ook wel gaan in dit geval. Salvini is het ondeugende jongetje van Europa en doet het goed in zijn land….., en dat mag niet.

  Ga zo voort Salvini!

  Like

 11. Jan zegt:

  Salvini sluitcentrum, nul parasieten

  Salvini CLOSES Sicilian migrant centre, migrants down to ZERO
  https://vladtepesblog.com/2019/07/10/salvini-closes-sicilian-migrant-centre-migrants-down-to-zero/

  Like

 12. Rinus zegt:

  Komt van Brussel die willen het populisme kapot maken net als Le Pen en Wilders.
  Verhofstad Junker in het Veldt Macron is maffia.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s