Honderdduizenden handtekeningen voor petities tegen Gay Pride Disneyworld

Screenshot_433

(Door: “Xander”)

CitizenGo: Disney staat LGBT indoctrinatie gezinnen met kinderen door halfnaakte dansers en openlijk seksueel getinte handelingen toe – VS: Links lyrisch over 12 jarig jongetje dat danst in gay bars – Lesbisch stel snijdt penis 9 jarig zoontje af om hem te dwingen transgender te worden (jongetje heeft het niet overleefd)

Acceptatie is één ding, maar opdringerige indoctrinatie is iets heel anders. Die grens heeft ook Disneyworld overschreden door vorige maand in het themapark in Parijs de eerste Gay Pride te organiseren. En dat ondanks zo’n 400.000 handtekeningen verzameld door CitizenGo, die stelt dat een pretpark dat speciaal gericht is op gezinnen met kinderen geen plek zou moeten zijn waar kinderen op soms perverse manieren worden geseksualiseerd. Maar de gevestigde orde in het Westen vindt het allemaal prachtig, ook dat in de VS een 12 jarig ‘drag’ (travestiet) jongetje optredens geeft in een gay bar.

CitizenGo is een week geleden een nieuwe petitie gestart om nieuwe ‘Gay Pride’ evenementen in de Disney parken te voorkomen. De teller staat inmiddels op ruim 152.000 handtekeningen. Doel is om er minstens een miljoen te verzamelen, en op deze wijze ook druk uit te oefenen op de aandeelhouders van Disney. Immers, als het park langdurig in een negatief daglicht komt te staan, zullen de inkomsten gaan teruglopen.

Lees verder>>>
(h/t “Bezige Bij”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Honderdduizenden handtekeningen voor petities tegen Gay Pride Disneyworld

 1. Piet Snot zegt:

  Echt zo’n onderwerp voor Oeps om ze satan en bokkenkoppen weer te voorschijn te halen + alle bijbehorende plaatjes.
  Laat uw niet foppen, kijk uit uw doppen enz……..enz……..

  Like

 2. henk verhoef zegt:

  stemmen met je voeten en niet meer naar zo.n park gaan

  maar in nedeland zijn ze ook goed gek– kinderen met 4 ouders opzadelen

  zou dat als kind wel hebben zien zitten– kan je er 4 tegen elkaar uitspelen en je achter een van de grootste stommerds verschuilen– en vooral binnenharken wie het meeste geeft in centjes krijgt mijn aandacht

  Gelukkig doen ze dat in frankrijk niet– daar ben je als ouder verantwoordelijk voor je kinderen maar als kind ben je ook veranwoordelijk voor je ouders ( bijdragen in levens onderhoud is het PRINCIPE)

  Wat ik ook grappig vind– onderzoek wijst uit de de maroc dom zijn
  en de nedelranders maar denken– goh joh wat zijn WIJ slim en rijk( genmiddelde schuld maaaar 2,5 jaarsalaris) en wij hebben alles– zelfs woningnood!!! en regeneratie probleempje

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  Petitie getekend.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ruud zegt:

  Samengevat………….het zijn zieke geesten die dit propageren.

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Het tuig dat achter Gay Pridge zit wil feitelijk gewoon het plezier van talloze mensen in Disneyland verpesten en dit veranderen in een soort Sodom en Gomorra! Wat mij betreft jagen ze daar al dat uitschot ver de woestijn in dat ze hierna eens gaan leren dat Disneyland een pretpark is en GEEN poel des verderfs!
  Walt Disney zou zich namelijk ervoor hebben geschaamd dat zulke cultuurbarbaren de magie van Disneyland kapot maken daar zij kinderen en volwassenen gewoon geen pret en vrolijkheid gunnen!

  Like

 6. Peter zegt:

  Petitie getekend en aan kennissen doorgestuurd !

  Like

 7. indoctrinatie van kinderen in een pretpark,…….moet niet gekker worden. Ik gun een ieder ‘zijn zijn’ als het ware, maar optochten met geile blote en/of schaars geklede mannen en vrouwen zie ik en ervaar ik als exibitionisme. Schandalig dat dit kinderen wordt opgedrongen!! Heb petitie gedeeld en getekend!

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Stop deze idiote LGBT indoctrinatie !!

  Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  Het tot op heden trieste dieptepunt vond plaats in Brazilië, waar een lesbisch stel de penis van hun 9 jarige zoontje afsneed en op de vrijgekomen plek een vagina probeerde te snijden, om hem zo te dwingen een ‘transgender’ te worden. Het jongetje overleefde deze ‘sex change operatie’ uiteindelijk niet.

  Het wordt met de dag krankzinniger. Die twee potten zijn nog achterlijker dan een mohammedaan die zijn leuter ‘besnijdt’. Zelfs nog gekker dan een mohammedaan die zijn dochter ‘besnijdt’.
  Dat stel potten heeft het over ‘hun’ zoon.
  Nou, ‘dames’ om een kind te krijgen heb je toch écht een man nodig, hoor.
  Of jullie dat nou leuk vinden of niet.

  Nog even, en we zijn omringd door gevaarlijke geesteszieken.
  Je kan niet vroeg genoeg beginnen met de hersenspoeling bij kinderen:

  https://cultuurondervuur.nu/10-manieren-waarop-onderwijshervormers-het-groenlinks-programma-op-scholen-willen-invoeren/?utm_source=email

  De klimaatgekte raast ook om ons heen. Dit schreef Cultuur onder Vuur in een mail:

  Het Klimaatakkoord is klaar. 239 pagina’s aan verboden en geboden.
  Wij hebben het Klimaatakkoord doorgekeken en zijn op een… opmerkelijke passage gestuit.
  Op pagina 214 staat:

  We moeten “nieuwe generaties al vroegtijdig bekendmaken met maatschappelijke vraagstukken zoals duurzaamheid en klimaat.”

  Vroegtijdig – bij kinderen van vijf, zelfs vier jaar oud!
  De kleutertjes moeten een “goede leerhouding” aangeleerd krijgen “die helpt om later als burger om te gaan met grote transities.”
  Kortom: het Klimaatakkoord wil kinderen zo vroeg mogelijk indoctrineren met klimaatideologie.

  Het Klimaatakkoord legt de uitwerking van de indoctrinatie bij Curriculum.nu, een initiatief voor onderwijshervorming.
  Onze redactie van Cultuur onder Vuur heeft onderzoek gedaan naar Curriculum.nu.
  Wij ontdekten dat deze onderwijshervorming allerlei GroenLinks-programmapunten aan scholen wil opleggen!

  Niet alleen klimaat, maar ook andere GroenLinks-obsessies dreigen onderdeel te worden van het curriculum: diversiteit, gender, wereldregering, en nog meer.

  Ik zal deze indoctrinatieplannen uitgebreid beschrijven in ons rapport over linkse indoctrinatie van schoolboeken.
  In ons rapport komt een speciaal hoofdstuk over klimaatpropaganda in het onderwijs.
  Schoolboeken vallen kinderen lastig met ongefundeerde rampscenario’s. Kinderen wordt verteld dat de Nederlandse vrijheden moeten wijken voor een wereldwijde staatsdwang.

  De nieuwe kleur van het communisme is groen!

  Klimaat-ideologie streeft naar een nieuw staatssocialisme, waarin de typisch Nederlandse deugden van zuinigheid en zelfstandigheid vervangen worden door overheidsbemoeienis en dwingelandij. Dit allemaal op kosten van u en mij, de hardwerkende burgers.

  De weerstand tegen het opgedrongen klimaatbeleid is groot. Cultuur onder Vuur heeft dit onder de aandacht gebracht in Nederland.
  We hebben onze petitie tegen de energietransitie bij Elsevier laten insteken en kregen massale reactie. Door onze petitie ontstaat een steeds breder verzet.

  Politiek-correct links voelt de weerstand bij de burgers, die vaak al meer dan de helft van hun salaris moeten afdragen aan allerlei belastingen – en nu door klimaatregels voor tienduizenden euro’s aan kosten staan.
  Daarom zet politiek-correct links in op de kinderen. Liefst zo klein mogelijk, zodat ze niet doorzien dat klimaat-ideologie een aanval op onze beschaving is.
  In Duitsland is het al gelukt. Tientallen jaren van gestage klimaatpropaganda heeft daar zijn werk gedaan:
  Wel 33 procent van de 18- tot 29-jarigen stemde bij de Europese verkiezingen op de Groenen. Eén derde! Een politieke aardverschuiving.

  Als het Klimaatakkoord in het onderwijs uitgevoerd wordt, kunnen we over twintig jaar hetzelfde verwachten in Nederland.
  Nederland moet wakker worden. Het besef moet komen dat een gevaarlijke groene gekte in heel de samenleving doorgedrukt wordt. Niet alleen in bedrijven, ook in scholen.

  Like

 10. Jan zegt:

  Het gaat er gay aan toe in Disneyland

  Like

 11. Pietersen zegt:

  De pedo-lobby is blijkbaar oppermachtig als zij zelfs in staat is een gay-pride optocht in Disneyland te organiseren. Walt Disney heeft dit pretpark daar zeker niet voor bedoelt, maar alles wordt tegenwoordig gesexualiseerd in de maatschappij en als je tegen bent ben je een racist, dus het management van Disneyland voelt zich vast verplicht de optocht toe te staan, maar het kan ook zo zijn dat het management in de top zelf vergeven is van de perverselingen.
  Ter vermaak hier een filmpje van Amerikaanse negers die elkaar te lijf gaan in Disneyland.

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  Gay Pride Disneyworld. Word dit een eldorado voor Gay’s en een schrikbeeld voor ouders met kinderen ? Gay Pride….Trots zijn om een homo te zijn ? In mijn ogen heb je dan meer reden om je gedeisd te houden, onopvallend in de massa. Word er op de scholen ook al homokunde onderwezen, niets bevreemd mij echter meer vandaag de dag. De status van een homo schijnt i deze wereld belangrijker te zijn als die van een hetero. Acceptatie ja, want dit soort mensen werden door moeder natuur zo op de wereld gezet. Maar geen rare uitspattingen !

  Geliked door 1 persoon

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  Petitie getekend.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 14. Jules Vismale zegt:

  Helaas kan het akelige links totaal NOOIT stoppen om Disney nog verder af te kraken! Lees thans hoe een doorgedraaide professor (gelukkig NIET van het kaliber Barabas of Zonnebloem!) zelfs de ‘Lion King’ opeens als fascisme probeert te bestempelen omdat hij vrij hoog van de toren blaast:

  “Lion King is fascisme!”, aldus knettergekke leipoprofessor bij Universiteit Utrecht

  Ooit was het fascistisch (terwijl dit gewoon voor de opkomst van de nazi’s afkomstig bleek uit Italië) als je voor de Holocaust was, droomde van de puurheid van het blanke ras of democratie wilde afschaffen.
  Maar dan in 2019? Nee, joh, dat draconische is tenslotte nergens voor nodig. Je kan al een fascist zijn als je alleen maar de epische Disney-rolprent van de Lion King bekijkt. Dat is namelijk thans een “fascistisch verhaal” geworden. Was getekend, de Universiteit Utrecht.

  Eindelijk in de bioscoop: de real life-versie van één van de meest spectaculaire films van de jaren ’90: The Lion King. Een prachtig verhaal over een schattig leeuwenwelpje dat z’n vader ziet sterven, maar later terugkeert om af te rekenen met de wanorde en chaos van zijn kwaadaardige oom Scar.
  Prachtige muziek, ontroerend plot en bovendien tijdloos geestig met Timon en Pumbaa, en Kazoo.

  Maar is dat ook hoe de social justice warriors-geschiedvervalsers kijken naar deze film? Haha, natuurlijk niet. Die weten natuurlijk weer iets te vinden om een onschuldig verhaal te verpakken als extreem-rechtse agitprop (Scar en de hyena’s werden trouwens al eens vergeleken met dictators die een compleet rijk aan het leegplunderen waren), bedoeld om ons allemaal in de ganzenpas naar Auschwitz te laten marcheren.
  In de Leeuwenkoning zijn namelijk de leeuwen de onbetwiste heersers van het dierenrijk. En dat is eigenlijk een soort subliminale bodschap om ons te vertellen dat blanke mensen (sinds wanneer zijn blanke mensen te vergelijken met leeuwen? Mannetjesleeuwen hebben zelfs een nog kortere heerschappij dan mensen en doen zelfs nauwelijks mee met de jacht) een superieur ras zijn die het verdienen om boven mensen met de andere huidskleuren te regeren.
  Kortom: “een fascistisch verhaal”, en zelfs de remake kan hierdoor die bloedrode geschiedenis niet veranderen, lekker puh!

  Om zoiets te zeggen moet je wel héél erg links en héél erg ter kwader trouw zijn. Soms zijn fictieve verhalen namelijk gewoon fictief. Want dieren kunnen helemaal niet praten, en diersoorten regeren ook niet over andere diersoorten.
  Dat snappen we namelijk allemaal. Maar kennelijk staat het onderscheiden van fictie en non-fictie (sprookjes, fabels, sales en andere verhalen zijn meestal bedoeld als filosofische boodschap) niet meer op het curriculum bij de Universiteit Utrecht. In dit ‘instituut voor hoger onderwijs’ lopen namelijk onderzoekers rond die gewone Disney-verhalen (blijkbaar heeft dat uitschot in hun jeugd NOOIT naar Disney-films gekeken omdat die veel te eng waren!?) weten te ontmaskeren als de ongeautoriseerde vervolgen op Triumph des Willens.

  Ben je dan knettergek, of bén je dan écht knéttergek? Dat laatste waarschijnlijk. Want alleen een complete zot (tijgers zijn vaak nog veel groter dan leeuwen) zou een film met nota bene Beyoncé omschrijven als nazi-propaganda.
  Dan-Hassler Forest, wat ben jij een knurftige pannenkoek en een walgelijke blaaskaak die anderen, gelijk naar Gay Pride mensen totaal GEEN plezier en vrolijkheid gunt en anders ga je van mijn part maar op het hoogste puntje van de Eiffeltoren zitten waar je het vast steenkoud zult hebben!

  Like

 15. bezigebij1956 zegt:

  Petitie getekend.

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Heeft de webmaster trouwens al gelezen hoe die akelige linkse “professor” van een Dan-Hassler Forest nou probeert om “The Lion King” te demoniseren? Dat deze linkse idioot daar hopelijk NOOIT in gaat slagen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s